eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.4هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
9هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
▫️گوجه یک کیلو ▫️کلم یک کیلو ▫️هویج سه عدد ▫️کرفس سه ساقه ▫️سرکه یک لیوان ▫️سیرو فلفل سبز تند به میزان دلخواه ▫️پودر تخم‌گشنیز یک قاشق ▫️پودر گلپر یک قاشق ▫️نمک به میزان لازم ▫️زردچوبه یک قاشق 🔷گوجه هارو پوست بکنیدو پوره کنید، داخل قابلمه یا تابه ای بریزید بزارید ده بیست دقیقه بجوشه تانیمی از آبش تبخیر بشه و غلیظ بشه، بعد ادویه ها و سیر و فلفل و نمک اضافه کنید و یک لیوان سرکه، من سرکه سیب خونگی ریختم (به ازای هر یک کیلو گوجه یک لیوان سرکه کافیه) بعد کلم و هویج و کرفس رو اضافه کنید بزارید دو سه جوش بزنه 🔷یکم بچشید سرکه و نمکش رو میزان کنید و ترشی رو داغ داغ داخل شیشه های تمیز و با در فلزی بریزید و درش را محکم ببندید و شیشه ها را یک شب بزارید وارونه بمونه این کار باعث میشه ترشی هوا گیری بشه، بعد از یک شب شیشه ها را بزارید تو یخچال و از فرداش قابل استفاده است، فقط این ترشی رو به مقدار زیاد درست نکنید. بیشتر از یک ماه نمی شه نگهش داشت، میزان سیر و فلفل و نمک بستگی به ذائقه تون داره @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
اول یک پیاز رو رنده کنید آبش رو بگیرید بعد با گوشت چرخ کرده، کمی آرد سوخاری یا آرد نخود چی ، نمک، فلفل سیاه، پودر سیر، پاپریکاوزیره ورز بدید بعد بزارید کمی استراحت کنه بعد به شکل گرد در بیارید وسطش رو با انگشت سوراخ کنید ودر روغن سرخ کنید، داخل همون روغن پیاز داغ کنید بعد گوجه بدون پوست رو رنده درشت کنید بهش کمی نمک، فلفل سیاه، اضافه کنید به علاوه آب غوره ونعناع بعد در آخر کمی آب بریزید بزارید به جوش بیوفته کمی که غلیظ شد شامی رو داخلش بریزید با چند عدد گوجه مینیاتوری تا به غلظت مورد نظر برسه وبا پلو سرو کنید 🍔 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
بعضی دعاها عجیب به دل می شینه…! خداوندا: نه آنقدر پاکم که مرا کمک کنی و نه آنقدر بدم که رهایم کنی میان این دو گم شده ام هم خودم و هم تو را آزار می دهم … هر چه تلاش کردم نتوانستم آنی شوم که تو می خواهی و هرگز دوست ندارم آنی شوم که تو رهایم کنی … خدایا دستم به آسمانت نمی رسد اما تو که دستت به زمین میرسد بلندم کن ... " امین یارب العالمین ‌ ‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از مجله علمی و پزشکی
📝۱ق.م پودرگل بابونه رادر ۱فنجان آبجوش دم کنید؛ دردمعده و حتی ترشح اسید معده راکنترل و درمان میکند ✍دم کرده بابونه ونبات دررفع دل دردهای ناشی ازسردی هم مفیدست @MajalePezeshki71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
‍ ✍مواد اولیه و طرز تهیه حمص مناسب برای ۶ الی ۸ نفر (زمان آماده‌سازی این غذا ۱۵ دقیقه): 🔹نخود پخته: ۲۵۰ گرم ارده: ۱۲-۱۰ قاشق غذاخوری آبلیمو: ۱۰ قاشق غذاخوری روغن زیتون: یک‌چهارم پیمانه سیر تازه: سه الی پنج حبه (بسته به ذائقه) نمک و فلفل قرمز: به میزان لازم پاپریکا: ۲ قاشق چای خوری 🍮طرز تهیه نخودها را پخته و آب آن را گرفته سپس درون مخلوط‌کن (بلندر) ریخته تا کاملاً خرد و در اصطلاح له شود به‌گونه‌ای که هیچ تکه‌ای در آن قابل‌رؤیت نباشد.سیر را پوست‌کنده و با نمک داخل هاون می‌کوبیم تا عطر و طعم آن به‌خوبی آزاد شود.سپس ارده کنجدی (غیر شیرین و بدون افزودنی) را با آب‌لیمو، فلفل و روغن‌زیتون کاملاً مخلوط کرده و سیر و نمک را به آن اضافه می‌کنیم تا مخلوط یکدستی پدید آید. (اگر ارده خشک بود، کمی از آب نخود را می‌توان به آن افزود تا نرم و لطیف گردد).ارده را داخل نخود می‌ریزیم و آن‌ها را کاملاً مخلوط می‌کنیم تا ترکیبی خمیر مانند و غلیظ به دست آید. در آخر پاپریکا را روی آن پاشیده و سرو می‌کنیم. ریختن حمص در کاسه یا ظرف گود بهترین روش سرو این پیش‌غذا است. عرب‌ها وسط آن را گود می‌کنند و مقدار زیادی روغن‌زیتون و سبزیجات خشک در آن می‌ریزند. بهتر است که قبل از سرو آن را در یخچال گذاشت تا سفت‌ شود. به دلیل محبوبیت این ماده غذایی در اقصی نقاط دنیا، هر فرهنگی متناسب با ذائقه خود چیزی بدان افزوده است که از محبوب‌ترین آن‌ها افزودن آووکادو است که طعم حمص را شیرین‌تر و ظاهر آن را کمی سبزتر می‌کند. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا