فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سوخاری چینی😍
.
.
.
با دستپختت دلبری
#دسر_پارافه_موزی 🍨 😋
▫️پودر ژله موز ١ بسته
▫️آب جوش ۱ لیوان
▫️پودرژلاتين ١ ق غ
▫️شير ١ ليوان
▫️موز رنده شده ١ عدد بزرگ
▫️خامه پاكتی ٢٠٠ گرم
▫️بستنی وانيلی یا موزی ٢/٥ پيمانه (معادل ۳۰۰ گرم)
🔸ابتدا بستنی را در دمای محيط میگذاریم تا آب شود.
بعد ژله موز را با یک لیوان آب جوش بن ماری ميكنيم تا حل و شفاف شود.
پودر ژلاتين را هم با ١ ليوان شیر بن ماری ميكنيم تا کاملا حل شود.
همه مواد را میگذاریم تا به دمای محیط برسند و سپس به بستنی اضافه ميكنيم و خامه را نیز اضافه میکنیم و در آخر موز رنده شده را با مواد مخلوط میکنیم. داخل قالب میریزیم و به مدت ٧ ساعت داخل يخچال میگذاریم.
♤ من همه مواد را داخل مخلوط کن ریختم
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#خورشت
#کوفته_قلقلی
موادلازم:
گوشت چرخ کرده۲۰۰گرم
پیاز۲ عدد متوسط
زعفران دم کرده ۲ ق غ خ
نمک,فلفل,زردچوبه
رب ۱ ق غ خ
طرزتهیه:
ابتدا چرخ کرده رو همراه ۱عدد پیاز رنده شده, زعفران,نمک,فلفل,زردچوبه خوب مخلوط کردم وگذاشتم ۱ ساعت استراحت کنه.
سپس بصورت توپ های کوچک درآوردم وتو روغن سرخشون کردم.
تو یه قابلمه ۱عدد پیاز رو نگینی خورد کردم سرخ کردم بهش رب ,فلفل و زردچوبه زدم یکم تفت دادم بعد آب ریختم وقتی جوش اومد کوفته هارو بهش اضافه کردم وگذاشتم بپزه و خوب جا بیفته,در آخر هم نمک و آبلیمو زدم.
نکته:من لوبیا سبز هم ریختم,شما به سلیقه خودتون میتونین هویج,فلفل دلمه,بامیه یا هر چیزی که دوس داشتین بریزین.
نووش جان😋
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#کرم_بیسکوییتی_شکلاتی (طیبه)
ابتدای کار ، سه قاشق غذاخوری پودر ژلاتین رو با یه چهارم پیمونه آب معمولی بن ماری میکنم . یه بسته بیسکوئیت پتی بور رو هم با دستگاه یا دستی ، کاملا پودر میکنم . برای تهیه دسر ، یه دونه خامه دویست گرمی خامه صبحانه رو با یه پیمونه سر خالی شکر روی حرارت میذارم در حدی که شکر حل بشه ولی نجوشه . بعد دو تا پیمونه شیر هم دمای محیط ( اگه شیر سرد باشه ، اصطلاحا میبُره ) رو توی دو سه مرحله به مایه خامه اضافه و مرتب هم میزنم تا مایه یه دستی داشته باشم . حالا به ترتیب ، پودر ژلاتین بن ماری شد و پودر بیسکوئیت پتی بور روداخل مایه دسر ریخته و مخلوط میکنم . در آخر یه قاشق غذاخوری پودر کاکائو الک شده و پنجاه گرم شکلات تخته ای هم دمای محیط و کمی وانیل رو هم اضافه و بعد از چند ثانیه از روی حرارت برمیدارم . چون زیاد حرارت خوردن وانیل ، باعث تلخی دسر میشه . برای اینکه دونه های شکلات کمی مشخص بشه ، زیاد مایه دسر رو بعد از اضافه کردن شکلات ، هم نمیزنم . نهایتا مایه دسر رو توی قالب دلخواه که در حد براق شدن چرب شده میریزم و برای حداقل سه چهار ساعت توی یخچال میمونه تا کاملا بسته بشه . قبلا هم گفتم ، دسر هایی که خامه دارن ، نیاز به چرب کردن قالب نیست ولی برای اینکه خیالتون راحت باشه ، قالبتون رو در حد براق شدن چرب کنین . میتونین دسراتون رو از روز قبل آماده کنین و با همون قالب ، سلفون بکشین و روز مهمونی از قالب خارج کنین .
نهایتا با ترافل یا شکلات چیپسی و اشکی و ... به دلخواه تزئین و سرو کنین .
نوش جونتون عزیزانم 😍
@shirini71