#دسر_مدرن
#موس_فندق_ودلسه_دلچه
مواد لازم
شير عسلي ١قوطي
خامه صبحانه ٢٠٠گرمي ١عدد
پودر فندق ١پيمانه
بيسكوييت پتي بور شكلاتي صد گرم
پودر كاكاوو مرغوب ٣قاشق غذا خوري
پودر ژلاتين دو قاشق غذا خوري
شير ١/٢پيمانه
طرز تهيه
اول قوطي شير عسلي و براي شش ساعت ميجوشونيم و ي كتري اب جوشم حاضر ميزاريم طي اين شش ساعت نبايد اب روي قوطي شير عسلي پايين برود
اين ميشه سس دلسه دلچمون
اين كارو از چند روز قبلم ميشه انجام داد
خامه شير عسل كارامل شده(دلسه دلچه) را در قابلمه ريخته روي شعله ميگزاريم تا كمي گرم شود سپس بيسكوييت پودر شده و فندق اسياب شده و پودر كاكاوو و شير را اضافه ميكنيم كمي هم ميزنيم تا يكدست شود
ژلاتين را با ١/٣ پيمانه اب بن ماري كرده و به مواد اضافه ميكنيم در قالب مورد نظر ريخته و براي ده ساعت در فريزر ميگزاريم بعد از اين مدت از قالب جدا كرده پودر كاكاوو روش الك كرده و براي پنج ساعت در يخچال ميگزاريم تا يخ زدايي شود سپس ميل كرده ميزان شيريني اين دسر با پودر كاكاوو روش بسيار متعادل ميشود
✔️من براي اين قالب مواد را دو برابرو نيم كردم
@shirini71❤️
#دسر_مدرن
#موس_زعفران_وپسته
شیر یک پیمانه
شکر یک دوم پیمانه
شکلات سفید ۷۰ گرم
خامه صبحانه صورتی ۴۰۰گرم
پودر ژلاتین ۱.۵ ق س
زعفران غلیظ دم شده ۲ ق س
رنگ سبز چندقطره
پودر پسته ۳۰گرم
اسانس پسته درصورت تمایل
ژلاتین را با آب ترکیب و بعداز اسفنجی شدن رو حرارت غیر مستقیم ذوب کنید( بن ماری نمایید) شیر و شکر را روی حرارت قرار داده تا کاملا گرم شوددو شکر حل شود.
سپس شکلات را ریخته و از حرارت برداشته تا شکلات ذوب شود .
ژلاتین ذوب شده را بیافزایید .
سپس خامه را در همزن ریخته و کمی زده تا فرم بگیرد و مواد قبل که تاحالا هم دمای محیط شده است را بیافزایید .
و با درجه کند همزن بزنید تایکدست شود.
خامه نباید خیلی سرد باشد چون موادبه یکباره بسته و گلوله میشود.
موادرا دوقسمت کرده و به یک قسمت پودر پسته،رنگ سبز و اسانس پسته بریزید .
دوسوم قالب را با موس زعفرانی پرکرده و بگذارید فریزر نیم بند شود.سپس با قاشق مقداری داخل موس راخالی کرده و از موادسبز رنگ بریزید و روی آن یک تکه کیک وانیلی قرار دهید.
مجدد از موس زعفرانی بریزید.
یا اینکه مثل نمونه ی مدل بستنی ،نصف قالب را با موس سبز پر کرده بعد چوب بستنی را از فضای مخصوص چوب بستنی آن رد کرده و اجازه دهید در فریزر نیم بند شود،بعداز نیم بند شدن بقیه قالب را با موس زعفرانی پر کنید.
حالا در فریزر قرار داده تا کاملا یخ زده وبعدبراحتی از قالب خارج کرده ودر ظرف سرو قرارداده و اجازه دهید در یخچال کم کم یخ زدایی شود.
بعد تزیین کرده و نوش جان کنید
مقدار شکر ذائقه ای هست.پس تست کنید و اگر شکرش کم بود بیشتر بریزید.
@shirini71❤️
#پیتزا_ماکارونی
#پیتزابدون_نان
🍕🍝🍕🍝🍕🍝
🍝مواد لازم:
ماکارونی : ۱ پاکت
سوجوک(از فرآورده های گوشتی شبیه سوسیس)
قارچ
فلفل_قرمز ، فلفل سبز
سیر : ۲ حبه
رب_گوجه_فرنگی و رب فلفل: ۱ قاشق غذاخوری
خامه_صبحانه : ۴-۳ قاشق غذاخوری
نمک ، فلفل سیاه،
زیره ، پودر فلفل قرمز
آویشن فراوان
روغن_مایع
🍝برای سس #بشامل :
کره : ۱ قاشق غذاخوری پر
آرد : ۲ قاشق غذاخوری
شیر : حدود ۲ لیوان
نمک
🍝برای رویش:
پنیر_کاشار (یا پنیر_پیتزا) و پنیر_چدار
گوجه_فرنگی_گیلاسی برای تزئین
طرز تهیه:
کره را روی اجاق آب کنید آرد را اضافه کنید و کمی تفت بدهید سپس در حالی که شیر را اضافه می کنید مدام هم بزنید و تا وقتی که به قوام برسد در حالی که هم میزنید بپزید از مایه کیک کمی آبکی تر است. وقتی جوشید از روی اجاق بردارید و با همزن بزنید.
ماکارونی را آبپز کنید. سوجوک و فلفل ها را تفت بدهید. سیر را اضافه کنید. رب و ادویه ها را اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید. خامه را اضافه کنید و هم بزنید. ماکارونی آبپز شده را اضافه کنید و خوب هم بزنید. نصف مواد را داخل سینی فر بریزید و روی مواد پنیر چدار بزارید. باقیمانده ماکارونی را بریزید و سس بشامل را بریزید و در تمام قسمتها پخش کنید. و پنیر فراوان بپاشید. با گوجه فرنگی تزئین کنید و در فری که از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد تا وقتی که خوب سرخ شود بپزید.
@shirini71❤️
#رژیم_لاغری_روزانه_ویژه_تابستان
🐇 روز شصت و چهارم 🐇
🍋ناشتا : 1 عدد میوه فصل
🍋صبحانه : 2 عدد گردو +یک کف دست نان+یه قوطی کبریت پنیر+چای دارچین
🍋ساعت ده صبح: 1 لیوان آب کرفس
🍋پیش از ناهار: دو لیوان آب+یک عدد سیب
🍋ناهار : سالاد شیرازی( خیار و گوجه و پیاز)+یک کف دست نان+یک تکه سینه مرغ کبابی
🍋عصرانه :1 عدد میوه+5 عدد پسته
🍋شام : یک کاسه سالاد بدون سس+خوراک لوبیا با قارچ
🍋بعد از شام 1 فنجان ماست کم چربی
🍋روزی 8 لیوان آب میل شود.
🍋نیم ساعت پیاده روی انجام شود. چند حرکت شکم و پهلو انجام شود.
@shirini71❤️
#کیک_ساده_وانیلی
تخم مرغ 4عدد
آرد 3 ليوان
شکر 1/5 ليوان
شیر 1 ليوان
روغن مایع نصف پیمانه
بکینگ پودر 1 ق غ
وانیل کمی
?طرز تهیه تخم مرغارو در دماي محيط قرار داده بعد تخم مرغارو به همراه شکر و وانیل را با هم مخلوط کرده و با همزن خوب میزنیم تا پف کنه و کرم رنگ بشه بعد شیر و روغن مایع رو به ترتیب اضافه میکنیم و آرد و بکینگ پودر را که قبلا3 بار با هم الک کردیم طي دو مرحله ب مواد اضافه كرده و ب شكل دوراني مخلوط كرده ودر قالبی که قبلا چرب کردیم میریزیم ودر فری که قبلا گرم شده با درجه حرارت 180درجه بمدت 45 دقيقه قرار ميدهيم.
