eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21هزار عکس
8.3هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
‍ ‍ بادمجان متوسط 2 عدد سرکه سیب 2 فنجان سیر ۲ حبه درشت نمک و فلفل به میزان دلخواه جعفری تازه و خرد شده 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری ترشی بادمجان با روغن زیتون ترشی بادمجان با روغن زیتون یک نوع ترشی بادمجان جدید است که بسیار خوش طعم و سالم است و بسیار سریع آماده می شود. این ترشی از ترشی های سنتی و قدیمی ایتالیایی است که با روغن زیتون تهیه و از سرکه تنها برای مزه دار کردن آن استفاده می شود. در نتیجه بهترین گزینه برای افرادی است که به دلیل بیماری یا ذائقه طعم تند و تیز سرکه را در ترشی نمی پسندند. طرز تهیه: بادمجان ها را بشویید، پوست بکنید و کلاهک آنها را کاملا جدا کنید. سپس آنها را بصورت مکعبی خرد کنید. بادمجان های خرد شده را به همراه سرکه سیب در قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید.  بادمجان ها را حدود 15 دقیقه در سرکه سیب بجوشانید تا بادمجان ها نرم و پخته شوند اما شکل خود را از دست ندهند. در این فاصله سیرها را ریز خرد کنید و همراه با روغن زیتون در شیشه بریزید. قابلمه را از روی حرارت بردارید و بادمجان ها را آبکشی کنید. سپس بادمجان های پخته شده را داخل شیشه بریزید. کمی صبر کنید تا خنک شود سپس جعفری خرد شده به آن اضافه کنید. به دلخواه کمی نمک و فلفل به ترشی اضافه کنید. درب شیشه را ببندید و در یخچال قرار دهید. ترشی بادمجان ایتالیایی با روغن زیتون نیازی به جا افتادن ندارد و بلافاصله قابل استفاده است. این ترشی فوق العاده خوش طعم و بی ضرر را با خیال راحت نوش جان کنید.
طرز تهیه:بعد از اینکه برنج رو جوش دادم و آبکش کردم نصف برنجمو با یه استکان ماست و یک عدد تخم و زعفرون دم کرده و مقداری نمک مخلوط کردم.کف قابلمه رو اول روغن ریختم بعد گوجه گذاشتم بعد بادمجون سرخ شده و بعد برنجی که با ماست و تخم مرغ مخلوط کردم و در آخر سر برنج سفید ریختم و گذاشتم دم کشید. نوش جان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
برنج (نیمه پخت)١ ليوان گوشت چرخ کرده ٣٠٠-٤٠٠گرم سبزی های معطر پیاز سرخ شده 🔻داخل کوفته : پیاز داغ_زرشک_آلو بخارا تمام مواد کوفته را به جز نيم ليوان لپه در بلندر میریزیم و مخلوط می کنیم و لپه را به مواد اضافه می کنیم و در قابلمه ای که پیاز داغ کرده ایم ، رب می زنیم ،نمک،فلفل،زردچوبه اضافه می کنیم و کوفته ها را داخلش می اندازیم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم:👇👇👇👇 ماکارونی 600 گرم گوجه فرنگی 1 کیلو رب گوجه فرنگی 1 قاشق میگو تازه 250 گرم کره 100 گرم پیاز داغ 2 قاشق جعفری ساطوری شده 2 قاشق قارچ 250 گرم نمک و فلفل قدری طرز تهیه غذای ماکارونی با قارچ و میگو : ماکارونی را آبکش کرده ، میگو را سرخ کرده ، قارچ را خرد کرده و با 50 گرم کره سرخ می کنیم . رب گوجه فرنگی و پیاز داغ و نمک و فلفل را به قارچ و میگو اضافه کرده و دوباره کمی تفت می دهیم . پوست گوجه فرنگی را جدا کرده ریز ریز کرده و به مواد دیگر اضافه کرده می گذاریم چند جوش بزند . ماکارونی را با مواد فوق و جعفری مخلوط کرده و داخل فر قرار می دهیم .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم 1 پیمانه شیر 1 پیمانه شکر 1 پیمانه روغن مایع 4 تخم مرغ 2/5 پیمانه آرد 2 قاشق چایخوری بکینگ پودر وانیل 2 قاشق غذاخوری کاکائو طرز تهیه: تخم مرغ شکر و وانیل را بزنیم. به ترتیب شیر و روغن را اضافه میکنیم و بعد آرد سه بار الک شده با بکینگ پودر را اضافه می کنیم ،مقداری از خمیر را جدا میکنیم و با پودر کاکایو مخلوط میکنیم هر دو خمیر را در قالب روغنی بریزید و با سیخ چوبی یا کارد دو رنگ را کمی با هم ترکیب میکنیم قالب را در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه از قبل گرم شده به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه میپزیم. من روی آن را با سس شکلات سفید تزیین کردم ، شما به دلخواه خودتون تزیینش کنید.
سیب زمینی رو نگینی خرد کنین و با کمی نمک و آب و نصف قاشق روغن بپزینش...پیازداغ درست کنین وگوشت چرخکرده رو داخلش سرخ کنین ...نوک قاشق رب گوجه فرنگی داخلش بریزین و تفت بدین. نمک و فلفل سیاه و فلفل قرمز و آویشن و تخم گشنیز هم بریزین و مخلوط کنین. بذارین کمی سرد بشه و یه پیمونه پنیرپیتزای رنده شده و یه پیمونه هم جعفری ساطوری شده رو با موادتون مخلوط کنین و توی نون لواش بپیچین و سرخ کنین. وقتی طلایی شد...روی دستمال آشپزخونه بذارین سمبوسه ها رو تا روغن اضافی شون گرفته بشه
. قابلیت جدید و جذاب ایتا😍 عدد 1 رو با شماره ای که در ایتا فعاله به 3000101172 پیامک کنید خود ایتا بصورت اتوماتیک شما رو در یکی از بهترین کانالهای ایتا عضو میکنه😍 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم : گوجه فرنگي گيلاسي ، سير ، پياز ، آويشن ، نمك ، فلفل ، روغن زيتون ، سركه بالزاميك ، آب سبزيجات ، رب گوجه ، خامه پنير موزارلا ، آرد ، تخم مرغ ، آرد سوخاري ، سس پستو
14.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سه سوته ترین و خوشگل ترین و خوشمزه ترین شیرینی عید رو میخوایم با خمیر هزارلا درست کنیم که تو نیم ساعت با چند قلم مواد ساده آماده میشه🍪🍩🍰🧁 ‏ خمیر هزارلا مخصوص شیرینی ۱ بسته زرده تخم مرغ ۱ عدد کرم پاتیسیر: شیر  ۱ پیمانه ( لیوان فرانسوی) تخم مرغ ۱ عدد شکر ۴_۵ ق غ پودر نشاسته ۲ ق غ وانیل ۱/۲ ق چ ◀️برای درست کردن کرم همه ی مواد رو با هم مخلوط و بعد روی حرارت قرار میدین تا غلیظ بشه ◀️اگه کرمتون نرم و یکدست نباشه میتونین بعد خنک شدن با همرن یکی دو دور بزنین ◀️فرم برش دادن خمیر هزارلا داخل ویدیو هست 🔺کاتر گرد  به شعاع ۲/۵ سانت 🔺کاتر گرد به شعاع ۱/۵ سانت(  میتونین از درب شیشه نوشابه استفاده کنین) 🔺حتما وسط خمیر با چنگال ضربه برنین که پف نکنه ( قراره با کرم پر بشه) 🔺اگه پف کرد میتونین قبل ریختن کرم با انگشت فشار بدین تا فرورفته بشه 🔺 فر ۱۸۰ درجه به مدت ۲۵ دقیقه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
16.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شیرینی بدون شکر، رژیمی بدون روغن، بدون گلوتن و فر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از مجله علمی و پزشکی
قولنج گردن را نشکنید! ⚠️ ◽️این کار مانع خون ‌رسانی به مغز و احتمال پارگی ریز در دیواره رگ‌ هایی از گردن شده و باعث سکته مغزی می‌شود + مخصوصا افراد بالای ۴۰ سال @MajalePezeshki71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لاته دارچینی 😍😋 مواد لازم: عسل🍯 شیرگرم فوم دار🥛 قهوه☕️ دارچین🪵 یه قاشق عسل رو به لیوان مورد نظرمون اضافه میکنیم شیرگرمی که فوم دار کردیم رو اضافه میکنیم قهوه ی آماده شده رو اضافه میکنیم و در نهایت با اضافه کردن یه قاشق دارچین نوشیدنی ما آماده است... . . .https://eitaa.com/MajalePezeshki71 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
با سس گوجه و بادمجون و زیتون 🍝 😋 🔸 اسپاگتی( باریک) حدود سيصد گرم،بادمجون متوسط دو عدد،پياز خلالي شده يك عدد،گوجه فرنگي رنده شده دو ليوان،گوجه فرنگي خرد شده يك عدد،زیتون حلقه ای بدون هسته یک یوم لیوان،رب گوجه فرنگي يك ق غ،نمك و فلفل و پودر سير و زردچوبه 🔸پياز رو با دو ق روغن روي شعله ملايم بذاريد تا حدود نيم ساعت آروم كاراملي بشه،شعله ملايم باشه و گاهي هم بزنيد.اينجوري پياز كاراملايز ميشه و طعمش فوق العادس.بادمجون رو با پوست مكعبي خرد كنيد(ميتونيد پوستشو بگيريد).در يك تابه يك ق روغن بريزيد و بادمجون رو هم اضافه كنيد و در تابه رو بذاريد تا با شعله ملايم ده دقيقه بپزه و تفت داده بشه.حالا بادمجون رو به پياز اضافه كنيد،ادويه ها و رب رو اضافه كنيد و تفت بديد،گوجه رنده و خرد شده رو بريزيد،در تابه رو بذاريد تا پانزده دقيقه بپزه و سس نسبتا غليظ بشه بعد ماكاروني آبكش شده رو بريزيد و مخلوط كنيد،در تابه رو بذاريد تا حدود ده دقيقه با هم بپزن و بعد آمادست. ✔موقع سرو،زیتون و كمي پنير پارمزان و ريحون روش بريزيد. ‌@shirini71 ✾࿐ᭂ༅•❥🥘🥗🍕❥•༅ᭂ࿐✾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا