eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
8.9هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍨 😋 ▫️پودر ژله موز ١ بسته ▫️آب جوش ۱ لیوان ▫️پودرژلاتين ١ ق غ ▫️شير ١ ليوان ▫️موز رنده شده ١ عدد بزرگ ▫️خامه پاكتی ٢٠٠ گرم ▫️بستنی وانيلی یا موزی ٢/٥ پيمانه (معادل ۳۰۰ گرم) 🔸ابتدا بستنی را در دمای محيط میگذاریم تا آب شود. بعد ژله موز را با یک لیوان آب جوش بن ماری ميكنيم تا حل و شفاف شود. پودر ژلاتين را هم با ١ ليوان شیر بن ماری ميكنيم تا کاملا حل شود. همه مواد را میگذاریم تا به دمای محیط برسند و سپس به بستنی اضافه ميكنيم و خامه را نیز اضافه میکنیم و در آخر موز رنده شده را با مواد مخلوط میکنیم. داخل قالب میریزیم و به مدت ٧ ساعت داخل يخچال میگذاریم. ♤ من همه مواد را داخل مخلوط کن ریختم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
موادلازم: گوشت چرخ کرده۲۰۰گرم پیاز۲ عدد متوسط زعفران دم کرده ۲ ق غ خ نمک,فلفل,زردچوبه رب ۱ ق غ خ طرزتهیه: ابتدا چرخ کرده رو همراه ۱عدد پیاز رنده شده, زعفران,نمک,فلفل,زردچوبه خوب مخلوط کردم وگذاشتم ۱ ساعت استراحت کنه. سپس بصورت توپ های کوچک درآوردم وتو روغن سرخشون کردم. تو یه قابلمه ۱عدد پیاز رو نگینی خورد کردم سرخ کردم بهش رب ,فلفل و زردچوبه زدم یکم تفت دادم بعد آب ریختم وقتی جوش اومد کوفته هارو بهش اضافه کردم وگذاشتم بپزه و خوب جا بیفته,در آخر هم نمک و آبلیمو زدم. نکته:من لوبیا سبز هم ریختم,شما به سلیقه خودتون میتونین هویج,فلفل دلمه,بامیه یا هر چیزی که دوس داشتین بریزین. نووش جان😋 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
(طیبه) ابتدای کار ، سه قاشق غذاخوری پودر ژلاتین رو با یه چهارم پیمونه آب معمولی بن ماری میکنم . یه بسته بیسکوئیت پتی بور رو هم با دستگاه یا دستی ، کاملا پودر میکنم . برای تهیه دسر ، یه دونه خامه دویست گرمی خامه صبحانه رو با یه پیمونه سر خالی شکر روی حرارت میذارم در حدی که شکر حل بشه ولی نجوشه . بعد دو تا پیمونه شیر هم دمای محیط ( اگه شیر سرد باشه ، اصطلاحا میبُره ) رو توی دو سه مرحله به مایه خامه اضافه و مرتب هم میزنم تا مایه یه دستی داشته باشم . حالا به ترتیب ، پودر ژلاتین بن ماری شد و پودر بیسکوئیت پتی بور روداخل مایه دسر ریخته و مخلوط میکنم . در آخر یه قاشق غذاخوری پودر کاکائو الک شده و پنجاه گرم شکلات تخته ای هم دمای محیط و کمی وانیل رو هم اضافه و بعد از چند ثانیه از روی حرارت برمیدارم . چون زیاد حرارت خوردن وانیل ، باعث تلخی دسر میشه . برای اینکه دونه های شکلات کمی مشخص بشه ، زیاد مایه دسر رو بعد از اضافه کردن شکلات ، هم نمیزنم . نهایتا مایه دسر رو توی قالب دلخواه که در حد براق شدن چرب شده میریزم و برای حداقل سه چهار ساعت توی یخچال میمونه تا کاملا بسته بشه . قبلا هم گفتم ، دسر هایی که خامه دارن ، نیاز به چرب کردن قالب نیست ولی برای اینکه خیالتون راحت باشه ، قالبتون رو در حد براق شدن چرب کنین . میتونین دسراتون رو از روز قبل آماده کنین و با همون قالب ، سلفون بکشین و روز مهمونی از قالب خارج کنین . نهایتا با ترافل یا شکلات چیپسی و اشکی و ... به دلخواه تزئین و سرو کنین . نوش جونتون عزیزانم 😍 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا