#کیک_بدون_تخم_مرغ
💜یک لیوان شیر ولرم(داغ نباشه ها)
💜دوسوم لیوان شکر
💜نوک قاشق چایخوری وانیل
💜شش قاشق غذاخوری روغن
💜یک قاشق غذاخوری سرکه که سفید انگور سیب فرقی نداره
💜یک و نیم لیوان آرد سفید قنادی
💜سه قاشق غذاخوری پودر کاکائو
💜دو و نیم قاشق چایخوری بکینگ پودر
❤️ابتدا شیر و شکر و وانیل رو هم میزنیم تا شکر حل بشه
❤️روغن و سرکه رو اضافه میکنیم و کمی میزنیم
❤️در آخر آرد و بکینگ پودر و پودر کاکائو رو الک کرده و در دو مرحله اضافه میکنیم و هم میزنیم تا یکدست بشه
❤️شعله پخش کن رو به مدت یک ربع گرم میکنیم
❤️تابه رو چرب میکنیم
❤️مایه کیک رو داخلش میریزیم چند بار به زمین میکوبیم و دمکنی میذاریم
❤️یک دقیقه شعله بالا و بعد کم میکنیم
❤️بعد از حدود 40دقیقه امادست اگه آماده نبود بیشتر زمان میدیم
✔️شیر رو اصلا حذف نکنید ترکیب شیر و سرکه باعث پف و بافت خوب این کیک میشه
@shirini71
#کوکوی_بادمجان
دو عدد بادمجان خام رنده شده
یک ق پیاز سرخ شده
یک عدد سیر له شده
دو عدد تخم مرغ
یک ق آرد
نمک فلفل زردچوبه و تخم گشنیز
کل مواد مخلوط و در روغن داغ سرخ بشه .
@shirini71
11.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش #برگر_مرغ_قارچ 🍔😍
خونگی ، راحت و خوشمزه و خوش بافت😍
حتما با این روش امتحان کن مطمئنا خوشت میاد🤤🤤
❣️موادلازم❣️
🎀گوشت مرغ بدون استخوان ۴۰۰ گرم (بهتره از ترکیب ران و سینه مرغ استفاده بشه)
🎀کره یا دنبه گوسفندی ۵۰ گرم
🎀پیاز یک عدد متوسط (رنده و آب گرفته )
🎀جعفری ساطوری شده ۳ ق غ
🎀نمک به مقدار کافی
🎀پودر سوخاری ۱ ق غ سر پر
❇️درصورت دلخواه ۲ تا ۳ حبه سیر هم میتونین بریزین
✅️من از یک عدد سینه و یک عدد ران مرغ استفاده کردم
🟢🟢استفاده از دنبه یا کره باعث نرم و خوشمزه تر شدن برگر میشه و خشک نمیشه.
🟠ادویه جات🟠
🟣پودر پاپریکا ۲ ق چ
🟣پودر پیاز ۱ ق چ
🟣پودر سیر ۱/۲ ق چ
🟣آویشن ۱/۳ ق چ
🟣پودر تخم گشنیز ۱ ق چ
🟣فلفل سیاه ۱ ق چ
🟣فلفل قرمز ۱/۳ ق چ
✅️درصورت دلخواه میتونین ۱ ق مرباخوری سس خردل به مواد مرغ اضافه کنین.
✅️بعد از قالب زدن برگرها حتما اونها رو یک ساعت داخل فریزر بزارین.
✅️ برگرها حدود ۱۰ دقیقه سرخ بشن کافیه
✅️برای قارچ هم مقدار اون و پنیر پیتزا دلخواه هست
@shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸حلوا با طعم سوهان اما با یه بافت بسیار لطیف😋
@shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#چیکن_استراگانف🥘
سینه مرغ ۲ عدد
خامه صبحانه یک پاکت (۲۰۰ گرمی)
ادویه کاری و نمک و فلفل به مقدار لازم
شیر ۱ لیوان
ارد گندم یا ارد قنادی ۱ ق غ سر پر
پیاز ۲ عدد متوسط
قارچ ۱ لیوان خرد شده
👇🏽👇🏽
ابتدا پیاز ها را خلالی کرده وبا کمی روغن درون تابه تفت دهید تا کمی طلایی شود سپس مرغ ها رو که به صورت نوار های باریکی برش داده اید را به پیاز ها اضافه کنیدحرارت رو یکم بلند کنید و هم بزنید تا جایی که اب های اضافی تبخیر شوند سپس قارچ ها ی خرد شده را اضافه کرده و باز هم با حرارت بلند تفت دهید تا جاییکه حسابی اب های درون تابه تبخیر شودبعد نمک و ادویه کاری و فلفل اضافه شود و هم بزنید وبعد از یک دقیقه خاموش کنید حالا درون قابلمه ای کوچک یک ق غ سر پر ارد گندم را به همراه یک لیوان شیر هم روی حرارت کم هم بزنید تا سس به غلظت فرنی برسد وبعد خاموش کنید مجدد زیر تابه را روشن کرده و سس سفید رو روی مرغ و پیاز ها ریخته و هم بزنیدو در اخر خامه را اضافه کرده و هم بزنید و بعد از یک دقیقه خاموش کنید و با چیپس خلالی میل کنید
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