🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸
#مربا_بهارنارنج
موادلازم📝
گلبرگ بهار نارنج تازه 100 گ
شکر 200 گ
آب 1 لیوان
آبلیموی تازه 1 ق م
طرزتهيه📝
ابتدا آب و شکر را روی حرارت قرار داده تا حل شده و یکی دو جوش بزنه و شربت آماده بشه.
1. بهار نارنج رو تمیز کرده گلبرگ رو جدا میکنیم.
2.به همان مقدار که گلبرگ داریم،باید به همان مقدار هم آهک داشته باشیم. (100 گ گلبرگ 100 گ آهک) آهک رو در 1 لیوان آب حل کرده و میزاریم تا ته نشین بشه. سپس آب روی اون رو برداشته و گلبرگ رو در اون آب قرار میدیم، بعد از 2 ساعت آب اون رو خالی کرده و با آب خنک میشوییم. (این کار برای ترد شدن گلبرگ انجام میشه. البته میتونیم این مرحله رو انجام ندیم و بقیه مراحل دیگر رو ادامه بدیم.)
3. گلبرگ رو همراه مقداری آب خنک در ظرف لعابی ریخته و روی حرارت متوسط قرار میدیم،به محض اینکه شروع کرد به جوشیدن،از روی حرارت برداشته و آب اون رو خالی میکنیم و دوباره با آب خنک میزاریم تا به جوش برسه... این مرحله باید 3 بار تکرار بشه تا تلخی گلبرگ گرفته بشه. موقع تلخی گرفتن،گلبرگ نباید در آب بجوشه و به محض جوش آمدن از روی حرارت برداریم.
4.گلبرگها رو به شربتی که آماده کرده بودیم اضافه میکنیم و نیم ساعت روی شعله ملایم، (بدون درب ظرف) قرار میدیم تا مربا آماده بشه. در 2 دقیقه آخر آبلیمو رو هم اضافه کرده و شعله رو خاموش کنید
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
طرزطهیه بادمجان رولی باپنیرپارمسان
طرزطهیه:
بادمجان 2 عدد درشت
نمک به میزان لازم
روغن مخصوص سرخ کردن به میزان لازم
سس گوجهفرنگی فوری حدود 4 پیمانه
خامهی صبحانه به میزان لازم
پنیر پارمسان یا پنیر گودا (رنده کرده) به میزان لازم
به گزارش آکاایران: مواد لازم میانی:
خرده نان 25 گرم
پنیر خامهای 250 گرم (1 پیمانه)
پوست لیموی رنده کرده از یک لیمو
آبلیموی تازه از نصف لیمو
آویشن 1 قاشق چایخوری
نمک یکچهارم قاشق چایخوری
طرز تهیه:✍
1-
سر بادمجانها را برش بزنید و با رندهی مخصوص آنها را از درازا به ورقههای نیم سانتیمتری ببرید تا در حدود 12 ورق بادمجان به دست آید. آنگاه دو طرف بادمجانها نمک بپاشید و به صورت یک لایه، در صافی بچینید و یک ساعت کنار بگذارید.
2-حالا بادمجانها را با پشت قاشق بفشارید تا آب اضافیش گرفته شود. سپس آنها را روی هولهی کاغذی آشپزخانه قرار دهید تا رطوبتش گرفته شود.
3-اکنون به میزان کافی روغن، در تابهی مناسبی بریزید و روی اجاق داغ کنید. اینک بادمجانها را در روغن سرخ کنید و در صافی قرار دهید تا روغن اضافیش گرفته شود. آنگاه سس گوجهفرنگی را در ظرف نسوز به گنجایش نیم لیتر بریزید. یک قاشق سوپخوری سرپر، از مواد میانی روی هر ورق بادمجان بگذارید و بادمجان را رول کنید.
4-حالا بادمجانهای رولکرده را درون ظرف، روی سس بچینید و در حدود یک قاشق سوپخوری خامه روی هر رول بادمجان بریزید. آنگاه خوراک را 20-255 دقیقه، در فر گرم کرده با دمای 2000 درجهی سانتیگراد بپزید. اکنون خوراک را از فر درآورید و رویش پنیر بپاشید. حالا خوراک برای پذیرائی، آماده است.
