eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21هزار عکس
8.3هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دو مدل کتلت اقتصادی ترد و خوشمزه ✅مواد لازم دولیوان سویا دوعدد تخم مرغ دو عدد سیب زمینی یک عدد پیاز دو حبه سیر دو قاشق آرد سوخاری نمک فلفل سیاه زردچوبه پودر پاپریکا ادویه کاری پودر سیر پودر گلپر ✅برای کتلت دوم ✔یه بسته سنگدان مرغ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
کیک خرد شده رو با کمی خامه صبحانه پودر پسته یا گردو خرد شده مخلوط کنید تا به حالت خمیری دربیاد بعد با دست به اندازه دلخواه برداشته گرد کنید به اندازه گردو، بعد چوبها رو داخل شکلات ذوب شده کرده و داخل پاپ کیکها فرو کنید بعد 2ساعت داخل یخچال گذاشته تا سفت بشه. بعد از یخچال خارج کنید داخل شکلات ذوب شده زده بعد ترافل رنگی دوباره بذارید یخچال. نکته به جای خامه از نوتلا یا سس شکلاتی هم میشه استفاده کرد. میتونید برای تزیین از پودر پسته و کنجد هم استفاده کنید🎂🎂🎂🎂🎂 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
رنگ 🥮 😋 ▫️تخم مرغ چهار عدد ▫️شکر یک و نیم پیمانه ▫️ماست سه چهارم پیمانه ▫️روغن مايع نصف پیمانه) ▫️بکینگ پودر 2 ق چ ▫️وانیل1 ق چ ▫️آرد 3 پیمانه پر ▫️پودر کاکائو دو ق غ ▫️دو ق غ ارد رو كنار بذاريد اول 🔸تخم‌مرغ، شکر،وانیل رو با همزن زده تا کرم رنگ بشه + ماست و روغن رو هم اضافه کرده چند دور با همزن مخلوط میکنیم تا مواد کاملا یکدست بشه سپس مواد خشک را که دو بار الک کردیم آرام آرام به مواد تخم‌مرغی اضافه میکنیم مواد را با لیسک فولد کرده بعد از اینکه مواد کاملا یکنواخت شد خمیر رو به دو قسمت تقیسم میکنیم به یه قسمت دو ق غ پودر کاکائو و به قسمت دیگه دو ق غ آرد اضافه کرده و مخلوط میکنیم ♦️قالب مناسب كه براي من 23بود رو چرب كنيد و مواد رو همزمان با هم بريزيد تو قالب و بعد بذاريد در فر از قبل گرم شده با درجه ١٧٠ به مدت 40دقيقه 🍔 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌮شامی پوک یک پیاز رنده ریز کمی آب گرفته یک پیمانه گوشت پخته ریش ریش یک پیمانه لپه پخته شده با گوشت کوب برقی خوب پوره کنید یک حبه سیر رنده شده دو عدد تخم مرغ نمک فلفل زردچوبه ادویه کاری به دلخواه کمی پودر زیره سبز البته زعفرون تو یادم رفت بگم حتما اضافه کنید😍👌 اگرمواد شل بود یک قاشق مربا خوری پودر سوخاری خوب مخلوط کنید به اندازه گردو بردارید گرد کنید کمی در آرد سوخاری بزنید و پهن کنید و با انگشت یک سوراخ در وسط ایجاد کنید. بعد خوب سرخ کنید و نوش جان کنید. 🌺 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🥙يك ديپ ساده و خوشمزه كه با سبزيجات و چيپس ميتونيد سرو كنيد و هر چقدر از خوشمزگيش بگم كمه😉😋 🥙طرز تهيه:يك ليوان خيار رنده شده لازم داريم (با رنده ي درشت و با پوست رنده كنيد) .يكم بهش نمك بزنيد و ده دقيقه كنار بذاريد.خيار آب ميندازه،آب اضافشو كامل بگيريد تا ديپ رو شل و خراب نكنه. حالا دو ليوان ماست چكيده+خياري كه از روش بالا آبشو گرفتيد+دو حبه سير رنده شده+يك ق آبليمو تازه+دو ق شويد تازه+يك ق روغن زيتون+نمك و فلفل. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
‍ ‍ ‍ 💓 سیزدهم خرداد ماه 1402 🔵ناشتا2قاشق آبلیمو+2لیوان آب گرم 🌝صبحانه ۵۰ گرم پنیر خامه ای کم چرب + ۳ کف دست نان تافتون (۲۰۰کالری) 🔴میان وعده 2عدد میوه 🔵یک ساعت قبل ازناهارنیم ساعت ورزش +چربیسوزخانگی یا قرص چربی سوز گیاهی 🔵قبل ازناهار 2لیوان آب طعم دار 🌞ناهار ۵ قاشق برنج + ۱۰۰گرم ران مرغ ابپز+ سالاد بدون سس هر مقدار که میل دارید (۳۰۰کالری) 🔴میان وعده عصر   یک لیوان شیر +   2 عدد میوه یا 6 عدد مغز 🔵نیم ساعت قبل ازشام چربیسوز خانگی یا قرص چربی سوز گیاهی 🌚شام   ۱۰۰ گرم بادمجان و گوجه سرخ شده+ +یک  کف دست نان سنگک(۳۰۰کالری) @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از مجله علمی و پزشکی
بهترین سبزیجات عضله ساز رو بشناسید 👌🏻 @MajalePezeshki71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸 موادلازم📝 گلبرگ بهار نارنج تازه 100 گ شکر 200 گ آب 1 لیوان آبلیموی تازه 1 ق م طرزتهيه📝 ابتدا آب و شکر را روی حرارت قرار داده تا حل شده و یکی دو جوش بزنه و شربت آماده بشه. 1. بهار نارنج رو تمیز کرده گلبرگ رو جدا میکنیم. 2.به همان مقدار که گلبرگ داریم،باید به همان مقدار هم آهک داشته باشیم. (100 گ گلبرگ 100 گ آهک) آهک رو در 1 لیوان آب حل کرده و میزاریم تا ته نشین بشه. سپس آب روی اون رو برداشته و گلبرگ رو در اون آب قرار میدیم، بعد از 2 ساعت آب اون رو خالی کرده و با آب خنک میشوییم. (این کار برای ترد شدن گلبرگ انجام میشه. البته میتونیم این مرحله رو انجام ندیم و بقیه مراحل دیگر رو ادامه بدیم.) 3. گلبرگ رو همراه مقداری آب خنک در ظرف لعابی ریخته و روی حرارت متوسط قرار میدیم،به محض اینکه شروع کرد به جوشیدن،از روی حرارت برداشته و آب اون رو خالی میکنیم و دوباره با آب خنک میزاریم تا به جوش برسه... این مرحله باید 3 بار تکرار بشه تا تلخی گلبرگ گرفته بشه. موقع تلخی گرفتن،گلبرگ نباید در آب بجوشه و به محض جوش آمدن از روی حرارت برداریم. 4.گلبرگها رو به شربتی که آماده کرده بودیم اضافه میکنیم و نیم ساعت روی شعله ملایم، (بدون درب ظرف) قرار میدیم تا مربا آماده بشه. در 2 دقیقه آخر آبلیمو رو هم اضافه کرده و شعله رو خاموش کنید @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
طرزطهیه بادمجان رولی باپنیرپارمسان طرزطهیه: بادمجان 2 عدد درشت نمک به میزان لازم روغن مخصوص سرخ کردن به میزان لازم سس گوجه‌فرنگی فوری حدود 4 پیمانه خامه‌ی صبحانه به میزان لازم پنیر پارمسان یا پنیر گودا (رنده کرده) به میزان لازم به گزارش آکاایران: مواد لازم میانی: خرده نان 25 گرم پنیر خامه‌ای 250 گرم (1 پیمانه) پوست لیموی رنده کرده از یک لیمو آبلیموی تازه از نصف لیمو آویشن 1 قاشق چایخوری نمک یک‌چهارم قاشق چایخوری طرز تهیه:✍ 1- سر بادمجان‌ها را برش بزنید و با رنده‌ی مخصوص آنها را از درازا به ورقه‌های نیم سانتیمتری ببرید تا در حدود 12 ورق بادمجان به دست آید. آن‌گاه دو طرف بادمجان‌ها نمک بپاشید و به صورت یک لایه، در صافی بچینید و یک ساعت کنار بگذارید. 2-حالا بادمجان‌ها را با پشت قاشق بفشارید تا آب اضافیش گرفته شود. سپس آنها را روی هوله‌ی کاغذی آشپزخانه قرار دهید تا رطوبتش گرفته شود. 3-اکنون به میزان کافی روغن، در تابه‌ی مناسبی بریزید و روی اجاق‌ داغ کنید. اینک بادمجان‌ها را در روغن سرخ کنید و در صافی قرار دهید تا روغن اضافیش گرفته شود. آن‌گاه سس گوجه‌فرنگی را در ظرف نسوز به گنجایش نیم لیتر بریزید. یک قاشق سوپخوری سرپر، از مواد میانی روی هر ورق بادمجان بگذارید و بادمجان را رول کنید. 4-حالا بادمجان‌های رول‌کرده را درون ظرف، روی سس بچینید و در حدود یک قاشق سوپخوری خامه روی هر رول بادمجان بریزید. آن‌گاه خوراک را 20-255 دقیقه، در فر گرم کرده با دمای 2000 درجه‌ی سانتیگراد بپزید. اکنون خوراک را از فر درآورید و رویش پنیر بپاشید. حالا خوراک برای پذیرائی، آماده است. یادآوری1: برای تهیه‌ی مواد میانی؛ همه‌ی مواد لازم را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید.🍥🍥🍥🍥🍥🍥 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
کانولی شیرینی سنتی جزیره سیسیل ایتالیا است و به عنوان یک دسر ایتالیایی محبوب در کل دنیا شناخته می‌شود. کانولی از نان گرد و لوله سرخ شده به همراه پنیر ماسکارپونه تهیه می‌شود. دستور تهیه ذکر شده شامل تمام نکات مهم پخت این شیرینی است. 😍😍 مواد لازم برای خمیر : کره  ۳۰ گرم زرده تخم مرغ  ۳ عدد رنده پوست لیمو  ۱ قاشق چایخوری دارچین  ۱ قاشق غذاخوری سرکه سفید  ۱ قاشق چایخوری شکر  ۳۰ گرم نمک  ۱/۴ قاشق چایخوری آرد  ۲۵۰ گرم مواد لازم برای داخل کانولی : پنیر ماسکارپونه  ۱ فنجان پودر شکر ۱/۴ فنجان عصاره وانیل یا قهوه  ۲ قاشق چایخوری دستور پخت : ابتدا در ظرفی بزرگ تمام مواد خشک پوسته کانولی را با هم خوب مخلوط کنید. در ظرفی دیگر کره نرم شده، زرده تخم مرغ و سرکه را با هم خوب مخلوط کنید تا کاملا یکدست شود. مواد تر را به آرامی به مواد خشک بیافزایید و با دست ورز دهید تا کاملا خمیری و یکدست شود. خمیر بدست آمده باید نرم و یکدست باشد، سپس آن را در ظرفی درپوش‌دار به مدت ۲ ساعت داخل یخچال بگذارید. روغن را در تابه‌ای مناسب و عمیق بریزید و بگذارید خوب داغ شود. قالب‌های استیل استوانه‌ای شکل را (قالب کانولی) کمی چرب کنید تا بعد از سرخ شدن کانولی‌ها راحت از آن‌ها بیرون بیایند. خمیر