eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21هزار عکس
8.3هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
بریم سراغ دستور و نکات این کیک آسون یعنی من اینقدر این کیکهای کوئیک میکس و سه سوته و بی دنگ و فنگ رو دوست دارم که حد نداره😅 _نکته ای نداره فقط اینکه مواد رو زیاد هم نزنید که بافت کیک سفت میشه. 😞 . _اگر تجربه پخت کوئیک میکس ندارید یا شک دارید که بافتش خوب درمیاد یا نه😁 میتونید مثل کیک های ساده پیش برید و تخم مرغ و شکرو وانیل رو بزنید تا کرمرنگ بشه بعد روغن و مایعات و در نهایت مواد خشک رو مخلوط کنید. _استفاده از سیب درختی اختیاریِ. من علاوه بر سیبهایی که روی مایه کیک چیدم ؛یه سیب کوچولو هم خرد کردم و در آخرین مرحله با مایه کیک مخلوط کردم. _هر پ آرد بین ۱۲۵_۱۵۰گرم هست. _پ استاندارد شیرینی پزی (گنجایش۲۵۰cc آب) _وانیلین:وانیل خالص خوب بریم سراغ کیکمون👇 تخم مرغ:۴عدد شکر دانه ریز:یک و یک چهارم پ روغن مایع:۱پ سرخالی شیر+گلاب باهم:۸۰cc(تقریبا یک سوم پ) ب پ:۱ق س سر صاف نمک:یک چهارم ق چ آرد:۳۵۰گرم(تقریبا دو و یک سوم پ) وانیلین:۱/۴ق چ تمام مواد با هم مخلوط میکنیم ۳۰ثانیه با دورکند همزن و ۲ دقیقه با دور تند تا حجیم و پوک بشه. _در قالب شیفون دار چرب و آرد پاشی شده یا با روغن جداکننده چرب شده ۲۶سانت ریخته یا هر قالب دلخواه که گنجایش مواد رو داشته باشه. _در صورت تمایل رویش را سیب و دارچین گذاشته و در فر برقی کانوکشن۱۵۰درجه یا گازی:۱۷۰درجه به مدت تقریبی۴۵_۶۰دقیقه بسته به سایز قالب مورد استفاده؛میپزیم. @shirini71❤️
برای دوست عزیزی که درمورد کباب کوبیده پرسیده بودن برای کوبیده بهتر هست از گوشت تازه استفاده بشه هم گوشت گوسفندی وهم گوشت گوساله به میزان۲به ۱ گوشت رو ۳بار چرخ کنید وبا نمک ورز بدید وبزارید یخچال ۳،۴ساعت بمونه توی یخچال تا به اصطلاح بیات بشه این کار خیلی مهم هست بعد فلفل سیاه وکمی جوش شیرین وپیاز رنده کرده واب گرفته یعنی ابشو در حدی بگیرید که تفاله پیاز بمونه رو با گوشت مخلوط کنید وحسابی ورز بدید بعد روی گوشت رو بپوشونید وتوی یخچال ۱شب استراحت بدید بعد موقع سیخ کردن هم اگر سیخ رو نیم تا۱ساعت داخل فریزر بزارید بهتر هست باعث میشه گوشت از سیخ نریزه بردارید از گوشت به اندازه یه پرتقال بردارید توی دست کمی ورزش بدید وبه شکل بیضی در بیارید وبزارید روی سیخ وبا انگشت شصت وسبابه روی گوشت فشار بیارید تا جای انگشت روی گوشت بمونه سر وته سیخ رو کمی انگشتتون رو بیشتر روی گوشت فشار بدید تا خوب سفت بشه اگر فقط گوشت گوساله باشه کباب خشک میشه اگر فقط گوشت گوسفند باشه بخاطر چربیی که داره باعث میشه از سیخ بریزه نکته مهم اول حرارت باید زیاد باشه تا گوشت خودشو بگیره بعد حرارت رو ملایم میکنیم تا خوب مغز پخت بشه فاصله گوشت وحرارت هم مهم هست نه خیلی روی حرارت باشه ونه خیلی فاصله داشته باشه @shirini71❤️
🍹 آب ولرم و تخم ریحان یا تخم شربتی رو مخلوط و چند دقیقه میزاریم بمونه تا لعاب بده هر بسته ژله رو اول با یک لیوان آبجوش مخلوط وقتی ژله حل شد دو لیوان آب سرد رو اضافه کنید و میزاریم یخچال تا نیم‌بند بشه حدود یکساعت فریزر بزارید وقتی گرفت بعد که نیم بند شدن تخم ریحان یا شربتی رو باهاشون مخلوط میکنیم برای اینکه ته نشین نشه میزارین وقتی ژله نیم‌بند شد مخلوط میکنیم بعد داخل لیوان میرزیم و آماده خوردنه 😋 @shirini71❤️
@shirini71❤️ ✏مواد لازم برای۱۰ نفر 🚩آرد گندم سبوس دار  ۵۰۰ گرم 🚩شکر   ۳۸۰ گرم 🚩کره   ۵۰۰ گرم 🚩آب   ۲ لیوان 🚩شهد   ۱ لیوان 🚩زعفران سائیده شده   1.5 قاشق چای ♨طرز تهیه 🔹آب و شکر را مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید. بعد از جوش آمدن و آب شدن شکر، زعفران را اضافه کنید و در آخر گلاب را بریزید و بعد از یکی دو جوش ظرف را از روی حرارت بردارید تا از داغی بیفتد. 🔹کره را در قابلمة مناسبی بریزید و روی حرارت داغ کنید. بعد آرد را که بهتر است دو تا 3 بار الک شود را کم کم اضافه کنید. حرارت را کم کنید تا رنگ آرد کاملاً خرمایی شود، در این مدت مدام مواد را هم بزنید تا بوی عطر آن به مشام برسد. (اگر با حرارت بالا انجام شود آرد می سوزد و حلوا تلخ می شود.)  وقتی آرد  سرخ شد، ظرف را از روی حرارت برداشته تا کمی دمای آن کم شود. 🔹شربت را داخل آن بریزید و مرتب هم بزنید. اگر حلوا کمی شل بود می توانید تا 3 دقیقه ظرف را روی حرارت قرار دهید اگر زیاد بماند شربت تبخیر شده و حلوا خشک می شود. 🔹حلوا آماده است، می توانید به شکل گل رز با استفاده از سرماسوره مورد نظر درست کنید. می توانید با ماسوره شکوفه داخل کپسول زده و روی آن را با انواع پودرها تزئین کنید. 🔹می‌توانید روی نان میکادو یا نان بستنی لایه لایه بگذارید و بعد برش بزنید  یا حتی می توانید از این حلوا گلوله هایی به اندازه گردو تهیه کنید و  داخل انواع مغزها بچرخانید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍥🍃 روز شصت و ششم 🍃🍥 🍋ناشتا : 1 عدد میوه فصل 🍋صبحانه : 2 عدد گردو +یک کف دست نان+یه قوطی کبریت پنیر+چای دارچین 🍋ساعت ده صبح: 1 لیوان آب کرفس 🍋پیش از ناهار: دو لیوان آب+یک عدد سیب 🍋ناهار : سالاد شیرازی( خیار و گوجه و پیاز)+یک کف دست نان+یک تکه سینه مرغ کبابی 🍋عصرانه :1 عدد میوه+5 عدد پسته 🍋شام : یک کاسه سالاد بدون سس+خوراک لوبیا با قارچ 🍋بعد از شام 1 فنجان ماست کم چربی 🍋روزی 8 لیوان آب میل شود. 🍋نیم ساعت پیاده روی انجام شود. چند حرکت شکم و پهلو انجام شود. @shirini71❤️
😋 ۴لیوان شیر (قابل جایگزینی با آب یا ترکیبی. صد درصد با شیر خوشمزه تره) ۴قاشق تقریبا سرپر شکر (حل کنید و بچشید تا به شیرینی دلخواهتون برسید) نصف لیوان نشاسته. هم بزنید تا حل بشه . روی شعله قرار بدید و مثل فرنی مدام هم بزنید تا غلیظ بشه. (بعد از سرد شدن غلیظ تر میشه) . اواخر پخت یک چهارم لیوان گلاب و مقدار دلخواه زعفران میریزیم. . من موادو بعد از پخت نصف کردم نصفشو سفید گذاشتم (میتونید وانیل هم بزنید) نصفشو زعفرون زدم. قاشق قاشق یکی درمیون ریختم تو ظرف. @shirini71❤️
مواد لازم گل كلم  یك كیلو كلم برگ  250 گرم هویچ  300 گرم فلفل دلمه ای  3 عدد متوسط فلفل سبز و قرمز قلمی  100 گرم سیر  200 گرم نمك   45 قاشق غذا خوری گوجه فرنگی  10 كیلو گرم  طرز تهیه مواد را بشوئید و بگذارید كاملا خشك شوند . ( دقت كنید كه مواد كاملا خشك شوند ) بعد ریز و یكدست خرد كنید ( به اندازه خرد كردن مواد برای سالاد شیرازی ) و روی یك سفره تمیز كاملا با هم مخلوط كنید . پوست گوجه فرنگی ها را خیلی نازك بگیرید و گوجه ها را چند بار كاملا میكس كنید طوری كه تخم گوجه ها كاملا له شود . گوجه ها را بدون آب و نمك بجوشانید تا غلیظ شوند و بگذارید تا سرد شود . دقت كنید میزان غلظت آب گوجه با طعم ترشی رابطه مستقیم دارد . اما هرچه غلیظ تر باشد احتمال كپك زدن ترشی هم زیاد تر می شود ! مواد مخلوط شده ترشی سالاد مشهدی مواد را در ظرف مورد نظر بریزید ، بهتر است سر ظرف كمی تنگ تر از حد معمول باشد. و لابه لای مواد نمك بپاشید . بعد آب گوجه فرنگی را داخل ظرف بریزید و باز روی ظرف را كمی نمك بریزید تا ترشی كپك نزند و روی نمك را نصف استكان سركه سفید بریزید و درب ظرف را محكم ببنید . بنا به سلیقه برخی افراد روی ظرف را با سبزی جات معطر پر می كنند و بعضی هم كرفس را به سایر مواد اضافه می كنند . نكته : بهتر است از ابتدا این ترشی در یخچال ، یا جای خیلی خنك و كاملا دور از هرگونه تابش نور خورشید نگهداری شود . برای راحت گرفتن پوست گوجه فرنگی ها یك ظرف آب جوش آماده كنید . ته گوجه فرنگی را با یك چاقو تیز یك ضربدر كوچك بزنید ( فقط در حدی كه پوست آن خراشیده شود ) و گوجه ها را داخل آب جوش بینداز
باقالی پلو با مرغ برنج رو از قبل خیس کردم مرغ رو باکمی روغن وزعفران تفت دادم پیاز رنده شده وتفت داده شده ک پیاز سبک بشه رواضافه کردم گذاشتم با یک لیوان اب بپزه تا دراخر یکم از آب مرغ بمونه میریم سراغ برنج باقالی روباکمی نمک گذاشتم بپزه وقتی باقالی جوشید کف روشو برداشتم  با روغن وشوید خشک تفت دادم  برنجو ک آبکش کردم لابه لا باقالی وشوید پودر شده وکمی ادویه پلویی ریختم گذاشتم رو حرارت تا برنج دم بکشه روی روی برنج کره آب شده ریختم گذاشتم دم بکشه. @shirini71❤️
  یا اصلی ترین و سنتی ترین مواد لازم قووتو عبارتند از:👇 •    تخم خرفه 500 گرم •    بذر کتان 200 گرم •    جو 250 گرم •    شاه دانه (کنف) 200 گرم •    تخم کاهو 200 گرم •    موردانه 100 گرم •    تخم گشنیز 150 گرم •    تخم آفتابگردان 200 گرم •    سیاه دانه 100 گرم •    کنجد 200 گرم •    جدوا 25 گرم •    هل باد 50 گرم •    هل سبز 10 گرم •    شقاقل 20 گرم •    خشخاش 250 گرم •    قهوه 150 گرم •    تاجریزی (روپاس) 50 گرم •    دارچین 5 گرم •    زنجبیل 5 گرم •    فلفل سیاه 5 گرم •    ریشه جوز 10 گرم •    مرزنگوش (مرزنجوش) 10 گرم •    آویشن 10 گرم •    زنیان 10 گرم •    عاقرقرحا 5 گرم •    زعفران 5 گرم •    مغز بادام 25 گرم •    مغز فندق 25 گرم •    بادام هندی 25 گرم •    مغز پسته 25 گرم •    مغز گردو 25 گرم •    انجیر 25 گرم •    نارگیل 25 گرم •    نخود 100 گرم •    جوز هندی 10 گرم •    میخک 5 گرم •    بهارنارنج 10 گرم •    بابونه 25 گرم •    رازیانه 5 گرم •    افتیمون 25 گرم نکته ی مهم در برشته کردن مواد قووتو یا قاووت: موادی که نیاز به برشته کردن آنها است: تخم خرفه، بذر کتان، جو، شاه دانه (کنف)، تخم کاهو، موردانه، تخم گشنیز، تخم آفتابگردان، سیاه دانه، خشخاش، قهوه. روش تهیه: ابتدا تمام مواد را تمیز کرده، سپس برشته کنید و همه مواد را با هم ترکیب کرده و به نسبت وزن ترکیب بدست آمده 2 برابر شکر اضافه کرده سپس آسیاب کنید. طرز استفاده: معمولا روزانه چند قاشق از قووتو را مصرف می‌کنند. برخی نیز آن را در آب جوش می‌ریزند و استفاده می‌کنند. گرچه می‌توان آن را با شیر یا چایی نیز مصرف کرد. ✅ عزیزان این مواد رو میتونید سلیقه ای هر کدوم رو خواستید آسیاب کنید . من خودم فقط مغزهای آجیلی خام رو با دونه خرفه و زنجبیل درست میکنم خیلی مقوی هستش وگاهی هم اگه نخوام نگهداری کنم کاکائو تخته ای توش رنده میکنم . مغز گردو نمیریزم . @shirini71❤️
🔷🎗😋😋😋 ۲تا پیاز رو خلال کردم تو روغن تفت دادم زردچوبه فلفل فراوون اویشن ونمک زدم سبزی اضافه کردم سیب‌زمینی رو ک کوبیده بودم بهش اضافه کردم و تمام.نون لواش نرم رو از طول برش زدم ۲ق ازمواد گذاشتم لاش و پیچیدم.توی ظرف گود روغن ریختم و سمبوسه هارو گذاشتم تو روغنی ک داغ شده تا کاملا ترد و طلایی بشه و بعد بذارین یا روی دستمال یا روی توری تا روغنش بره 🍃🌺🍃 🍃🌸🌺🍃 🍃🌼🌸🌺🍃@shirini71❤️
#کتلت_سویا #ساندویچ #فست_فود چطورید مهربونا؟ امروز برای اولین بار کتلت سویا درست کردم وخداییش مزش هم خوب بود وهمسرجون دوست داشت ولی گل پسر زیاد تمایل به خوردن نداشت، بچه های امروزی هستن دیگه😁😁. ولی خودم هم دوست داشتم، این روزا هم همه چیز رو باید جایگزین کنیم، حالا سویارو بجای گوشت باید گذاشت😔 خداخودش کمک کنه 🙏 حالا دستور کتلت_سویا 🌹ازقبل 1لیوان سویا رابا آب گرم خیسوندم وگذاشتم یکساعت بمونه تا خوب سویا خیس بخوره وبعد از صافی ردکردم وخوب آبش رو گرفتم وچرخ کردم. 🌹4عدد سیب زمینی راهم آبپز کردم وبعد خنک شدن رنده ریز زدم. 🌹1عدد پیاز متوسط راهم رنده درشت زدم وآب پیاز روگرفتم. 🌹حالا درظرف همه مواد رامخلوط کردم، که شامل سیب زمینی وپیاز وسویاو2قاشق غذاخوری پودرسوخاری(من پودرپانکو راآسیاب کردم واستفاده کردم) 1عددتخم مرغ وادویه جات که از هرکدام 1قاشق چایخوری ریختم(پودر تخم گشنیز +فلفل قرمز +پودر سیر+زنجبیل+زیره+زردچوبه+پاپریکا) وکمی نمک وکمی هم جعفری خرد شده (من فریز شده ریختم) همگی راخوب مخلوط کردم تا حالت چسبندگی پیدا کند (اگه دیدین کمی مایه چسبندگیش کمه، یک قاشق آردنخودچی بریزید). 🌹بزارید ماهیتابه گرم شود بعد روغن بریزید چون اگه همون اول روغن بریزید زود روغن میسوزه، بعد از مایه کتلت به اندازه یک نارنگی کوچک بردارید وبه شکل دلخواه شکل بدین وسرخ کنید. درآخرکتلتها را بزارید روی دستمال کاغذی آشپزخونه تاروغن اضافه آن گرفته شود. https://eitaa.com/shirini71
#کیک_پای_سیب_دارچین... این کیک فوق العاده پوک و خوشمزه است😋😋😋 تخم مرغ ۴عدد شکر یک و یک سوم لیوان آرد دو لیوان روغن مایع نصف لیوان شیر نصف لیوان آب جوش ۳قاشق غذاخوری بکینگ پودر یک قاشق غذاخوری سرخالی وانیل نوک قاشق چایخوری سیب ۲عدد دارچین به میزان لازم می تونین سیب ها رو ورقه های نازک کنین و کمی شکر و دارچین روش بریزید و بزارید داخل مایکروویو تا آب سیب تبخیر بشه.روی گاز هم میشه اینکار رو انجام داد. اما من این کار رو انجام ندادم،فقط سیب ها رو ورقه کردم و وسط مواد کیک ریختم که توضیح میدم👇👇👇 زرده و سفیده تخم مرغ رو از هم جدا کنید،سفیده رو بزنید تا کمی پف کنه،بعد یک سوم از شکررو به سفیده ها اضافه کنید و دوباره بزنید تا کاملا پفکی بشه. حالا زرده ها رو با بقیه شکر و وانیل بزنید تا کرم رنگ بشه،روغن و شیر را بافاصله اضافه کنید و بعد آب جوش رو اضافه کنید و سریع مخلوط کنید،آرد و ب پ را سه بار الک کنید و به مخلوط زرده ها اضافه کنید و به صورت دورانی توی سه مرحله اضافه و مخلوط کنید.در مرحله دوم نصف سفیده ها رو اضافه کنید خیلی آروم مخلوط کنید،و آخرش سفیده ها رو اضافه و مخلوط کنید،تو قالب ۲۳،کاغذ روغنی بزارید و نصف مواد کیک رو بریزید داخل قالب،سیب های ورقه شده رو روی مواد بزارید و مقداری دارچین بریزید روی سیب ها و بقیه مواد کیک رو بریزید و داخل فر با درجه ۱۸۰،به مدت ۴۰دقیقه بزارید...نوش جون🌺https://eitaa.com/shirini71
🥒🥕 ۳ عدد کدو سبز متوسط ۳ عدد هویج متوسط ۴-۵ ق غ روغن مایع ۶ ق غ ماست چکیده ۱ فنجان گردو درشت خرد شده ۲ حبه سیر نمک به میزان لازم هویج و کدو هارو خوب بشورید و فقط هویج را پوست بکنید و جداگانه رنده کنید و داخل تابه ای روغن ریخته تا داغ شود و اول کدو ها رو اضافه کنید(کدوها آب میندازن) بعد از اینکه کمی آب کدو ها کشیده شد هویج ها رو اضافه کنید ۵ دقیقه همراه هم تفت دهید و کنار بزارید تا خنک شود در این هنگام سیر له شده رو همراه نمک داخل ماست بریزید و هم بزنید بعد گردو ها و مخلوط کدو و هویج را هم اضافه کنید و مخلوط کنید، سالاد آماده سرو است @shirini71❤️
🥘 @shirini71❤️ 🔷 ⛱ 🔴مواد لازم🔻🍈 ▫️زیتون بدون هسته یک کیلو ▫️سبزی معطر چوچاق یا نعناع یک ق غ ▫️گردو خورد شده ۲۰۰ گرم ▫️آب انار ترش و دانه های انار ترش به مقدار لازم ▫️نمک ، فلفل ، گلپر به مقدار لازم ▫️سیر سابیده شده به مقدار دلخواه 🔴طرز تهیه🔻 🔸کافیه تمام ترکیبات بالا رو با هم مخلوط کنین و بعد زیتون هارو داخل یه ظرف در بسته بریزین و یک الی دو روز داخل یخچال بزارین که مواد به خورد زیتون ها بره. ♦️رنگ صورتی زیتون پرورده ها از آب انار ترش خوشرنگ هست
سلام خوشگلا پست امروزمون خیلی خیلی خوشمزه و خیلی راحته هر کس درست نکنه ضرر کرده ببینید چقدر خوبه که انقدر ازش تعریف میکنم فوق‌العاده اس اصلا میزاری دهنت مثل پنبه میمونه حتما درست کنید .اینم دستور پیراشکی قاشقی فوری بسیار خوشمزه .. امیدوارم درست کنید و حسابی لذت ببرید .. حتما و حتما بکینگ پودر تازه از لوازم قنادی تهیه کنید ..از بکینگ پودری که چند ماه تو کابینت مونده استفاده نکنید 🗡🗡🗡از سوپری سر کوچه بکینگ پودر نخرید 😐تازه نیست و ممکن پیراشکی خمیر بشه ...با تشکر😁😁😁 ببینم کی از همه زرنگ تره و اولین عکس رو می فرسته مواد لازم برای سی عدد پیراشکی آرد سفید قنادی یک لیوان +یک سوم لیوان ..ماست شیرین یک لیوان.شکر یک سوم لیوان.تخم مرغ یک عدد.بکینگ پودر دو ق چ.وانیل نوک ق چ ابتدا قبل درست کردن پیراشکی داخل ماهیتابه گود روغن به ارتفاع دو سانت روغن بریزید روی شعله بزرگ با حرارت خیلی خیلی ملایم بزارید ده دقیقه بمونه تا خوب داغ بشه برای مایه پیراشکی ابتدا ماست و بکینگ پودر رو مخلوط میکنیم دو سه دقیقه می زاریم کنار تا ماست حسابی کف کنه و پفکی بشه ..تو یک ظرف تخم مرغ و وانیل و شکر رو با چنگال دو دقیقه میزنیم بعد ماست رو اضافه میکنیم در آخر هم آرد رو اضافه میکنیم و مخلوط رو میزنیم تا یکدست باشه..مابه پیراشکی مثل کیک غلیظ هست ...یعنی وقتی با قاشق ازش برمی داریم سفت و از قاشق نمیریزه اگر مایه پیراشکی شل بود کم کم آرد بزنید تا غلیظ بشه حالا از مایه پیراشکی با قاشق مربا خوری برمی داریم و با یک قاشق مرباخوری دیگه مایه رو داخل تابه می ریزیم اینجوری پیراشکی حالت گرد و منظم پیدا میکنه پس با کمک دو قاشق پیراشکی رو داخل تابه می ریزم حرارت باید متوسط باشه تا هم سرخ بشه هم داخل پیراشکی خوب بپزه وقتی یک طرف سرخ شد برگردانید تا ظرف دیگه سرخ بشه خیلی هم نباید زیاد سرخ بشه چون خشک میشه بعد از روغن خارج کنید و روی پارچه تمیز بزارید روغن اضافی اش گرفته بشه می تونید روی پیراشکی ها شکلات آب شده یا گاناش یا پودر قند بپاشید و میل کنید این پیراشکی ها ماندگاری خوبی دارن و تا یک هفته تازه میمونه @shirini71❤️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍃🌼روز شصت و هفتم🌼🍃 🍋ناشتا : 1 عدد میوه فصل 🍋صبحانه : 2 عدد گردو +یک کف دست نان+یه قوطی کبریت پنیر+چای دارچین 🍋ساعت ده صبح: 1 لیوان آب کرفس 🍋پیش از ناهار: دو لیوان آب+یک عدد سیب 🍋ناهار : سالاد شیرازی( خیار و گوجه و پیاز)+یک کف دست نان+یک تکه سینه مرغ کبابی 🍋عصرانه :1 عدد میوه+5 عدد پسته 🍋شام : یک کاسه سالاد بدون سس+خوراک لوبیا با قارچ 🍋بعد از شام 1 فنجان ماست کم چربی 🍋روزی 8 لیوان آب میل شود. 🍋نیم ساعت پیاده روی انجام شود. چند حرکت شکم و پهلو انجام شود. @shirini71❤️
🥘آشپزی 🔷 غذای فوق‌العاده راحت و سریع واسه مواقع بی شام موندن😎😋 اول بادمجانها رو حلقه حلقه میکنیم و سرخ میکنیم و میگذاریم کنار، گوجه های حلقه شده رو هم سرخ میکنیم، توی ماهیتابه گوجه هارو یه طرف میچینیم و بادمجان هارو یه طرف با روغن کم.دوتا تخم مرغ رو با یک قاشق سرپر ارد سفید و نمک و فلفل و اویشن و پودر سیر فراووون هم میزنیم تا یکنواخت بشن بعد مواد رو میریزیم روی بادمجان و گوجه و شعله رو کم میکنیم و در ماهیتابه رو میزاریم تا قشنگ سرخ بشه و یکدست قالبی از ماهیتابه جدا بشه. به دلخواه میتونیم به مواد تخم مرغیمون پنیر پیتزا هم اضافه کنیم 😋 @shirini71❤️
✏مواد لازم 🔸پودر نارگیل    به مقدار لازم 🔸خلال پسته   ۱/۳ پیمانه 🔸گردو خرد شده  ۱/۳ پیمانه 🔸هل   ۱ قاشق چای خوری 🔸پودر قند   ۱۲۵ گرم 🔸کره   ۱۲۵ گرم 🔸آرد نخودچی   ۲۵۰ گرم ♨طرز تهیه 🔹ابتدا آرد نخودچی را داخل تابه نچسب ریخته، روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم و مرتب آن را هم می‌زنیم تا طلایی رنگ شود، سپس آن را 2بار الك می‌كنیم. 🔹كره را در ظرفی جداگانه ریخته، می‌گذاریم تا داغ شود، سپس آرد را به آن اضافه كرده و تفت می‌دهیم تا به رنگ قهوه ای روشن شود. 🔹پس از آن آرد را از روی حرارت برداشته، پودر قند و هل را اضافه می‌كنیم و پس از خوب مخلوط كردن می‌گذاریم تا كمی از حرارت آن كم شود، سپس روی سطح صافی لایه نازكی حلوا را پهن كرده، گردو و خلال پسته را روی آن ریخته و با وردنه به آرامی روی خمیر می‌كشیم تا خشكبار در خمیر حلوا فرو رود، 🔹سپس یك لایه دیگر و همین كار را دوباره انجام میدهیم بعد قالب زده و در ظرف موردنظر می‌چینیم و روی آن پودر نارگیل میپاشیم. @shirini71❤️ 💡سایر نکات 🔸اگر دوست دارید 1قاشق غذاخوری گلاب به حلوا اضافه كنید. بهتر است خلال پسته و گردو را از شب قبل داخل گلاب و شكر و آب قرار دهید تا خوشمزه تر شوند. 🔸هر نوع مغز دیگری را میتوانید به این حلوا اضافه كنید. بهتر است روی لایه آخر كمی شكلات آب شده یا كرم كاكائو اضافه كنید.
مواد لازم: آلو سیاه ۱ کیلو شکر نیم کیلو آب ۲ لیوان طرز پخت: آلوهای سفت و خوشگل و ترجیحا دم دار را واسه این مربا استفاده کنید.کمی آب جوش روی آلوها بریزید و بعد آن ها را داخل آب سرد بریزید تا پوست آن راحت جدا شود.اگه دم های آن ها جدا نشود بهتر […] مواد لازم: آلو سیاه ۱ کیلو شکر نیم کیلو آب ۲ لیوان طرز پخت: آلوهای سفت و خوشگل و ترجیحا دم دار را واسه این مربا استفاده کنید.کمی آب جوش روی آلوها بریزید و بعد آن ها را داخل آب سرد بریزید تا پوست آن راحت جدا شود. اگه دم های آن ها جدا نشود بهتر است . حالا آلوها را داخل ظرف لعابی بریزید و لا به لای آن شکر بپاشید و ۴ یا ۵ ساعت بگذارید بماند تا آب بیندازد آلوها را در بیارید و شکر آب شده را با ۲ لیوان آب بگذارید روی حرارت تا شربت کمی قوام بیاید آلوها را بریزید داخل شربت و بگذارید حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بپزد اما له نشود ( زمان پخت، بستگی به سفتی آلوها دارد) کف آن را بگیرید و مربای خوشمزه و خوشگلتان که آماده شد بگذارید خنک شود و داخل ظرف بریزید.@shirini71❤️
آشپزی مرضیه بانو 🔷#آبنبات_پنیری_نعنایی مواد لازم: پنیر خامه ای (نرم شود)  ۸۵ گرم کره نرم شده  ۱ قاشق غذا خوری پودر قند   ۳ پیمانه رنگ خوراکی (اختیاری)   به مقدار لازم درون کاسه بزرگی، پنیر خامه‌ای، کره و پودر شکر را با هم مخلوط کنید. اسانس نعنا را به آن اضافه کنید و در صورت تمایل، رنگ مورد نظرتان را به مخلوط اضافه کرده و یا آن را سفید رها کنید. مخلوط را به شکل توپ‌های کوچکی درآورده، سپس آن‌ها را درون پودر قند بغلطانید. آب نبات‌ها را روی کاغذ روغنی قرار داده و روی آن‌ها را با چنگال آغشته به پودر قند به شکل تخت درآورید. بگذارید حدود دو ساعت روی کاغذ روغنی خشک شوند، سپس آن‌ها را درون فریزر یا یخچال قرار دهید. آب نبات پنیری نعنایی را می‌توانید درون قالب‌های مختلف به اشکال گوناگون در‌آورید. @shirini71❤️
#پفک_خانگی 😋مواد لازم  پودر پنیر پارمیزان 1/3 پیمانه کره یا مارگارین1 قاشق غذاخوری 🍥ادویه به میزان کافی 🍥پودر آویشن به میزان کافی 🍥نمک به میزان کافی 🍥آب4 قاشق غذاخوری 🍥جوش شیرین1/8 قاشق چای‌خوری 🍥آرد نخودچی1 پیمانه 🍥آرد برنج یا ذرت1 پیمانه 🍥زرد چوبه یا گل رنگبه میزان کافی 👩🍳دستور تهیه پفک خانگی در ابتدا آرد و زردچوبه را با هم مخلوط کنید سپس ادویه طعم دهنده به همراه جوش شیرین را الک کرده و به مواد اضافه کنید. حال همه مواد را باهم الک کنید. در ظرفی جداگانه کره را ذوب کنید و به همراه مواد الک شده، پودر پنیر پارمیزان و آب با هم مخلوط کنید و آنها را کمی ورز دهید تا به شکل خمیر درآید. وقتی که خمیر سفت شد آن را از رنده یا کفگیر سوراخ دار عبور داده تا شکل پفک به خود بگیرد، در پایان خمیرها را در روغن داغ سرخ کنید. 📝نکات آشپزی در تهیه پفک خانگی بجای استفاده از 1/8 قاشق چای‌خوری جوش شیرین می‌توانید از 1/4 قاشق چای‌خوری پکینگ پودر استفاده نمایید. میزان ادویه و نمک آن کاملا دلخواه است. حضور آویشن نیز به سلیقه شما وابسته می‌باشد. پفک را بدون مواد افزودنی در منزل تهیه نمایید و از خوردن آن لذت ببرید. 😋😋😋😋😋😋 @shirini71❤️
موادلازم تخم مرغ ۳عدد آرد دو پیمانه بکینگ پودر دو قاشق چایخوری شکر یک پیمانه روغن مایع یک‌دوم پیمانه پودر هل یک‌قاشق مرباخوری زعفران حل شده با گلاب یک‌چهارم پیمانه طرزتهیه ابتدا مواد رو به دمای محیط برسونید تخم مرغ،شکر و پودر هل رو به مدت ده دقیقه با همزن هم بزنید بعد روغن،گلاب و زعفرون رو اضافه میکنیم و‌با دور‌کند همزن هم میزنیم و در نهایت آرد و بکینگ پودر رو‌که از قبل الک‌کردیم کم کم اضافه و‌با لیسک بصورت دورانی هم میزنیم (یا با دور کند همزن چند دور میزنیم) حالا در قالبی که از قبل چرب و آرد پاشی کردیم میریزیم یک قابلمه که بزرگتر از قالبمون هست رو انتخاب میکنیم وقت شروع کارمون میزاریم رو شعله کم تا گرم بشه یک پایه فلزی که از هر چیزی میتونید استفاده کنید زیر قالبتون بزارید و قالب رو روی اون قرار بدین و دم کنی رو بزارید حرارت باید کم باشه شعله پخش کن هم بزارید حدود یک ساعت طول میکشه تا بپزه سعی کنید در قابلمه رو باز نکنید بعد از یکساعت با خلال یا چنگال تست کنید اگر پخته بود از قابلمه خارج کنید اگر که نه بزارید کمی دیگه بمونه اگر خواستین تو فر بپزید دمای صدوهشتاد درجه طبقه وسط به مدت چهل دقیقه نوش‌جانتون برای درست کردن کرم زعفرانی که روی کیک ریختم دو قاشق نشاسته که فرق نمیکنه نشاسته ذرت یا گل باشه رو با دو قاشق شکر مخلوط کنید بعد اروم اروم یک لیوان شیر و بهش اضافه کنید و هم بزنید تا گوله نشه و روی حرارت کم بزارید دو قاشق گلاب و زعفران دم کرده و دوقاشق کره هم اضافه کنید تا زمانی که غلظتش کمی شل تر از فرنی بشه کافیه چون بعد از سرد شدن سفت میشه @shirini71❤️
🥘آشپزی 🔷 من برای سه پیمانه برنج، تقریبا یک و نیم پیمانه باقالی پاک کرده استفاده کردم. اول برای برنج اب گذاشتم بجوشه بعد باقالی ها رو توش ریختم دو دقیقه بعد برنج رو اضافه کردم. نمک هم زدم. دو دقیقه قبل ابکشی شوید تازه توش ریختم. بعد ابکش کردم. موقع دم گذاشتن برنج هم لابلای اون کمی شوید خشک ریختم. اواخر پخت برنج مقداری کره محلی همراه با روغن داغ کردم روی برنج دادم این قسمت عطر بینظیرتری به پلو میده . برای گوشت هم چه ماهیچه باشه چه گوشت گوسفندی تکه ای پلویی، من اول یک پیاز بزرگ رو خلال درشت میکنم و توی روغن کمی تفت میدم در حدی که سبک بشه.بعد گوشت رو توش میذارم و تفت میدم تا رنگ گوشت برگرده خیلی کم زردچوبه هم میزنم. بعد یک لیوان اب میریزم. یه تیکه چوب دارچین هم میندازم و میذارم با شعله خیلی کم تا وقتی گوشت بپزه. بعد که پخت و ابش کشیده شد بهش نمک و کمی فلفل و یک قاشق زعفرون دم کرده میزنم و بعد از ده دقیقه خاموش میکنم و دارچین رو درمیارم @shirini71❤️