#نان_شکلاتی
👩🍳موادلازم
تخم مرغ۱عدد
روغن مایع یک چهارم لیوان(یا کره۵۰گرم)
شکر۴۰گرم(۲ق غ )
شیرولرم۱۶۰گرم(دوسوم لیوان)
آب ولرم۶۰گرم(یک سوم لیوان)
پودرخمیرمایه۵گرم(۱ق م)
آرد۴۰۰تا۴۵۰گرم(دونیم تاسه لیوان)
شکلات به میزان لازم
#طرزتهیه
داخل آب ولرم یک قاشق شکر و خمیر مایه فوری رو اضافه کرده و۱۰دقیقه زمان میدیم تا به عمل بیاد.
تخم مرغ و مابقی شکروروغن مایع وشیر ولرم وخمیرمایه به عمل اومده را اضافه ومخلوط میکنیم.
آردالک شده را کم کم داخلش ریخته حدودا ۱۰دقیقه خوب ورز دادم.
و حدود یک تا یک ونیم ساعت استراحت لازم داره .
بعداز استراحت پف خمیررا با ورز دادن گرفتم.وبه ۱۰تا چونه تقسیم کردم.هرچونه روبا کف دست به شکل بیضی کمی پهن کردم ووسطش شکلات قرار دادم وبعدخمیررا بستم.
داخل سینی چیدم وروی خمیربا کاردخط انداختم. و۲۵ دقیقه گذاشتم برای استراحت دوم بمونه.برای رومال ازمخلوط زرده تخم مرغ وزعفران و۱قاشق شیراستفاده کردم ورومال زدم.
فرازیک ربع قبل گرم کردم.وداخل فر۱۹۰درجه۲۵دقیقه طبقه وسط قرار دادم.
@shirini71
#چلو_فسنجون
300 گرم گردو چرخ کرده کمی تفت بدید و بعد سه لیوان آب سرد بریزید و اجازه بدید جوش بیاد و زیر گازو کم کنید تا بپزه و جا بیوفته .( آب سرد باعث میشه به گردو ها شک بده و روغن بندازه ) بعد از 2 ساعت سه قاشق رب انار و کمی شکر و نمک و دارچین اضافه کنید .( ترشی و شیرینی فسنجون به خودتون بستگی داره .مقدار شکر و رب انار دست خودتونه )
گوشت چرخ کرده با کمی پیاز رنده شده و کمی زردچوبه نمک و فلفل خوب ورز بدید و بعد قلقلی کنید ،سرخش کنید .
بعد که گوشت قلقلی ها آماده شد به خورشت فسنجون اضافه کنید. بعد اجازه بدید خورشت بپزه و جابیوفته
@shirini71
#ترافل خرمایی
مواد لازم:
پودر نارگیل
خرما
گردو
پودر کاکائو
روغن نارگیل ۱ ق غ
روش تهیه:
همه مواد رو بریزید توی بلندر با دوره تند تا حالت خمیری پیدا کنن بعد شکل دلخواه رو بهش بدید و توی پودر نارگیل بغلطونید.
نکته:
برای درست کردن ترافل کره بادوم زمینی هم میتونید بریزید.
بجای گردو از هر مدل مغزیجات که دوست داشتید میتونید استفاده کنید.
با پودر کاکائو، پودر پسته، پودر گردو، کنجد یا هر چیزی که دوست داشتید میتونید ترافل ها رو تزئین کنید.
@shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کوکی_شکلات_چیپسی
خمیر این کوکی بعد از آماده شدن قابل نگهداری تا 1 ماه در فریزر است
.
#کیک_یک_تخم_مرغی
اصلا باورم نمیشد فقط با یک تخم مرغ بعد از پخت با یه بافت پوک و لطیف و این حجم از پف روبرو بشم 😅
حتما امتحان کنید تا خودتون تجربه اش کنید خصوصا دوستانی که به هر دلیل نباید لبنیات بخورند و یا کمتر بخورند .
مواد لازم :
آرد یک و نیم پیمانه
شکر یک پیمانه
آب پرتقال یا آناناس ۲/۳ پیمانه
تخم مرغ یک عدد
روغن مایع ۱/۴ پیمانه
وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری
بکینگ پودر یک قاشق چایخوری
طرز تهیه :
شکر + تخم مرغ + وانیل را تا زمانیکه کرم رنگ و کشدار شود هم بزنید (تقریبا چهار تا پنج دقیقه). سپس آبمیوه (من آب پرتقال ریختم) و روغن را افزوده و در حد مخلوط شدن هم بزنید. آرد و بکینگ پودر که سه بار الک شده اضافه کنید و با دور کند در حد مخلوط شدن هم بزنید. مواد را داخل قالب دلخواه ریخته و در فر از قبل گرم شده به مدت حدودا ۵۰ دقیقه و دمای ۱۸۰ قرار دهید.
◀️میتونید از هر قالبی که در دسترس دارید استفاده کنید من قالبم طرح دار بود و نمیشد کاغذ بندازم با روغن جدا کننده چربش کردم (مخلوط یک قاشق غذاخوری کره به محیط رسیده + یک قاشق غذاخوری روغن مایع + یک قاشق غذاخوری آرد به همه جای قالب بزنید) قالب گرد ساده به قطر ۱۸ یا ۲۰ سانتیمتر هم مناسبه کافیه کفش و فقط کاغذ روغنی بندازید . حتی میتونید تو قالب بزرگتر درست کنید تا کیک پف کمتری داشته باشه و به عنوان کیک پایه برای چیز کیک ازش استفاده کنید .
نوش جان🌸مدیر پز کانال😍😍
@shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•دسر زمستونی😋•
فقط با سه قلم مواد یه دسر خوشمزه بساز😌
19.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کتلت_سنگدان_مرغ
سنگدان مرغ ۶۰۰گرم
سیب زمینی ۲عدد متوسط
پیاز ۱عدد متوسط
سیر ۴حبه
فلفل کبابی ۲عدد
آرد سوخاری نصف پیمانه
تخممرغ ۱ عدد
نمک ۲ قچ
فلفل سیاه ۱ قچ
پودر سیر ۱ قچ
ترخون خشک ۱ قغ
تخم گشنیز ۱ قچ
زردچوبه ۱ قچ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش #دونات_بدون_تخم_مرغ 😋😍
این دوناتهای تپلو رو بدون نیاز ب تخممرغ درست کن🍩👩🏻🍳
مواد لازم
شکر: ۱ ق غ
خمیر مایه: ۱ ق غ
شیر ولرم: ۱/۲ ل
.
شکر: ۶ ق غ
شیر ولرم: ۱/۲ ل
روغن مایع: ۶ ق غ
نمک: ۱ پنس
ب پ: نصف ق مرباخوری و قابل حذف
آرد: حدود ۳ لیوان
.
شکر، خمیر مایه شیر ولرم رو ترکیب کرده کنار میگذاریم تا عمل بیاد.
موادی رو ک گفتم ب جز آرد ترکیب میکنیم ب همراه خمیر مایه ب عمل آمده و حالا آرد روکمکم اضافه میکنیم هر بار هم میزنیم تا خمیر جمع بشه.
چسبندگی خمیر رو در انتها با ورز دادن بگیرین نه با اضافه کردن آرد.
کف ظرف رو چرب کرده خمیر روداخلش گذاشته سلفون میکشیم روش رو میکشیم میذاریم جای تاریک گرم مثل داخل فر خاموش. یکساعت ونیم حداقل بهش استراحت میدیم.
پف خمیر روبا دست چرب گرفته مجددا ورز میدیم و ب اندازه دلخواه چونه کرده وسطش رو خالی میکنیم با ماسوره یا در نوشابه.
استراحت دوم میدیم ب مدت یکربع.
توی روغن داغ سرخ میکنیم. روش رو مرتب روغن بریزین تا پف کنه.
هدایت شده از مجله علمی و پزشکی
🌀زماني دست از غذا خوردن بکشيد که حدود 80 درصد احساس سيري ميكنيد. محققان ميگويند مغز ما حدود 20-10دقيقه از معدهمان عقبتر است.
👈🏻 اگر صددرصد خودتان را سير و ميز غذا را ترک کنيد، بعد از 20 دقيقه، کاملا متوجه خواهيد شد که بيش از نياز بدنتان غذا خوردهايد
همين پرخوریها به مرور زمان باعث اضافهوزن، بالا رفتن کلسترول بد خون، ابتلا به ناراحتیهای قلبی روحی میشود.
بفرست واسه همه ی خانومای کدبانو😘
┅┅❅❈❅┅┅
@MajalePezeshki71
27.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کباب سیخی خوشمزه با طعم جدید 🤩💦
ران یا سینه مرغ بدون استخوان : ۴۰۰ گرم
ماست : ۱/۲ پیمانه
رب گوجه : ۲ قاشق غذاخوری
سس تندوی : ۳ قاشق غذاخوری
روغن زیتون : ۳ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه
ادویه ها ( پودر سیر ، پودر گشنیز )
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دوتا روش برای گرفتن نفخ حبوبات👌🏻😁
17.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پیراشکی قاشقی ساده و آسون 😋🍩
تخم مرغ : ۱ عدد
شکر : ۲ قاشق غذاخوری
آرد : ۱ لیوان
ماست : ۱ لیوان
بکینک پودر : ۱ قاشق مرباخوری
وانیل : نصف قاشق مرباخوری
روغن : برای سرخ کردن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترشی خیار و شوید🥒🌱😍😋
خیار یک کیلو
شوید خورد شده یک کاسه ماست خوری کوچک
نمک یک قاشق مربا خوری
سرکه سفید
فلفل تند و سرکه .
مواد رو خورد کنید و شوید و خیار رو مخلوط کنید .
حالا یه ردیف خیار و شوید یه دونه فلفل و سیر تا شیشه پر میشه
در آخر هم بهش مخلوط سرکه و نمک رو اضافه کنید .
اگه میخواهید خیلی ترش نباشه یک استکان آب جوشیده سرد شده بهش اضافه کنید
بعد از یک هفته میرسه یک روز در دمای محیط بزارید بعد بزاریدش تو یخچال ...
نوش جان
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#کیک_کشمشی
- تخم مرغ ۴ عدد
- وانیل یک پاکت دکتر اتکر( یا نوک قاشق چایخوری وانیل معمولی)
- شکر ۱ لیوان
- شیر نصف لیوان
- روغن مایع نصف لیوان
- بکینگ پودر ۱ پاکت دکتر اتکر ( یا یک قاشق چای خوری بکینگ پودر معمولی)
- آرد دو لیوان
- گردو یک سوم لیوان
- کشمش یک سوم لیوان
- روغن جدا کننده
- تخم مرغ و شکر و وانیل رو ۷ دقیقه با دور بالای همزن میزنیم تا سفید بشه
- آرد حتما الک شده باشه
- یک قاشق از آرد رو ور میداریم با کشمش و گردو مخلوط میکنیم تا ته نشین نشن
- دمای پخت ۱۸۰ درجه و مدت زمان ۴۰ دقیقه