هدایت شده از مجله علمی و پزشکی
این تمرین جالب
ابتکار محققین ژاپنیست
که حافظه کوتاه مدت و هیپوکامپ مغز را تقویت میکند (☝️)
با انجام روزانه این تمرین
از ابتلا به آلزایمر جلوگیری کنید
@MajalePezeshki71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیراشکی ماهرانه✨😃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اگه گوشت نداری و نمیدونی امشب شام چی بپزی تا آخر ببین😍
مواد لازم:یک عدد پیاز خرد شده،سه عدد گوجه فرنگی،فلفل دلمه خرد شده ،۳۰۰ گرم قارچ خرد شده،کمی لیموترش،کمی نمک و فلفل سیاه،دو عددتخم مرغ،نمک و فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری،یک چهارم پیمانه شیر
#آشپزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#رازسوخاری
۱_ ارد سفید سه قاشق غذاخوری.
۲_نشاسته ذرت یک قاشق غذاخوری.
۳_بیکینگ پودر نصف قاشق غذاخوری.
۴_نمک مقداری.
این مقدار برای یک وعده سه نفره است.اگه خواستید بیشتر درست کنید ،مواد رو به همین نسبت اضافه کنید.
بهترین شرایط که سوخاری شما بیشتر پف میکنه اینه که خمیر رو بایدبا اب خیلی سرد مخلوط کرد و میگو و یا هر چی که قراره سرخ کنید هم خیلی سرد ،اما روغن که کم هم نباید باشه باید حسابی داغ باشه.تاکید میکنم که بدون هر گونه ادویه ای ،خوشمزه تره.
#كيك_كاكاوويي
تخم مرغ 3عدد (ب دماي محيط رسونده)
شكر 1 ليوان
شير 1 ليوان (ب دماي محيط رسونده)
بكينگ پودر 2 ق م
وانيل 1 ق م
پودر كاكاوووو 3 ق غ
روغن مايع نصف ليوان
آرد 2/5 ليوان
ابتدا تخم مرغ و شكر و وانيل را با دور كند همزن بمدت8 دقيقه همزده بعد ب تدريج روغن مايع و شير رو اضافه كرده هم زده بعد ارد رو ب همراه بكينگ پودو و پودر كاكاووو 3 بار الك كرده و ب مايع كيك اضافه ميكنيم و بشكل دوراني هم ميزنيم داخل قالب ك چرب كرديم ريخته و داخل فر با درجه حرارت 180 بمدت 40 دقيقه قرار ميدهيم
هدایت شده از مجله علمی و پزشکی
🔴 در مصرف عدس افراط نکنید !
💠 عدس خون سوداوی يعنی خون غليظ توليد می كند. همان طور که عدس برای افرادی که فعالیت بدنی دارند باعث استحکام می شود، افراط در مصرف برای عموم می تواند مضر باشد.
@MajalePezeshki71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#حلیم_بادمجان_شیرازی
#حلیم_بادمجان
۳۰۰ گرم گوشت
۱/۵ کیلو بادمجان
۱ پیمانه گندم
۱ پیمانه برنج
۱ شیشه کوچک کشک
نمک.زردچوبه.فلفل
پیازداغ ونعناداغ
گندم وبرنج راازقبل خیس کنید
جدا جدا بامقداری آب بگذاریدتاکاملابپزه.
بادمجان ها راسرخ یاکبابی وخردکنید.
گوشت را با ادویه و پیاز بپزیدوریش ریش کنید.
پیازداغ درست کنیدوکناربگذارید.
گندم های پخته روبا گوشت کوب یاغذاساز پوره کنید.
سپس صاف کنیدو سبوس های آن را جدا کنید.(من نکردم) این مرحله اختیاریه.
برنج را هم له و به پوره گندم اضافه و مخلوط کنید.
بهتره ازبرنج نیم دانه وخوش عطر ایرانی استفاده کنید.
بادمجانهارابکوبیدتا نرم شودوسپس به حلیم اضافه کنید.
گوشت ریش ریش شده و مقداری از آب گوشت را افزوده وخوب مخلوط کنید و روی حرارت ملایم قراردهیدتاجابیفته.
نیم ساعت مانده یه سرو کشک را رقیق کنید و روی حرارت ملایم شعله قرار دهید تا کمی بجوشد و به حلیم اضافه کنید. نیمی از پیاز داغ را هم اضافه سپس درون ظرف مورد نظر بریزید و با کشک و پیاز داغ و نعنا داغ تزئین کنید.
@mivhe71
قرابیه کَره ای✨💛
قرابیه بیشتر در قسمتهای ترک نشین ایران و ترکیه و آذربایجان درست می شه و بسیار خوشمزه و لذیذه و طرز تهیه راحتی داره و خیلی هم پر طرفداره👌
کره۲۵۰ گرم
پودر قند ۱ لیوان
نشاسته سیب زمینی ۲۵۰ گرم ( اینجا از نشاسته ذرت استفاده شده)
آرد ۲ لیوان
وانیل ۱ پاکت
زعفران به مقدار کافی
پودر پسته برای تزیین
کره پودر قند را تا زمانی که به رنگ روشن دربیاد هم میزنیم و بعد نشاسته و آرد را اضافه میکنیم تا جایی که خمیر نرمی بدست بیاد گلوله های کوچکی از خمیر را گرد کرده و با چنگال روی آن فرم میدهیم و روی آن را با زعفران رومال میکنم و پودر پسته میپاشیم و روی سینی فر که کاغذ روغنی انداخته و چرب کرده ایم میچینیم و در فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ۱۵۰ درجه تا زمانی که کمی تغییر رنگ دهد قرار میدهیم
🍕 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧑🏻🍳#ناهار_معرکه👩🏻🍳
400 گرم گوشت چرخ شده
1 پیاز
1 سیب زمینی (بزرگ)
3 عدد فلفل سبز
1 پیمانه جعفری
نصف قاشق چای خوری روغن
1 قاشق چایخوری رب گوجه فرنگی
ادویه ها: 1 قاشق چایخوری نمک ، 2 قاشق چایخوری پاپریکا ، 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه ، نصف قاشق چایخوری زیره ، 1 قاشق چایخوری چیلی
کیک شکلاتی köstebek pasta
آرد و پودر کاکائو و بیکینگ پودر را مخلوط کرده سه بار الک میکنیم و .....
در فر با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه
کیک شکلاتی رو که پختیم به اندازه ۲ سانت که به کف کیک آسیب نرسه خالی میکنیم.
خامه رو فرم میدیم با شکلات خرد شده و گردوی خرد شده مخلوط میکنیم.
قسمتی از کیک راکه خالی کردهایم با قاشق صاف کرده با آب آناناس خیس میکنیم ابتدااز مخلوط خامه میکشیم بعد موزهای درسته( یا از وسط برش داده شده) را میگذاریم، روی موزها را هم با بقیهی مخلوط خامه به صورت کوه پر میکنیم.
کیکی را که خالی کرده بودیم در غذاساز پودر میکنیم و با دست روی خامه میچسبانیم به طوری که خامه پیدا نباشد. در آخر روی کیک رابا میوه تزئین میکنیم.
من ۱۰۰ گرم هم پنیر خامهای اضافه و با خامه فرم گرفته مخلوط نمودم 🌺🌺⚘️🌹🌸🌼💐
@shirini71
37.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👆این #دسر دلبر و درست کن خیلی ساده و ارزون و با مواد در دسترس میتونی درست کنی💖
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش فرنی خرما
مواد لازم:
خرما
شیر
آرد برنج
شیره خرما یا انگور
گلاب
پودردارچین یا هل
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش امروز شامی کباب خرم آباد هست
یک شامی خوشمزه و لذیذ👌
مواد لازم:
۲۰۰ گرم گوشت چرخ کرده مخلوط
۱ دونه پیاز رنده و اب گرفته شده متوسط
نمک،فلفل سیاه،زردچوبه و پودر سیر
۱ ق.غ ارد نخودچی
۱ دونه تخم مرغ
۱۰۰ گرم سبزی(ریحون،ترخون،مرزه،گشنیز وجعفری)
۱ لیوان اب سرد
۱ ق.غ رب انار
۲.۳ مشت گردو
طرز تهیه:
برای درست کردن شامی پیاز رنده شده+ گوشت چرخکرده + آرد نخودچی + ادویه های بالا + تخم مرغ و سبزی های خرد شده رو با هم مخلوط کنین و ورز بدین و شبیه فیلم بهش فرم بدین. تو روغن داغ دو طرف شامی هارو سرخ کنین. داخل تابه دیگه ای پیاز رو تفت بدین بهش گردو خردشده به همراه رب انار اضافه کنین و تفت بدین و بهش آب سرد اضافه کنین و شامی هارو داخلش بچینین و بزارین نیم ساعت بپزه
شامی کباب لذیذ شما به همین راحتی آماده شد🤤نوش جونتون❤️
#کیک_کشمشی 🥮 😋
▫️ 4 عدد تخم مرغ
▫️ 1 لیوان شکر
▫️ 1 لیوان روغن مایع
▫️ 1 لیوان شیر
▫️ 1 بسته وانیل5گرمی ترک یا (کمی وانیل ایرانی)
▫️ 1 بسته بکینگ پودر10گرمی ترک (یا 1قاشق مرباخوری پر)
▫️ 2ونیم لیوان آرد سفید قنادی
▫️ 1 لیوان کشمش
🔸 ابتدا تخم مرغ ها با شکر ووانیل با همزن بزنید تا حجم مواد دو برابر وکرمرنگ شود . روغن وشیر را به نوبه اضافه کنید ودر حد مخلوط شدن هم بزنید.
آرد ، بیکینگ پودر الک شده را به مایه مخلوط اضافه و با همزن دستی و یا لیسک هم بزنید تا مایه کیک صاف و یکدست شود ..
بیش از نیمی از کیک را در قالب چرب شده ریخته ، کشمش های شسته و خشک شده را آغشته به آرد کرده و بریزید و مابقی مایه کیک را ریخته و وقالب را بزارید در فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه به مدت 35 ~ 40 دقیقه تا بپزید.
با خلال چوبی تست کنید وبعد 10 دقیقه کیک را از قالب جدا کنید.
وبه دلخواه با پودر قند تزئین کنید