eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21هزار عکس
8.3هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
‍ ‍ ‍ 💓 سیزدهم خرداد ماه 1402 🔵ناشتا2قاشق آبلیمو+2لیوان آب گرم 🌝صبحانه ۵۰ گرم پنیر خامه ای کم چرب + ۳ کف دست نان تافتون (۲۰۰کالری) 🔴میان وعده 2عدد میوه 🔵یک ساعت قبل ازناهارنیم ساعت ورزش +چربیسوزخانگی یا قرص چربی سوز گیاهی 🔵قبل ازناهار 2لیوان آب طعم دار 🌞ناهار ۵ قاشق برنج + ۱۰۰گرم ران مرغ ابپز+ سالاد بدون سس هر مقدار که میل دارید (۳۰۰کالری) 🔴میان وعده عصر   یک لیوان شیر +   2 عدد میوه یا 6 عدد مغز 🔵نیم ساعت قبل ازشام چربیسوز خانگی یا قرص چربی سوز گیاهی 🌚شام   ۱۰۰ گرم بادمجان و گوجه سرخ شده+ +یک  کف دست نان سنگک(۳۰۰کالری) @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از مجله علمی و پزشکی
بهترین سبزیجات عضله ساز رو بشناسید 👌🏻 @MajalePezeshki71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸 موادلازم📝 گلبرگ بهار نارنج تازه 100 گ شکر 200 گ آب 1 لیوان آبلیموی تازه 1 ق م طرزتهيه📝 ابتدا آب و شکر را روی حرارت قرار داده تا حل شده و یکی دو جوش بزنه و شربت آماده بشه. 1. بهار نارنج رو تمیز کرده گلبرگ رو جدا میکنیم. 2.به همان مقدار که گلبرگ داریم،باید به همان مقدار هم آهک داشته باشیم. (100 گ گلبرگ 100 گ آهک) آهک رو در 1 لیوان آب حل کرده و میزاریم تا ته نشین بشه. سپس آب روی اون رو برداشته و گلبرگ رو در اون آب قرار میدیم، بعد از 2 ساعت آب اون رو خالی کرده و با آب خنک میشوییم. (این کار برای ترد شدن گلبرگ انجام میشه. البته میتونیم این مرحله رو انجام ندیم و بقیه مراحل دیگر رو ادامه بدیم.) 3. گلبرگ رو همراه مقداری آب خنک در ظرف لعابی ریخته و روی حرارت متوسط قرار میدیم،به محض اینکه شروع کرد به جوشیدن،از روی حرارت برداشته و آب اون رو خالی میکنیم و دوباره با آب خنک میزاریم تا به جوش برسه... این مرحله باید 3 بار تکرار بشه تا تلخی گلبرگ گرفته بشه. موقع تلخی گرفتن،گلبرگ نباید در آب بجوشه و به محض جوش آمدن از روی حرارت برداریم. 4.گلبرگها رو به شربتی که آماده کرده بودیم اضافه میکنیم و نیم ساعت روی شعله ملایم، (بدون درب ظرف) قرار میدیم تا مربا آماده بشه. در 2 دقیقه آخر آبلیمو رو هم اضافه کرده و شعله رو خاموش کنید @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
طرزطهیه بادمجان رولی باپنیرپارمسان طرزطهیه: بادمجان 2 عدد درشت نمک به میزان لازم روغن مخصوص سرخ کردن به میزان لازم سس گوجه‌فرنگی فوری حدود 4 پیمانه خامه‌ی صبحانه به میزان لازم پنیر پارمسان یا پنیر گودا (رنده کرده) به میزان لازم به گزارش آکاایران: مواد لازم میانی: خرده نان 25 گرم پنیر خامه‌ای 250 گرم (1 پیمانه) پوست لیموی رنده کرده از یک لیمو آبلیموی تازه از نصف لیمو آویشن 1 قاشق چایخوری نمک یک‌چهارم قاشق چایخوری طرز تهیه:✍ 1- سر بادمجان‌ها را برش بزنید و با رنده‌ی مخصوص آنها را از درازا به ورقه‌های نیم سانتیمتری ببرید تا در حدود 12 ورق بادمجان به دست آید. آن‌گاه دو طرف بادمجان‌ها نمک بپاشید و به صورت یک لایه، در صافی بچینید و یک ساعت کنار بگذارید. 