eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
8.7هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴مواد لازم برای۱۲ نفر🔴 روغن به مقدار لازم آرد کامل ۱ پیمانه آرد گندم ۱/۲ پیمانه جو پرک ۱/۴ پیمانه بیکینگ پودر ۲ قاشق چای خوری پودر دارچین ۱/۲ قاشق چای خوری نمک ۱/۴ قاشق چای خوری تخم مرغ هم زده ۱ عدد شکر ۱/۲ پیمانه روغن مایع ۳ قاشق چای خوری کشمش ۱/۳ پیمانه گردو (خرد شده) ۱/۴ پیمانه 🔴طرز تهیه🔴 🍪 ۱- فر را با دمای 375 درجه فارنهایت گرم کنید. قالب‌های مافین را با روغن چرب کنید و کنار بگذارید. ۲- در یک کاسه بزرگ، آرد کامل و آرد گندم، جو، بیکینگ‌پودر، دارچین و نمک را با یکدیگر مخلوط کنید. ۳- در یک کاسه متوسط، تخم‌مرغ، شیر، شکر و روغن را با یکدیگر مخلوط کنید. مخلوط تخم‌مرغ را یک‌باره داخل مخلوط آرد بریزید و هم بزنید. ۴- کشمش و گردو را به مواد اضافه کنید. مواد را با قاشق داخل قالب‌های مافین بریزید. ۵- آنها را به مدت 15 تا 18 دقیقه در فر بپزید تا روی آنها طلایی شوند. پیش از سرو، 5 دقیقه بگذارید خنک شود. 🔴🔴می تونیدجایگزین گردو وکشمش, از انواع میوه خشک و خشکبار استفاده کنید👆 @shirini71❤️
مواد لازم برای دوازده عدد: آرد شیرینی پزی دو پیمانه(پیمانه استاندارد شیرینی پزی یا لیوان دسته دار فرانسوی)،شکر قهوه ای نصف پیمانه(بهتره با شکر سفید جایگزین نشه)،تخم مرغ دو عدد در دمای محیط،روغن مایع یک چهارم پیمانه،یک لیوان شیر در دمای محیط،دو ق چایخوری بیکینگ پودر،نوک ق چ نمک،یک سوم ق چ وانیل،نصف پیمانه شکلات چیپسی برای روی مافینها:یک ق غذاخوری شکر+نصف ق چایخوری دارچین.استفاده از این ترکیب برای روی مافینها دلخواهه و میتونید استفاده نکنید. طرز تهیه:فر رو با صد و هشتاد درجه روشن کنید تا گرم بشه.داخل قالبهای مافین یا کاپ کیک کاغذ مخصوص بذارید(کپسول) یا از قالبهای مقوایی استفاده کنید. در یک کاسه آرد+شکر قهوه ای+نمک+بیکینگ پودر+چیپس شکلات رو مخلوط کنید و کنار بذارید. حالا در یک کاسه،تخم مرغ+وانیل یک تا دو دقیقه با همزن بزنید بعد شیر و روغن رو اضافه کنید و دو تا سه دقیقه بزنید،این مواد رو به مواد خشک اضافه ( ترکیب آرد) کنید و با قاشق چوبی یا پلاستیکی مخلوطشون کنید.قالبها رو تا سه چهارم پر کنید، مواد رویه(ترکیب شکر و دارچین) رو روشون بپاشید(استفاده از این مواد دلخواهه و میتونید حذف کنید)و طبقه وسط فر که از یک ربع قبل گرم کردید حدود بیست تا بیست و پنج دقیقه بپزید. @shirini71❤️
اینه,که شما برای تهیه کاپ کیک از تمامی دستورای کیک می تونید استفاده کنید و تو قالب ویا کپسولهای تک نفره بپزیید,کاپ کیک سبک و نرم و اسفنجیه,ولی یکم بافت منسجمتر و سنگینی تری شبیه به نون داره ,در کل جفتش خوشمزه هستن ,مثلا" کیک یزدی مافین هست نه کاپ کیک @shirini71❤️
هدایت شده از گسترده رایگان شبنم مثبت یک کا
🌶🍆🍳🍖🍗 بزرگترین کانال #آشپزی #اسلامی 😋😍😍👌 آشپزی به روش اسلامی و #طب_ائمه کلی #غذاهای سالم مغذی و #درمانی داریم 😋😋 👇👇 http://eitaa.com/joinchat/1540489237C2c6fec98da
هدایت شده از گسترده رایگان شبنم مثبت یک کا
🐾🌿☘🍀🌹 ژســت عکاســــی و ایــده میخوای بیا اینجا 👇👇 🌸🔆🎀🍃🍁💐 با کلی تصاویر ناب دیگه سوپرایز میشی😍😉 http://eitaa.com/joinchat/569311243C5166a8d178
پیراشکی گوشت با خمیر جادویی این خمیر واقعا عالیه یعنی میتونم بگم یه خمیر همه کاره که واسه انواع خمیر پیتزا پیراشکی چه تو فر باشه چه تو روغن بخواد سرخ بشه خیلی عالیه  طرز تهیه: شیر یا آب ولرم               ۱ لیوان تخم مرغ                       ۱ عدد آرد                              تا جایی که خمیر بدست نچسبه روغن                          ۶ قاشق غذاخوری پودر مخمر                     ۱ قاشق مرباخوری +1 قاشق چایخوری شکر                           ۱ قاشق برای عمل آوردن خمیر نمک                            ۱ قاشق مرباخوری زرده تخم مرغ                 برای رومال خب این دستور واسه خمیری هست که شیرین نیست مثل پیراشکی گوشت ولی اگه خواستد خمیرتون شیرین باشه از ۲ تا  ۵ قاشق غذاخوری بسته به ذائقتون شکر اضافه کنید همینطور تو دستور گفته بود از شیر ولرم استفاده بشه ولی من چند بار هم بجای شیر از آب ولرم استفاده کردم که نتیجه عالی شد 😍😍😎😎😎 خب اول شیر ولرم رو با ۱ قاشق غذاخوری شکر مخلوط میکنیم بعد مخمر رو روش میپاشیم و میزاریم ۱۰ دقیقه تا عمل بیاد بعد تخم مرغ و نمک  و روغن رو با قاشق با هم مخلوط میکنیم بعد مخمر رو اضافه و بدون هم زدن آرد رو روی مواد الک میکنیم آرد رو تا جایی میریزیم که خمیر بدست نچسبه خمیر رو چند دقیقه ورز میدیم و بعد روشو با پلاستیک میپوشونیم و میزاریم حدودا یک ساعت و نیم تا حجمش دو برابر بشه بعد از خمیر برمیداریم و به هر شکلی که میخواییم ازش استفاده کردم ولی میتونید اونو به هر شکل دیگه ای که خواستید استفاده کنید من داخلش گوشت چرخ کرده و پیاز و فلفل دلمه وذرت و کمی رب و نمک و فلفل و قارچ ریختم و کمی پنیر پیتزا بعدروشو زرده تخم مرغ و در صورت تمایل کنجد میزنیم و تو فر به مدت ۲۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه که از قبل گرم کردیم که البته بازم بستگی به دمای فرتون داره میزاریم تا بپزه بعد گریل رو روشن میکنیم تا روی نونها هم طلایی بشه طعم این نون واقعا عالیه یبار امتحانش بکنین @shirini71❤️
سینه مرغ بدون استخوان ۷۵۰ گرم سیب زمینی کوچک ۲۰ عدد پیاز یک عدد آرد ۲ ق غ سیر ۲ یا ۳ حبه نمک ۱ ق چ فلفل سیاه ۱ ق چ آویشن یک ق چ کاری ۱ ق چ پاپریکا ۱ ق چ سفیده تخم مرغ ۱عدد یک ق غ سس خردل ( به دلخواه) رب گوجه یک ق غ پوره ی گوجه یک پیمانه زردچوبه نصف ق چ ریحان خرد شده ۲ ق غ سرکه ی بالزامیک ۲ ق غ طرز تهیه : در ابتدا سیب زمینی ها را در آب جوش ( باکمی نمک) ، به مدت ۷ دقیقه نیم پز کرده و با کره و روغن سرخ کرده تا کاملا طلایی شود . مرغ ها را مکعبی خرد کرده و به همراه سیر رنده شده، ادویه ها(فلفل، آویشن ، پاپریکا ،کاری) ،سفیده تخم مرغ ، نمک و آرد ، سس خردل ( به دلخواه) رو کاملا میکس میکنیم تا جایی که مواد کاملا خمیری شود . سپس مخلوط رو به صورت شامی درآورده و به مدت نیم ساعت در یخچال قرار داده و در آخر در تابه با کمی روغن آن را تفت دهید و درب ظرف را ببندید تا شامی های مرغ خودشون رو بگیرند. سپس درب ظرف را برداشته تا سطح آن طلایی شود . شامی ها را از تابه خارج کرده. پیاز نگینی خرد شده را در تابه سرخ کنید کمی که طلایی شد ، زردچوبه را اضافه کرده و با حرارت بسیار کم تفت داده. رب و سپس پوره گوجه را اضافه کرده کمی که تفت خوردند . شامی های مرغ و سپس نصف لیوان آب و بالزامیک را اضافه کرده. وقتی جوش آمد درب ظرف را زده، حرارت را کم کرده تا به مدت ۲۰ دقیقه کامل بپزد. در انتها سیب زمینی ها و ریحان خرد شده را اضافه کرده و نوش جان کنید😍 @shirini71❤️
این شامیها خوردنش با برنج لذیذ تره👌😋😋😋😋😋😋😋😋 @shirini71❤️
‍ اطلاعاتی در مورد ادویه ها ادویه پلو یی: گل سرخ یا گل محمدی , زیره , دارچین , میخک , هل (همه رو مخلوط کنید و اماده داشته باشید). . ادویه ابگوشت: زردچوبه , دارچین , فلفل سیاه , جوز هندی , بادیان , میخک . ادویه ترشی مخلوط و لیته: نعنا خشک , گلپر ,تخم گشنیز , تخم سیاه دانه , زیره سیاه و سبز , کاری , زردچوبه. ادویه ترشی بادنجان : فلفل سیاه و گلپر و زردچوبه . ادویه ماست و خیار : فلفل سیاه , نعناخشک ریحان , مرزه , ترخان خشک و پودر گل سرخ. ادویه فلافل: زیره سبز , کاری , زنجبیل, فلفل قرمز , گشنیز و شنبلیله . ادویه کوکوسبزی: پودر گل محمدی , کاری , دارچین , فلفل سیاه . ادویه هویج پلو , کلم پلو و لوبیا پلو : ادویه پلویی و مقداری دارچین. ادویه مرغ و ماهی : بهترین ادویه زعفران , زنجبیل , برگ بو , و پودر سیر است . ادویه کباب تابه ای : فلفل سیاه , پودر لیمو عمانی , زردچوبه و سماق . ادویه گوشت : پودر پیاز ؛ دانه کرفس ؛ فلفل قرمز ؛ فلفل سیاه و سفید؛ نمک ؛ جعفری خشک ؛ رزماری خشک ؛ ریحان خشک ؛ پونه خشک ادویه سوپ : پودر اویشن , و یک یا دو عدد برگ بو . ادویه قیمه پلو :هل و دارچین , پودر گل محمدی 👩‍🍳 @shirini71❤️
خانگی🧀 🍜طرز تهیه ۲ کیلو شیر را داخل قابلمه ریختم و روی حرارت گذاشتم تا بجوشه بعد ده دقیقه جوشیدن یک لیوان ماست( ماست خونگی که دستورش پستای پائینتر هست) و۱/۴لیوان سرکه خونگی (دستور ش پستای پائینتر هست) و یک قاشق نمک اضافه کردم وهم زدم تا بریده بریده بشه بعد داخل صافی ریختم تا آبش جدا بشه وبعد داخل پارچه تمیز ریختم و کناره های پارچه رو جمع کردم و داخل صافی گذاشتم ویه کاسه پر آب روی پارچه گذاشتم و یک ساعت بعد پارچه رو باز کردم و پنیر رو خارج کردم و برش زدم وداخل شیشه ریختم و از آب خود پنیر که جدا کرده بودم روش ریختم و کمی نمک اضافه کردم ودر یخچال نگهداری کردم به مدت یک ماه میتونید تو یخچال نگهداری کنید میتونید موقع صاف کردن کمی کاکوتی یا زیره تو پنیر بریزید که فوق العاده خوشمزه وخوش عطر میشه. از هر نوع ماست وسرکه ای میتونید استفاده کنید. 🧀 @shirini71❤️
مواد لازم شير عسلي ١قوطي خامه صبحانه ٢٠٠گرمي ١عدد پودر فندق ١پيمانه بيسكوييت پتي بور شكلاتي صد گرم پودر كاكاوو مرغوب ٣قاشق غذا خوري پودر ژلاتين دو قاشق غذا خوري  شير ١/٢پيمانه طرز تهيه اول قوطي شير عسلي و براي شش ساعت ميجوشونيم و ي كتري اب جوشم حاضر ميزاريم طي اين شش ساعت نبايد اب روي قوطي شير عسلي پايين برود  اين ميشه سس دلسه دلچمون اين كارو از چند روز قبلم ميشه انجام داد  خامه شير عسل كارامل شده(دلسه دلچه) را در قابلمه ريخته روي شعله ميگزاريم تا كمي گرم شود سپس بيسكوييت پودر شده و فندق اسياب شده و پودر كاكاوو و شير را اضافه ميكنيم كمي هم ميزنيم تا يكدست شود  ژلاتين را با ١/٣ پيمانه اب بن ماري كرده و به مواد اضافه ميكنيم در قالب مورد نظر ريخته و براي ده ساعت در فريزر ميگزاريم بعد از اين مدت از قالب جدا كرده پودر كاكاوو روش الك كرده و براي پنج ساعت در يخچال ميگزاريم تا يخ زدايي شود سپس ميل كرده ميزان شيريني اين دسر با پودر كاكاوو روش بسيار متعادل ميشود ✔️من براي اين قالب مواد را دو برابرو نيم كردم @shirini71❤️