#ترشی_بادمجان_با_روغن_زیتون
بادمجان متوسط 2 عدد
سرکه سیب 2 فنجان
سیر ۲ حبه درشت
نمک و فلفل به میزان دلخواه
جعفری تازه و خرد شده 1 قاشق غذاخوری
روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری
ترشی بادمجان با روغن زیتون
ترشی بادمجان با روغن زیتون یک نوع ترشی بادمجان جدید است که بسیار خوش طعم و سالم است و بسیار سریع آماده می شود. این ترشی از ترشی های سنتی و قدیمی ایتالیایی است که با روغن زیتون تهیه و از سرکه تنها برای مزه دار کردن آن استفاده می شود. در نتیجه بهترین گزینه برای افرادی است که به دلیل بیماری یا ذائقه طعم تند و تیز سرکه را در ترشی نمی پسندند.
طرز تهیه: بادمجان ها را بشویید، پوست بکنید و کلاهک آنها را کاملا جدا کنید. سپس آنها را بصورت مکعبی خرد کنید. بادمجان های خرد شده را به همراه سرکه سیب در قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید. بادمجان ها را حدود 15 دقیقه در سرکه سیب بجوشانید تا بادمجان ها نرم و پخته شوند اما شکل خود را از دست ندهند.
در این فاصله سیرها را ریز خرد کنید و همراه با روغن زیتون در شیشه بریزید. قابلمه را از روی حرارت بردارید و بادمجان ها را آبکشی کنید. سپس بادمجان های پخته شده را داخل شیشه بریزید. کمی صبر کنید تا خنک شود سپس جعفری خرد شده به آن اضافه کنید.
به دلخواه کمی نمک و فلفل به ترشی اضافه کنید. درب شیشه را ببندید و در یخچال قرار دهید. ترشی بادمجان ایتالیایی با روغن زیتون نیازی به جا افتادن ندارد و بلافاصله قابل استفاده است. این ترشی فوق العاده خوش طعم و بی ضرر را با خیال راحت نوش جان کنید.
#ته_چین_گوجه_بادمجان
طرز تهیه:بعد از اینکه برنج رو جوش دادم و آبکش کردم نصف برنجمو با یه استکان ماست و یک عدد تخم و زعفرون دم کرده و مقداری نمک مخلوط کردم.کف قابلمه رو اول روغن ریختم بعد گوجه گذاشتم بعد بادمجون سرخ شده و بعد برنجی که با ماست و تخم مرغ مخلوط کردم و در آخر سر برنج سفید ریختم و گذاشتم دم کشید.
نوش جان
#کوفته
برنج (نیمه پخت)١ ليوان
گوشت چرخ کرده ٣٠٠-٤٠٠گرم
سبزی های معطر
پیاز سرخ شده
🔻داخل کوفته : پیاز داغ_زرشک_آلو بخارا
تمام مواد کوفته را به جز نيم ليوان لپه در بلندر میریزیم و مخلوط می کنیم و لپه را به مواد اضافه می کنیم و در قابلمه ای که پیاز داغ کرده ایم ، رب می زنیم ،نمک،فلفل،زردچوبه اضافه می کنیم و کوفته ها را داخلش می اندازیم
#ماکارونی_با_قارچ_و_میگو
مواد لازم:👇👇👇👇
ماکارونی 600 گرم
گوجه فرنگی 1 کیلو
رب گوجه فرنگی 1 قاشق
میگو تازه 250 گرم
کره 100 گرم
پیاز داغ 2 قاشق
جعفری ساطوری شده 2 قاشق
قارچ 250 گرم
نمک و فلفل قدری
طرز تهیه غذای ماکارونی با قارچ و میگو :
ماکارونی را آبکش کرده ، میگو را سرخ کرده ، قارچ را خرد کرده و با 50 گرم کره سرخ می کنیم . رب گوجه فرنگی و پیاز داغ و نمک و فلفل را به قارچ و میگو اضافه کرده و دوباره کمی تفت می دهیم . پوست گوجه فرنگی را جدا کرده ریز ریز کرده و به مواد دیگر اضافه کرده می گذاریم چند جوش بزند . ماکارونی را با مواد فوق و جعفری مخلوط کرده و داخل فر قرار می دهیم .
8.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نون خوشمزه با برنج🫓🍚
برنج ، آب ، شیر، قند ،مخمر ، آرد