#چالش_لاغری_پاییزه🍁🍁🍁
#روز_ششم
✅ناشتا 2 قاشق آبلیمو+ 2 لیوان آب گرم
🧀 #صبحانه : یک کف دست نان سنگگ+30 گرم پنیر+1عدد خرما+خیار+گوجه+یک فنجان قهوه (250کالری)
🍀 #میان_وعده :یک لیوان شیر کم چرب+یک عدد بیسکوئیت ساقه طلایی
❤️یک ساعت قبل از ناهار نیم ساعت چند حرکت شکم و پهلو
💚قبل از ناهار 2 لیوان آب
🍄 #ناهار: سالاد بدون سس به هرمیزان که میل دارید +یک کف دست ماهی بخارپز+5 قاشق غذاخوری سبزی پلو( 300کالری)
☕️میان وعده #عصر :یک لیوان قهوه + شش عدد مغز
💙نیم ساعت قبل از شام 1 لیوان آب
🍟 #شام:سالادبدون سس به هرمیزان که میل دارید +3 قاشق غذاخوری الویه رژیمی+دو کف دست نان لواش ( 270کالری)
@shirini71❤️
#خرمای_ضیافتی
مواد اولیه :
شکر 5 ق غ
آرد 4و نیم ق غ
شیر 2 لیوان
خرما یک قوطی
وانیل نوک ق چ
طرزتهیه :
خرما را نیم ساعت در آب خیس دهید ترجیحا از خرماى نیمه سفت استفاده کنید چون خرماى سیاه زود له میشود دیگر قابل استفاده نیست مگر اینکه در آب خیس نداده مستقیم پر کنید
مواد حریره را باهم و مخلوط کرده روى حرارت بپزید وقتی مواد به غلظت کافی رسید زیرشو خاموش کنیدوقتى کمى خنک شد داخل قیف خامه زنى بریزید.هسته وسط خرما را بیرون آورده با حریره پر کنید یک عدد گردو روى حریره وسط خرما بگذاریدو با پودر پسته تزئین کنید.
نکته. داخل خرما رابا بستنى یا خامه فرم گرفته هم میتوانید پر کنید.
🍮🍮🍮🍮🍮🍮🍮🍮🍮🍮
@shirini71❤️
#كاچى_مخصوص
ارد ١ پيمانه
نبات ١ پيمانه
اب ٤ پيمانه
كره ١٠٠ گرم
زعفران دم كرده ٢ ق غ
كنجد ٢ ق غ
زيره سبز ١ ق م (دلخواهى هست )
مغز بادام و گردو هر كدوم ٢ ق غ
هل درسته ٤ عدد
گلاب نصف استكان
ابتدا نبات را با اب و هل ميزاريم بجوشه تا نبات اب بشه بعد يك مقدار بجوشه در اخر گلاب و زعفران را اضافه ميكنيم بعد از رو اجاق برميداريم .
در قابلمه اى كره را ميريزيم تا اب بشه بعد ارد را اضافه ميكنيم و مرتب هم ميزنيم تا وقتى بوى ارد بلند بشه ولى رنگش زياد تغيير نكنه بعد از رو اجاق برميداريم و شيره را كه از صافى رد كرديم كم كم به مواد اضافه ميكنيم و مرتب هم ميزنيم و روى اجاق قرار ميديم تا كمى غليظ شود .
در اخر مغزها و كنجد و زيره را هم اضافه ميكنيم و ميگذاريم چند جوش بزند اگر زياد سفت شد ميتونيم كمى اب جوش اضافه كنيم و هم بزنيم تا غلظت ماست يا كمى رقيقتر باشد بعد از رو اجاق برميداريم .
@shirini71❤️
#ژله رولى دسته گى
نصف بسته ژله رو با نصف ليوان اب جوش مخلوط و روى حرارت كترى بنمارى كنين،از رو كترى بردارين،بستنى وانيلى رو از فريزر در بيارين به اندازه نصف ليوان بندازين داخل ژله كه هنوز گرمه،با قاشق به تيكه هاى كوچيك تر اندازه يه حبه قند تقسيم كنين بزارين با گرماى ژله آب بشه،بعد كه آب شد به مقدار خيلى جزعى در حد يك بار با قاشق هم بزنين بيشتر نشه داخل سينى ٢٠*٣٠ مشما فريزر پهن كنين،(بايد قطر ٣-٤ميل بشه)،بزارين داخل يخچال روى سطح كاملا صاف ٤٥-٥٠دقيقه بمونه بعد بيارين بيرون رول كنين
@shirini71❤️
#پیراشکی_پیچی
واسه خمیر از یک پیمانه شیر ولرم 🌼یک ق غ پودر خمیر مایه🌼شکر و نمک از هرکدوم ی
ک ق چ🌼آرد تا حدی که بدست نچسبد🌼روغن زیتون و روغن مارگارین از هرکدوم دو ق غ🌼تخم مرغ یک عدد🌼
شیر ولرم را با شکر و خمیر مایه قاطی کرده وبمدت ده دقیقه میزاریم در دمای آشپزخونه بماند بعد در کاسه بزرگ همه مواد با هم قاطی کرده وکم کم آرد اضافه کرده تا خوب قاطی شود خوب ورز داده تا جای ارد بیفزایید که خمیر بدست نچسبد چون بیشتر باعث سفت و خشک شدن خمیر میشود حالا روی خمیر آماده را سلفون کشیده و به پارچه روش انداخته بمدت یک ساعت استراحت کند...بعد خمیر باز کرده وبرای پیراشکی و پیتزا و اشترودل و پای میتوان ازش استفاده کرده البته من امروز پیراشکی درستیدم که خمیر باز کردم وبا این اندازه مواد حدود هشت عدد پیراشکی بزرگ در اوردم ...برای موادش هم هرچی دوست داشتید استفاده کنید من از مرغ آبپز و پنیر و فلفل دلمه ی و کمی قارچ داخلش ریختم البته مانند مواد ماکارونی درست کردم بعد داخل هر کدوم ریختم وروش رومال تخم مرغ و کمی زعفران زدم و در فر از قبل گرم شده بمدت نیم ساعت گذاشتم بپزد
@shirini71❤️
#بادمجان_پلو_قزوینی
یک عدد پیاز بزرگ رو خرد و داخل روغن سرخش میکنیم،سپس دو عدد بادمجان رو به صورت حلقه ای بریده و سرخ میکنیم،گوشت چرخ کرده رو هم اضافه و سرخ میکنیم،دو عدد گوجه متوسط رو هم نگینی خرد و به مواد اضافه و سرخ میکنیم،یک ق سر خالی رب گوجه و مقداری نمک و فلفل و زردچوبه اضافه میکنیم،و خوب مواد رو هم میزنیم(من یک ق غ رب نارنج هم ریختم)شما میتونید دو ق غ آبغوره هم بریزید،مواد برنج آماده س
میریم سراغ پلو🚶♀️
برنجمون رو آبکشی میکنیم،کاملا آبش رو که کشید،برنج داخل ظرف گود ریخته بهش زعفرون اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم،سپس ته و دیواره قابلمه رو با روغن چرب کرده،و یک لایه برنج زعفرونی ریخته و خوب فشار میدیم و با دست صافش میکنیم،سپس موادمون رو میریزیم و با پشت قاشق صاف میکنیم،و بقیه ی برنج زعفرونی رو اضافه میکنیم،و برنج رو روی شعله پخش کن،با شعله کم میذاریم بپزه
پ ن:میتونید برنجتون رو با شوید بپزید که من ترجیح دادم زعفرونی باشه
@shirini71❤️
#میگو_پلو
#مچبوس_میگو🍤
طرز تهیه:
برنج سه پيمانه
ميگو يك كيلو(يا ٨٠٠ گرم)
ابتدا پياز نگيني شده رو با روغن و مقداري كره تفت ميديم به همراه سير و زنجبيل رنده شده بعد زيره ، برگ بو و برگ كاري و ليمو اماني(هر كدوم دو سه دونه) رو كمي تفت ميديم سپس يك قاشق غذاخوري رب گوجه فرنگي رو اضافه ميكنيم و تفت ميديم بعد دو عدد گوجه فرنگي نگيني رو اضافه ميكنيم حالا نوبته ادويه جات زردچوبه و ادويه كاري و پودر فلفل قرمز، پودر دارچين، زعفرون هر كدوم يك ق چ بعد هل و ميخك هر كدوم دو سه دونه همه رو با هم تفت ميدهيم ( نصف عصاره سبزيجات اليت در صورت تمايل ) و فلفل سبز تند يكعدد ، بعد ميگو ها رو اضافه ميكنيم و تفت ميديم و در آخر گشنيزه تازه خردشده و شويد تازه خرد شده هر كدوم نصف فنجان به موادمون اضافه ميكنيم و باز هم كمي تفت ميديم به اندازه كافي آبجوش روي مواد ميريزيم تا ميگو ها پخته بشن حالا نوبت برنج خيس خورده ست برنج رو اضافه ميكنيم تا بصورت كته دم بكشه و براي تزيين از گشنيز تازه و پياز داغ استفاده ميكنيم💝
_______________________
همراهی شما باعث افتخار ماست💞
@shirini71❤️
#سالاد_انار
البته ساندویچ مرغم هم کنارشه، که مطمئنا بلدید، ولی برای عزیزانی که تازه شروع به آشپزی کردن میگم، ابتدا مرغ رو با ادویه و نمک پختم، و ریش کردم بعد ماهیتابه رو روغن ریختم و زردچوبه توی روغن ریختم کمی که داغ شد مرغ های ریش شده رو بهش اضافه کردم و سرخ کردم، خب حالاد سالاد خوشرنگ ما، کلم بنفش رو بعد از تمیز کردن رنده درشت کردم و انار دون شده رو بهش اضافه کردم، یدوه پیاز قرمز رو هم خلال کردم بهش نمک، آویشن زدم و با سس مایونز و یا سس سالاد فرانسوی مخلوط کردم
پ. ن. پیاز، گوجه، جعفری رو با هم خرد کنيد و با ساندویچ مرغ نوش جان کنید
@shirini71❤️
#کیک_کاسترد
تخم مرغ : ۴ عدد
آرد سفید : ۲ لیوان(دسته دار فرانسوی)
پودر کاسترد : نصف لیوان
شکر : ۱ لیوان
شیر : نصف لیوان
روغن مایع :نصف لیوان
بکینگ پودر :۲ قاشق چایخوری
وانیل : نوک قاشق چایخوری
ابتدا
. طبق معمول نیم ساعت قبل شروع کار همه مواد را از یخچال خارج کردم تا موادبه دمای محیط برسه
آرد و بکینگ پودر و کاسترد را سه بار الک کردم
قابلمە را چرب کردم
تخم مرغ ها،شکر و وانیل رو در کاسه ای ریختم هم زدم تا کرم رنگ و کشدار شه
شیر رو اضافه کردم و سی ثانیه هم زدم
روغن رو اضافه و سی ثانیه دیگه هم زدم
حالا ارد،کاسترد وبکینگ پودر الک شده را طی سه مرحله به مایه اضافه کردم فقط در حد مخلوط شدن با لیسک هم زدم (بیشتر هم نزنید چون هوای داخل تخم مرغها از بین میره و کیک پف نمیکنه)
مایه ی کیک رو تو قابلمە ریختم و دم کنی گذاشتم
اجاق من چون برقیه روی درجه یک بمدت یکساعت و نبم گذاشتم و روی گاز روی حرارت کم بزارید باهمین مدت زمان در نهایت با سیخ چوبی چک کنید اگه بهش نچسبید امادست.
چهل دقیقه اول اصلا در قابلمه را برندارید چون پف کیک میخوابه.
پودر کاسترد رو میتونید از سوپرمارکتا و لوازم قنادیا تهیه کنید
@shirini71❤️
#فینگر_فود :
سوسیس 🍅🌶🍞🌭🍕
فلفل دلمه رنگی
پنیر گودا رنگی
@shirini71❤️