#رژیم_لاغری_بهاره💓
شانزدهم خرداد 1402
✅ناشتا 2 قاشق آبلیمو+ 2 لیوان آب گرم
🧀 #صبحانه : چای+1 قاشق غذا خوری عسل+1 کف دست نان سنگک(150کالری)
🍏 #میان_وعده :یک فنجان قهوه+یک عدد میوه
❤️یک ساعت قبل از ناهار چند حرکت شکم و پهلو
💚قبل از ناهار 2 لیوان آب
🍄 #ناهار: سالاد بدون سس به هرمیزان که میل دارید + 5 قاشق عدس پلو+یک لیوان ماست کم چرب (300کالری)
☕️میان وعده #عصر :یک فنجان قهوه + شش عدد مغز
💙نیم ساعت قبل از شام 1 لیوان آب
🍟 #شام:سالادبدون سس به هرمیزان که میل دارید +4قاشق غذاخوری کشک بادمجان یا میرزاقاسمی+یک کف دست نان سنگک(270 کالری)
@shirini71
هدایت شده از مجله علمی و پزشکی
سندرم خشکی دهان چیست ؟!
🤦🏻♀خشکی دهان میتواند یک بیماری یا علامت سایر بیماریها باشد. حدود ۱۰٪ از جمعیت جهان با این مشکل دست و پنجه نرم میکنند. این مشکل، یکی از دلایل بوی بد دهان است
▫️خشکی دهان نه تنها بر تغذیه و روان شناسی فرد تأثیر میگذارد، بلکه در غذاخوردن، صحبت کردن و تغییر ذائقه نیز مشکل ایجاد میکند و به دلیل اسیدی شدن محیط دهان و از بین رفتن مینای دندان، باعث خرابی دندان ها نیز میشود.
@MajalePezeshki71
#لیمونات
با یک عدد پرتقال و یک عدد لیمو میتونید ۳ لیتر لیمونات خوشمزه درست کنید. از حالا پرتقال و لیموهاتونو بزارید تو فریزر و تو روزهای گرم تابستون به راحتی لیمونات درست کنید و دیگه نیازی نیست که حتما پرتقال تازه تو دسترس داشته باشید.
۱ عدد لیمو
۱ عدد پرتقال
۱ لیوان شکر ( ۳۰۰ میلی لیتر)
۱ ق م جوهر لیمو( من استفاده نکردم)
۳ لیتر آب
پرتقال و لیمو رو خوب میشوریم و برش زده و داخل کیسه فریزر گذاشته و فریز میکنیم . حداقل یک شب باید تو فریزر بمونه. اینکار باعث میشه تلخی پوستاش گرفته بشه . فردای همان روز پرتقال و لیمو رو از فریزر درمیاریم و روش شکر میریزیم و ۴ الی ۵ دقیقه فرصت میدیم تا یکم یخشون باز بشه و سپس با غذاساز یا مخلوط کن با چرخ گوشت به همراه شکر به شکل پوره درمیاریم . ۳ لیتر آب روش ریخته و ۵ دقیقه صبر میکنیم و از صافی (پارچه حریر یا صافی ریز) رد میکنیم لیمونات شما آماده است .
نوش جانتون ☺️
.@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
گرانولا بار شکلات و پسته و نوتلا
جو دوسر ٣ و ١/٢ پیمانه
شکر قهوه ای ١ پیمانه
آرد جودوسر ٢/٣ پیمانه
نمک ١ قاشق چایخوری استاندارد
پودر دارچین ٣/۴ قاشق چایخوری استاندارد
فندق خرد شده ١ پیمانه
پسته خرد شده ١ و ١/٢ پیمانه
آلبالوی خشک یا کرنبری ١ پیمانه
شکلات چیپسی ١ پیمانه
نوتلا ١/٢ پیمانه
روغن نارگیل ذوب شده یا روغن کانولا ٣/۴ پیمانه
عسل یا شربت ذرت ٣/۴ پیمانه
.
فر رو روی دمای ١٧۵ گرم کنید.
یک قالب ٢٣ در ٣٣ رو کاغذ روغنی بندازین و روی کاغذ و دیواره های قالب رو کمی چرب کنید.
همه مواد خشک رو همراه با میوه خشک و مغزها با هم مخلوط کنید.
توی یه کاسه دیگه نوتلا و روغن نارگیل و عسل رو با هم مخلوط کنید.
مواد خیس رو داخل مواد خشک بریزید و با کمک لیسک مواد رو خوب مخلوط کنید ممکنه مواد حالت غیر منسجم داشته باشن.
مواد رو توی قالب بریزید و خووووب منجسم کرده و کاملا پرس کنید که مواد شکل قالب رو به خودشون بگیرن.
قالب رو به مدت ٣٠ تا ٣۵ دقیقه یا تا زمانی که رو و کنار مواد قهوه ای طلایی بشه توی فر قرار بدید.
وقتی قالب رو از فر خارج کنید ممکنه احساس کنید که مواد هنوز نرم هستن اما نگران نباشید وقتی خنک بشن سفت میشن.
اجازه بدید بارها کاملا خنک بشن بعد اون ها رو برش بزنین.
بعد بارها رو با یه چاقوی خیلی تیز برش بزنین و توی یخچال یا فریزر یا توی دمای محیط داخل ظرف در بسته نگه دارید.
نوش جان❤️
@shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مِلاقورمه شمالی عطرش شبیه به قرمه سبزیه، اما طعم متفاوت و جدیدش تورو شیفته خودش میکنه
مطمئنم با امتحان کردنش غذای مورد علاقت میشه😋
۱ عدد پیاز خرد شده رو با روغن تفت بدید تا سبک بشه
۱ قاشق چایخودی زردچوبه، ۱۰۰ گرم گوشت خورشی رو خوب سرخ کنید
۵ قاشق غذاخوری سبزی خشک قرمه سبزی اضافه کنید و تفت بدید
۲ عدد بادمجان خرد شده اضافه کنید و کمی سرخ کنید
۶ عدد گوجه پوره کنید و اضافه کنید
۱ قاشق چایخوری سر پر رب رو ترکیب کنید
۱۰ دقیقه که رو حرارت موند آب اضافه کنید و درشو ببندید، بزارید گوشت کامل بپزه
مرحله آخر پخت، ۱ قاشق غذاخوری آبلیمو، نمک، فلفل سیاه
۱۵ دقیقه دیگه خورشتمون حاضره
بریم برای سرو این غذای خوشمزه
این خورشت خوشمزه کنار پلو زعفرانی خیلی میچسبه
نوش جان
#کته_مخصوص
اول از همه ۳۰۰ گرم گوشت چرخ کرده ران مرغ رو با ۱ عدد پیاز چرخ شده، نمک؟ فلفل سیاه، پاپریکا، پودر سیر و زردچوبه خوب ورز میدیم و نیم ساعتی بهش استراحت میدیمو سپس قلقلی کرده و سرخشون میکنیم.
حالا توی یه قابلمه مقداری لوبیا قرمز رو که از شب خیس کردیم رو میریزیم و یه جوش که خورد آبشو خالی کرده. حالا توی قابلمه یدونه پیاز رو خیلی ریز خورد میکنیم و تفت میدیم شیشه ای که شدن پیازا بهش ۲ عدد هویج نگینی شده و لوبیاها و لوبیا سبز هم به مقدار ۱ پیمانه اضافه کرده سپس روشون تقریبا ۳ الی ۴ لیوان آب مرغ ریخته و میذاریم ۱ ساعتی همگی مواد با حرارت کم بپزن.بعد از ۱ ساعتبهش ۱ ق چ خ پونه کوهی و نمک اضافه کرده و سپس گوشت قلقلی هارو اضافه کرده و میذاریم یه ۱۰ دقیقه دیگه بپزه. حالا ۲/۵ پیمانه برنج رو بهش اضافه کرده و میذاریم تا کاملا آب کته کشیده بشه سپس کته رو به یه ظرف انتقال دادم و کف ظرف رو چرب کردم و سیبزمینی چیدم و کته رو بهش اضافه کردم و روی کته کمی کره ریختم و گذاشتم دم بکشه.