شما اگه دوست داشته باشید میتونید تو آرد کمی دارچین و یا پودرنسکافه و یا پودرکاکائوبزنید من خودم اینکارو کردم و خیلی عالی شد
در ضمن اونهایی که فر ندارند میتونند روی گاز درست کنند ..قابلمه تفلن رو کمی چرب کنید و یک لیوان استیل وسط قابلمه بذارید و قتی گرم شد مایع کیک رو بریزیداطراف لیوان و بعد دم کنی روش بذارید و با حرارت کم دم کنید به مدت 45 دقیقه. (البته شعله پخش کن حتما حتما بذارید ) نوش جان 😋https://eitaa.com/shirini71
#بریانی اصفهان
#غذای_محلی
نمک و فلفل سیاه ودارچین و زردچوبه و نعنا به مقدار لازم
گردو ، خلال بادام به مقدار لازم
زعفران دم کرده ۱ قاشق غذا خوری
پیاز ۲ عدد
جگر سفید گوسفند(شش) ۱۰۰ گرم
دنبه ۵۰ گرم
گوشت گوسفند ۲۵۰ گرم
ابتدا وضو میگیریم وکار خود را با نام خدا شروع میکنیم.
ذکر گفتن حین کار فراموش نشود.
۱- گوشت گوسفند ، دنبه ، 1 عدد پیاز ، چند قاشق روغن مایع کمی دارچین،زرد چوبه،فلفل و 4 لیوان آب را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا گوشت بپزد و نرم شود ( پس از پخت مقداری آب گوشت ته قابلمه باقی بماند ).
۲- جگر سفید را خرد کنید و با 2 لیوان آب ، 1 پیاز خرد شده ، چند قاشق روغن ، مقداری نمک و فلفل و دارچین وزردچوبه داخل قابلمه ای بریزید و با حرارت متوسط بپزید ، پس از اینکه پخت و آب آن تمام شد کمی تفت دهید.
۳- مخلوط گوشت گوسفند و دنبه و جگر سفید را چرخ کنید. سپس با زعفران دم کرده ، مقداری نعنای خشک ، نمک و فلفل سیاه مخلوط و بار دیگر چرخ نمایید.
۴- مایه بریانی را با دست به شکل همبرگر شکل دهید و روی آن مقداری پودر دارچین ، خلال بادام بگذارید و داخل قابلمه ای که چرب کرده اید قرار دهید تا کباب شود سپس برگردانید تا طرف دیگر نیز برشته و کبابی شود
۵- مقداری آب گوشت را روی نان بپاشید و بریانی را روی نان قرار دهید و با قلوه کبابی ، گردوی خرد شده ، و ریحان … تزیین کنید ومیل کنید.
@shirini71❤️
#پاستافتوچینی_میگو
مواد لازم
250 گرم میگو
100 گرم گوجه فرنگی خشک شده در روغن زیتون (یا پوره گوجه فرنگی غلیظ شده)
4/1 قاشق چای خوری پاپریکا
4 حبه سیر خرد شده
1 قاشق پیازچه خرد شده (قسمت سبز)
1 فنجان شیر
1 قاشق چای خوری ریحان خشک
4/1 قاشق چای خوری فلفل قرمز آسیاب شده دانه درشت
1 فنجان پنیر پارمسان
2 قاشق غذاخوری کره یا روغن
2/1 بسته فتوچینی
به میزان لازم نمک
طرز تهیه
در یک ماهیتابه سیر و گوجه فرنگی را در 2 قاشق غذاخوری روغن برای 1 دقیقه تفت دهید تا عطر سیرخارج شود.
میگو را اضافه کنید، مقدار کمی نمک و پاپریکا را بپاشید و برای حدود 2 دقیقه حرارت دهید.
شیر، ریحان و فلفل قرمز خرد شده را به میگو اضافه کنید تا جوش بیاید. پنیر پارمسان را بریزید، حرارت را کم کنید وتا زمانی که پنیر ذوب شود، هم بزنید و از روی شعله بردارید. فتوچینی ها را طبق دستورالعمل آماده کرده، با سس مخلوط کنید. در صورت تمایل فلفل قرمز بیشتر و در آخر پیازچه خرد شده اضافه کنید.
http://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006
کلوچه باطمع هل
آرد دو لیوان
تخم مرغ یک عدد
خمیر مایع یک قاشق چای خوری
نمک نصف قاشق چای خوری
نصف لیوان آب ولرم
صد گرم روغن جامد ( من یک چهارم لیوان روغن مایع استفاده کردم)
بیکن پودر نصف قاشق چای خوری
وشکر ۴ قاشق چای خوری
ابتدا آرد را درون ظرف بزرگ ریختم وسطشو چاله کردم خمیر مایع و آب ولرم و تخم مرغ و نمک و بیکین پودر توش ریختم و روغن بعد آرد کم کم از کنار بهش اضافه کردم تا خمیر بدست میاد که خیلی نرمه اگه به دست چسبید دوباره یه کم آرد اضافه میکنیم ورز میدیم من یه صد بار کوبندمش توظرف بعد روش پوشندم گذاشتم یه جای گرم کنار بخاری حجم خمیرم دوبرابر شد بعد سه یا چهار ساعت خمیر دوباره ورز دادم به اندازه یه نارنگی ازش برداشتم گردش کردم تو کف دستم وسطشو با انگشت سواراخ کرد یه کم پودر قند باهل قاطی کردم توش ریختم و سرش مثل کلا بهم وصل کردم و دوباره تو کف دستم پهنش کردم روش بازرده رمال کردم وکنجد پاشیدم دوباره یه ربعی سرش تو سینی فر پوشندم فر از قبل فر داغ کردم سینی گذاشتم تو فر دمای ۱۷۰ از گریل بالا فر استفاده کردم روش طلایی شدhttps://eitaa.com/shirini71 دستپخته مدیر کانال😋😋😋😋😋😂
#کوکو - تن ماهی
مواد لازم👇👇
سیب زمینی متوسط 4 عدد
تن ماهی 1 عدد
سبزی تازه خرد شده 2 ق غ
تخم مرغ 1 عدد
آرد سوخاری 1/2 پیمانه
نمک،فلفل و زردچوبه به میزان لازم
طرز تهیه👇👇
ابتدا سیب زمینی و تن ماهی رو میجوشونیم.بعد سیب زمینی های پخته رو پوست کرده و له میکنیم...روغن تن ماهی رو ازش جدا میکنیم.
تن ماهی،تخم مرغ،سبزی و ادویه رو به سیب زمینی ها اضافه میکنیم و مواد رو هم میزنیم....
از مواد مقداری برمیداریم و با دست بهش فرم میدیم و در آرد سوخاری میغلطونیم و به مدت یک ساعت در یخچال قرارشون میدیم.
سپس در روغن سرخ میکنیم و نوش جان....
به همین سادگی و خوشمزگی.
@shirini71❤️
#بورانی_اسفناج_با_گردو 😍😍
گردو هارا خرد کنید و ان ها را به ماست و سیر رنده شده و بقیه مواد اضافه کنید و هم بزنید.
بعضی ها در بورانی برای این که ان را از حالت ساده خارج کنند، از پیاز داغ و نعنا داغ استفاده می کنند که فقط کافیست انها را در مرحله ی نهایی اماده کردن بورانی در ظرف اضافه کنید.
#بورانی_اسفناج
🍃🌺🍃
🍃🌸🌺🍃@shirini71❤️
🍃🌼🌸🌺🍃
.
اینم یک غذای دلبر و لذیذ
هر چی از خوشمزگی اون بادمجون ، گوجه ها بگم ، کم گفتم .
برای این غذای خوشمزه . دو تا پیاز درشت رو نگینی خرد کردم و کمی تفت دادم . مرغ ها رو روی اون گذاشتم و با هم تفت دادم . نمک ، فلفل ، پودر سیر، زردچوبه ، دارچین ، زنجبیل و کمی پودر پاپریکا اضافه کردم . دو قاشق رب گوجه فرنگی هم ریختم . در آخر یک و نیم لیوان آب ریختم و شعله رو کاملا کم کردم . با در بسته پختم .
بادمجون ها رو جدا سرخ کردم .
سه دقیقه آخر غوره رو کنار مرغ ریختم .
میشه گوجه ها رو هم سه دقیقه آخر روی مرغ ها گذاشت اما من خام دوست داشتم .
بادمجون ها هم حسابی نرم شده بودن ، پس روی خورشت نذاشتم .
موقع سرو توی سس گذاشتم .
سالاد رو هم با گوجه ، خیارهای باغ درست کردم . خلاصه اینکه جای شما خالی ، خیلی چسبید.
🍃🌺🍃
🍃🌸🌺🍃
🍃🌼🌸🌺🍃@shirini71❤️
#بامیه_مرغ
✍مواد لازم:
▪️فیله مرغ 300گرم
▪️نان تست ۶ عدد
▪️تخم مرغ ۲ عدد
▪️تره خرد شده ۱۰۰ گرم ( ی کاسه ماست خوری )
▪️شیر نصف کاسه ماست خوری یا ۱ فنجان
▪️نمک و فلفل سیاه و آویشن و پودر سیر ب میزان لازم
▪️آرد سوخاری بمیزان لازم
🍗طرز تهیه:
سینه ی مرغ را آب پز کرده و پس از سرد شدن آن را ریش ریش کرده و به آن نمک و فلفل سیاه و آویشن و کمی آب لیمو می زنیم و کنار می گذاریم.
نان تست را خرد کرده و شیر را روی آن میریزیم تا خیس بخوردحدودا ۱۵ تا ۲۰ دقیقه کافی هست که خیس بخورد و با پشت چنگال نان ها را له می کنیم.
مرغ ریش ریش شده را کم کم ب آن اضافه می کنیم تا حالت خمیری نشود
تخم مرغ هم دانه دانه اضافه می کنیم و مجدد با ته چنگال مخلوط می کنیم.
تره را اضافه کرده و زیاد فشار ندهید فقط در حد مخلوط شدن ( از تره و جعفری باهم ب سلیقه ی خودتون می تونین استفاده کنین ولی حتما تره باشه و عطر خوبی به غذا میدهید )
ب اندازه ی ۱ گردو برداشته و با کف دست ب صورت بامیه و رولی در می آوریم و در آرد سوخاری می غلطانیم.سپس کمی در یخچال گذاشته تا خودش را بگیرد و اگر برای مهمانی از شب قبل درست کنین کلا بهتره ( چون در یخچال خودش را نگه میدارد ) و در روغن سرخ می کنیم.
🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜
@shirini71❤️
🔝
#خورشت_آلوو قیسی ( خورشت گیلانی - لنگرودی)
♨️ يه خورشت ملس و دلچسبه كه درست كردنش راحت و باب ميل اهل خونست من با اين روش درست كردم كه پيشنهاد ميكنم حتما امتحانش كنيد👌
ابتدا دو تا پياز بزرگ رو خلال و سرخ كردم و سينه هاي مرغ رو (چهار تكه) بهش اضافه كردم و با پياز داغ رو حرارت كم خوب دورش رو طلايي كردم یک پیمانه قیسی و يك پيمانه آلو(بسته به ذائقه) رو بعد از خيسوندن و شستن به مرغ اضافهو وخوب تفت دادم.
دو ق غ رب گوجه مقداری زرد چوبه ، نمك و مقداری دارچين خوب مخلوط و تفت ميديم و آب رو بهش اضافه ميكنيم(من دو قاشق شکر به آب اضافه میکنم) تا حدود چهل و پنج دقيقه تا خورشت بپزه و جابيفته.
@shirini71❤️دستپخت مدیر کانال
😋😋😋😋😋😋😋😋
براي شام امشب #طرز_تهيه #كتلت_سوسيس رو براتون میزارم
اميدوارم كه دوست داشته باشيد.
مواد لازم🛒:
-٣ عدد سوسیس رنده شده -١ عدد سیب زمینی رنده شده -١ عدد پیاز رنده شده -نصف فلفل دلمه اي خرد شده -نمک و فلفل -١ عدد تخم مرغ
طرز تهیه:
ابتدا #سیب_زمینی و #سوسیس ها را رنده ریز کنيد،پیاز را نیز رنده كنيد و آب اضافی آن را بگيريد.فلفل دلمه اي خرد شده با نمك و به مخلوط سوسیس، سيب زميني و پياز اضافه كرده و هم بزنيد.تخم مرغ رو بشكونيد و با مابقي مواد مخلوط كنيد.مواد را در دست حالت داده و در روغن داغ سرخ كنيد.
مي تونيد از سيب زميني پخته هم استفاده كنيد.در اينصورت بعد از پخت آنرا رنده كنيد.
اگر دوست داشتيد كتلتها رو قالب بزنيد.
@shirini71❤️
#پیاز_سوخاری_رستورانی
_کیا مثل من پیاز سوخاری دوست دارن دستاشون بالا
_درست کردن پیاز سوخاری ممکنه ساده به نظر بیاد ولی هر کسی نمیتونه اونو تپلی و صاف و صوف مثل برای رستورانا دربیاره😉
_برای اینکه پیاز سوخاری تپلی بشه و بعد از سرخ شدن لایه روییش مثل پوست بلند نشه یه فوت کوچولو و ساده داره ، ایشالا پست بعدی که دستورو وویدئوش رو گذاشتم بهتون یاد میدم چطوری این فینگر فود یا فست فود خوشمزه و پرطرفدار رو به بهترین شکلش درست کنید
@shirini71❤️
#رژیم_لاغری_روزانه_ویژه_تابستان
👺 روز شصت و پنجم 👺
🍋ناشتا: یک عدد میوه فصل
🍋صبحانه : یک کف دست نان سبوس دار + یک قوطی کبریت پنیر + چای دارچین + 10 عدد فندق
🍋یک ساعت پس از صبحانه : ۱ فنجان قهوه
🍋ساعت ده صبح :یک تکه شکلات تلخ + ۱ قاشق کشمش
🍋نیم ساعت قبل از ناهار : 2 لیوان آب+1قاشق مربا خوری اب لیمو طبیعی
🍋ناهار : سالاد (خیار و گوجه و هویج و پیاز قرمز) بدون سس + یک کف دست نان سبوس دار + نصف تن ماهی روغن گرفته یا یک تکه ماهی آب پز + پنج تا قاشق سبزی پلو
🍋عصرانه : ۵ عدد پسته + ۲ عدد انجیر خشک + ۱ عدد میوه
🍋شام : یک کاسه سالاد + یک کاسه خوراک لوبیا چیتی
🍋بعد از شام 1 فنجان ماست کم چرب
🍋روزی 8 لیوان آب میل شود.
🍋نیم ساعت صبح پیاده روی انجام شود
🥘آشپزی
🔷#چيپس_و_پنير
من اينجوري درست ميكنم چيپس و پنير رو ...
ابتدا چيپس (ترجيحا نمكي )و كف ظرف مورد نظر ميريزم روش يكم پنير پيتزا يه خرده سس فرانسوي ميريزم ورقه هاي ژامبون رو چيده ( ميتونين اگه ژامبون دوست ندارين از مرغ پخته تيكه شده استفاده كنيد ) فلفل دلمه اي و بعد قارچ اسلايس شده در صورت تمايل ذرت پخته شده و در انتها اويشن فراووون بعد دوباره يه خرده سس فرانسوي و در انتها چيپس ميريزيم و روشو با پنير ميپوشونيم من دوباره هم اويشن ميريزم روي پنير اون سس رو كه ميريزين داخلش باعث ميشه كه موقع پخت در فر بجوش بياد و چيپس پنيرتون خيلي خوشمزه ميشه من داخل فر ١٨٠ درجه به مدت ٢٠ دقيقه ميزارم وقتي روش طلايي شد اماده ست
@shirini71❤️
.
خورش آلو اسفناجی که فقط با دوقاشق غذاخوری روغن کنجد پخته شده .
اگر میخواهید رژیمی تر بشه بهتره که با مرغ درست کنید که کاملا رژیمی هست . اگر میخوای رژیمی بشه مرغ را سرخ نکن بزار با پیاز تفت بخوره بعد اسفناج بهش اضافه کن. .
.
.#آلو_اسفناج :
. ✔ابتدا سه تا حبه سیر رنده شده ( به خاطر خواص و طعمش ) و یک پیاز درشت رو نگینی خرد و با زردچوبه تفت بدین فقط با دوقاشق روغن .( خیلی سرخ نشه کمی سبک شد کافیه) ✔ گوشت را هم افزوده و بزارین با پیاز تفت بخوره و رنگش عوض بشه. .
.✔ یک کیلو #اسفناج شسته و درشت خرد شده را به پیاز اضافه کنید تا حجمش کم بشه اسفناج خودش آب میندازه (اگر برای مهمون میخواین درست کنید میتونید خوب اسفناج رو سرخ کنید و بعد آب اضافه کنید . اما برای خودتون سرخ نکنید خیلی بهتره چون اینطوری خواصش حفظ میشه ) .
✔اسفناج خودش اب مبندازه که گوشت با آب اسفناج پخته میشه .atefeh.ghanbarei
✔ چون زمان پخت گوشت ها فرق میکنه هر نیم ساعت یه سری بهش بزنید اگر آبش در حال اتمام بود و گوشت نپخته بود یک لیوان آب جوش داغ اضافه کنید.آب زیاد نریزید خوب نمیشه. ✔نیم ساعت قبل از سرو هم چند تا آلو بخارا که از یکساعت قبل توی آب خیس کردین آبکش کنید به خورش اضافه کنید.
🍃🌺🍃
🍃🌸🌺🍃@shirini71❤️
🍃🌼🌸🌺🍃
✨ تارت لت سیب زمینی ✨
👩🍳مواد لازم
سیب زمینی اب پز کوچک رنده شده ۳ عدد
تخم مرغ ۲ عدد
نمک و فلفل سیاه و زرد چوبه
سوسیس کوچک رنده شده ا عدد
پنیر پیتزا مقداری
نان ساندویچی حلقه شده ۲ عدد
ذرت بخارپز ۳ ق غ
#طرز_تهیه
همه مواد باهم مخلوط و درون حلقه های نان ساندویچی ریخته یا با دست وسط نان ها قرارداده ویا اگر مایع روان باشد و تخم مرغ بیشتر بزنیم میتوان حلقه نان رادرون تابه روی روغن گذاشت و با قاشق مواد رادرونش ریخت .ولی من حلقه هارا بازکرده مواد راداخلش با دست میگذاشتم ودوسر حلقه را به هم نزدیک میکردم ودر روغن سرخ میکردم بعد رویش پنیر ریحته و ۵ دقیقه از بالا گریل نمودم تا پنیر باز شود.
🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜
@shirini71❤️
. #کرپ_با_مغز_کرمفیل😍😍😍
آرد 1لیوان
شیر 1 لیوان
شکر 2 ق غ
بیکینگ پودر 1 ق چ
تخم مرغ 1 عدد
روغن مایع 3 ق غ
وانیل نصف ق چ
شکر و تخم مرغ و وانیل رو با هم مخلوط کنید و هم بزنید تا کرم رنگ و کش دار بشه بعد روغن و شیر و اضافه کنید.
آرد و بیکینگ پودر و رو با هم مخلوط کنید و الک کنید و کم کم به مواد اضافه کنید و با همزن خوب هم بزنید.
مایه کرپ نباید سفت و غلیظ باشه
یک تابه نچسب رو روی حرارت ملایم گرم کنید و یک ملاقه کوچیک از مواد رو داخل تابه بریزید.
وقتی روی کرپ حباب زد (همه جاش)، از روی تابه بردارید
احتیاجی به چرب کردن تابه نیست
#کرمفیل
تخم مرغ کامل۱عدد
زرده تخم مرغ ۲عدد
کره ۵۵گرم
نشاسته ذرت۱/۴پیمانه
شکر ۱/۲پیمانه
نمک۱/۲ق چ
شیر ۲پیمانه
وانیل مایع ۱ق چ
تخم مرغها راداخل کاسه بشکنید،پودر نشاسته وشکر ونمک رااضافه و۵دقیقه بزنید تاکرم رنگ وحجیم شود.
شیر راداخل شیرجوش بریزید،وانیل رابهش اضافه،روی حرارت بزارید تا داغ بشه لازم نیست بجوشه.ازرو حرارت بردارید واونو کم کم به مایه اضافه وهمزمان باهمزن بزنید که مواد نپزه.مواد رابه قابلمه منتقل کرده وروی حرارت ملایم بزارید ومدام همزده تا به غلظت برسه ۵الی۶دقیقه بزارید بپزه درآخر کره رااضافه،مخلوط کنید وازروحرارت برداریدوداخل ظرف دیگری بریزید روش سلفون بکشید وبزارید تویخچال ۵ساعت بمونه وبعد استفاده کنید
🍃🌺🍃
🍃🌸🌺🍃@shirini71❤️
🍃🌼🌸🌺🍃
#کوکی_کدوحلوایی👇
آرد 2 پیمانه
شکر 1 پیمانه
تخم مرغ 4 عدد
شیر 2/3 پیمانه
روغن مایع1/4 پیمانه
بیکینگ پودر2 قاشق چایخوری
وانیل ....
دارچین....
هل...
زنجبیل
کدوحلوایی پخته 1 پیمانه
ابتدا تخم مرغ .... شکر.... وانیل را 10 دقیقه با دور تند هم زن بزنید.... حالا شیر .... روغن را افزوده....
یک دقیقه بزنید....
کدوحلوایی روهم اضافه کنیدهم بزنید...
حالا آرد بیکینگ پودر و ادویه را آرام آرام اضافه کرده.... با لیسک مخلوط کنید در فری با حرارت 170 به مدت 45 دقیقه .... با خلال دندان تست کنید اگه مواد کیک به خلال نچسبید ....
کیک آماده ست
@shirini71❤️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#حلوای گردو
دوق غ کره نصق استکان روغن مایع
یک لیوان آرد
نصف لیوان گردوی خردشده
یک لیوان شکر
یک ونیم لیوان آبجوش
طبق فیلم درست کنید
شکروآبجوش راباهم مخلوط کرده وشربت بدست امده راب بقیه مواداضافه کنید
@shirini71❤️
#كوفته_كباب_و_بادمجون
👩🍳مواد لازم
گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
پیاز ۲ عدد متوسط و در حد ساتوری ریز خرد شده
تخم مرغ ۱ عدد
جعفری ریزخرد شده ۳ قاشق غذاخوری
پودر نان سوخاری ساده ۲/۱ پیمانه
سیر ۲ حبه
نمک به میزان لازم
پودر فلفل سیاه به میزان لازم
آب۴/۱ پیمانه
نعناع تازه یا خشک کمی
روغن زیتون یا مایع یا کره به میزان لازم
👩🍳سس کوفته
رب فلفل قرمز۱ قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی ۲ بدون پوست رنده شده
آب۱ پیمانه
روغن زیتون۱ قاشق غذاخوری
نمک به میزان لازم
پودر فلفل سیاه به میزان لازم
پودر آویشن
#طرز_تهیه
همه مواد رو با هم تركيب كنيد حسابي ورز بديد و اجازه بديد يك ساعت داخل يخچال استراحت كنه.
كوفته ها رو داخل روغن سرخ كنيد و اون ها رو داخل سس در حال جوش بندازيد تا بپزه و به روغن بيفته
بادمجون و غوره و گوجه فرنگي رو هم تفت بديد و در اواخر پخت به خوراك اضافه كنيد👌
🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜
@shirini71❤️
#کيک_دبل_چاکلت ⛱
🔴مواد لازم🔻🍫
▫️روغن جامد يا کره ـ ـ ـ صد گرم
▫️شکر ـ ـ ـ نصف پیمانه
▫️آرد ـ ـ ـ یک پیمانه
▫️شکلات شیرى ـ ـ ـ 70 گرم
▫️تخم مرغ ـ ـ ـ 3 عدد
▫️وانیل ـ ـ ـ نصف قاشق چایخوری
▫️بیکینگ پودر ـ ـ ـ 1 قاشق چایخوری
▫️پودر کاکائو ـ ـ ـ 2 قاشق غذاخوری سر پر
▫️شیر ـ ـ ـ یک چهارم پیمانه
🔴طرز تهیه🔻🥧
🔸اول از همه شکلات شیری رو بن ماری مایع کنید. آرد و بیکینگ پودر و پودر کاکائو رو با هم مخلوط کنید و الک کنید. شکر و روغن یا کره هر کدوم رو که میخواهید با وانيل کمی با هم بزنید. یکی یکی تخم مرغها رو اضافه کنید و خوب هم بزنید. هر کدوم 3 دقیقه. شکلات خنک شده رو به مایع کیک اضافه کنید و هم بزنید و شیر رو اضافه کنید و هم بزنید. آرد رو در 3 مرحله اضافه و مخلوط کنید
♦️ قالب 20 سانتی رو چرب کنید و مواد رو داخل قالب بریزید ـ در دمای 160 درجه به مدت 45 دقیقه بذارید بپزه
یا تو قالب دونات کیک 180 درجه 25 دقیقه
@shirini71❤️