آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#رولت محشر
آرد ۸۰ گرم
نشاسته ذرت ۱۰گرم
شکر ۸۰ گرم
روغن مایع ۱۶گرم
شربت بار ۱۲ گرم
وانیل یه پنس
تخم مرغ ۴ عدد
بکینگ پودر ۱/۲ ق چ
ابتدای کار فر رو روی آخرین درجه روشن کنین. تخم مرغ رو سفیده زرده کنین بعد سفیده رو بزنین تا فرم بگیره و از ظرف نریزه بعد از اون کم کم شکر رو اضافه کنین و تا حل شدن شکر سفیده رو باهمزن بزنین.زرده و روغن و شربت بار و وانیل رو باهم مخلوط کنین با همزن دستی و به سفیده ها اضافه کنین و با ویسک هم بزنین تا مخلوط شوند.مواطب باشین پف سفیده ها نخوابه.اردو بکینگ پودر و نشاسته ذرت رو مخلوط و سه بار الک کنین و به مایه تخم مرغی اضافه کنین سینی رو چرب کرده کاغذ بندازین و روی کاغذ هم چرب کنین و مایه رولت رو به صورت یکنواخت پهن کنین فقط چهارضلع سینی رو یه کم کلفت تر بگیرین تا رولت خشک نشه و موقع رول شدن بشکنه. سینی مناسب برای این مواد سینی ۳۵در۴۵ هست. و در فر قرار بدین همین که از رو حباب زد و رویه رولت خودشو گرفت حرارت زیر خاموش و از رو گریل بدین بالای سرش باشین چون مایه رولت نازکه زود میسوزه کل پخت در حد ۷ الی ۸ دقیقه زمان میبره.
@shirini71
17.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کوکو سیب زمینی مارپیچ😍😋
مواد لازم:
برای ۲۰ عدد کوکوی کوچیک و نازک:
سیب زمینی آبپز 🥔۵ عدد
فلفل دلمه قرمز🫑 ۱ عدد
فلفل دلمه سبز🫑 ۱ عدد
سوسیس🌭 ۲ عدد
آرد سوخاری🍘 ۴ ق غ
تخم مرغ🥚 ۲ الی ۳ عدد
ادویه(زردچوبه فلفل نمک)🧂
✅مواد تزیینی رو به دلخواه جایگزین کنید مثلا جعفری و هویج بریزید شما
✅نکات وا نرفتن کوکو ها:
تخم مرغ و ارد سوخاری مانع از وا رفتن کوکو میشه
اگه کوکو خیلی شل بود بیشتر ارد سوخاری بزنید
روغن داغ باعث میشه تخم مرغ تو مواد سریع ببنده و کوکو وا نره
پس روغن سرد نباشه
این مقدار مواد اولیه مناسب ۵ نفره البته اگه با نون بخورن
.
.
.
.
.@shirini71
🔻👈موادلازم برای #تهیه_لوبیا_چیتی خانگی
🔶لوبیا چیتی (لوبیا قرمز )۴ لیوان
🔶پیاز ۲ عدد
🔶گوجه فرنگی ۲ عدد
🔶رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
🔶سیب زمینی ۱ عدد
🔶نمک.فلفل.ابلیمو مقدار لازم
🔻طرز تهیه لوبیا چیتی🔻
✍۱) لوبیا چیتی ها را از چند ساعت قبل در مقداری اب خیس دهید و در این مدت چند بار اب ان را تعویض نمائید.
✍۲) پیازها را بصورت خلالی ریز کنید و درون روغن تفت دهید تا طلایی شود ، نصف پیازداغ ها را کنار بگذارید و نصف دیگر پیاز داغ ها را به همراه گوجه فرنگی هایی که ریز خرد کرده اید تفت دهید تا اب گوجه فرنگی ها تمام شود.
✍۳) لوبیاها را آبکشی کنید و بهمراه رب گوجه فرنگی به مخلوط پیاز داغ و گوجه سرخ شده اضافه کنید ؛ چند دقیقه تمام مواد را باهم خوب مخلوط کنید سپس ۵ لیوان اب روی انها بریزید و به مدت ۲ – ۳ ساعت اجازه دهید خوراک لوبیا با حرارت متوسط و با در بسته بپزد و جا بیفتد.
✍۴) سیب زمینی را ریز خرد کنید و درون روغن سرخ کنید، پس از ۲ ساعت که از پخت لوبیاها گذشت سیب زمینی های سرخ شده ، نصف دیگر پیازداغ ها و نمک و فلفل را به خوراک لوبیا اضافه کنید و با حرارت ملایم ۱ ساعت دیگر بگذارید بپزد تا خوراک خوب جا بیفتد سپس بهمراه نان و ابلیمو سرو نمائید.
👌✅نکته ها🔺🔝
در صورتی که میخواهید خوراک شما غلظت بیشتری داشته باشد میتوانید ۱ قاشق غذاخوری آرد را در مقداری آب حل کنید و در مرحله دوم پخت اضافه نمائید ، بسته به نوع لوبیا مدت زمان پخت میتوانید کمتر یا بیشتر شود
@shirini71
هدایت شده از مجله علمی و پزشکی
تابستان و تغذیه مناسب !☀️
▫️نوشیدنی و آبمیوه های خنک را فراموش نکنید.
▫️نعناع، از سبزیجات مناسب تابستانی است.
▫️هلو، از میوه هایی با طبع سرد میباشد.
▫️آب نارگیل، از نوشیدنی های مخصوص تابستان است.
▫️خیار، مانند هندوانه بیشتر از 95 درصد آب دارد.
+ از همه مهم تر، نوشیدن آب را فراموش نکنید.
@MajalePezeshki71