پیراشکی گوشت با خمیر جادویی
این خمیر واقعا عالیه یعنی میتونم بگم یه خمیر همه کاره که واسه انواع
خمیر پیتزا پیراشکی چه تو فر باشه چه تو روغن بخواد سرخ بشه خیلی
عالیه
طرز تهیه:
شیر یا آب ولرم ۱ لیوان
تخم مرغ ۱ عدد
آرد تا جایی که خمیر بدست نچسبه
روغن ۶ قاشق غذاخوری
پودر مخمر ۱ قاشق مرباخوری +1 قاشق چایخوری
شکر ۱ قاشق برای عمل آوردن خمیر
نمک ۱ قاشق مرباخوری
زرده تخم مرغ برای رومال
خب این دستور واسه خمیری هست که شیرین نیست مثل پیراشکی
گوشت ولی اگه خواستد خمیرتون شیرین باشه از ۲ تا ۵ قاشق غذاخوری
بسته به ذائقتون شکر اضافه کنید
همینطور تو دستور گفته بود از شیر ولرم استفاده بشه ولی من چند بار هم
بجای شیر از آب ولرم استفاده کردم که نتیجه عالی شد
😍😍😎😎😎
خب اول شیر ولرم رو با ۱ قاشق غذاخوری شکر مخلوط میکنیم بعد مخمر
رو روش میپاشیم و میزاریم ۱۰ دقیقه تا عمل بیاد
بعد تخم مرغ و نمک و روغن رو با قاشق با هم مخلوط میکنیم بعد
مخمر رو اضافه و بدون هم زدن آرد رو روی مواد الک میکنیم آرد رو تا جایی
میریزیم که خمیر بدست نچسبه خمیر رو چند دقیقه ورز میدیم و بعد روشو
با پلاستیک میپوشونیم و میزاریم حدودا یک ساعت و نیم تا حجمش دو برابر
بشه بعد از خمیر برمیداریم و به هر شکلی که میخواییم ازش استفاده
کردم ولی میتونید اونو به هر شکل دیگه ای که خواستید استفاده کنید من داخلش گوشت چرخ کرده و پیاز و فلفل دلمه وذرت و کمی رب و نمک و فلفل و قارچ ریختم و کمی پنیر پیتزا بعدروشو زرده تخم مرغ و در صورت تمایل کنجد میزنیم و تو فر به مدت ۲۰
دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه که از قبل گرم کردیم که البته بازم بستگی به
دمای فرتون داره میزاریم تا بپزه بعد گریل رو روشن میکنیم تا روی نونها هم
طلایی بشه
طعم این نون واقعا عالیه یبار امتحانش بکنین
@shirini71❤️
#شامی_مرغ_باسس_گوجه_وبالزام
سینه مرغ بدون استخوان ۷۵۰ گرم
سیب زمینی کوچک ۲۰ عدد
پیاز یک عدد
آرد ۲ ق غ
سیر ۲ یا ۳ حبه
نمک ۱ ق چ
فلفل سیاه ۱ ق چ
آویشن یک ق چ
کاری ۱ ق چ
پاپریکا ۱ ق چ
سفیده تخم مرغ ۱عدد
یک ق غ سس خردل ( به دلخواه)
رب گوجه یک ق غ
پوره ی گوجه یک پیمانه
زردچوبه نصف ق چ
ریحان خرد شده ۲ ق غ
سرکه ی بالزامیک ۲ ق غ
طرز تهیه :
در ابتدا سیب زمینی ها را در آب جوش ( باکمی نمک) ، به مدت ۷ دقیقه نیم پز کرده و با کره و روغن سرخ کرده تا کاملا طلایی شود . مرغ ها را مکعبی خرد کرده و به همراه سیر رنده شده، ادویه ها(فلفل، آویشن ، پاپریکا ،کاری) ،سفیده تخم مرغ ، نمک و آرد ، سس خردل ( به دلخواه) رو کاملا میکس میکنیم تا جایی که مواد کاملا خمیری شود . سپس مخلوط رو به صورت شامی درآورده و به مدت نیم ساعت در یخچال قرار داده و در آخر در تابه با کمی روغن آن را تفت دهید و درب ظرف را ببندید تا شامی های مرغ خودشون رو بگیرند. سپس درب ظرف را برداشته تا سطح آن طلایی شود . شامی ها را از تابه خارج کرده. پیاز نگینی خرد شده را در تابه سرخ کنید کمی که طلایی شد ، زردچوبه را اضافه کرده و با حرارت بسیار کم تفت داده. رب و سپس پوره گوجه را اضافه کرده کمی که تفت خوردند . شامی های مرغ و سپس نصف لیوان آب و بالزامیک را اضافه کرده. وقتی جوش آمد درب ظرف را زده، حرارت را کم کرده تا به مدت ۲۰ دقیقه کامل بپزد. در انتها سیب زمینی ها و ریحان خرد شده را اضافه کرده و نوش جان کنید😍
@shirini71❤️
اطلاعاتی در مورد ادویه ها
ادویه پلو یی: گل سرخ یا گل محمدی , زیره , دارچین , میخک , هل (همه رو مخلوط کنید و اماده داشته باشید).