🍔 @shirini71
#كيك_شيرداغ
موادلازم
تخم مرغ٤ عدد
شكر،١/٥ پيمانه
ارد٣٠٠ گرم (٢/٥ پيمانه)
شير١و١/٤ پيمانه
كره ١٠٠ گرم
نمك يك پنس
وانيل١/٤ق چ
رنده ي پوست يك پرتقال
بكين پودر ٢و١/٤ ق چ
طرزتهيه:
همه ي موادهم دماي محيط باشن
فرروي ١٨٠ درجه گازي ويا١٦٠ درجه برقي روشن شود.
اردونمك وبپ مخلوط وسه بارالك شود.قالب روباارده وياباكره چرب واردپاشي كنين ،باارده اگرچرب كردين نيازي بااردپاشي نيست.
تخم مرغ روباوانيل كمي بزنين تاازلختگي دربياد،سپس شكررواضافه كنين و٨ دقيقه كامل بزنين تاسفيدوپفكي بشه.كره وشيرروبذارين روي حرارت ملايم درحدي كه كره ذوب وشيرداغ بشه،مايع داغ روبه شكروتخم مرغ درحال زدن اضافه كنين وچندثانيه درحدمخلوط شدن بزنين .
اردروتوسه مرحله روي موادالك واروم باويسك وياليسك دوراني (فولد)هم بزنيد
مايع روداخل قالب بريزين وداخل فرداغ طبقه ي وسط بذارين به مدت ٤٠ تا ٥٠ دقيقه اماده ست .پف اين كيك عاااليه
نكته : مايع كيك روكمي ريختم وروش پودركاكائوالك كردم .
ميتونين اين كيك روشكلاتي ويانسكافه اي درست كنين ،داخل شيردوق پودركاكائوويانسكافه بزنين وبجاش دوق از اردكم كنين .
ميتونين بجاي كره ١/٢ پيمانه روغن مايع بريزين ،دراينصورت نيازي به گرم كردنه روغن نيست شيرروداغ كنين وبعدباروغن داخل مايع كيك بريزين
اندازه ي قالب :قالب ٢٦ ميان تهي ارتفاع ده
با ١/٥ برابرموادكيك رودرست كردم
🍔 @shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#ژله
طرز تهیه:
قالب پلاستیکیتونو با روغن مایع چرب کنین و بذارین تو فریزر
دو بسته ژله ی انار و دو بسته ژله ی آلوئه ورا نیازداریم ( یکمی اضافه میاد از هرکدوم)
هر بسته ژله رو با یک لیوان اب جوش روی بخار کتری بنماری کنین
و وقتی ژله کامل سرد شد بهش نصف لیوان شیر یا بستنی نرم شده اضافه کنین
برای رنگ صورتی من یکمی رنگ خوراکی به الوئه ورا زدم
ژله های انارو بریزین تو قالب و بذارین سفت شه
وقتی ژله ی تو قالب سفت شد برش بزنین و یکی در میون خونه ها رو خالی کنین
ژله هایی که خارج کردین رو دوباره رو کتری اب کنین
تو خونه های خالی ژله صورتی بریزین
بذارین تو یخچال نیمبند شه
و ژله ی سفیدو اروم با قاشق بریزین تو قالب
بعد از نیمبند شدن ژله ی سفید ژله ی اناری که دوباره اب کردین رو بریزین تو قالب و بذارین خوب تو یخچال بمونه و خودشو بگیره
اطراف ژله رو به سمت داخل قالب بکشین تا از دیواره جدا شه و وقتی ازاد شد برگردونین تو ظرف
🍔 @shirini71
#نان_کماج
مواد لازم:
آب گرم (داغ نباشه) نصف لیوان (لیوان دسته دار)
شیر ولرم ۱ لیوان
تخم مرغ ۳ عدد
شکر ۳/۴ لیوان
روغن مایع کمی بیشتر از نصف لیوان
خمیر مایه ۱/۵ قاشق سوپخوری
آرد سفید ۵ تا ۶/۵ لیوان (آرد رو الک کنید و لیوان رو با قاشق پر کنید)
نمک ۱ قاشق چایخوری
زرد چوبه کمی در صورت تمایل
رومال:
تخم مرغ ۱ عدد
شیر ۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
خمیر مایه و ۳ قاشق سوپخوری از شکر رو با آب کمی مخلوط کنید درش رو بذارین ۱۰ دقیقه زمان بدین تا عمل بیاد و کف کنه. تخم مرغها رو خوب بزنید تا یکدست بشه بعد شیر و شکر و روغن رو اضافه مخلوط کنید خمیر مایه آماده رو اضافه مخلوط کنید آرد رو به همراه نمک و در صورت تمایل زردچوبه به تدریج اضافه کنید ابتدا با قاشق چوبی مخلوط کنید وقتی که شروع به جمع شدن کرد با دست ورز بدین این خمیر کشدار و چسبناکه ولی وقتی بکشید باید از ظرف و دست جدا بشه پس آرد رو تا وقتی اضافه کنید که خمیر از ظرف جدا بشه. خمیر رو پوشانده در محل گرم استراحت بدین تا دو برابر بشه حدود یک ساعت. خمیر آماده رو به اندازه و شکلهای دلخواه میتونید درست کنید. شکل ساده گرد هست که میتونید چانه کنید و کمی صاف کنید و یا چانه رو باز کنید و روی نون رو با کاتر و یا وسیله ای که بشه طرح انداخت به شکل دلخواه طرح بندازین کاتر رو خوب فشار بدین. من با یه ماسوره بزرگ ساده طرح انداختم. نونها رو داخل سینی کاغذ انداخته یا چرب شده با روغن جامد با فاصله قرار بدین پوشانده ۲۰ دقیقه استراحت بدین بعد رومال بزنید و کنجد بپاشید و در فر گرم با دمای ۱۸۰ درجه قرار بدین تا طلایی بشن حدود ۲۰ تا ۲۵ دقیقه
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
🔺️ #سوپ_پیاز_فرانسوی 🔺️
🔶️مواد لازم
پیاز بزرگ 3 عدد
کره 3 قاشق غذاخوری
روغن زیتون 2 قاشق چایخوری
نمک 3/4 قاشق چایخوری
شکر 1/2 قاشق چایخوری
فلفل سیاه 1/4 قاشق چایخوری
ب مرغ یا گوشت (یا عصاره آماده) 1 پیمانه
آرد 3 قاشق غذاخوری
آویشن به مقدار لازم
نان تست یا فرانسوی حلقه حلقه شده 4 عدد
سیر 2 حبه
پنیر پارمزان یا چدار رنده شده به مقدار لازم
🔷️طرز تهیه
ابتدا کره را در تابه ای بزرگ بریزید. روی حرارت قرار دهید. وقتی کره کاملا ذوب شد، حالا روغن زیتون را اضافه کنید. پیازها را که به صورت حلقه حلقه و نازک خرد کرده اید، به درون تابه بریزید. خوب هم بزنید تا تمام پیازها آغشته به کره و روغن زیتون شوند. حالا در تابه را بگذارید. برای مدت 15 دقیقه اجازه دهید که پیازها با حرارت کم پخته شوند. بعد از گذشت این زمان، در تابه را بردارید. سیر خرد شده، نمک، فلفل و شکر را اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند. حالا بدون گذاشتن در، به مدت 40 الی 50 دقیقه بگذارید تا پیاز با آب خود پخته شود و خوب نرم و کاراملی شود. به این روش کاراملیزه کردن پیاز می گویند. هر چند دقیقه یک بار پیازها را هم بزنید. و مراقب باشید تا نسوزند
در قابلمه ای جداگانه، آب مرغ یا گوشت را ریخته و گرم کنید. می توانید به جای آن از عصاره آماده و طبق سلیقه تان، عصاره مرغ، گوشت یا سبزیجات را استفاده کنید. در صورت استفاده از عصاره آماده، طبق دستور روی بسته بندی عمل کنید. پس از گذشت 50 دقیقه از پخت پیازها، حالا باید آرد را به پیازها اضافه کنید. سپس کمی هم بزنید. برای چند دقیقه کوتاه فرصت دهید تا همراه با آرد نیز پخته شود. حالا ترکیب پیازها را درون قابلمه ای که آب گوشت در آن قرار دارد بریزید. آویشن را در این مرحله اضافه کنید. روی حرارت متوسط قرار دهید. وقتی سوپ جوش آمد، حرارت را کم کرده، و اجازه دهید حداقل 1 ساعت و با حرارت پایین، کامل پخته شده و خوب جا بیافتد.نان باگت را کمی برشته کنید.نان ها را درون تابه ای با کمی کره و پودر سیر تفت دهید. تا هم طعم بگیرد و هم خوب برشته شود.وقتی سوپ آماده شد.آن را درون کاسه و به تعداد مورد نظر بریزید. حالا درون هر کاسه و روی هر سوپ، یک عدد نان تست برشته شده قرار دهید
✾࿐ᭂ༅•❥🥘🥗🍕❥•༅ᭂ࿐✾
@shirini71
#شیرینی_کاکائویی 🥯 😋
▫️100 گرم کره نرم شده در دمای محیط
▫️ 1 استکان پودر قند
▫️1 عدد تخم مرغ
▫️3 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
▫️2 لیوان آرد
▫️3 قاشق غذاخوری روغن مایع
▫️وانیل کمی
▫️پودر بیکینگ1قاشق مرباخوری سر خالی
▫️ 1 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
🔸تخم مرغ ، کره و پودر شکررا درون یک ظرف مناسب بریزید وباهمزن یک دقیقە هم بزنید سپس نشاسته،روغن،وانیل وبیکینک پودر اضافه کنید وهم بزنید،کم کم آرد را اضافه کنیدتا یک خمیر نرم و لطیفی بدست بیاد. خمیر را به دو قسمت بزرگ وکوچک تقسیم کنید و 1 قاشق غذاخوری پودر کاکائو به قسمت کوچکتر خمیر اضافه کرده و دوباره ورز دهید. تکه ای از خمیر سفید به اندازه گردو بردارید وبا دست باز کنید و یک تکه کوچک از خمیر کاکائویی بزارید خوب گرد کنید و آن را مانند شکل بپیچید ، کاغذ روغنی در سینی انداخته وکوکی ها را با فاصله گذاشته وبزارید در فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه بمدت 15دقیقە بزارید تابپزید وکمی تغییر رنگ دهد
بعد از خنک شدن با شکلات ذوب شده تزیین کنید.
نگهداری:یه هفته توی ظرف درب دار در یخچال
این مقدار مواد ۱۲عدد شیرینی بهمون میده
@shirini71
دوست داری تو گوشیت یه #داروخانه داشته باشی کە نسخە همە #بیماریها رو داشتە باشی تا بتونی خودت رو #درمان کنی؟😍🌿🍃🌱
📣📣 درمان فوری تمام #بیماریها بدون رفتن به بیمارستان با طب سنتی😍
#پزشک_خودت_وخانوادت_باش
#رایگان_خودت_وخانوادت_درمان_کن
https://eitaa.com/joinchat/2446459147C213495319b
حتما اینجا یه سر بزن👆👆👆