#پیتزاژیگو
#فینگرفود
یک پیتز ای متفاوت و البته خیلی خوشمزه 😋😋😋
ابتدا گوشت ران گوساله را همراه با سس کچاپ و سس خردل و پیازسفید و پیازقرمز و سیر و ترکیب چهار ادویه ( میخک و جوزهندی و فلفل قرمز و زنجبیل ) و نمک و روغن زیتون و آب برای چهار ساعت با دمای ۱۷۰ درجه داخل فر بپزید
نان تست را برش داده و به شکل قیف درآورید و داخل آن را با ژیگو پخته شده بالا پیاز و گوجه فرنگی و جعفری پر کنید و توی ظرف بچینید و بین آنها را با پنیرموزارلا رنده شده پر کنید و داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه ۱۰ دقیقه بپزید
برای سس هم از ترکیب ماست_یونانی خیار و آبلیموترش و سرکه و نمک و نعناع و شوید و جعفری و پودرسیر و روغن زیتون استفاده کنید
@shirini71❤️
رول_نان_پاکستانی
مواد لازم
نان تست 1 بسته
سیب زمینی متوسط 6 یا 7 عدد
فلفل سبز شیرین 10 عدد
گشنیز خرد شده 1/2 فنجان
روغن سرخ کردنی نمک و فلفل به مقدار کافی
طرز تهیه
سیب زمینی ها را همراه با آب روی حرارت قرار دهید تا بپزند. سپس آنها را آبکشی کنید و پوست آنها را بگیرید. سیب زمینی ها را در داخل کاسه ای بریزید و اول با گوشت کوب آنها را بکوبید و سپس با چنگال آنها را له کنید. فلفل سبز را خرد کنید و همراه گشنیز خرد شده و فلفل قرمز را داخل کاسه بریزید و با سیب زمینی مخلوط کنید.
کمی آب در یک ظرف بریزید. کناره های نان تست را با چاقو ببرید و نان ها تست را دانه دانه در آب بخیسانید. سپس بیرون بیاورید و آنها را بین دستانتان فشار دهید. از مخلوط سیب زمینی بردارید و درون تستها قرار دهید. سپس آنها را رول کنید و کنار هم بچینید.
داخل یک قابلمه کوچک روغن بریزید تا داغ شود. سپس رولهای نان را دانه دانه درون روغن سرخ کنید تا طلائی رنگ شوند. این رولهای سوخاری خوشمزه را با ماست موسیر سرو کنید.
@shirini71❤️
برگر ايتاليايي بادمجون يا همون كوكوي بادمجون خودمون👆😎ولي متفاوت!
مطمئنم از درست كردنش پشيمون نميشيد.
طرز تهيه:
دو عدد بادمجان متوسط را خوب بشوييد و مكعبي به اندازهء يك بند انگشت خرد كنيد( با پوست)
در ظرف مناسبي بسيار كم روغن ريخته و بادمجان ها را با نمك و پودر سير به مدت ١٠ دقيقه روي حرارت قرار دهيد تا فقط كمي نرم شوند و فرم خود را از دست ندهند.
سپس از روي حرارت برداشته صبر كنيد كمي خنك شوند.
١عدد سيب زميني را پخته و رنده كنيد سپس بادمجان ها ، ١عدد تخم مرغ، ٣ ق غ پودر سوخاري، ١ق غ برگ ريحان خرد شده و ١ ق غ پنير پارمزان را به آن افزوده خوب
مخلوط كنيد.
چنانچه احساس كرديد پودر سوخاري بيشتري احتياج دارد ١ الي ٢ ق ديگر بيفزاييد.
اكنون هر بار به اندازه ء يك نارنگي از مواد برداشته روي سطح كار كه كمي آرد سوخاري پاشيده ايد به شكل گرد باز كنيد و در كمي روغن داغ شده هر دو طرف آن را سرخ كنيد.
بعد از سرخ شدن روي حوله هاي كاغذي مخصوص آشپزخانه قرار داده تا روغن اضافي آن گرفته شود. 🌻همچنين مي توانيد سيني فر را كمي چرب كرده برگرها را روي آن چيده كمي روغن اسپري كنيد و داخل فر قرار دهيد تا بپزند.
@shirini71❤️
#کیک_لواشک
ما به جعبه یا یونولیت یاهرظرفی که دوست دارید نیاز داریم که روش رو با سلفون حسابی میپوشونیمو بعد لواشک ها رو روی جعبه ها کاور میکنیم و گوشه هاش رو با قیچی میبریم وبا دست فیکس میکنیم. این کار خیلی اسونه و بدون درد سر لواشک ها به سلفون میچسبه.