را از یخچال در بیاورد و به کمک وردنه کاملا پهن کنید. از خمیر پهن شده تکه‌های گرد به اندازه یک کف دست یا کمی بزرگ تر جدا کنید و به دور قالب‌ها بچسبانید. حال قالب‌ها را به نوبت درون روغن داغ بیاندازید و ۲ تا ۴ دقیقه فرصت بدهید تا کاملا سرخ شود. بعد سرخ شدن، هنگامی که هنوز پوسته کانولی گرم است آن‌ها را از قالب جدا کنید و روی دستمال کاغذی مناسب بگذارید تا سرد شود. پنیر ماسکارپونه، پودر شکر و عصاره قهوه یا وانیل (به دلخواه) را با هم مخلوط کنید و به آرامی بسیار هم بزنید تا سفت و یکدست شود. مایه بدست آمده را به کمک قیف یا ماسوره مناسب درون پوسته کانولی بریزید. نوش جان🤗🤗 @shirini71
راحت وآسون وکم هزینه و خوشمزه 👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌸 موادلازم زرده تخم مرغ ۱ عدد گلاب ۱/۲ لیوان شیر ۱/۴ لیوان آرد ۲ لیوان بیکینگ پودر ۳ ق م روغن برای سرخ کردن پودر قند پودر هل برای تزیین زرده را بزنید گلاب و شیر را اضافه کنید آرد و بیکینگ پودر را که الک کرده اید به آن اضافه کنید خوب مخلوط کنید تا به دست نچسبد اگر لازم بود کمی آرد اضافه کنید ۱ ساعت در یخچال استراحت دهید بعد خمیر را پهن کنید به قطر ۳ ۴ سانت بعد کاتر بزنید من از کاتر قلبی استفاده کردم و در. روغن سرخ کنید تا طلایی شود و بعد از دراوردن از روغن با پودر قند تزیین کنید 🍔 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم: تخم مرغ چهار عدد...آرد دو پیمانه...شکر یک پیمانه....شیرکاکائو نصف پیمانه....روغن نصف پیمانه...وانیل یک چهارم قاشق چایخوری...بکینگ پودر یک قاشق غذاخوری.. طرز تهیه: اول از همه فرتون و روشن کنید...تخم مرغا رو بشکنید زرده و سفیده رو جدا کنید...سفیده رو با همزن بزنید تا حسابی پف کنه و وقتی ظرف و برمیگردونیم نریزه بعد میزاریمش کنار...حالا تو یه ظرف دیگه زرده ها و شکر و وانیل و با همزن میزنیم وقتی کرم رنگ و کشدار شد روغن و اضافه میکنیم و یک دقیقه هم میزنیم بعد شیرکاکائو رو اضافه میکنیم و یک دقیقه هم میزنیم...حالا همزن و میزاریم کنار و آرد و بکینگ پودر و الک میکنیم و تو سه مرحله اضافه میکنیم و با لیسک هم میزنیم...خوب حالا میریم سراغ سفیده ها و به مواد کیکمون اضافه میکنیم و با لیسک هم میزنیم...قالب و چرب میکنیم و آردپاشی میکنیم و مواد کیک و به قالب متتقل میکنیم و در آخر قالب و با یه ضربه کوچیک میزنیم زمین تا مواد کیک همه جا خوب پخش شه بعد قالب و میزاریم تو فر با دمای صد و هشتاد درجه به مدت چهل و پنج دقیقه...بازم بستگی به فرتون داره 🍔 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
چـطوری تندی غذا را کاهش بدیم ؟ 🤔 👈 چند دقیقه قبل از برداشتن غذا از روی حرارت آب یک عدد لیموترش تازه را در آن بریزید ، تندی ازبین میرود 🍋🥘 🍕 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا