آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#دسر_خرمالو
#دسر_پاییزی
♡ Munes♡
مواد لازم :
خرمالوی رسیده ۵ تا ۴ عدد
شکر نصف لیوان یا ۴ قاشق غ خوری
خامه ۱۵۰ گرم
بستنی لیوانی زعفرانی یا وانیلی ۱۰۰ گرم یک تا عدد کافیه
شیر یک لیوان ونیم
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
پودر ژلاتین ۴ قاشق غذاخوری
طرز تهیه :
ابتدا پودر ژلاتین را در نصف لیوان از شیرها ریخته تا اسفنجی شود و سپس روی بخار کتری بنماری میکنید تا کامل حل شود. بعد از آن خرمالوها را پوست کنده و با شکر و باقی مانده ی شیر و خامه و بستنی و وانیل
درون مخلوط کن ریخته و خوب مخلوط میکنید تا شکر حل شود
دسر را حتما بچشید و شیرینی آن را با ذائقه خود تنظیم کنید
در آخر ژلاتین بنماری شده و خنک را به آن اضافه میکنید
مواد را داخل قالب مورد نظر که قبلا چرب شده ریخته و ۶ ساعت زمان بدید ببنده
من(Munes) قالبم تارت بود
برای وسط قالب
ژله هلو رو با پوره خرمالو مخلوط کردم و ریختم گذاشتم کامل ببنده
نوش جان 🥰
@shirini71
20.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فطیر
موادلازم:
آرد ۵ لیوان 🌾
تخم مرغ یک عدد🥚 (اختیاری)
شیر یک و نیم لیوان🥛
خمیرمایه یک قاشق غذاخوری🥣
شکر نصف لیوان 🍶
نمک یک قاشق چایخوری🧂
زردچوبه یک قاشق غذاخوری🍾
روغن نصف لیوان 🧈
دوزرده تخم مرغ برا رومال 🥚
8.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#املت_جعفری 🍳 😋
🛑اول با سه تا تخم مرغ، یه تخم مرغ همزده درست می کنیم و بهش کمی جعفری ساطوری میزنیم.
بعد دو تا نون لواش رو هم اندازه ی هم میبریم و همینجوری که توی فیلم میبینین، یه تابه ی بزرگ رو روی گاز می ذاریم. یه نون لواش، کمی موزارلا (من از نوع کم چرب استفاده کردم) کمی جعفری خرد شده، تخم مرغ هم زده، مجدد پنیر و جعفری میریزیم و تکه ی دومنون رو روش میذاریم و با کف دست خوب فشار میدیم تا تکه ها بهم بچسبن.
دو تا سه دقیقه بعد، نون رو برمیگردونیم تا اون طرف هم برشته بشه.
🔴 اگر امکانش براتون هست همون لحظه فلفل سیاه رو آسیاب کنین. فرقش مثل زمین و آسمونه.اگر هم فلفل ساب دارین که چه بهتر.
🔴 زرده رو توی آخرین مرحله با سفیده هم بزنین و کم تر از بیست ثانیه بعد از روی حرارت برش دارین. طعم تخم مرغ همزده اتون به مراتب دلچسب تر خواهد بود.
@shirini71