یادآوری1: برای تهیهی مواد میانی؛ همهی مواد لازم را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید.🍥🍥🍥🍥🍥🍥
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#شیرینی_بدون_فر
#کانولی
کانولی شیرینی سنتی جزیره سیسیل ایتالیا است و به عنوان یک دسر ایتالیایی محبوب در کل دنیا شناخته میشود.
کانولی از نان گرد و لوله سرخ شده به همراه پنیر ماسکارپونه تهیه میشود.
دستور تهیه ذکر شده شامل تمام نکات مهم پخت این شیرینی است. 😍😍 مواد لازم برای خمیر :
کره ۳۰ گرم
زرده تخم مرغ ۳ عدد
رنده پوست لیمو ۱ قاشق چایخوری
دارچین ۱ قاشق غذاخوری
سرکه سفید ۱ قاشق چایخوری
شکر ۳۰ گرم
نمک ۱/۴ قاشق چایخوری
آرد ۲۵۰ گرم
مواد لازم برای داخل کانولی :
پنیر ماسکارپونه ۱ فنجان
پودر شکر ۱/۴ فنجان
عصاره وانیل یا قهوه ۲ قاشق چایخوری
دستور پخت :
ابتدا در ظرفی بزرگ تمام مواد خشک پوسته کانولی را با هم خوب مخلوط کنید. در ظرفی دیگر کره نرم شده، زرده تخم مرغ و سرکه را با هم خوب مخلوط کنید تا کاملا یکدست شود. مواد تر را به آرامی به مواد خشک بیافزایید و با دست ورز دهید تا کاملا خمیری و یکدست شود. خمیر بدست آمده باید نرم و یکدست باشد، سپس آن را در ظرفی درپوشدار به مدت ۲ ساعت داخل یخچال بگذارید.
روغن را در تابهای مناسب و عمیق بریزید و بگذارید خوب داغ شود. قالبهای استیل استوانهای شکل را (قالب کانولی) کمی چرب کنید تا بعد از سرخ شدن کانولیها راحت از آنها بیرون بیایند. خمیر را از یخچال در بیاورد و به کمک وردنه کاملا پهن کنید. از خمیر پهن شده تکههای گرد به اندازه یک کف دست یا کمی بزرگ تر جدا کنید و به دور قالبها بچسبانید. حال قالبها را به نوبت درون روغن داغ بیاندازید و ۲ تا ۴ دقیقه فرصت بدهید تا کاملا سرخ شود. بعد سرخ شدن، هنگامی که هنوز پوسته کانولی گرم است آنها را از قالب جدا کنید و روی دستمال کاغذی مناسب بگذارید تا سرد شود.
پنیر ماسکارپونه، پودر شکر و عصاره قهوه یا وانیل (به دلخواه) را با هم مخلوط کنید و به آرامی بسیار هم بزنید تا سفت و یکدست شود. مایه بدست آمده را به کمک قیف یا ماسوره مناسب درون پوسته کانولی بریزید.
نوش جان🤗🤗
@shirini71
#قطاب🌸
موادلازم
زرده تخم مرغ ۱ عدد
گلاب ۱/۲ لیوان
شیر ۱/۴ لیوان
آرد ۲ لیوان
بیکینگ پودر ۳ ق م
روغن برای سرخ کردن
پودر قند پودر هل برای تزیین
زرده را بزنید گلاب و شیر را اضافه کنید آرد و بیکینگ پودر را که الک کرده اید به آن اضافه کنید خوب مخلوط کنید تا به دست نچسبد اگر لازم بود کمی آرد اضافه کنید ۱ ساعت در یخچال استراحت دهید بعد خمیر را پهن کنید به قطر ۳ ۴ سانت بعد کاتر بزنید من از کاتر قلبی استفاده کردم و در. روغن سرخ کنید تا طلایی شود و بعد از دراوردن از روغن با پودر قند تزیین کنید
🍔 @shirini71