eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.3هزار دنبال‌کننده
21.3هزار عکس
10.5هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
‍ ‍ ‍ 💓 شانزدهم خرداد 1402 ✅ناشتا 2 قاشق آبلیمو+ 2 لیوان آب گرم 🧀 : چای+1 قاشق غذا خوری عسل+1 کف دست نان سنگک(150کالری) 🍏 :یک فنجان قهوه+یک عدد میوه ❤️یک ساعت قبل از ناهار چند حرکت شکم و پهلو 💚قبل از ناهار 2 لیوان آب 🍄 : سالاد بدون سس به هرمیزان که میل دارید + 5 قاشق عدس پلو+یک لیوان ماست کم چرب (300کالری) ☕️میان وعده :یک فنجان قهوه + شش عدد مغز 💙نیم ساعت قبل از شام 1 لیوان آب 🍟 :سالادبدون سس به هرمیزان که میل دارید  +4قاشق غذاخوری کشک بادمجان یا میرزاقاسمی+یک کف دست نان سنگک(270 کالری) @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از مجله علمی و پزشکی
سندرم خشکی دهان چیست ؟! 🤦🏻‍♀خشکی دهان میتواند یک بیماری یا علامت سایر بیماری‌ها باشد. حدود ۱۰٪ از جمعیت جهان با این مشکل دست و پنجه نرم میکنند. این مشکل، یکی از دلایل بوی بد دهان است ▫️خشکی دهان نه تنها بر تغذیه و روان شناسی فرد تأثیر میگذارد، بلکه در غذاخوردن، صحبت کردن و تغییر ذائقه نیز مشکل ایجاد میکند و به دلیل اسیدی شدن محیط دهان و از بین رفتن مینای دندان، باعث خرابی دندان ها نیز میشود. @MajalePezeshki71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
با یک عدد پرتقال و یک عدد لیمو میتونید ۳ لیتر لیمونات خوشمزه درست کنید. از حالا پرتقال و لیموهاتونو بزارید تو فریزر و تو روزهای گرم تابستون به راحتی لیمونات درست کنید و دیگه نیازی نیست که حتما پرتقال تازه تو دسترس داشته باشید. ۱ عدد لیمو ۱ عدد پرتقال ۱ لیوان شکر ( ۳۰۰ میلی لیتر) ۱ ق م جوهر لیمو( من استفاده نکردم) ۳ لیتر آب پرتقال و لیمو رو خوب میشوریم و برش زده و داخل کیسه فریزر گذاشته و فریز میکنیم . حداقل یک شب باید تو فریزر بمونه. اینکار باعث میشه تلخی پوستاش گرفته بشه . فردای همان روز پرتقال و لیمو رو از فریزر درمیاریم و روش شکر میریزیم و ۴ الی ۵ دقیقه فرصت میدیم تا یکم یخشون باز بشه و سپس با غذاساز یا مخلوط کن با چرخ گوشت به همراه شکر به شکل پوره درمیاریم . ۳ لیتر آب روش ریخته و ۵ دقیقه صبر میکنیم و از صافی (پارچه حریر یا صافی ریز) رد میکنیم لیمونات شما آماده است . نوش جانتون ☺️ .@shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
گرانولا بار شکلات و پسته و نوتلا جو دوسر ٣ و ١/٢ پیمانه شکر قهوه ای ١ پیمانه آرد جودوسر ٢/٣ پیمانه نمک ١ قاشق چایخوری استاندارد پودر دارچین ٣/۴ قاشق چایخوری استاندارد ‌ فندق خرد شده ١ پیمانه پسته خرد شده ١ و ١/٢ پیمانه آلبالوی خشک یا کرنبری ١ پیمانه شکلات چیپسی ١ پیمانه نوتلا ١/٢ پیمانه روغن نارگیل ذوب شده یا روغن کانولا ٣/۴ پیمانه عسل یا شربت ذرت ٣/۴ پیمانه . فر رو روی دمای ١٧۵ گرم کنید. یک قالب ٢٣ در ٣٣ رو کاغذ روغنی بندازین و روی کاغذ و دیواره های قالب رو کمی چرب کنید. همه مواد خشک رو همراه با میوه خشک و مغزها با هم مخلوط کنید. توی یه کاسه دیگه نوتلا و روغن نارگیل و عسل رو با هم مخلوط کنید. مواد خیس رو داخل مواد خشک بریزید و با کمک لیسک مواد رو خوب مخلوط کنید ممکنه مواد حالت غیر منسجم داشته باشن. مواد رو توی قالب بریزید و خووووب منجسم کرده و کاملا پرس کنید که مواد شکل قالب رو به خودشون بگیرن. قالب رو به مدت ٣٠ تا ٣۵ دقیقه یا تا زمانی که رو و کنار مواد قهوه ای طلایی بشه توی فر قرار بدید. وقتی قالب رو از فر خارج کنید ممکنه احساس کنید که مواد هنوز نرم هستن اما نگران نباشید وقتی خنک بشن سفت میشن. اجازه بدید بارها کاملا خنک بشن بعد اون ها رو برش بزنین. بعد بارها رو با یه چاقوی خیلی تیز برش بزنین و توی یخچال یا فریزر یا توی دمای محیط داخل ظرف در بسته نگه دارید. نوش جان❤️ @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
5.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مِلاقورمه شمالی عطرش شبیه به قرمه سبزیه، اما طعم متفاوت و جدیدش تورو شیفته خودش میکنه مطمئنم با امتحان کردنش غذای مورد علاقت میشه😋 ۱ عدد پیاز خرد شده رو با روغن تفت بدید تا سبک بشه ۱ قاشق چایخودی زردچوبه، ۱۰۰ گرم گوشت خورشی رو خوب سرخ کنید ۵ قاشق غذاخوری سبزی خشک قرمه سبزی اضافه کنید و تفت بدید ۲ عدد بادمجان خرد شده اضافه کنید و کمی سرخ کنید ۶ عدد گوجه پوره کنید و اضافه کنید ۱ قاشق چایخوری سر پر رب رو ترکیب کنید ۱۰ دقیقه که رو حرارت موند آب اضافه کنید و درشو ببندید، بزارید گوشت کامل بپزه مرحله آخر پخت، ۱ قاشق غذاخوری آبلیمو، نمک، فلفل سیاه ۱۵ دقیقه دیگه خورشتمون حاضره بریم برای سرو این غذای خوشمزه این خورشت خوشمزه کنار پلو زعفرانی خیلی میچسبه نوش جان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا