eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
8.7هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
‍ پلمبیر آناناس😍😍 ✍مواد لازم خامه فرم گرفته......1لیوان بستنی وانیلی.....1پیمانه و نصفی ژله آناناس.....1بسته شیر.....1لیوان آب کمپوت آناناس......1لیوان پودر ژلاتین......1قاشق غذاخوری کمپوت آناناس.......1قوطی مغز پسته و گردو.....به مقدار لازم 🍜طرز تهیه ابتدا بستنی و خامه رو از فریزر خارج کنید.تا یکم نرم بشه.پودر ژله را با نصف لیوان آب آناناس بزارید روی بخار کتری تا کاملا شفاف بشه.پودر ژلاتین را بریزد روی مابقی آب آناناس تا شفاف بشه.( روی بخار کتری) خامه رو فرم بدید.بعد بهش بستنی و شیر و مغز ها و آناناس خرد شده رو اضافه کنید.ژله آناناس و ژلاتین رو هم اضافه کنید.داخل قالب بریزد.حدود 3 تا 4 ساعت داخل یخچال بزارید. 👈 من تکه آناناس داخلش نریختم.اول کف قالب چیدم بعد مواد روش ریختم. 👈اگه مقدار آب آناناس کم بود ، می تونید نصفشو آب سرد بریزد. ☕️❦@shirini71❤️ ✵━━┅═🍒‿🍒═┅━━✵
🍢 😋 🔸ابتدا سینه های مرغ رو خرد کنید و در پیاز و سیر و نمک و فلفل و زعفران و ماست به مدت 4 تا 6 ساعت بخوابونید 1 ساعت آخر آب لیمو رو هم اضافه کنید بعد جوجه ها رو به سیخ چوبی بکشید تابه گریل رو با برس کمی چرب کنید و سیخ های کباب را در آن بچینید در تابه رو. به مدت 10 دقیقه ببندید و حرارت رو کم کنید که جوجه ها با آب خودشون خوب مغز پخت بشن بعد در تابه رو باز کنید و حرارت رو کمی بیشتر کنید که جوجه ها طلایی بشن برای سس کباب کمی کره رو ذوب کرده و با کمی آب نارنج یا لیمو ترش مخلوط کنید و در حیت طلایی شدن کباب با برس این سس رو روی دو طرف جوجه ها بکشید @shirini71❤️
ژله بستنی با آلبالو🍒 👩‍🍳مواد لازم ژله آلبالو یا تمشک یا هر ژله ترش قرمز دیگری اعدد ژله هلو بستنی لیوانی ۱ عدد آلبالو مقداری ژله آلبالو را با یک لیوان آب داغ حل کرده و بن ماری می کنیم یا در ماکروفر به مدت چند تا ۳۰ ثانیه می گذاریم به هر بار هم میزنیم وقتی کاملا حل شد در نصف لیوان آب سرد اضافه کرده می گذاریم ببندد سپس در همین فاصله ژله هلو را با یک لیوان آب داغ حل کرده یا بیماری می کنیم و یا باز هم در ماکروفر ۳۰ ثانیه گذاشته هم زده دوباره ۳۰ ثانیه دیگه این کار را تا وقتی کامل حل شود تکرار می کنیم که معمولا ۳ تا ۳۰ ثانیه کافیه آن را درآورده یک نصف لیوان آب سرد به آن اضافه کرده می گذاریم به دمای محیط برسد بستنی وانیلی را هم بیرون گذاشته تا کمی شل شودبعد با هم مخلوط میکنیم . سپس ژله بسته شده را رنده کرده با آلبالو و ژله بستنی هلو قاطی کرده سریع به داخل قالب میریزیم خیلی زود می‌بندند ظرف سرو را خیس کرده و ژله را با دست از کناره ها آزاد کردهو ظرف سرو را رویش گذاشته و برمیگردانیم و تکان داده تا کامل شود @shirini71❤️
🥘 🔷 یک عدد پیاز رو نگینی خرد کردم و تفت دادم و۲۵۰ گرم گوشت چرخکرده رو اضافه کردم و نمک و زردچوبه و فلفل و یک قاشق رب گوجه و یک قاشق رب فلفل و یک لیوان گوجه میکس شده اضافه کردم وتفت دادم تا بوی خامی رب بره و یک لیوان برنج رو شستم واضافه کردم و کمی شوید خرد شده ریختم ونصف پیمانه لپه پخته هم اضافه کردم کدوهارو شستم وبا چنگال روش شیار انداختم و از وسط نصف کردم وتوی کدوهارو خالی کردم وبا مواد بالا پر کردم وتو ماهیتابه چیدم وروش کمی رب رابا آب مخلوط کردم و یک عدد عصاره مرغ و فلفل و کمی روغن زیتون اضافه کردم و رو دلمه ها ریختم و با حرارت ملایم گذاشتم تا خوب پخته بشه و آبش کم بشه و بعد تو ظرف سرو کشیدم و با ماست و سیر تزئین کردم، گلهارو هم با کدو درست کردم 😍😍 @shirini71❤️
6.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
طرز تهیه لازانیا لقمه ای (لازانیا رولی) 🍝🍝 @shirini71❤️
🍔 😋 گوشت دوبار چرخ شده نیم کیلو آردسوخاری 1/2پیمانه (نصف تند نصف ساده). زرده تخم مرغ 2عدد پیاز یک عدد درشت سیر ۲ حبه فلفل دلمه رنده شده ۱ ق م جعفری ساطوری شده۱ ق همه ی مواد رو باهم مخلوط کنید حسابی چنگ بزنید وبعدبه قسمت های مساوی تقسیم کنید پهن کنید وروی کاغذ روغنی بذارید وبگذارید یخچال یا فریزر @shirini71❤️
🥘 🔷 امروز میخوام آموزش یه فینگرفود خیلی ساده و البته خوشمزه رُ بهتون نشون بدم برای درست کردن این فینگرفود فقط کافیه از خیار گوجه پنیر خامه ای و خلال دندون استفاده کنید و یک یا ی خلاقانه برای خودتون وخانواده عزیزتون درست کنید😎 میتونید روی هر برش خیار مخلوطی از ماست یونانی(یا هر ماست پرچرب تا حدودی شبیه به ماست چکیده)و پنیر فتا و مقدار کمی فلفل سیاه مالیده و در مرحله بعدی تکه هایی از پنیر و گوجه رُ میگذاریم و رُل میکنیم و به عنوان در کنار غذا سرو کنید. البته میتونید برای اینکه طعم جدیدتری رُ امتحان کنید از زیتون هم استفاده کنید😊 @shirini71❤️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍉 روز شصت و سوم 🍉 🍋ناشتا: یک لیوان آب 🍋صبحانه : یک عدد تخم مرغ ابپز + یک لیوان شیر کم چرب 🍋یک ساعت پس از صبحانه : ۱ فنجان چای سبز 🍋ساعت ده صبح : 2 عدد هویج 🍋نیم ساعت قبل از ناهار : 2 عدد زرد آلو + 1 عدد هلو 🍋ناهار : سالاد (خیار و گوجه و هویج و پیاز قرمز) بدون سس+یک کفگیر برنج+۵ قاشق خورشت کم چرب 🍋عصرانه :  چای زنجبیل + یک تکه کیک رژیمی خانگی 🍋شام : یک کاسه سبزیجات بخار پز + یک تکه ماهی کبابی 🍋بعد از شام 1 عدد خرما 🍋روزی 8 لیوان آب میل شود. 🍋نیم ساعت صبح پیاده روی انجام شود @shirini71❤️
♨️با این فرمول، و درست کنید♨️ روی اینترنت می توانید صدها دستور ساخت ترشی شور را پیدا کنید، و با اینکه می دانم همه آنها عالی و خوشمزه هستند، من دوست دارم با در نظر گرفتن برخی نسبت ها همه چیز را ساده نگه دارم. این نسبت بدون خطا را به راحتی می توانید با مقدار میوه و سبزیجاتی که می خواهید ترشی شور کنید تنظیم نمایید، همچنین می توانید با استفاده از انواع سرکه و یا ترکیب ادویه جات مخصوص خود سفارشی اش کنید. اگر یک شیشه با درپوش و مقداری میوه و سبزیجات دارید پس با درست کردن یک ترشی بسیار خوشمزه تنها چند گام ساده فاصله مانده. ✅نسبت آب نمک چند پیمانه پایه هر ترشی شوری آب نمک است که بدون آن مواد اولیه ناقص است. مواد اولیه شور انداختن از چهار عضو اصلی تشکیل می شود: سرکه برای اسیدی کردن، آب برای کاهش تیزی مزه اسید، شکر برای متعادل کردن اسید، و نمک برای طعم. مهم نیست چه چیزهایی را برای ترشی شور انتخاب می کنم، این چهار مورد همیشه به یک نسبت مشخص حضور 💠یک فنجان سرکه 💠یک فجان آب 💠یک دوم فنجان شکر 💠یک قاشق غذا خوری نمک 💥تا وقتی بتوانید قسمت های مساوی آب و سرکه، یک دوم فنجان شکر بعلاوه یک قاشق غذا خوری نمک در ازای هر دو فنجان مایع را به خاطر بسپارید، قادر خواهید بود به سادگی فرمول خود را با هر مقدار مواد و آب نمک تنظیم کنید. برای درست کردن آب نمک ترشی شور، کافیست چهار ماده اصلی را به همراه هر ادویه ای که دوست دارید را به جوش بیاورید. 💥سپس کافیست این مایع را درون شیشه هر نوع شوری که دوست دارید درست کنید بریزید. همین که آب نمک هم دمای اتاق شد، درپوشش را بگذارید و داخل یخچال قرارش دهید. 💥ترشی شور را تنها پس از ۲۴ ساعت داخل یخچال بودن می توانید استفاده کنید. با این حال هرچقدر مواد بیشتر در آب نمک بمانند، طعم بیشتری می گیرند و خوشمزه تر خواهند شد. ✅ادویه جات و طعم دهنده ها 💥ترشی های شور با انواع بسیاری از ادویه جات، دانه ها، و سبزیجات خشک شده طعم می گیرند. ترشی شور خود را می توانید با ادویه جات مخصوص ترشی که در فروشگاه ها عرضه می شود طعم دار کنید و یا می توانید خودتان در خانه یکی بسازید. دستور ثابتی برای درست کردن آب نمک طعم دار وجود ندارد. خود را محدود نکنید و از هرچه دوست دارید کمک بگیرید، سیر، علف لیمو، و حتی انواع مختلف نمک. ترکیباتی که می توانید با آنها طعم بسازید بی نهایت است. ✅آنچه می توانید ترشی شور کنید 💥حالا که نسبت درست کردن آب نمک را می دانید و چند ایده خوب هم برای طعم دادن دارید باید انتخاب کنید که از چه چیزهایی برای شور درست کردن باید استفاده نمایید. برای اینکه کارتان را راحت تر کنم در ادامه می خواهم لیستی از ۲۰ ماده ( میوه و سبزیجات ) به شما معرفی کنم که برای ترشی درست کردن بسیار مناسب هستند. 🍒میوه ها: 🍉ته پوسته های باقی مانده از هندوانه، برای ایجاد طعمی شور و شیرین. 🍐شور گلابی را می توانید به انواع سالاد اضافه کنید و یا مستقیم و به عنوان میان وعده از آن لذت ببرید. شور انجیر به همراه انواع گوشت کبابی فوق العاده می شود. 🍋از لیمو هم شور های بسیار خوش طعمی می توانید بسازید. 🍇از ترکیب انگور با دارچین و فلفل سیاه نیز شور خوبی می توانید درست کنید. به شور انبه زنجبیل پوست کنده و ادویه جات بو داده اضافه کنید. 🍅گوجه فرنگی های گوشتی را تبدیل به شور کنید تا دیگر هیچ وقت پول پای کچاپ ندهید. 🍍آناناس را نیز می توانید تبدیل به شور کنید 🌽سبزیجات: لوبیا سبزها را می توانید همراه با پوستشان تبدیل به شور کنید. 🌶سبزیجات پخته ای مانند فلفل دلمه ای های رنگارنگ نیز می توانند تبدیل به ترشی شوری زیبا و خوش طعم شوند. ترب های تازه نیز برای استفاده در شور مناسب هستند. شور گل کلم که یکی از معروف ترین ها است، گل کلم را با هویج و فلفل دلمه ای ترکیب کنید. اگر به دنبال شوری تند و سوزان هستید فلفل سبز های تند برای این کار عالی هستند. با تبدیل کردن کرفس به شور برای سالادهایتان دیگر نیازی به سس ندارید. 🌽ذرت را نیز به لیست شورهای خود اضافه کنید، ذرت را کامل و یا فقط با دانه می توانید تبدیل به شور کنید. 💥تنها با یک شیشه و چهار ماده اصلی می توانید تبدیل به یک شور انداز حرفه ای شوید، و با انواع و اقسام میوه ها و سبزیجات خوشمزه ترین و متفاوت ترین طعم ها را به وجود بیاورید. ----------@shirini71❤️👆👆👆👆