بعد برای کف ظرف لواشک ها دایره میبریم وکف قالب گذاشتم من باترشک خونگی رب انار و البالوی خشک قیسی خردهای لواشک وهرچیزترشی که دوست داریدداخلش وپرکنید بعدم یه دایره برای درش بریدم وبعدگذاشتم یخچال سفت شدازقالب جداکرده وبه دلخواه تزیین کنید.
🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜
@shirini71❤️
#قرابیه_لیمویی
#شیرینی_بدون_همزن
مواد لازم:
نصف استکان روغن مایع 40گرم
1استکان پودر قند 50گرم
2قاشق غذاخوری شکر
1پاک وانیل شکری 5گرم یا وانیل ایرانی کمی
2عدد تخم مرغ
آب نصف یک عدد لیموی ترش بزرگ
رنده پوست 2عدد لیمو
2/5لیوان آرد الک شده
بیکینگ پودر دو و نیم قاشق چایخوری یا ده گرم
یک کاسه پودر قند برای غلتاندن قرابیه
تخم مرغ، وانیل و پودر قند رو با چنگال هم میزنید بعد دوقاشق شکر را اضافه میکنید وهم میزنیم و بعد روغن رو اضافه میکنیم، بعد رنده پوست لیمو و آبلیمو رو اضافه میکنیم بعد بیکینگ پودر رو اضافه میکنیم قشنگ هم میزنیم بعد آرد رو کم کم اضافه میکنیم تا خمیر نرمی بدست بیاد بعد میزاریم یخچال نیم ساعت بمونه، بعد میاریم گلوله های کوچک برمیداریم و در پودر قند میغلتونیم، بعد در سینی که کاغذ روغنی گذاشتیم میگذاریم در فر از قبل گرم شده روی 180درجه15دقیقه بپزه، حتما پخت قرابیه رو کنترل کنید چون زیاد بمونه خشک میشه بعد دوازده دقیقه با خلال چک کنید ببینید چقد دیگه نیازه هست بمونه تا بپزه، واسه من یکربعه پخت، نوش جانتون😍
نکته من مواد رو با چنگال و موقع ریختن آرد با دست مخلوط کردم. میتونید از همزن هم استفاده کنید.دقت کنید خیلی تو فر نمونه چون سفت میشه، واینکه قرابیه بعد پخت نرمه بهش دست نزنید تا خنک شود و سفت شود.
@shirini71❤️
#رژیم_لاغری_روزانه_ویژه_تابستان
❤️ روز هشتاد و چهارم ❤️
🍋ناشتا : 1 عدد میوه فصل
🍋صبحانه : یک کاسه عدسی+ یک قاشق غذاخوری ابلیمو
🍋یک ساعت پس از صبحانه : ۱ لیوان قهوه تلخ
🍋ساعت ده صبح : ۶ عدد هویج کوچک
🍋نیم ساعت قبل از ناهار :2 عدد سیب
🍋ناهار : سالاد به هر میزان که میل دارید بدون سس+ یک کف دست نان سبوس دار + یک سیخ کباب کوبیده
🍋عصرانه : 2 عدد میوه
🍋شام : سوپ پیاز یک کاسه + سالاد بدون سس یک کاسه
🍋بعد از شام ۱ لیوان شیر کم چرب
🍋روزی 8 لیوان آب فراموش نشود.
🍋نیم ساعت صبح پیاده روی انجام شود. بدن خود را گرم کنید و چند حرکت شکم و پهلو انجام دهید
#املت_پفکی 😋😋😋
📍مواد لازم
1 عدد سیب زمینی متوسط
4 عدد تخم مرغ
1 قاشق غذاخوری آرد
نمک، فلفل سیاه و سفید و فلفل قرمز به مقدار لازم
جعفری ساطوری مقداری
📍طرز تهیه
سیب زمینی ها را پوست بگیرید و نازک خرد کنید
.
یک قاشق غذاخوری روغن در تابه ریخته و سیب زمینی ها را اضافه کنید ، درب تابه رو بگذارید تا با حرارت کم بپزد
زرده تخم مرغ و سفیده را از هم جدا کنید. سفیده را با یک همزن بزنید تا پف کنه.
آرد و نمک رو به زرده تخم مرغ اضافه کرده و هم بزنید. این مخلوط را به سفیده تخم مرغ اضافه کرده و با هم مخلوط کنید تا یکدست بشه.
مخلوط را روی سیب زمینی های نرم شده در قابلمه بریزید و روش رو صاف کنید جعفری ، فلفل سیاه و فلفل قرمز و.. را اضافه کنید و دربش روبپوشانید. بعد از پخت یک طرف آن را وارونه کنید و طرف دیگر هم سرخ کنید و در انتها برش زده و نوش جان کنید .. شما میتونید در مرحله دوم پخت یعنی زمانی که موارد رو وارنه کردید روی سیب زمینی ها پنیر پیتزا اضافه کرده و بعد از پخت برش زده و سرو نمایید.
@shirini71❤️