#دسر_مدرن
#موس_زعفران_وپسته
شیر یک پیمانه
شکر یک دوم پیمانه
شکلات سفید ۷۰ گرم
خامه صبحانه صورتی ۴۰۰گرم
پودر ژلاتین ۱.۵ ق س
زعفران غلیظ دم شده ۲ ق س
رنگ سبز چندقطره
پودر پسته ۳۰گرم
اسانس پسته درصورت تمایل
ژلاتین را با آب ترکیب و بعداز اسفنجی شدن رو حرارت غیر مستقیم ذوب کنید( بن ماری نمایید) شیر و شکر را روی حرارت قرار داده تا کاملا گرم شوددو شکر حل شود.
سپس شکلات را ریخته و از حرارت برداشته تا شکلات ذوب شود .
ژلاتین ذوب شده را بیافزایید .
سپس خامه را در همزن ریخته و کمی زده تا فرم بگیرد و مواد قبل که تاحالا هم دمای محیط شده است را بیافزایید .
و با درجه کند همزن بزنید تایکدست شود.
خامه نباید خیلی سرد باشد چون موادبه یکباره بسته و گلوله میشود.
موادرا دوقسمت کرده و به یک قسمت پودر پسته،رنگ سبز و اسانس پسته بریزید .
دوسوم قالب را با موس زعفرانی پرکرده و بگذارید فریزر نیم بند شود.سپس با قاشق مقداری داخل موس راخالی کرده و از موادسبز رنگ بریزید و روی آن یک تکه کیک وانیلی قرار دهید.
مجدد از موس زعفرانی بریزید.
یا اینکه مثل نمونه ی مدل بستنی ،نصف قالب را با موس سبز پر کرده بعد چوب بستنی را از فضای مخصوص چوب بستنی آن رد کرده و اجازه دهید در فریزر نیم بند شود،بعداز نیم بند شدن بقیه قالب را با موس زعفرانی پر کنید.
حالا در فریزر قرار داده تا کاملا یخ زده وبعدبراحتی از قالب خارج کرده ودر ظرف سرو قرارداده و اجازه دهید در یخچال کم کم یخ زدایی شود.
بعد تزیین کرده و نوش جان کنید
مقدار شکر ذائقه ای هست.پس تست کنید و اگر شکرش کم بود بیشتر بریزید.
@shirini71❤️
#پیتزا_ماکارونی
#پیتزابدون_نان
🍕🍝🍕🍝🍕🍝
🍝مواد لازم:
ماکارونی : ۱ پاکت
سوجوک(از فرآورده های گوشتی شبیه سوسیس)
قارچ
فلفل_قرمز ، فلفل سبز
سیر : ۲ حبه
رب_گوجه_فرنگی و رب فلفل: ۱ قاشق غذاخوری
خامه_صبحانه : ۴-۳ قاشق غذاخوری
نمک ، فلفل سیاه،
زیره ، پودر فلفل قرمز
آویشن فراوان
روغن_مایع
🍝برای سس #بشامل :
کره : ۱ قاشق غذاخوری پر
آرد : ۲ قاشق غذاخوری
شیر : حدود ۲ لیوان
نمک
🍝برای رویش:
پنیر_کاشار (یا پنیر_پیتزا) و پنیر_چدار
گوجه_فرنگی_گیلاسی برای تزئین
طرز تهیه:
کره را روی اجاق آب کنید آرد را اضافه کنید و کمی تفت بدهید سپس در حالی که شیر را اضافه می کنید مدام هم بزنید و تا وقتی که به قوام برسد در حالی که هم میزنید بپزید از مایه کیک کمی آبکی تر است. وقتی جوشید از روی اجاق بردارید و با همزن بزنید.
ماکارونی را آبپز کنید. سوجوک و فلفل ها را تفت بدهید. سیر را اضافه کنید. رب و ادویه ها را اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید. خامه را اضافه کنید و هم بزنید. ماکارونی آبپز شده را اضافه کنید و خوب هم بزنید. نصف مواد را داخل سینی فر بریزید و روی مواد پنیر چدار بزارید. باقیمانده ماکارونی را بریزید و سس بشامل را بریزید و در تمام قسمتها پخش کنید. و پنیر فراوان بپاشید. با گوجه فرنگی تزئین کنید و در فری که از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد تا وقتی که خوب سرخ شود بپزید.
@shirini71❤️
#رژیم_لاغری_روزانه_ویژه_تابستان
🐇 روز شصت و چهارم 🐇
🍋ناشتا : 1 عدد میوه فصل
🍋صبحانه : 2 عدد گردو +یک کف دست نان+یه قوطی کبریت پنیر+چای دارچین
🍋ساعت ده صبح: 1 لیوان آب کرفس
🍋پیش از ناهار: دو لیوان آب+یک عدد سیب
🍋ناهار : سالاد شیرازی( خیار و گوجه و پیاز)+یک کف دست نان+یک تکه سینه مرغ کبابی
🍋عصرانه :1 عدد میوه+5 عدد پسته
🍋شام : یک کاسه سالاد بدون سس+خوراک لوبیا با قارچ
🍋بعد از شام 1 فنجان ماست کم چربی
🍋روزی 8 لیوان آب میل شود.
