eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.4هزار دنبال‌کننده
21.2هزار عکس
9.3هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
♡ Munes♡ مواد لازم : خرمالوی رسیده ۵ تا ۴ عدد شکر نصف لیوان یا ۴ قاشق غ خوری خامه ۱۵۰ گرم بستنی لیوانی زعفرانی یا وانیلی ۱۰۰ گرم یک تا عدد کافیه شیر یک لیوان ونیم وانیل یک چهارم قاشق چایخوری پودر ژلاتین ۴ قاشق غذاخوری طرز تهیه : ابتدا پودر ژلاتین را در نصف لیوان از شیرها ریخته تا اسفنجی شود و سپس روی بخار کتری بنماری میکنید تا کامل حل شود. بعد از آن خرمالوها را پوست کنده و با شکر و باقی مانده ی شیر و خامه و بستنی و وانیل درون مخلوط کن ریخته و خوب مخلوط میکنید تا شکر حل شود دسر را حتما بچشید و شیرینی آن را با ذائقه خود تنظیم کنید در آخر ژلاتین بنماری شده و خنک را به آن اضافه میکنید مواد را داخل قالب مورد نظر که قبلا چرب شده ریخته و ۶ ساعت زمان بدید ببنده من(Munes) قالبم تارت بود برای وسط قالب ژله هلو رو با پوره خرمالو مخلوط کردم و ریختم گذاشتم کامل ببنده نوش جان 🥰 @shirini71
20.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
موادلازم: آرد ۵ لیوان 🌾 تخم مرغ یک عدد🥚 (اختیاری) شیر یک و نیم لیوان🥛 خمیرمایه یک قاشق غذاخوری🥣 شکر نصف لیوان 🍶 نمک یک قاشق چایخوری🧂 زردچوبه یک قاشق غذاخوری🍾 روغن نصف لیوان 🧈 دوزرده تخم مرغ برا رومال 🥚
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
8.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍳 😋 🛑اول با سه تا تخم مرغ، یه تخم مرغ همزده درست می کنیم و بهش کمی جعفری ساطوری میزنیم. بعد دو تا نون لواش رو هم اندازه ی هم میبریم و همینجوری که توی فیلم میبینین، یه تابه ی بزرگ‌ رو روی گاز می ذاریم. یه نون لواش، کمی موزارلا (من از نوع کم چرب استفاده کردم) کمی جعفری خرد شده، تخم مرغ هم زده، مجدد پنیر و جعفری میریزیم و تکه ی دوم‌نون رو روش میذاریم و با کف دست خوب فشار میدیم تا تکه ها بهم بچسبن. دو تا سه دقیقه بعد، نون رو برمیگردونیم تا اون طرف هم برشته بشه. 🔴 اگر امکانش براتون هست همون لحظه فلفل سیاه رو آسیاب کنین. فرقش مثل زمین و آسمونه.اگر هم فلفل ساب دارین که چه بهتر. 🔴 زرده رو توی آخرین مرحله با سفیده هم بزنین و کم تر از بیست ثانیه بعد از روی حرارت برش دارین. طعم تخم مرغ همزده اتون به مراتب دلچسب تر خواهد بود. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا