هدایت شده از مجله علمی و پزشکی
۷ اتقاق خوب در بدن پس از ترک شیرینی و شکلات !🍫
◽️سالم و شاداب شدن قلب
◽️خدا حافظی با آکنههای پوستی
◽️فاصله گرفتن از دیابت
◽️لبخند واقعی به سراغتان میآید
◽️تجربه یک خواب آرام
◽️هوشیاری بیشتر با کاهش مصرف مواد قندی
◽️کاهش مصرف مواد قندی راهی برای کاهش وزن
@MajalePezeshki71
#کوکوی_گوشت_و_سبزی
حدود 200تا 250گرم گوشت چرخکرده رو با یه دونه پیاز متوسط رنده شده و یه دونه سیب زمینی خام که ریز رنده کردم و شستم و آبش رو فشردم. حدودا نصف تا یه لیوان سبزی کوکو. نمک و فلفل. پودر آویشن. آرد سوخاری. ارد نخود و ارد گندم از هر کدوم یه ق. و دو تا تخم مرغ
همه رو مخلوط و ورز دادم. یه مایع سفتر از کوکو و شلتر از مایه کتلت حاصلش بود. حدود نیم ساعت استراحت دادم بعدم تو دستم شکل دادم و تو روغن دو طرفش رو سرخ کردم
#نگهداری_طولانی_مدت_سبزی_خوردن
سلام عزیزان.. روزتون بخیر
اگه از این قابلمه های روحی ندارید بهتون پیشنهاد میکنم همین امروز برید یه دونه بخرید💚
من همه مدل نحوه ی نگه داری سبزی و خیار رو امتحان کردم
دستمال خریدم
تو سفره پیچیدم
تو دستمال و پلاستیک گذاشتم
ظرف مخصوص خریدم
اماااااااا هیچ کدوم اندازه این روش خیار و سبزی هامو تازه نگه نداشت سبزی و خیار رو خوب بشورید و خشک کنید من سبزی رو میریزم رو پارچه تا خوب خشک بشه خیار رو هم که با دستمال خشک میکنم بعد داخل این ظرف روحی میریزم و میذارم یخچال هفته ها سالم میمونه حتی، حتما امتحان کنید.
#پیراشکی_پنیری
▫️تخم مرغ (کوچک): 2 عدد
▫️سرشیر: 150 گرم
▫️ماست: یک دوم پیمانه
▫️نمک: یک قاشق چای خوری
▫️بیکینگ پودر: یک قاشق سوپ خوری
▫️آرد: 3 پیمانه
▫️برگ جعفری (ریز خرد شده): به مقدار لازم
▫️شبت (ریز خرد شده): به مقدار لازم
▫️پنیر فتا: به مقدار لازم
▫️دانه کنجد: به مقدار لازم
زرده و سفیده تخم مرغ ها را جدا کنید. سفیده های تخم مرغ، ماست و سرشیر را با همزن به خوبی مخلوط کنید. آرد، نمک و بیکینگ پودر را اضافه و مخلوط کنید. خمیر را به خوبی ورز دهید (مقدار آرد باید تا حدی باشد که خمیر به دست نچسبد).
برگ جعفری و شبت ریز خرد شده را اضافه کرده و مواد را ورز دهید. گلوله هایی به اندازه گردو از مواد جدا کرده و با کف دست آنها را پهن کنید. مقداری از پنیر فتا وسط هر یک بگذارید و خمیر را روی مواد برگردانده و با چنگال لبه های آن را محکم کنید.
آنها را در سینی فر پوشیده شده با کاغذ روغنی بچینید. زرده تخم مرغ ها را کمی زده و با برس روی پیراشکی ها بمالید و دانه کنجد روی آنها بپاشید.
پیراشکی ها را در فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه سانتیگراد (325 درجه فارنهایت) قرار دهید تا طلایی و برشت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کوفته_بیگندلی😍😋
بادنجان 3 عدد
کره 2 ق غ
آرد 2 ق غ
شیر 1/5 لیوان
پنیر چدار 100 گرم
نمک و فلفل هرکدوم ½ قاشق
کوفته
گوشت چرخ کرده 350 گرم
پودر نان 2 ق غ
تخم مرغ 1 عدد
پیاز کوچک 1 عدد
سیر 1 حبه
نمک 1 ق چ
بادنجان هارو کباب کنید.بعد یه برش وسطش بزنید و با قاشق گوشت داخلش رو بکنید و در ظرفی بریزید.
در ماهیتابه روی شعله متوسط کره رو اضافه کنید.سپس آرد رو اضافه کنید و تفت بدید.بعد بادنجون هارو اضافه کنید. شیر رو اضافه کنید و مخلوط کنید.در آخر نمک و فلفل و پنیر چدار رو اضافه کنید و مخلوط کنید.
برای کوفته ها هم پیاز و سیر رو رنده ریز کنید.همه موادش رو باهم مخلوط کنید و ورز بدید و نیم ساعت درشو سلفون بکشید و داخل یخچال بذارید.بعد به اندازه گردو ازش بردارید و بهش شکل بدید و سرخش کنید.
کوفته ها رو در آخر روی مواد بادنجون بچینید.