eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
8.7هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
(گــل)😍 @shirini71❤️ موادلازم: گوشت 200گرم پیاز 3عدد نان خشک 2قاشق غذاخوری بلغور گندم 150گرم عدس 200گرم کشک 1لیوان نعنا (خشک) 2قاشق غذاخوری سیر 1بوته خیار چنبر 1کیلو نمک به میزان لازم فلفل به میزان لازم آرد۴پیمانه یابه میزان لازم روغن مایع نصف پیمانه شیر نصف پیمانه شڪر نصف پیمانه آب ولرم یڪ پیمانه تخم مرغ یڪ عــدد خمیرمایه یڪ ق سوپخوری شڪر یڪ ق غذاخوری تخم مرغ ڪنجد سیاه دانه براے تزیین طــرزتــهیــه: ابتداخمیرمایه ویڪ ق غذاخوری شڪر رادرآب ولرم ریخته هم میزنیم ڪنارمیگذاریم تاعمل بیاید. درڪاسه اے بزرگترشیر،شڪر،روغن وتخم مرغ راباهمزن دستــے هم میزنیم بعدخمیرمایه عمل آمده رااضافه ڪرده هم میزنیم سپس آردراالڪ ڪرده ڪم ڪم اضافه میڪنیم وبادست ورزمیدهیم وحدودا ۴۰ضربه به خمیرمیزنیم(خمیررابرداشته وداخل ڪاسه میڪوبیم) روی ڪاسه سلفون ڪشیده وپارچه یاپتوپوشانده درجاے گرم ۱ساعت استراحت میدهیم. سپس خمیرراورزداده تاهواے آن خارج شده وبه شڪل هاے دلخواه چانه گیرے میڪنیم وحدود ۱۰دقیقه داخل سینــے استراحت میدهیم رومال ڪرده ڪنجدوسیاه دانه میپاشیم ودرفر ازقبل گرم شده باحرارت ۱۷۰درجه بمدت ۲۰تا ۳۰دقیقه میپزیم. ✅برای اینڪه نانهاے نرم ترے داشته باشیم بهتراست خمیر راکمــے شل تر بگیریم ✅داخل یڪ ظرف فلزے یاقابلمه آب ریخته وداخل فر زیر سینــے نان قــرارمیدهیم تابخارشده ونانها نرم تر شوند. این خمیربه همین صورت هم خوش طعمه ولی اگه دوست داشتین میتونین ازهل ساییده داخل خمیراستفاده کنین وهم چنین کشمش برای اینکه شیرین تر بشه😋
_سبزی_کوفته _قلقلی🥩 پیاز خرد کردم وسرخ کردم مقداری زردچوبه وفلفل زدم سبزی قورمه رو خرد کرده وکاملا سرخ کردم ریختم داخل قابلمه وآب ریختم وگذاشتم بپزه و گوشت چرخ کرده با پیاز رنده شده ونمک وفلفل ورز دادم وکوفته قلقلی درست کردم یک ساعت گذاشتم یخچال بعد یکم سرخ کردم کوفته قلقلیها و لوبیا هامو ریختم چون قبلا پخته شده بودن حرارت وکم کردم یه کم بعد لیمو عمانی هم با چنگال سوراخ کردم وانداختم داخل خورشت وکمی هل وزعفران هم اضافه میکنم ونمک غذا راهم.میریزم ومیزارم خوب جا بیفته نکته. اگه دیدید قورمه سبزیتون جا نیفتاده یه تکه یخ بندازید تو خورشت تا روغن غذا را بکش بالا وخورشتتون جا افتاده معلوم بشه. نکته. همیشه یک قاشق شنبلیله خشک و پودر شده بریزید تو خورشت خیلی خوشمزه و خوشرنگ میشه خورشتتون من رب هم میریزم یکم 😁 نکته. سبزی من شامل، تره، جعفری، شنبلیله، یکم هم اسفناج @shirini71💛
🍜 😋 🔸يك فنجون نخود، دو فنجون عدس و سه فنجون لوبيا چيتى را خوب بپزين. پياز داغ كنين از نوع فراوون، دو سه قاشق رب را توش تفت بدين و توى اش بريزين و رشته اش را هم اضافه كنين بعد الو بخارا به اندازه يكى دو مشت، به سليقه خودتون توش بريزين و بزارين جا بيافته. ♦️نعنا داغ توش اگر ريخته شه خيلى خوشمزه تره و من يك كم سركه قرمز هم توش ريخت@shirini71💛
🍵 😋 🔸دو سه قاشق پیازداغو نصف پیمونه جو پرک رو با دو پیمونه آب مرغ یا گوشت یا سبزیجات بذارین رو گاز یه ده دقیقه بمونه تا جو پرکا لعاب بدن حالا صد تا صدوپنجاه گرم اسنفاج خام بریزین توشو و بعد دو سه دقیقه سوپو پوره کنین بعدش یک تا دو پیمونه دیگه آب هر چی دوست دارین، بسته به غلظتی که میخواین به سوپتون اضافه کنین و بذارین یه ده دقیقه ای جا بیوفته، اگه دوست داشتین آخر کار یکم شیرم میتونین توش بریزین @shirini71💛
نون شکلاتی با خمیر جادویی به روش خودم😁 روغن مایع ۱۲ ق غ ارد ۳ونیم لیوان شیر ۱ لیوان خمیر مایع ۲ ق چ شکر ۴ ق چ نمک ۱ ق چ تخم مرغ ۲تا کره ۵۰ گرم خمیر مایه و۱ ق شکر رو با شیر ولرم که دست رو نمیسوزونه مخلوط میکنیم باید برای خوب عمل امدن خمیر مایه از ق پلاستیکی وظرف شیشه ای یا پلاستیکی استفاده بشه وروی خمیر مایه باید پوشونده بشه و۵تا ۱۰ دقیقه طول میکشه تا عمل بیاد .درظرف دیگه ای سفیدهای تخم مرغ شکر نمک روغن رو کمی میزنیم بعد ۲ق ارد رو به خمیر مایه اضافه میکنیم وهم میزنیم به تخم مرغ اضاف میکنیم وبعد کم کم ارد رو اضافه میکنیم درهمین حین کره نرم شده رو هم هم اضاف میکنیم ممکنه ارد کمتر یا بیشتر از دستور لازم بشه ووقتی خمیر نرم شد میزاریم جای گرم ۲ ساعت استراحت کنه بعد هم باهاش به هر شکل که خواستید میتونید نون درست کنید من خمیر رو گرد باز کردم به ۸قسمت تقسیم کردم وتوی هر قسمت کمی شکلات ریختم پیچیدم و با زردهای تخم مرغ زعفرون وشیر سرد رومال زدم ودرفر از قبل گرم شده ۱۸۰ درجه ۲۰ دقیقه پختم وبعد نوش جان میکنیم😉 @shirini71💛
40.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فیلم_آموزشی #آموزش_چند_غذا_ساده_برای_مدرسه_بچه_ها @shirini71💛
👇 🔻مواد لازم : 📝 ▫️تخم مرغ ۴ عدد ▫️شکر سه چهارم پیمانه ▫️روغن یک دوم پیمانه ▫️مربای بهار نارنج یک دوم پیمانه ▫️عرق بهار نارنج یک هشتم پیمانه ▫️شیر یک پیمانه سرخالی ▫️آرد دو و نیم پیمانه ▫️بکینگ پودر دو ق چ ✍ابتدا فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه گرم میکنیم و قالب را چرب و آرد پاشی می کنیم بعد تخم مرغ رو با شکر با دور تند همزن اونقدر میزنیم که حجیم و کرم رنگ بشه بعد روغن مایع اضافه میکنیم و در حد مخلوط شدن هم میزنیم بعد مربای بهار نارنج و عرق بهار نارنج رو اضافه میکنیم و در حد مخلوط شدن هم میزنیم ترکیب آردو بکینگ پودر که الک شده رو به همراه شیر متناوبا به مواد فوق اضافه کرده و با لیسک زیرو رو میکنیم بعد مواد داخل قالب ریخته و در پنجره وسط فر به مدت ۴۵ دقیقه میپزیم . @shirini71💛
طرز تهیه: پیاز بزرگی رو نگینی ریز خوردمیکنیم وتفت میدیم بعد سویا رو که از قبل یک ساعت در آب ولرم خیس کرده بودیم به پیازاضافه میکنیم فلفل دلمه ای در چند رنگ هم ریزخوردمیکنیم وبه موادمون اضافه میکنیم قارچ هم ورقه ایی خورد میکنیم وکمی بهش آبلیمو میزنیم وتفت میدیم وبه همراه نخود فرنگی ورب گوجه به باقی مواد اضافه میکنیم وتفت میدیم ونمک وفلفل وزردچوبه وپودر آویشن هم میزنیم ماکارونی رو با روغن ونمک میزاریم تا بپزه وبعد از آبکشی در قابلمه برمیگردونیم ومواد سبزیجات رو به ماکارونی اضافه میکنیم وخوب هم میزنیم ودر آخر پنیرپیتزا روی ماکارونی میریزیم وروی پنیر هم مقداری از قارچ وفلفل دلمه ایی ونخود فرنگی ومیریزبم و ماکارونی رو دم میکنیم ونوش جان @shirini71💛
_یزدی -طعم دار 😍 تخم مرغ 4عدد آرد 2 لیوان شکر 1لیوان سرخالی ماست 1لیوان سرخالی روغن مایع 1فنجان سرخالی عسل دوقاشق سوپخوری گلاب سه قاشق سوپخوری هل نصف قاشق چایخوری پکینپودر یک قاشق غذاخوری وانیل نوک قاش چایخوری نمک نصف قاشق چایخوری ابتدا پکینپودر رو با ماست مخلوط کنید بزارید کنار. تخم مرغ وانیل رو با همزن یکم بزنید بعد شکر رو اضافه کنید دوباره خوب بزنید بعد ماست رو اضافه کنید هم بزنید بعد عسل رو با گلاب و هل مخلوط کنید بعد بریزید داخل مواد و روغن مایع رو هم بریزید دوباره هم بزنید بعد آرد رو بانمک مخلوط کنید و سه بار الک کنید و در دومرحله به مواد اضافه کنید و هم بزنید بعد مایع رو بریزید داخل قالبها و روشون خلال بادام یا هرچیزی دوست دارید بریزید بعد بزارید داخل فر از قبل داغ شده 180 درجه به مدت 30 دقیقه البته حرارت فرها فرق میکنه خودتون حتما چککنید.کیک یزد های فوق‌العاده خوش عطر و خوشمزه ای هستند امیدوارم درست کنید و لذت ببرید. 😍 نکته. اگه میخواین کیکتون کله قندی و ترک برداره موقعی که مایع کیک رو ریختین قالب روشون رو بانوک کارد روغنی یه ضربدر بزنید بزارید تو فر با حرارت 200 درجه بعد ده دقیقه کمش کنید من عجله داشتم وقت نشد اینکار رو بکنم. 😁 نکته. میتونید هل رو زیاد بریزید. لطفا یک فاتحه برا پدرم بفرستین ممنون @shirini71💛
پنیر خامه ای نصف پیمانه ( همدمای اتاق ) شیر از نصف پیمانه یکم بیشتر تخم مرغ 5عدد ( زرده از سفیده جدا شده ) کره 50 گرم 3 قاشق غذاخوری ( همدمای اتاق ) شکر ,تقریبا ٣/٤ پیمانه آرد سفید شیرینی پزی از نصف پیمانه یکم بیشتر نمک نوک قاشق چایخوری نشاسته ذرت که سفید رنگه تقریبا ٣ قاشق غذاخوری سر خالی وانیل نصف قاشق چای خوری پودر تارتار ۱/4 قاشق چایخوری (من یک قاشق چایخوری آبلیمو زدم) اول پنیر خامه ای و شیر رو با هم قاطی میکنیم و همچنین کره که همدمای اتاق هست رو اضافه کنیدبریزید تو ظرفی به روش بن ماری بگذارید روی سر بخار کتری یا قابلمه ای که آب داخلش در حال جوش هست مثله دم کردن چای اما مواد مون نباید جوش بزنه همین که مخلوط بشن و روان کافیه از روی بخار برش دارید اما آب جوش و بگذارید روشن بمونه که نیازش داریم. تخم مرغ هامونو سفیده رو از زرده جدا میکنیم.سفیده اصلا توش زرده نریزه حتی یک ذره چون فرم نمیگیره با آبلیمو کمی میزنیم وقتی حالت پفکی گرفت نصف شکر رو اضافه میکنیم با دور تند انقدر میزنیم تا مثل خامه ی قنادی فرم بگیره میذاریم یخچال تا آب نندازه میریم سراغ زرده رو با بقیه شکر و وانیل هم میزنیم به مدت ۲ تا ۳ دقیقه تا خوب شکر و تخم مرغ مخلوط بشه. مخلوط شیر و پنیر خامه ای ، کره ای که درست کردیم و احتمالا تا الان سرد شدن رو اضافه میکنیم. یه کوچولوهم میزنیم. آرد و نشاسته رو الک میکنیم روی مخلوط مایع ای که درست کردیم. نکته مهم اینجاست که باید حتما از قبل آرد رو خوب با نشاسته ونمک مخلوط کنیدوالک کنید. یه کوچولو با همزن دستی مخلوط میکنیم بعد یه ۵ثانیه هم باهمزن برقی میزنیم تا آرد کاملا مخلوط بشه سفیده تخم مرغ رو به آرومی و بمقدار کم در سه مرحله مخلوط میکنیم با مایع کیکی که آماده کردیم, دورانی مخلوط میکنیم .خیلی لطیف این مرحله رو انجام میدیم چون نباید پف سفیده تخم مرغ بخوابه و از طرفی سفیده کاملا با مخلوط مایع یه دست بشه وقتی همه سفیده رو مخلوط کردیم یک مایع لطیف و پف کرده ای رو خواهیم داشت. قالبمون رو که از قبل آماده کردیم ک بهتره کف قالب رو هم کاغذ روغنی بزارید. ارتفاع کاغذ روغنی رو بیشتر ببرید تا طول بیشتری داشته باشه چون کیکمون خیلی پف میکنه. استفاده از کاغذ روغنی به این خاطره که اطراف کیک صاف صاف باشه و وقتی پخته میشه به راحتی از کاغذ جداشه و اطراف کیکمون خراب نشه. مخلوط کیکمون رو تو قالب میریزم . قالب رو چند بار تکون میدیم تا کاملا مایع کیک پخش بشه. سینی فر رو در حدود ١ تا تا ٢ سنتمیمتر همون آب جوشی که گفتم روی شعله باشه رو میریزیم و قالب رو میزاریم توی سینی که آب داغ توشه . میزاریم تو طبقه وسط طبق معمول از نیم ساعت قبل باید فرتون رو روشن کنیدو رو درجه حرارت ١۶٠ درجه سانتیگراد یا ٣٠٠ درجه فارنهایت میزاریم. کیک به مدت ١ ساعت و۳۰ دقیقه تو فر میمونه,این کیک باید با دمای خیلی کم و مدت زمان زیادی پخته بشه و متاسفانه فر با فر دماش فرق میکنه. نکات پخت : ۱. یکی از دلایل بافت نرم این کیک نشاسته هست پس لطفا حذفش نکنید ابدا ... ٢. از دلیل پف این کیک بر میگرده به سفیده تخم مرغ پس مطمئن باشید که خوب سفیده تخم مرغ رو هم زدید ۳. برای این که کیک بعد پخت پوفش رو از دست نده و پوفش نخوابه وقتی کیک پخت از تو فر بلافاصله بیرون نیارید. فر رو خاموش کنید و در فر رو نیمه باز کنید بزارید کیک به مدت ١٠ دقیقه بمونه تو فر و بعد بیرون بیارید, حواستون باشه نباید بیشتر از ١٠ دقیقه بمونه چون اون وقت خیلی مرطوب و خیس میشه. ۴. ميتونيد از قالب کمربندی هم استفاده کنید اما باید زیرشو با فویل خوب پوشش بدید تا آب نره داخل قالب. @shirini71💛