هدایت شده از مجله علمی و پزشکی
🍂🍁 صبحانههای خون ساز مناسب فصل پاییز
✅ زرده تخم مرغ عسلی 🍳
✅ مربای هویج 🥕
✅ مربای سیب🍎
✅ مربای به
✅ مربای زردک
✅حریره بادام 🥜
✅ شیر بادام
‼️نکته مهم: در فصل پاییز تا حد امکان از میوه ها و خوراکی های مناسب فصل استفاده کنید، از تداخل میوه با غذا و مصرف نوشیدنی بعد از میوه به شدت بپرهیزید.
@MajalePezeshki71
10.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#💕 آموزش کیک کره ای
تخم مرغ ۳ عدد
وانیل نصف قاشق چایخوری
شکر ۱ پیمانه
کره نرم شده ۱۲۰ گرم
شیر ۱ پیمانه
ارد ۲ پیمانه
پودر نارگیل ۳ قاشق غذاخوری
بکینگ پودر یک و نیم قاشق چایخوری
مواد رویه:
پودر نارگیل ۱/۴ پیمانه
پودر گردو یکم درشت۱/۴ پیمانه
شکر قهوه ای یک و نیم قاشق غذاخوری
دارچین نصف ق چایخوری
طرز تهیه:
ابتدا همه مواد رویه را باهم مخلوط کنید و کنار بگذارید.
حالا کره و شکر را با دور تند همزن بزنید تا کاملا کرم رنگ شود.
تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید و خوب هم بزنید. سپس شیر و پودر نارگیل را اضافه کرده و به زدن ادامه بدهید و در آخر آرد و بکینگ پودر را که دوبار الک کرده اید را اضافه کنید و با دور کنید همزن بزنید تا یکدست شود.
قالب سایز ۲۳ سانت کفش کاغذ روغنی استفاده پهن کنید.
مایه کیک را داخل قالب بریزید و مواد رویه را رویش بپاشید سپس بادام پرک شده یا خلال بادام را روی مواد بریزید.( در صورت تمایل )
فر از یکربع قبل گرم کنید.دمای فر ۱۸۰ درجه توستر و فر برقی ۱۶۰ درجه مدت زمان پخت ۴۵ تا ۵۵ دقیقه