🍋نیم ساعت پیاده روی انجام شود. چند حرکت شکم و پهلو انجام شود.
@shirini71❤️
#کیک_ساده_وانیلی
تخم مرغ 4عدد
آرد 3 ليوان
شکر 1/5 ليوان
شیر 1 ليوان
روغن مایع نصف پیمانه
بکینگ پودر 1 ق غ
وانیل کمی
?طرز تهیه تخم مرغارو در دماي محيط قرار داده بعد تخم مرغارو به همراه شکر و وانیل را با هم مخلوط کرده و با همزن خوب میزنیم تا پف کنه و کرم رنگ بشه بعد شیر و روغن مایع رو به ترتیب اضافه میکنیم و آرد و بکینگ پودر را که قبلا3 بار با هم الک کردیم طي دو مرحله ب مواد اضافه كرده و ب شكل دوراني مخلوط كرده ودر قالبی که قبلا چرب کردیم میریزیم ودر فری که قبلا گرم شده با درجه حرارت 180درجه بمدت 45 دقيقه قرار ميدهيم.
شما اگه دوست داشته باشید میتونید تو آرد کمی دارچین و یا پودرنسکافه و یا پودرکاکائوبزنید من خودم اینکارو کردم و خیلی عالی شد
در ضمن اونهایی که فر ندارند میتونند روی گاز درست کنند ..قابلمه تفلن رو کمی چرب کنید و یک لیوان استیل وسط قابلمه بذارید و قتی گرم شد مایع کیک رو بریزیداطراف لیوان و بعد دم کنی روش بذارید و با حرارت کم دم کنید به مدت 45 دقیقه. (البته شعله پخش کن حتما حتما بذارید ) نوش جان 😋https://eitaa.com/shirini71
#بریانی اصفهان
#غذای_محلی
نمک و فلفل سیاه ودارچین و زردچوبه و نعنا به مقدار لازم
گردو ، خلال بادام به مقدار لازم
زعفران دم کرده ۱ قاشق غذا خوری
پیاز ۲ عدد
جگر سفید گوسفند(شش) ۱۰۰ گرم
دنبه ۵۰ گرم
گوشت گوسفند ۲۵۰ گرم
ابتدا وضو میگیریم وکار خود را با نام خدا شروع میکنیم.
ذکر گفتن حین کار فراموش نشود.
۱- گوشت گوسفند ، دنبه ، 1 عدد پیاز ، چند قاشق روغن مایع کمی دارچین،زرد چوبه،فلفل و 4 لیوان آب را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا گوشت بپزد و نرم شود ( پس از پخت مقداری آب گوشت ته قابلمه باقی بماند ).
۲- جگر سفید را خرد کنید و با 2 لیوان آب ، 1 پیاز خرد شده ، چند قاشق روغن ، مقداری نمک و فلفل و دارچین وزردچوبه داخل قابلمه ای بریزید و با حرارت متوسط بپزید ، پس از اینکه پخت و آب آن تمام شد کمی تفت دهید.
۳- مخلوط گوشت گوسفند و دنبه و جگر سفید را چرخ کنید. سپس با زعفران دم کرده ، مقداری نعنای خشک ، نمک و فلفل سیاه مخلوط و بار دیگر چرخ نمایید.
۴- مایه بریانی را با دست به شکل همبرگر شکل دهید و روی آن مقداری پودر دارچین ، خلال بادام بگذارید و داخل قابلمه ای که چرب کرده اید قرار دهید تا کباب شود سپس برگردانید تا طرف دیگر نیز برشته و کبابی شود
۵- مقداری آب گوشت را روی نان بپاشید و بریانی را روی نان قرار دهید و با قلوه کبابی ، گردوی خرد شده ، و ریحان … تزیین کنید ومیل کنید.
@shirini71❤️
#پاستافتوچینی_میگو
مواد لازم
250 گرم میگو
100 گرم گوجه فرنگی خشک شده در روغن زیتون (یا پوره گوجه فرنگی غلیظ شده)
4/1 قاشق چای خوری پاپریکا
4 حبه سیر خرد شده
1 قاشق پیازچه خرد شده (قسمت سبز)
1 فنجان شیر
1 قاشق چای خوری ریحان خشک
4/1 قاشق چای خوری فلفل قرمز آسیاب شده دانه درشت
1 فنجان پنیر پارمسان
2 قاشق غذاخوری کره یا روغن
2/1 بسته فتوچینی
به میزان لازم نمک
طرز تهیه
در یک ماهیتابه سیر و گوجه فرنگی را در 2 قاشق غذاخوری روغن برای 1 دقیقه تفت دهید تا عطر سیرخارج شود.
میگو را اضافه کنید، مقدار کمی نمک و پاپریکا را بپاشید و برای حدود 2 دقیقه حرارت دهید.
شیر، ریحان و فلفل قرمز خرد شده را به میگو اضافه کنید تا جوش بیاید. پنیر پارمسان را بریزید، حرارت را کم کنید وتا زمانی که پنیر ذوب شود، هم بزنید و از روی شعله بردارید. فتوچینی ها را طبق دستورالعمل آماده کرده، با سس مخلوط کنید. در صورت تمایل فلفل قرمز بیشتر و در آخر پیازچه خرد شده اضافه کنید.
http://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006
کلوچه باطمع هل
آرد دو لیوان
تخم مرغ یک عدد
خمیر مایع یک قاشق چای خوری
نمک نصف قاشق چای خوری
نصف لیوان آب ولرم
صد گرم روغن جامد ( من یک چهارم لیوان روغن مایع استفاده کردم)
بیکن پودر نصف قاشق چای خوری
وشکر ۴ قاشق چای خوری
ابتدا آرد را درون ظرف بزرگ ریختم وسطشو چاله کردم خمیر مایع و آب ولرم و تخم مرغ و نمک و بیکین پودر توش ریختم و روغن بعد آرد کم کم از کنار بهش اضافه کردم تا خمیر بدست میاد که خیلی نرمه اگه به دست چسبید دوباره یه کم آرد اضافه میکنیم ورز میدیم من یه صد بار کوبندمش توظرف بعد روش پوشندم گذاشتم یه جای گرم کنار بخاری حجم خمیرم دوبرابر شد بعد سه یا چهار ساعت خمیر دوباره ورز دادم به اندازه یه نارنگی ازش برداشتم گردش کردم تو کف دستم وسطشو با انگشت سواراخ کرد یه کم پودر قند باهل قاطی کردم توش ریختم و سرش مثل کلا بهم وصل کردم و دوباره تو کف دستم پهنش کردم روش بازرده رمال کردم وکنجد پاشیدم دوباره یه ربعی سرش تو سینی فر پوشندم فر از قبل فر داغ کردم سینی گذاشتم تو فر دمای ۱۷۰ از گریل بالا فر استفاده کردم روش طلایی شدhttps://eitaa.com/shirini71 دستپخته مدیر کانال😋😋😋😋😋😂
#کوکو - تن ماهی
مواد لازم👇👇
سیب زمینی متوسط 4 عدد
تن ماهی 1 عدد
سبزی تازه خرد شده 2 ق غ
تخم مرغ 1 عدد
آرد سوخاری 1/2 پیمانه
نمک،فلفل و زردچوبه به میزان لازم
طرز تهیه👇👇
ابتدا سیب زمینی و تن ماهی رو میجوشونیم.بعد سیب زمینی های پخته رو پوست کرده و له میکنیم...روغن تن ماهی رو ازش جدا میکنیم.
تن ماهی،تخم مرغ،سبزی و ادویه رو به سیب زمینی ها اضافه میکنیم و مواد رو هم میزنیم....
از مواد مقداری برمیداریم و با دست بهش فرم میدیم و در آرد سوخاری میغلطونیم و به مدت یک ساعت در یخچال قرارشون میدیم.
سپس در روغن سرخ میکنیم و نوش جان....
به همین سادگی و خوشمزگی.
@shirini71❤️
#بورانی_اسفناج_با_گردو 😍😍
گردو هارا خرد کنید و ان ها را به ماست و سیر رنده شده و بقیه مواد اضافه کنید و هم بزنید.
بعضی ها در بورانی برای این که ان را از حالت ساده خارج کنند، از پیاز داغ و نعنا داغ استفاده می کنند که فقط کافیست انها را در مرحله ی نهایی اماده کردن بورانی در ظرف اضافه کنید.
#بورانی_اسفناج
🍃🌺🍃
🍃🌸🌺🍃@shirini71❤️
🍃🌼🌸🌺🍃
.
اینم یک غذای دلبر و لذیذ
هر چی از خوشمزگی اون بادمجون ، گوجه ها بگم ، کم گفتم .
برای این غذای خوشمزه . دو تا پیاز درشت رو نگینی خرد کردم و کمی تفت دادم . مرغ ها رو روی اون گذاشتم و با هم تفت دادم . نمک ، فلفل ، پودر سیر، زردچوبه ، دارچین ، زنجبیل و کمی پودر پاپریکا اضافه کردم . دو قاشق رب گوجه فرنگی هم ریختم . در آخر یک و نیم لیوان آب ریختم و شعله رو کاملا کم کردم . با در بسته پختم .
بادمجون ها رو جدا سرخ کردم .
سه دقیقه آخر غوره رو کنار مرغ ریختم .
میشه گوجه ها رو هم سه دقیقه آخر روی مرغ ها گذاشت اما من خام دوست داشتم .
بادمجون ها هم حسابی نرم شده بودن ، پس روی خورشت نذاشتم .
موقع سرو توی سس گذاشتم .
سالاد رو هم با گوجه ، خیارهای باغ درست کردم . خلاصه اینکه جای شما خالی ، خیلی چسبید.
🍃🌺🍃
🍃🌸🌺🍃
🍃🌼🌸🌺🍃@shirini71❤️