2-حالا بادمجان‌ها را با پشت قاشق بفشارید تا آب اضافیش گرفته شود. سپس آنها را روی هوله‌ی کاغذی آشپزخانه قرار دهید تا رطوبتش گرفته شود. 3-اکنون به میزان کافی روغن، در تابه‌ی مناسبی بریزید و روی اجاق‌ داغ کنید. اینک بادمجان‌ها را در روغن سرخ کنید و در صافی قرار دهید تا روغن اضافیش گرفته شود. آن‌گاه سس گوجه‌فرنگی را در ظرف نسوز به گنجایش نیم لیتر بریزید. یک قاشق سوپخوری سرپر، از مواد میانی روی هر ورق بادمجان بگذارید و بادمجان را رول کنید. 4-حالا بادمجان‌های رول‌کرده را درون ظرف، روی سس بچینید و در حدود یک قاشق سوپخوری خامه روی هر رول بادمجان بریزید. آن‌گاه خوراک را 20-255 دقیقه، در فر گرم کرده با دمای 2000 درجه‌ی سانتیگراد بپزید. اکنون خوراک را از فر درآورید و رویش پنیر بپاشید. حالا خوراک برای پذیرائی، آماده است. یادآوری1: برای تهیه‌ی مواد میانی؛ همه‌ی مواد لازم را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید.🍥🍥🍥🍥🍥🍥 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
کانولی شیرینی سنتی جزیره سیسیل ایتالیا است و به عنوان یک دسر ایتالیایی محبوب در کل دنیا شناخته می‌شود. کانولی از نان گرد و لوله سرخ شده به همراه پنیر ماسکارپونه تهیه می‌شود. دستور تهیه ذکر شده شامل تمام نکات مهم پخت این شیرینی است. 😍😍 مواد لازم برای خمیر : کره  ۳۰ گرم زرده تخم مرغ  ۳ عدد رنده پوست لیمو  ۱ قاشق چایخوری دارچین  ۱ قاشق غذاخوری سرکه سفید  ۱ قاشق چایخوری شکر  ۳۰ گرم نمک  ۱/۴ قاشق چایخوری آرد  ۲۵۰ گرم مواد لازم برای داخل کانولی : پنیر ماسکارپونه  ۱ فنجان پودر شکر ۱/۴ فنجان عصاره وانیل یا قهوه  ۲ قاشق چایخوری دستور پخت : ابتدا در ظرفی بزرگ تمام مواد خشک پوسته کانولی را با هم خوب مخلوط کنید. در ظرفی دیگر کره نرم شده، زرده تخم مرغ و سرکه را با هم خوب مخلوط کنید تا کاملا یکدست شود. مواد تر را به آرامی به مواد خشک بیافزایید و با دست ورز دهید تا کاملا خمیری و یکدست شود. خمیر بدست آمده باید نرم و یکدست باشد، سپس آن را در ظرفی درپوش‌دار به مدت ۲ ساعت داخل یخچال بگذارید. روغن را در تابه‌ای مناسب و عمیق بریزید و بگذارید خوب داغ شود. قالب‌های استیل استوانه‌ای شکل را (قالب کانولی) کمی چرب کنید تا بعد از سرخ شدن کانولی‌ها راحت از آن‌ها بیرون بیایند. خمیر را از یخچال در بیاورد و به کمک وردنه کاملا پهن کنید. از خمیر پهن شده تکه‌های گرد به اندازه یک کف دست یا کمی بزرگ تر جدا کنید و به دور قالب‌ها بچسبانید. حال قالب‌ها را به نوبت درون روغن داغ بیاندازید و ۲ تا ۴ دقیقه فرصت بدهید تا کاملا سرخ شود. بعد سرخ شدن، هنگامی که هنوز پوسته کانولی گرم است آن‌ها را از قالب جدا کنید و روی دستمال کاغذی مناسب بگذارید تا سرد شود. پنیر ماسکارپونه، پودر شکر و عصاره قهوه یا وانیل (به دلخواه) را با هم مخلوط کنید و به آرامی بسیار هم بزنید تا سفت و یکدست شود. مایه بدست آمده را به کمک قیف یا ماسوره مناسب درون پوسته کانولی بریزید. نوش جان🤗🤗 @shirini71
راحت وآسون وکم هزینه و خوشمزه 👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌸 موادلازم زرده تخم مرغ ۱ عدد گلاب ۱/۲ لیوان شیر ۱/۴ لیوان آرد ۲ لیوان بیکینگ پودر ۳ ق م روغن برای سرخ کردن پودر قند پودر هل برای تزیین زرده را بزنید گلاب و شیر را اضافه کنید آرد و بیکینگ پودر را که الک کرده اید به آن اضافه کنید خوب مخلوط کنید تا به دست نچسبد اگر لازم بود کمی آرد اضافه کنید ۱ ساعت در یخچال استراحت دهید بعد خمیر را پهن کنید به قطر ۳ ۴ سانت بعد کاتر بزنید من از کاتر قلبی استفاده کردم و در. روغن سرخ کنید تا طلایی شود و بعد از دراوردن از روغن با پودر قند تزیین کنید 🍔 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم: تخم مرغ چهار عدد...آرد دو پیمانه...شکر یک پیمانه....شیرکاکائو نصف پیمانه....روغن نصف پیمانه...وانیل یک چهارم قاشق چایخوری...بکینگ پودر یک قاشق غذاخوری.. طرز تهیه: اول از همه فرتون و روشن کنید...تخم مرغا رو بشکنید زرده و سفیده رو جدا کنید...سفیده رو با همزن بزنید تا حسابی پف کنه و وقتی ظرف و برمیگردونیم نریزه بعد میزاریمش کنار...حالا تو یه ظرف دیگه زرده ها و شکر و وانیل و با همزن میزنیم وقتی کرم رنگ و کشدار شد روغن و اضافه میکنیم و یک دقیقه هم میزنیم بعد شیرکاکائو رو اضافه میکنیم و یک دقیقه هم میزنیم...حالا همزن و میزاریم کنار و آرد و بکینگ پودر و الک میکنیم و تو سه مرحله اضافه میکنیم و با لیسک هم میزنیم...خوب حالا میریم سراغ سفیده ها و به مواد کیکمون اضافه میکنیم و با لیسک هم میزنیم...قالب و چرب میکنیم و آردپاشی میکنیم و مواد کیک و به قالب متتقل میکنیم و در آخر قالب و با یه ضربه کوچیک میزنیم زمین تا مواد کیک همه جا خوب پخش شه بعد قالب و میزاریم تو فر با دمای صد و هشتاد درجه به مدت چهل و پنج دقیقه...بازم بستگی به فرتون داره 🍔 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
چـطوری تندی غذا را کاهش بدیم ؟ 🤔 👈 چند دقیقه قبل از برداشتن غذا از روی حرارت آب یک عدد لیموترش تازه را در آن بریزید ، تندی ازبین میرود 🍋🥘 🍕 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
شنیسل مرغ 4عدد سینه مرغ بدون استخوان 125 گرم آرد 250 گرم آرد سوخاری 3 الی 4 عدد تخم مرغ 1 قاشق چایخوری سس خردل نمک و فلفل و پاپریکا روغن برای سرخ کردن چند برش لیمو برای سرو 🌿هر سینه مرغ را از طول به دو تکه مساوی برش بزنید. هر تکه گوشت مرغ را روی یک لایه سلفون بگذارید و روی آن هم یک لایه سلفون دیگر بگذارید و آن را خوب بکوبید تا نازک شود. هر چه فیله‌ها نازکتر باشند سریعتر سرخ می‌شوند و تردتر خواهند بود. 🌶روی مرغ‌ها کمی نمک و فلفل بپاشید. سه بشقاب گود دو بزرگ برای آرد، تخم مرغ و آرد سوخاری آماده کنید. در بشقاب اول آرد، در بشقاب دوم آرد سوخاری و نمک و فلفل و پاپریکا و در بشقاب سوم تخم مرغ زده شده و سس خردل. 🌿سینه مرغ فیله‌ای را قبلا کوبیده و نازک کرده‌اید را ابتدا در بشقاب آرد بخوابانید. لایه نازکی از آرد باید تمام سطح مرغ را بپوشاند. در مرحله بعد مرغ‌ها را درون ترکیب سس خردل و تخم مرغ زده شده بخوابانید و در نهایت مرغ‌ها را درون آرد سوخاری قرار دهید و روی آن را با یک لایه آرد سوخاری بپوشانید. 🌶در یک تابه بزرگ روغن را گرم کنید. شنیسل‌ها را به تابه انتقال دهید و دو طرف آن‌ها را سرخ کنید. روغن اضافی شنیسل‌ها را بعد از سرخ شدن بگیرید و با سس مورد علاقه خود و چند برش لیمو سرو کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
قرابیه دو رنگ بدون نیاز به کره یا روغن جامد 👇
مواد لازم: 2 عدد تخم مرغ از 1 لیوان به اندازه یک بند انگشت کمتر شکر(لیوان یا پیمانه قنادی) از 1 لیوان به اندازه یک بند انگشت کمتر روغن مایع از 1 لیوان به اندازه یک بند انگشت کمتر نشاسته (ذرت و یا گندم) 1 قاشق غذاخوری پودر کاکائو 1 قاشق غذاخوری روغن مایع 1 پاکت بکینگ پودر(10 گرم معادل 2.5 قاشق چای خوری) 1 پاکت وانیل شکری(5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی) 2 لیوان + 2 قاشق غذاخوری آرد (برای من بیشتر از این مقدار آرد گرفت، همیشه ریختن آرد به اندازه ای که نیاز دارد بهترین روش است(یعنی آرد را با کنترل و به اندازه ای بریزید که خمیر نرم باشد و به دست نچسبد)به نسبت مواد، مقدار آرد متغیر میشود. وقتی خمیر از دستتان جدا شد از اضافه کردن آرد دست بردارید. خمیر نرم خواهد بود. طرز تهیه: تخم مرغ، شکر و وانیل را داخل ظرفی بریزید و با همزن دستی 1دقیقه هم بزنید. روغن را اضافه کرده خیلی کم هم بزنید. نشاسته را اضافه کرده کمی بیشتر هم بزنید. درآخر آرد و بکینگ پودر را با الک کردن اضافه کرده ورز دهید. 2/3 خمیر ورز داده شده را جدا کنید. به این خمیر 1 قاشق غذاخوری پودر کاکائو و 1 قاشق غذاخوری روغن مایع اضافه کرده ورز دهید. از خمیر کاکائویی تکه های کمی بزرگتر از فندق جدا کرده با دست گرد کنید.22 عدد توپی درست کنید. از خمیر سفید هم 22 عدد توپی درست کنید(از توپهای کاکائویی کمی بزرگتر باشند) شانه تمیز را با دستتان چرب کنید بصورتیکه زیر و رویش چرب شود. خمیر کاکائویی را بصورت رول گرد کرده قسمت میانی شانه بذارید و با فشار دادن روی آن پهن کنید مانند شکل. (به پهنای شانه باشد) خمیر سفید را نیز به شکل رول گرد کرده روی خمیر کاکائویی بگذارید(بصورتی بذارید که از دو طرف بیرون بزند) خمیر سفید را بصورتیکه خمیر کاکائویی را بپوشاند با دست پهن کنید. درآخر با دستتان روی شانه رول کنید و به آن شکل قرابیه هلال ماه بدهید.داخل سینی که کاغذ روغنی انداختید بچینید و در فر 180 درجه از قبل گرم شده تا زمانیکه سرخ شود بپزید(زمان پخت قرابیه حدود 10 الی 20دقیقه است که به حرارت فر شما بستگی دارد، دقت کنید خیلی داخل فر نماند چون قرابیه داخل فر نرم است و بعد از خنک شدن سفت تر میشود) نکته:بیش از حد ورز دادن خمیر،حالت آن را خراب میکند لطفا سعی کنید بدون اینکه زیاد ورز داده و با خمیر بازی کنید به آن شکل بدهید. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
اکثر ما شمالیا عاشق این خورشت هستیم. خورشت گوجه فرنگی یک عدد سینه مرغ کامل رو درشت کبابی خرد کردم ریختم داخل قابلمه با روغن و زردچوبه. و کمی پودر سیر خوب تفت دادم ۲ق غ پیاز داغ هم بهش زدم و کمی رب گوجه زدم. چند تا دونه گوجه فرنگی هم پوست گرفته ریز خرد کرده اضافه کردم. خوب تفت دادم. در قابلمه رو گذاشتم تا رو شعله خیلی کم خوب بپزه و جا بیفته. در آخر نمک و فلفل. و آب نارنج زدم کمی سیبزمینی هم خلال کرده بودم سرخ کردم و روش ریختم سمت شهر ما با ماهی شور و زیتون خیلی. خوشمزه میشه با کته. حتما درست کنین و لذت ببرین اگه فلفل رو کمی بیشتر کنین و کمی تند باشه و آب نارنج روش. محشر میشه f.alipanah57 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ی کیک جذاب میان تهی جووون میده برا مهمونی و تولد برای کیک با 4 عدد تخم مرغ و 1 لیوان شکر خوب مخلوط می کنیم سپس 1 لیوان شیر و 1 لیوان روغن و 1 عدد وانیل را اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم و بعد از هم زدن 2 لیوان آرد و 3 قاشق غذاخوری کاکائو و 1 بسته بیکینگ پودر اضافه می کنیم. هم میزنیم تا قوام بیاد و لیوان ها رو هم میچینیم چرب و آرد پاشی می‌کنیم میریزیم مواد کیک و با دمای 180 درجه میپزیم. برای کرم 3 فنجان شیر 3 قاشق غذاخوری پودر کاکائو 5 قاشق غذاخوری شکر نشاسته 3 قاشق غذاخوری 1 قاشق غذاخوری کره همه مواد را به جز کره داخل قابلمه می ریزیم و ث اجاق را باز می کنیم و با هم زدن می پزیم تا بجوشد سپس کره را اضافه کرده و مخلوط می کنیم و اجاق گاز را خاموش می کنیم. با پودر پسته تزیین کنید نوش جانتون♥️ 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا