شنیسل مرغ
4عدد سینه مرغ بدون استخوان
125 گرم آرد
250 گرم آرد سوخاری
3 الی 4 عدد تخم مرغ
1 قاشق چایخوری سس خردل
نمک و فلفل و پاپریکا
روغن برای سرخ کردن
چند برش لیمو برای سرو
🌿هر سینه مرغ را از طول به دو تکه مساوی برش بزنید.
هر تکه گوشت مرغ را روی یک لایه سلفون بگذارید و روی آن هم یک لایه سلفون دیگر بگذارید و آن را خوب بکوبید تا نازک شود.
هر چه فیلهها نازکتر باشند سریعتر سرخ میشوند و تردتر خواهند بود.
🌶روی مرغها کمی نمک و فلفل بپاشید.
سه بشقاب گود دو بزرگ برای آرد، تخم مرغ و آرد سوخاری آماده کنید.
در بشقاب اول آرد، در بشقاب دوم آرد سوخاری و نمک و فلفل و پاپریکا و در بشقاب سوم تخم مرغ زده شده و سس خردل.
🌿سینه مرغ فیلهای را قبلا کوبیده و نازک کردهاید را ابتدا در بشقاب آرد بخوابانید. لایه نازکی از آرد باید تمام سطح مرغ را بپوشاند.
در مرحله بعد مرغها را درون ترکیب سس خردل و تخم مرغ زده شده بخوابانید و در نهایت مرغها را درون آرد سوخاری قرار دهید و روی آن را با یک لایه آرد سوخاری بپوشانید.
🌶در یک تابه بزرگ روغن را گرم کنید. شنیسلها را به تابه انتقال دهید و دو طرف آنها را سرخ کنید.
روغن اضافی شنیسلها را بعد از سرخ شدن بگیرید و با سس مورد علاقه خود و چند برش لیمو سرو کنید.
#قرابیه_دورنگ
#بدون_کره
مواد لازم:
2 عدد تخم مرغ
از 1 لیوان به اندازه یک بند انگشت کمتر شکر(لیوان یا پیمانه قنادی)
از 1 لیوان به اندازه یک بند انگشت کمتر روغن مایع
از 1 لیوان به اندازه یک بند انگشت کمتر نشاسته (ذرت و یا گندم)
1 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
1 قاشق غذاخوری روغن مایع
1 پاکت بکینگ پودر(10 گرم معادل 2.5 قاشق چای خوری)
1 پاکت وانیل شکری(5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
2 لیوان + 2 قاشق غذاخوری آرد (برای من بیشتر از این مقدار آرد گرفت، همیشه ریختن آرد به اندازه ای که نیاز دارد بهترین روش است(یعنی آرد را با کنترل و به اندازه ای بریزید که خمیر نرم باشد و به دست نچسبد)به نسبت مواد، مقدار آرد متغیر میشود. وقتی خمیر از دستتان جدا شد از اضافه کردن آرد دست بردارید. خمیر نرم خواهد بود.
طرز تهیه:
تخم مرغ، شکر و وانیل را داخل ظرفی بریزید و با همزن دستی 1دقیقه هم بزنید. روغن را اضافه کرده خیلی کم هم بزنید. نشاسته را اضافه کرده کمی بیشتر هم بزنید. درآخر آرد و بکینگ پودر را با الک کردن اضافه کرده ورز دهید. 2/3 خمیر ورز داده شده را جدا کنید. به این خمیر 1 قاشق غذاخوری پودر کاکائو و 1 قاشق غذاخوری روغن مایع اضافه کرده ورز دهید. از خمیر کاکائویی تکه های کمی بزرگتر از فندق جدا کرده با دست گرد کنید.22 عدد توپی درست کنید. از خمیر سفید هم 22 عدد توپی درست کنید(از توپهای کاکائویی کمی بزرگتر باشند)
شانه تمیز را با دستتان چرب کنید بصورتیکه زیر و رویش چرب شود. خمیر کاکائویی را بصورت رول گرد کرده قسمت میانی شانه بذارید و با فشار دادن روی آن پهن کنید مانند شکل. (به پهنای شانه باشد) خمیر سفید را نیز به شکل رول گرد کرده روی خمیر کاکائویی بگذارید(بصورتی بذارید که از دو طرف بیرون بزند) خمیر سفید را بصورتیکه خمیر کاکائویی را بپوشاند با دست پهن کنید. درآخر با دستتان روی شانه رول کنید و به آن شکل قرابیه هلال ماه بدهید.داخل سینی که کاغذ روغنی انداختید بچینید و در فر 180 درجه از قبل گرم شده تا زمانیکه سرخ شود بپزید(زمان پخت قرابیه حدود 10 الی 20دقیقه است که به حرارت فر شما بستگی دارد، دقت کنید خیلی داخل فر نماند چون قرابیه داخل فر نرم است و بعد از خنک شدن سفت تر میشود)
نکته:بیش از حد ورز دادن خمیر،حالت آن را خراب میکند لطفا سعی کنید بدون اینکه زیاد ورز داده و با خمیر بازی کنید به آن شکل بدهید.
@shirini71
#خورشت_گوجه
اکثر ما شمالیا عاشق این خورشت هستیم. خورشت گوجه فرنگی
یک عدد سینه مرغ کامل رو درشت کبابی خرد کردم ریختم داخل قابلمه با روغن و زردچوبه. و کمی پودر سیر خوب تفت دادم
۲ق غ پیاز داغ هم بهش زدم و کمی رب گوجه زدم. چند تا دونه گوجه فرنگی هم پوست گرفته ریز خرد کرده اضافه کردم. خوب تفت دادم. در قابلمه رو گذاشتم تا رو شعله خیلی کم خوب بپزه و جا بیفته. در آخر نمک و فلفل. و آب نارنج زدم
کمی سیبزمینی هم خلال کرده بودم سرخ کردم و روش ریختم
سمت شهر ما با ماهی شور و زیتون خیلی. خوشمزه میشه با کته.
حتما درست کنین و لذت ببرین
اگه فلفل رو کمی بیشتر کنین و کمی تند باشه و آب نارنج روش. محشر میشه
f.alipanah57
@shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ی کیک جذاب میان تهی جووون میده برا مهمونی و
تولد
برای کیک
با 4 عدد تخم مرغ و 1 لیوان شکر خوب مخلوط می کنیم سپس 1 لیوان شیر و 1 لیوان روغن و 1 عدد وانیل را اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم و بعد از هم زدن 2 لیوان آرد و 3 قاشق غذاخوری کاکائو و 1 بسته بیکینگ پودر اضافه می کنیم. هم میزنیم تا قوام بیاد و لیوان ها رو هم میچینیم چرب و آرد پاشی میکنیم میریزیم مواد کیک و با دمای 180 درجه میپزیم.
برای کرم
3 فنجان شیر
3 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
5 قاشق غذاخوری شکر
نشاسته 3 قاشق غذاخوری
1 قاشق غذاخوری کره
همه مواد را به جز کره داخل قابلمه می ریزیم و ث اجاق را باز می کنیم و با هم زدن می پزیم تا بجوشد سپس کره را اضافه کرده و مخلوط می کنیم و اجاق گاز را خاموش می کنیم.
با پودر پسته تزیین کنید
نوش جانتون♥️
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تزیین کیک مخصوص تولد
هدایت شده از مجله علمی و پزشکی
با این سبزی خوش طعم قندخونتان را کنترل کنید!
▫️پیازچه علاوه بر خوش طعم کردن غذاها خواص درمانی بسیاری دارد؛ این نوع سبزی در حفظ سلامت قلب، تقویت استخوان ها بسیار مفید است.
▫️همچنین برای پوست، درمان سرماخوردگی، حفظ سلامت چشم ها، کاهش ریسک سرطان، کنترل قند خون، سلامت گوارش، برطرف کردن عفونت ها بسیار مفید است و میتوان از آن بهرههای زیادی برد.
@MajalePezeshki71
کله جوش و اشکنه جزو غذاهای سنتیه ,که هر شهری به یه نحو درست میکنه که همین نکته کلی تنوع بهش داده ,تو پیج انواع متفاوتش هست ,مقایسه کنید هر کدوم به نظرتون با سلیقه خانواده جوره همونو درست کنید👆😊👌
خوراک کله جوش یا کالجوش😋
یک غذای خوشمزه و سرشار از کلسیم و فسفر و پروتئین ، از غذاهای محلی اصفهان و غذای اصیل ایرانی ست.
🥣 طرز تهیه :
یک عدد🧅 پیاز درشت رو خرد کرده و تفت دهید
سه قاشق گردو خرد شده رو اضافه وتفت بدین
سپس نیم کیلو کشک محلی رو که با آب رقیق شده رو اضافه کرده
بعد از ریز جوشید نعنا داغ و نمک و زردچوبه و درصورت دلخواه فلفل سیاه رو اضافه کنین .
البته اصل این غذا با روغن حیوانی درست میشه ولی میتونین یک قاشق کره هم اضافه کنین.
کالجوش آماده رو با نان محلی نوش جان کنین.
@shirini71
#كتلت_ساطوري(سنتي گيلان) 🧆 😋
▫️٥٠٠ گرم گوشت با چربي
▫️يك عدد پياز
▫️تخم مرغ ٢ عدد
▫️جعفري ١ ليوان خرد شده
▫️گوجه حلقه شده يا گيلاسي به مقدار لازم
▫️ابغوره ١.٤ ليوان
▫️نمك و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
🔸گوشتو با حوصله ساطوريش كنيد و بعد به ترتيب پياز رنده شده جعفري خرد شده تخم مرغ و ادويه را اضافه كرده و خوب مخلوط ميكنيم سپس به اندازه ي دلخواه سرخ كرده و بعد گوجه هارو روي كتلت ميچينيم و كمي اب اضافه ميكنيم تا بپزن در اخر ابغوره اضافه كرده و يكي دو جوش خوره و خاموش ميكنيم
@shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#شیرینی_خرمایی👩🍳
ده عدد خرما
دو قاشق ارده
نصف پیمانه آرد نخودچی
کیک یک تخم مرغی بدون فر😋😋😋😋
#کیک_یک_تخم_مرغی
#کیک_ساده
مواد لازم
آرد یک و نیم لیوان
شکر یک پیمانه
ماست یا شیر 3/4 (میتونید از آب یا آبمیوه هم استفاده کنید)
تخم مرغ یک عدد
روغن مایع 1/4 پیمانه
پودر پوست پرتقال یک قاشق چایخوری(دلخواه)
وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری
بکینگ پودر یک قاشق چایخوری
طرز تهیه
شکر, تخم مرغ, پودر پوست پرتقال و وانیل را تا زمانیکه کرم رنگ و کشدار شود هم بزنید. سپس شیر و روغن را افزوده و در حد مخلوط شدن هم بزنید. آرد و بکینگ پودر که سه بار الک شده اضافه کنید و با دور کند در حد مخلوط شدن هم بزنید. مواد را داخل قالب دلخواه ریخته و روش کنجد و بادام پرک با ... بریزید. مدت حدودا 50 دقیقه داخل فر که با دمای 180 گرم شده قرار دهید.
◀️میتونید از هر قالبی که در دسترس دارید استفاده کنید من از قالب لوف به سایز ۲۰ در ۱۳ سانتیمتر استفاده کردم.، قالب گرد به قطر ۱۸ یا ۲۰ سانتیمتر هم مناسبه. حتی میتونید تو قالب بزرگتر درست کنید تا کیک پف کمتری داشته باشه و به عنوان کیک پایه برای چیز کیک ازش استفاده کنید.
من این کیکو با فردست ساز درست کردم
🍕🥗
@shirini71
✅ ژله میوه ای 😋
ابتدایک بسته ژله الوئه وراروبا دولیوان ابجوش حل کردم روی سرکتری بابخاراب هم زده تاکاملا ذرات ژله حل بشه ودرقالب ریخته به قطر نیم سانت ومیزاریم داخل یخچال تاببنده وسپس میوه هاروروش چیده وازژله الوئه ورا روش ریخته یکسانتی بشه داخل یخچال گذاشته تامیوه هافیکس بشن وحرکت نکنن وسپس بقیه ژله رو روش ریخته بازم یخچال میزاریم ودرهمین فاصله یک بسته ژله انگور روبادو لیوان ابجوش حل کرده ووقتی کمی خنک شد نصف را روی ژله الوئه ورا ریختم نصف دیگرشو توی ظرف دیگه ریختم گذاشتم توی یخچال گرفت بعد باپنگال هم زدم روی ژله ی روی لیوان ریختم روشم بامیوهای تابستانی تزیین کردم.
#ژله_میوه_ای
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#اسنک_سیب_زمینی_غذایی_هندی
مواد لازم:
سینه مرغ بی استخوان: 200 گرم (برش خورده به صورت نواری باریک)
سیب زمینی: 2 عدد متوسط (آب پز و رنده شده)
پیاز: 1 عدد متوسط
نان تست: 16 ورق
گوجه فرنگی: 2 عدد متوسط (برش حلقه ای خورده)
پیتزا گودا:8 ورق
سیر: 2 حبه(رنده شده)
پنیر پیتزا: به مقدار لازم (رنده شده)
نمک، فلفل، زردچوبه، کره: به مقدار لازم
طرز تهیه
در تابه ای مقداری روغن گرم کنید، پیاز را ریز خرد کنید و داخل روغن تفت دهید تا سبک شود.
برش های مرغ را همراه با نمک و فلفل و زرد چوبه اضافه کنید و حرارت را کمی بالا ببرید.
مواد را مدام هم بزنید و 7- 10 دقیقه در همین وضعیت تفت دهید.
بعد از این مدت حرارت را خاموش کنید و بگذارید مواد قدری خنک شوند.
در کاسه ای سیب زمینی رنده شده، پنیر رنده شده، سیر رنده شده و کمی نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید.
سپس مرغ را به این مخلوط اضافه کنید و مواد را به آرامی هم بزنید.
سطح خارجی نان ها را با مقداری کره نرم شده پوشش دهید، مقداری از این مخلوط روی 8 ورق از نان های تست بمالید، دو برش از گوجه فرنگی و یک ورق پنیر گودا روی مواد بگذارید، 8 ورق دیگر از نان های تست را روی نان های آماده قرار دهید و اسنک ها را کمی فشار دهید تا کاملاً منسجم شوند.
بعد آن ها را به مدت 3 تا 6 دقیقه در دستگاه ساندویچ ساز قرار دهید تا برشته شوند.
این اسنک معمولاً با سس گوجه فرنگی کچاپ سرو می شود.
● نکته
مقدار هر دو نوع پنیر کاملاً سلیقه ای است و شما می توانید مقادیر فوق را به دلخواه کم یا زیاد کنید.
به عنوان جایگزین پنیر گودا (در صورتی که در دسترس ندارید) می توانید از پنیر تست ورقه ای استفاده کنید.
برای طعم دار شدن مرغ، بهتر است چند دقیقه قبل از طبخ، مرغ را با کمی آب لیمو و زعفران مزه دار کنید
@shirini71