.
ادویه ابگوشت: زردچوبه , دارچین , فلفل سیاه , جوز هندی , بادیان , میخک .
ادویه ترشی مخلوط و لیته: نعنا خشک , گلپر ,تخم گشنیز , تخم سیاه دانه , زیره سیاه و سبز , کاری , زردچوبه.
ادویه ترشی بادنجان : فلفل سیاه و گلپر و زردچوبه .
ادویه ماست و خیار : فلفل سیاه , نعناخشک ریحان , مرزه , ترخان خشک و پودر گل سرخ.
ادویه فلافل: زیره سبز , کاری , زنجبیل, فلفل قرمز , گشنیز و شنبلیله .
ادویه کوکوسبزی: پودر گل محمدی , کاری , دارچین , فلفل سیاه .
ادویه هویج پلو , کلم پلو و لوبیا پلو : ادویه پلویی و مقداری دارچین.
ادویه مرغ و ماهی : بهترین ادویه زعفران , زنجبیل , برگ بو , و پودر سیر است .
ادویه کباب تابه ای : فلفل سیاه , پودر لیمو عمانی , زردچوبه و سماق .
ادویه گوشت : پودر پیاز ؛ دانه کرفس ؛ فلفل قرمز ؛ فلفل سیاه و سفید؛ نمک ؛ جعفری خشک ؛ رزماری خشک ؛ ریحان خشک ؛ پونه خشک
ادویه سوپ : پودر اویشن , و یک یا دو عدد برگ بو .
ادویه قیمه پلو :هل و دارچین , پودر گل محمدی
#اطلاعاتی_در_مورد_ادویه_ها👩🍳
@shirini71❤️
#پنیر خانگی🧀
🍜طرز تهیه
۲ کیلو شیر را داخل قابلمه ریختم و روی حرارت گذاشتم تا بجوشه بعد ده دقیقه جوشیدن یک لیوان ماست( ماست خونگی که دستورش پستای پائینتر هست) و۱/۴لیوان سرکه خونگی (دستور ش پستای پائینتر هست) و یک قاشق نمک اضافه کردم وهم زدم تا بریده بریده بشه بعد داخل صافی ریختم تا آبش جدا بشه وبعد داخل پارچه تمیز ریختم و کناره های پارچه رو جمع کردم و داخل صافی گذاشتم ویه کاسه پر آب روی پارچه گذاشتم و یک ساعت بعد پارچه رو باز کردم و پنیر رو خارج کردم و برش زدم وداخل شیشه ریختم و از آب خود پنیر که جدا کرده بودم روش ریختم و کمی نمک اضافه کردم ودر یخچال نگهداری کردم به مدت یک ماه میتونید تو یخچال نگهداری کنید
میتونید موقع صاف کردن کمی کاکوتی یا زیره تو پنیر بریزید که فوق العاده خوشمزه وخوش عطر میشه.
از هر نوع ماست وسرکه ای میتونید استفاده کنید.
#پنیر_خانگی🧀
@shirini71❤️
#دسر_مدرن
#موس_فندق_ودلسه_دلچه
مواد لازم
شير عسلي ١قوطي
خامه صبحانه ٢٠٠گرمي ١عدد
پودر فندق ١پيمانه
بيسكوييت پتي بور شكلاتي صد گرم
پودر كاكاوو مرغوب ٣قاشق غذا خوري
پودر ژلاتين دو قاشق غذا خوري
شير ١/٢پيمانه
طرز تهيه
اول قوطي شير عسلي و براي شش ساعت ميجوشونيم و ي كتري اب جوشم حاضر ميزاريم طي اين شش ساعت نبايد اب روي قوطي شير عسلي پايين برود
اين ميشه سس دلسه دلچمون
اين كارو از چند روز قبلم ميشه انجام داد
خامه شير عسل كارامل شده(دلسه دلچه) را در قابلمه ريخته روي شعله ميگزاريم تا كمي گرم شود سپس بيسكوييت پودر شده و فندق اسياب شده و پودر كاكاوو و شير را اضافه ميكنيم كمي هم ميزنيم تا يكدست شود
ژلاتين را با ١/٣ پيمانه اب بن ماري كرده و به مواد اضافه ميكنيم در قالب مورد نظر ريخته و براي ده ساعت در فريزر ميگزاريم بعد از اين مدت از قالب جدا كرده پودر كاكاوو روش الك كرده و براي پنج ساعت در يخچال ميگزاريم تا يخ زدايي شود سپس ميل كرده ميزان شيريني اين دسر با پودر كاكاوو روش بسيار متعادل ميشود
✔️من براي اين قالب مواد را دو برابرو نيم كردم
@shirini71❤️
#دسر_مدرن
#موس_زعفران_وپسته
شیر یک پیمانه
شکر یک دوم پیمانه
شکلات سفید ۷۰ گرم
خامه صبحانه صورتی ۴۰۰گرم
پودر ژلاتین ۱.۵ ق س
زعفران غلیظ دم شده ۲ ق س
رنگ سبز چندقطره
پودر پسته ۳۰گرم
اسانس پسته درصورت تمایل
ژلاتین را با آب ترکیب و بعداز اسفنجی شدن رو حرارت غیر مستقیم ذوب کنید( بن ماری نمایید) شیر و شکر را روی حرارت قرار داده تا کاملا گرم شوددو شکر حل شود.
سپس شکلات را ریخته و از حرارت برداشته تا شکلات ذوب شود .
ژلاتین ذوب شده را بیافزایید .
سپس خامه را در همزن ریخته و کمی زده تا فرم بگیرد و مواد قبل که تاحالا هم دمای محیط شده است را بیافزایید .
و با درجه کند همزن بزنید تایکدست شود.
خامه نباید خیلی سرد باشد چون موادبه یکباره بسته و گلوله میشود.
موادرا دوقسمت کرده و به یک قسمت پودر پسته،رنگ سبز و اسانس پسته بریزید .
دوسوم قالب را با موس زعفرانی پرکرده و بگذارید فریزر نیم بند شود.سپس با قاشق مقداری داخل موس راخالی کرده و از موادسبز رنگ بریزید و روی آن یک تکه کیک وانیلی قرار دهید.
مجدد از موس زعفرانی بریزید.
یا اینکه مثل نمونه ی مدل بستنی ،نصف قالب را با موس سبز پر کرده بعد چوب بستنی را از فضای مخصوص چوب بستنی آن رد کرده و اجازه دهید در فریزر نیم بند شود،بعداز نیم بند شدن بقیه قالب را با موس زعفرانی پر کنید.
حالا در فریزر قرار داده تا کاملا یخ زده وبعدبراحتی از قالب خارج کرده ودر ظرف سرو قرارداده و اجازه دهید در یخچال کم کم یخ زدایی شود.
بعد تزیین کرده و نوش جان کنید
مقدار شکر ذائقه ای هست.پس تست کنید و اگر شکرش کم بود بیشتر بریزید.
@shirini71❤️
#پیتزا_ماکارونی
#پیتزابدون_نان
🍕🍝🍕🍝🍕🍝
🍝مواد لازم:
ماکارونی : ۱ پاکت
سوجوک(از فرآورده های گوشتی شبیه سوسیس)
قارچ
فلفل_قرمز ، فلفل سبز
سیر : ۲ حبه
رب_گوجه_فرنگی و رب فلفل: ۱ قاشق غذاخوری
خامه_صبحانه : ۴-۳ قاشق غذاخوری
نمک ، فلفل سیاه،
زیره ، پودر فلفل قرمز
آویشن فراوان
روغن_مایع
🍝برای سس #بشامل :
کره : ۱ قاشق غذاخوری پر
آرد : ۲ قاشق غذاخوری
شیر : حدود ۲ لیوان
نمک
🍝برای رویش:
پنیر_کاشار (یا پنیر_پیتزا) و پنیر_چدار
گوجه_فرنگی_گیلاسی برای تزئین
طرز تهیه:
کره را روی اجاق آب کنید آرد را اضافه کنید و کمی تفت بدهید سپس در حالی که شیر را اضافه می کنید مدام هم بزنید و تا وقتی که به قوام برسد در حالی که هم میزنید بپزید از مایه کیک کمی آبکی تر است. وقتی جوشید از روی اجاق بردارید و با همزن بزنید.
ماکارونی را آبپز کنید. سوجوک و فلفل ها را تفت بدهید. سیر را اضافه کنید. رب و ادویه ها را اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید. خامه را اضافه کنید و هم بزنید. ماکارونی آبپز شده را اضافه کنید و خوب هم بزنید. نصف مواد را داخل سینی فر بریزید و روی مواد پنیر چدار بزارید. باقیمانده ماکارونی را بریزید و سس بشامل را بریزید و در تمام قسمتها پخش کنید. و پنیر فراوان بپاشید. با گوجه فرنگی تزئین کنید و در فری که از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد تا وقتی که خوب سرخ شود بپزید.
@shirini71❤️
#رژیم_لاغری_روزانه_ویژه_تابستان
🐇 روز شصت و چهارم 🐇
🍋ناشتا : 1 عدد میوه فصل
🍋صبحانه : 2 عدد گردو +یک کف دست نان+یه قوطی کبریت پنیر+چای دارچین
🍋ساعت ده صبح: 1 لیوان آب کرفس
🍋پیش از ناهار: دو لیوان آب+یک عدد سیب
🍋ناهار : سالاد شیرازی( خیار و گوجه و پیاز)+یک کف دست نان+یک تکه سینه مرغ کبابی
🍋عصرانه :1 عدد میوه+5 عدد پسته
🍋شام : یک کاسه سالاد بدون سس+خوراک لوبیا با قارچ
🍋بعد از شام 1 فنجان ماست کم چربی
🍋روزی 8 لیوان آب میل شود.
🍋نیم ساعت پیاده روی انجام شود. چند حرکت شکم و پهلو انجام شود.
@shirini71❤️