هدایت شده از مجله علمی و پزشکی
🌀زماني دست از غذا خوردن بکشيد که حدود 80 درصد احساس سيري ميكنيد. محققان ميگويند مغز ما حدود 20-10دقيقه از معدهمان عقبتر است.
👈🏻 اگر صددرصد خودتان را سير و ميز غذا را ترک کنيد، بعد از 20 دقيقه، کاملا متوجه خواهيد شد که بيش از نياز بدنتان غذا خوردهايد
همين پرخوریها به مرور زمان باعث اضافهوزن، بالا رفتن کلسترول بد خون، ابتلا به ناراحتیهای قلبی روحی میشود.
بفرست واسه همه ی خانومای کدبانو😘
┅┅❅❈❅┅┅
@MajalePezeshki71
27.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کباب سیخی خوشمزه با طعم جدید 🤩💦
ران یا سینه مرغ بدون استخوان : ۴۰۰ گرم
ماست : ۱/۲ پیمانه
رب گوجه : ۲ قاشق غذاخوری
سس تندوی : ۳ قاشق غذاخوری
روغن زیتون : ۳ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه
ادویه ها ( پودر سیر ، پودر گشنیز )
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دوتا روش برای گرفتن نفخ حبوبات👌🏻😁
17.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پیراشکی قاشقی ساده و آسون 😋🍩
تخم مرغ : ۱ عدد
شکر : ۲ قاشق غذاخوری
آرد : ۱ لیوان
ماست : ۱ لیوان
بکینک پودر : ۱ قاشق مرباخوری
وانیل : نصف قاشق مرباخوری
روغن : برای سرخ کردن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترشی خیار و شوید🥒🌱😍😋
خیار یک کیلو
شوید خورد شده یک کاسه ماست خوری کوچک
نمک یک قاشق مربا خوری
سرکه سفید
فلفل تند و سرکه .
مواد رو خورد کنید و شوید و خیار رو مخلوط کنید .
حالا یه ردیف خیار و شوید یه دونه فلفل و سیر تا شیشه پر میشه
در آخر هم بهش مخلوط سرکه و نمک رو اضافه کنید .
اگه میخواهید خیلی ترش نباشه یک استکان آب جوشیده سرد شده بهش اضافه کنید
بعد از یک هفته میرسه یک روز در دمای محیط بزارید بعد بزاریدش تو یخچال ...
نوش جان
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#کیک_کشمشی
- تخم مرغ ۴ عدد
- وانیل یک پاکت دکتر اتکر( یا نوک قاشق چایخوری وانیل معمولی)
- شکر ۱ لیوان
- شیر نصف لیوان
- روغن مایع نصف لیوان
- بکینگ پودر ۱ پاکت دکتر اتکر ( یا یک قاشق چای خوری بکینگ پودر معمولی)
- آرد دو لیوان
- گردو یک سوم لیوان
- کشمش یک سوم لیوان
- روغن جدا کننده
- تخم مرغ و شکر و وانیل رو ۷ دقیقه با دور بالای همزن میزنیم تا سفید بشه
- آرد حتما الک شده باشه
- یک قاشق از آرد رو ور میداریم با کشمش و گردو مخلوط میکنیم تا ته نشین نشن
- دمای پخت ۱۸۰ درجه و مدت زمان ۴۰ دقیقه
هدایت شده از مجله علمی و پزشکی
این تمرین جالب
ابتکار محققین ژاپنیست
که حافظه کوتاه مدت و هیپوکامپ مغز را تقویت میکند (☝️)
با انجام روزانه این تمرین
از ابتلا به آلزایمر جلوگیری کنید
@MajalePezeshki71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیراشکی ماهرانه✨😃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اگه گوشت نداری و نمیدونی امشب شام چی بپزی تا آخر ببین😍
مواد لازم:یک عدد پیاز خرد شده،سه عدد گوجه فرنگی،فلفل دلمه خرد شده ،۳۰۰ گرم قارچ خرد شده،کمی لیموترش،کمی نمک و فلفل سیاه،دو عددتخم مرغ،نمک و فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری،یک چهارم پیمانه شیر
#آشپزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#رازسوخاری
۱_ ارد سفید سه قاشق غذاخوری.
۲_نشاسته ذرت یک قاشق غذاخوری.
۳_بیکینگ پودر نصف قاشق غذاخوری.
۴_نمک مقداری.
این مقدار برای یک وعده سه نفره است.اگه خواستید بیشتر درست کنید ،مواد رو به همین نسبت اضافه کنید.
بهترین شرایط که سوخاری شما بیشتر پف میکنه اینه که خمیر رو بایدبا اب خیلی سرد مخلوط کرد و میگو و یا هر چی که قراره سرخ کنید هم خیلی سرد ،اما روغن که کم هم نباید باشه باید حسابی داغ باشه.تاکید میکنم که بدون هر گونه ادویه ای ،خوشمزه تره.
#كيك_كاكاوويي
تخم مرغ 3عدد (ب دماي محيط رسونده)
شكر 1 ليوان
شير 1 ليوان (ب دماي محيط رسونده)
بكينگ پودر 2 ق م
وانيل 1 ق م
پودر كاكاوووو 3 ق غ
روغن مايع نصف ليوان
آرد 2/5 ليوان
ابتدا تخم مرغ و شكر و وانيل را با دور كند همزن بمدت8 دقيقه همزده بعد ب تدريج روغن مايع و شير رو اضافه كرده هم زده بعد ارد رو ب همراه بكينگ پودو و پودر كاكاووو 3 بار الك كرده و ب مايع كيك اضافه ميكنيم و بشكل دوراني هم ميزنيم داخل قالب ك چرب كرديم ريخته و داخل فر با درجه حرارت 180 بمدت 40 دقيقه قرار ميدهيم
هدایت شده از مجله علمی و پزشکی
🔴 در مصرف عدس افراط نکنید !
💠 عدس خون سوداوی يعنی خون غليظ توليد می كند. همان طور که عدس برای افرادی که فعالیت بدنی دارند باعث استحکام می شود، افراط در مصرف برای عموم می تواند مضر باشد.
@MajalePezeshki71