eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
8.6هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از مجله علمی و پزشکی
چطوری تو ۱ دقیقه بفهمیم سالمیم یا نه !؟🧐 ✍ قاشق رو از ته زبان روی زبان بکشین و بزاق رو توش جمع کنین، دورش رو با نايلون بپیچین و بزارین زیر نور قوی، بعد از ۱ دقیقه ببینین بزاق چه رنگی شده ┅┅❅❈❅┅┅ ➥🏵 @MajalePezeshki71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
خورشت اسفناج دوتا پیاز خرد شده را تفت بدید وقتی طلایی شد گوشت تکه شده را(من از ماهیچه گوسفندی استفاده کردم)به پیاز اضافه کرده وکمی تفت داده وسپس زردچوبه فلفل وکمی نمک هم افزوده وتفت دهید دو سه لیوان آب اضافه کنید وقتی آب جوش اومد حرارت را کم کرده بذارید تا گوشت پخته بشه یک ونیم کیلو اسفناج شسته و خرد شده وتفت داده شده را اضافه کنید وبذارید با حرارت کم خورش جابیفته من چند تا الو برای مزش داخل خورش اضافه کردم میتونید الو بیشتر بریزید ویا اصلا نریزید در اخر کمی ابغوره یا ابلیمو به خورش اضافه کنید ونمک را اندازه کنید @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
مواد لازم: جوجه مرغ ١ عدد روغن ليمو ترش رب انار ملس نمك طرز تهیه اکبر جوجه اصل: 1. برای تهیه اکبر جوجه اصل ابتدا؛ جوجه‌ها را دونیم کرده و با مقداری آبلیمو ترش و نمک مزه‌دار کنید. 2. هرچه جوجه‌ها بیشتر در آبلیمو و نمک خوابانده شوند، طعم غذا خوشمزه تر و لذیذتر خواهد شد پس سعی کنید جوجه‌ها را بیش از 2 ساعت تا ٢٤ ساعت در مواد مزه‌دار کنید. 3. مخلوط روغن مایع و روغن جامد را داخل قابلمه بریزید تا داغ شود. 4. مرغ مزه‌دار شده در نمک و آبلیمو را با حوله کاغذی خشک کنید و داخل روغن قرار دهید. 5. شعله را خیلی کم کنید و زمان بدهید تا با حرارت ملایم مرغ‌ها داخل روغن سرخ شوند. 6. ابتدا مرغ‌ها آب می‌اندازند و این کاملا طبیعی است پس نگران نشوید. 7. بعد از اینکه آب جوجه‌ها تبخیر شد، به صورت یک‌دست سرخ و طلایی می‌شوند. 8. مدت زمان طبخ اکبر جوجه اصل، چیزی حدود 1.5 الی 2 ساعت طول می‌کشد. 9. در نهایت مرغی بسیار نرم و لطیف خواهید داشت. حالا جوجه‌ها را با رب انار تزیین و با برنج ساده یا زعفرانی سرو کنید. نکات مهم برای تهیه اکبر جوجه اصل: * اصل غذای اکبر جوجه با جوجه کوچک درست می‌شود اما اگر در دسترس نبود، از مرغ کوچک هم می‌توانید استفاده کنید. * در غذای اکبر جوجه اصل، از پیاز و زعفران برای تهیه جوجه‌ها استفاده نمی‌شود اما اگر مایل بودید به سلیقه خودتان این مواد را به غذا اضافه کنید. * اصل غذای اکبر جوجه باید در روغن داغ سرخ شود اما در برخی رستوران‌ها، برای تهیه اکبر جوجه، جوجه‌ها را به سیخ می‌کشند و کباب می‌کنند. * برای تهیه اکبر جوجه اصل از کره محلی برای سرخ‌کردن جوجه‌ها استفاده می‌شده اما ترکیب روغن جامد یا کره و روغن مایع نیز  به خوشمزه‌تر‌شدن غذا کمک می‌کند. * موقع سرو اکبر جوجه اصل در رستوران برای شما یک پرس کته زعفرانی همراه با اکبر جوجه، یک کاسه رب انار شیرین، دوغ و پیاز سرو می‌شود. البته انتخاب نوشیدنی سلیقه‌ای است اما این ترکیب بسیار دلچسب خواهد بود.  @shirini71
9.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩روش فرم دادن خامه شکلاتی 🔹خامه قنادی:۱۰۰گرم 🔹پودر کاکایو:۲ق غ 🔹خامه قنادی رو دوساعت قبل از فریزر خارج میکنیم تا غلظتش مثل ماست چکیده بشه بعد یک دقیقه با دور کند همزن همیزنیم و بعد پودر کاکایو رو داخلش الک میکنیم و ۷الی۸دقیقه بذ دور تند همزن هم میزنیم تذ خامه کدر شه(براق نباشه)و سنگین شه و رد پره های همزن روی خامه بمونه و حرکت پره ها کمی سخت شه بعد میریزیم داخل قیف و هر چیزی که خواستیم رو تزیین میکنیم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
مواد لازم برای 👇 شکر: ۳لیوان آب: یک ونیم لیوان زعفران: ۴ق.غ آب لیموترش: ۱ق.چ گلوکز: ۱ق.غ . مواد لازم برای بامیه👇 آب: ۱لیوان روغن مایع: ۳ق.غ شربت بار: ۲ق.غ آرد قنادی: ۱لیوان تخم مرغ متوسط: ۲عدد وانیل: نصف ق.غ . برای درست کردن شربت بار اول آبُ رو حرارت میذاریم وقتی جوش اومد شکرو میریزیم و میذاریم با حرارت کم بدون هم زدن شکر حل بشه بعد گلاب، آب لیموترش یا جوهرلیمو، زعفرون و گلوکز رو اضافه میکنیم و میذاریم با حرارت کم ده دقیقه بجوشه در حین جوشیدن حتما دور ظرفمونو براش آغشته به آبلیمو میزنیم.وقتی آماده شد از رو حرارت برمیداریم و کنار میذاریم تا خنک بشه و به دمای محیط برسه. تو این فاصله خمیر بامیه رو آماده میکنیم. آب، روغن و شربت بار یا عسلُ داخل ظرف میریزیم و رو حرارت میذاریم تا جوش بیاد بعد آرد الک شده رو یکجا اضافه میکنیم و سریع هم میزنیم تا آرد کاملا تو آب باز بشه و وقتی خمیر شکل گرفت حدودا ۴دقیقه تفت میدیم یا به اصطلاح داغ میزنیم تا خمیرمون جمع بشه و آب اضافش تبخیر بشه ولی خیلی هم نباید خشک بشه.خمیرو تو ظرف پهن میکنیم تا به دمای محیط برسه ولی خیلی هم سرد نشه ولرم بشه کافیه بعد تخم مرغ ها رو همراه وانیل یکی یکی اضافه میکنیم و هربار خوب هم میزنیم تا خمیرمون یکدست و تقریبا کشدار بشه بعد داخل قیف با ماسوره طرح دار میریزیم و تو روغن سرد به هر اندازه ای که میخواییم بامیه هامون باشن با قیچی چرب شده خمیرو میبریم و داخل روغن میندازیم👌 ظرفمونو اول رو حرارت زیاد میذاریم و وقتی بامیه ها شروع به تغییر رنگ دادن کردن حرارتو کم میکنیم تا هم داخلش کاملا بپزه و هم سرخ بشن حدود ده دقیقه زمان میبره که این مرحله تو ترد شدنشون خیلی مهمه👌 وقتی خوب سرخ شدن روغنشو میگیریم و داخل شهدمون که به دمای محیط رسیده میذاریم تا ۵دقیقه بمونه و شهد به خوردشون بره بعد از شهد درمیاریمو تو ظرف سرومون میریزیم. ♡❅┅┅┅❅🍄❅┅┅┅❅♡ ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌@shirini71 ♡❅┅┅┅❅🍄❅┅┅┅❅♡