آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
سلام سلام🥹قشنگای من حالتون چطوره
امیدوارم حال دلتون خوب باشه🤗من ی چند وقت بود هوس حلوا کرده بودم🫠بلخره امروز درست کردم🫣گفتم دستور بزارم شاید بدرد شما هم بخوره😉یه کیک حلوای دلبرو جذاب🥹ممنون برای حمایت های قشنگتون😍اونام ک لایک و ..نمیکنن ممنون از نگاهشون😁🙃کپی عکس و فیلم بدون ذکر منبع ممنوع❌️
somayeh_myli
#کیک_حلوا_مجلسی#کیک_حلوا#کیک_هل_گلاب#کیک_هل#حلوا#حلوا_مجلسی#حلوا_نخودچی#حلوا_نخودچی_زعفرانی
مواد لازم: کیک هل و گلاب
somayeh_myli
سه عدد تخم مرغ
یک لیوان شکر
دولیوان آرد
بکینگ پودر یک ق غ خوری سرصاف
پودر هل یک ق م خوری
آب لرم سه چهارم لیوان
روغن سه چهارم لیوان
گلاب یک چهارم لیوان
طرزتهیه:مثل بقیه کیکای عصرونه😉
somayeh_myli
مواد لازم حلوا:نخودچی
یک لیوان آرد سفید
یک لیوان آرد نخودچی
نصف لیوان روغن
۳۰گرم کره
somayeh_myli
مواد لازم شهد:
یک لیوان شکر
دولیوان آب
نصف لیوان گلاب
زعفران ب مقدارلازم
هل چند عدد
somayeh_myli
طرز تهیه شهد:
آب و شکر و گلاب مخلوط کرده روی حرارت میزاریم تا شکر حل شود نیازی نیس بجوشه
بعد هل و زعفران اضافه کرده و خاموش میکنیم
طرزتهیه حلوا:
اول آرد سفید تفت میدیم تا خامی ارد از بین بره یکم رنگش عوض بشه بعد آرد نخود رو اضافه کرده حدود ۱۰ دقیقه تفت میدیم (شعله باید متوسط باشه برای تفت آردها)مدام باید هم بزنید چون آرد نخود زود میسوزه🥴
بعد آرد هارو دوباره الک میکنیم بهش روغن اضافه میکنیم حدود ۱۰ دقیقه دوباره با روغن تفت میدیم
حالا نوبت اضافه کردنه شهده شهدو کم کم به مواد حلوا اضافه میکنیم تند تند هم میزنیم تا گلوله نشه تا زمانی ک حلوا از تابه جدا بشه و وسط جم بشه به هم زدن ادامه میدیم اخر سر حلوارو گهواره ای میکنیم تامام✋حلوا ولرم بشه ماسوره برنید🫠این حلوا خیلی نرم و لطیفه🥹
somayeh_myli
@shirini71
6.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#املت_پیاز🍳😍😋
ولی املت یجوریه که با هرچی ترکیب شه فقط خوشمزه تر میشه
بفرست برای همه عزیزانت🌸
🌺 JOIN 👇
@shirini71
پلو حشو
با روش فاطیما بانو عالی و خوشمزه
اول گوشت بزارید خوب بپزد با پلگ بو و چند حبه سیر و یک عدد پیاز کوچک با کمی نمک و زردچوبه ویک تکه چوب دارچین و تخم گشنیز و کمی زیره و هل و میخک که گوشت مزه دار شود
بعد دو عدد پیاز بزرگ خلالی کنید و سرخ کنید
کمی لپه با دوعدد سیب زمینی و دو عدد تخم مرغ بزارید بپزد
الان دیگه همه چی آماده شد
برنج آبکش کنید
پیاز سرخ شده سیب زمینی آب پز شده بهش اضافه کنید با تخم مرغها و گوشت پخته شده با کمی کشمش و لپه پخته شده با کمی نمک و فلفل و زردچوبه و ادویه پلو که هل و میخک و زیره و فلفل سیاه و دارچین و تخم گشنیز که آسیاب شده یک قاشق غذاخوری خوری به مواد میانی اضافه کنید
بعد لایه لایه لایه پلو بزارید و با زعفران دم کرده دم بدید تمام نوش جان ،😋😋😋
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
چیپس_ذرت
آرد ذرت ۶۰ گرم
نشاسته ذرت ۶۰ گرم
آرد گندم یا قنادی ۵۰ گرم
شیر ۱ پیمانه
تخم مرغ ۲ عدد
نمک به مقدار لازم
پودر فلفل قرمز و سیاه به مقدار لازم
پودر سیر و پودر پیاز به مقدار لازم
جعفری و شوید خشک شده به مقدار لازم
۱- ابتدا شیر و نشاسته ذرت را باهم مخلوط کرده و آنقدر هم میزنیم تا صاف و یکدست بشه؛
۲- سپس به تناوب آرد گندم و آرد ذرت را اضافه میکنیم و هم میزنیم؛
۳- سپس تخم مرغ ؛ نمک و سبزی خشک و چاشنی های دلخواه را اضافه میکنیم و هممیزنیم تا مخلوط یکدست بشه؛
۴- روغن را در ظرف مناسب و گود روی حرارت میذاریم و اجازه میدیم کاملا داغ بشه؛ قالب نان پنجره ای را نیز درون روغن میذاریمتا داغ بشه .
۵- و سپس در مخلوط چیپس فرو میکنیم و مجددا در روغن قرار میدیم تا چیپس از قالب جدا بشه و اندکی زمان میدیم و ۲طرفشو جابجا میکنیم تا خوب سرخ بشه .
۶- و سپس از ظرف خارج کرده روی دستمال آشپزخونه قرار داده تا روغن اضافیش خارج بشه و همینطور ادامه میدیم تا مایه چیپس تمام بشه؛ سپس با سس های دلخواه سرو میکنیم؛ نوش جان.
سایر نکات
این چیپس ها رو دقیقا همانند نان پنجره ای با قالب مخصوص نان پنجره ای سرخ میکنیم؛
این چیپس ها خیلی فوری و زود سرخ میشن؛
پس حواستون باشه روی حرارت زیاد که قرار میدید بلافاصله که دیدین رنگش تغییر میکنه سریعا پشت و رو کنین تا ۲ طرفش کامل سرخ بشه و سپس از روغن خارج کنین تا خیلی تیره نشه و نسوزه؛
میزان آرد ذرت و نشاسته ذرت ۶۰ گرم هست که تقریبا معادل ۸ ق غ میشه؛
میزان آرد گندم یا قنادی ۵۰ گرم میشه تقریبا حدود ۶ ق غ؛
تمامی ادویه ها دلخواه هستن میتونین اضافه کنین و اگر مایل نیستین میتونین تنها از نمک استفاده کنین؛
برای خوشرنگ تر شدن چیپس ها میتونین ۱ ق مربا خوری زردچوبه یا مقداری زعفران یا حتی واسه مناسبتهایی مانند تولد بچه ها میتونین از رنگ خوراکی هم استفاده کنین؛
تجربیات خودم🪭🪭🪭
دوستان من هم با گرم این چیپس هارو درست کردم هم با قاشق
ولی با قاشق ممکنه گیر کنین چون دقیق نیس ممکنه شل شه و نتونین قالب بزنین من فقط یه بار با قاشق درست کردم و مجبور شدم مجاز کنم تا قالبی بشن
ولی با گرم قشنگ در میاد گفتم بگم حواستون باشه
آرد ذرت جایگزین نداره🎈🎈
@shirini71
8.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کوک_متفاوت😍😋
2 عدد سیب زمینی
1 فلفل قرمز
2 عدد فلفل چیلی
2 گوجه فرنگی
پیاز سبز
جعفری
4 تخم مرغ
220 میلی لیتر (1 فنجان) روغن
370 میلی لیتر (1/2 فنجان) شیر
نمک
فلفل سیاه
440 گرم (3/2 فنجان) آرد (همه منظوره)
بیکینگ پودر 20 گرم
50 گرم پنیر(پنیر رنده شده)
ریز خرد کنید: سیب زمینی ، فلفل قرمز ، چیلی ، گوجه فرنگی ، پیاز سبز و جعفری.تخم مرغ ، شیر ، روغن ، نمک ، فلفل ، آرد ، بکینگ پودر را مخلوط کنید. سبزیجات و پنیر خرد شده را به مخلوط اضافه کنید.
مخلوط کردن. مخلوط را روی یک ورق پخت چرب قرار داده ، پنیر را بپاشید.به مدت 30 دقیقه در دمای 180 درجه سانتیگراد/350 درجه فارنهایت بپزید
🌟@shirini71