eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.3هزار دنبال‌کننده
21.3هزار عکس
10.5هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
طرز تهیه: پیاز بزرگی رو نگینی ریز خوردمیکنیم وتفت میدیم بعد سویا رو که از قبل یک ساعت در آب ولرم خیس کرده بودیم به پیازاضافه میکنیم فلفل دلمه ای در چند رنگ هم ریزخوردمیکنیم وبه موادمون اضافه میکنیم قارچ هم ورقه ایی خورد میکنیم وکمی بهش آبلیمو میزنیم وتفت میدیم وبه همراه نخود فرنگی ورب گوجه به باقی مواد اضافه میکنیم وتفت میدیم ونمک وفلفل وزردچوبه وپودر آویشن هم میزنیم ماکارونی رو با روغن ونمک میزاریم تا بپزه وبعد از آبکشی در قابلمه برمیگردونیم ومواد سبزیجات رو به ماکارونی اضافه میکنیم وخوب هم میزنیم ودر آخر پنیرپیتزا روی ماکارونی میریزیم وروی پنیر هم مقداری از قارچ وفلفل دلمه ایی ونخود فرنگی ومیریزبم و ماکارونی رو دم میکنیم ونوش جان @shirini71💛
_یزدی -طعم دار 😍 تخم مرغ 4عدد آرد 2 لیوان شکر 1لیوان سرخالی ماست 1لیوان سرخالی روغن مایع 1فنجان سرخالی عسل دوقاشق سوپخوری گلاب سه قاشق سوپخوری هل نصف قاشق چایخوری پکینپودر یک قاشق غذاخوری وانیل نوک قاش چایخوری نمک نصف قاشق چایخوری ابتدا پکینپودر رو با ماست مخلوط کنید بزارید کنار. تخم مرغ وانیل رو با همزن یکم بزنید بعد شکر رو اضافه کنید دوباره خوب بزنید بعد ماست رو اضافه کنید هم بزنید بعد عسل رو با گلاب و هل مخلوط کنید بعد بریزید داخل مواد و روغن مایع رو هم بریزید دوباره هم بزنید بعد آرد رو بانمک مخلوط کنید و سه بار الک کنید و در دومرحله به مواد اضافه کنید و هم بزنید بعد مایع رو بریزید داخل قالبها و روشون خلال بادام یا هرچیزی دوست دارید بریزید بعد بزارید داخل فر از قبل داغ شده 180 درجه به مدت 30 دقیقه البته حرارت فرها فرق میکنه خودتون حتما چککنید.کیک یزد های فوق‌العاده خوش عطر و خوشمزه ای هستند امیدوارم درست کنید و لذت ببرید. 😍 نکته. اگه میخواین کیکتون کله قندی و ترک برداره موقعی که مایع کیک رو ریختین قالب روشون رو بانوک کارد روغنی یه ضربدر بزنید بزارید تو فر با حرارت 200 درجه بعد ده دقیقه کمش کنید من عجله داشتم وقت نشد اینکار رو بکنم. 😁 نکته. میتونید هل رو زیاد بریزید. لطفا یک فاتحه برا پدرم بفرستین ممنون @shirini71💛
پنیر خامه ای نصف پیمانه ( همدمای اتاق ) شیر از نصف پیمانه یکم بیشتر تخم مرغ 5عدد ( زرده از سفیده جدا شده ) کره 50 گرم 3 قاشق غذاخوری ( همدمای اتاق ) شکر ,تقریبا ٣/٤ پیمانه آرد سفید شیرینی پزی از نصف پیمانه یکم بیشتر نمک نوک قاشق چایخوری نشاسته ذرت که سفید رنگه تقریبا ٣ قاشق غذاخوری سر خالی وانیل نصف قاشق چای خوری پودر تارتار ۱/4 قاشق چایخوری (من یک قاشق چایخوری آبلیمو زدم) اول پنیر خامه ای و شیر رو با هم قاطی میکنیم و همچنین کره که همدمای اتاق هست رو اضافه کنیدبریزید تو ظرفی به روش بن ماری بگذارید روی سر بخار کتری یا قابلمه ای که آب داخلش در حال جوش هست مثله دم کردن چای اما مواد مون نباید جوش بزنه همین که مخلوط بشن و روان کافیه از روی بخار برش دارید اما آب جوش و بگذارید روشن بمونه که نیازش داریم. تخم مرغ هامونو سفیده رو از زرده جدا میکنیم.سفیده اصلا توش زرده نریزه حتی یک ذره چون فرم نمیگیره با آبلیمو کمی میزنیم وقتی حالت پفکی گرفت نصف شکر رو اضافه میکنیم با دور تند انقدر میزنیم تا مثل خامه ی قنادی فرم بگیره میذاریم یخچال تا آب نندازه میریم سراغ زرده رو با بقیه شکر و وانیل هم میزنیم به مدت ۲ تا ۳ دقیقه تا خوب شکر و تخم مرغ مخلوط بشه. مخلوط شیر و پنیر خامه ای ، کره ای که درست کردیم و احتمالا تا الان سرد شدن رو اضافه میکنیم. یه کوچولوهم میزنیم. آرد و نشاسته رو الک میکنیم روی مخلوط مایع ای که درست کردیم. نکته مهم اینجاست که باید حتما از قبل آرد رو خوب با نشاسته ونمک مخلوط کنیدوالک کنید. یه کوچولو با همزن دستی مخلوط میکنیم بعد یه ۵ثانیه هم باهمزن برقی میزنیم تا آرد کاملا مخلوط بشه سفیده تخم مرغ رو به آرومی و بمقدار کم در سه مرحله مخلوط میکنیم با مایع کیکی که آماده کردیم, دورانی مخلوط میکنیم .خیلی لطیف این مرحله رو انجام میدیم چون نباید پف سفیده تخم مرغ بخوابه و از طرفی سفیده کاملا با مخلوط مایع یه دست بشه وقتی همه سفیده رو مخلوط کردیم یک مایع لطیف و پف کرده ای رو خواهیم داشت. قالبمون رو که از قبل آماده کردیم ک بهتره کف قالب رو هم کاغذ روغنی بزارید. ارتفاع کاغذ روغنی رو بیشتر ببرید تا طول بیشتری داشته باشه چون کیکمون خیلی پف میکنه. استفاده از کاغذ روغنی به این خاطره که اطراف کیک صاف صاف باشه و وقتی پخته میشه به راحتی از کاغذ جداشه و اطراف کیکمون خراب نشه. مخلوط کیکمون رو تو قالب میریزم . قالب رو چند بار تکون میدیم تا کاملا مایع کیک پخش بشه. سینی فر رو در حدود ١ تا تا ٢ سنتمیمتر همون آب جوشی که گفتم روی شعله باشه رو میریزیم و قالب رو میزاریم توی سینی که آب داغ توشه . میزاریم تو طبقه وسط طبق معمول از نیم ساعت قبل باید فرتون رو روشن کنیدو رو درجه حرارت ١۶٠ درجه سانتیگراد یا ٣٠٠ درجه فارنهایت میزاریم. کیک به مدت ١ ساعت و۳۰ دقیقه تو فر میمونه,این کیک باید با دمای خیلی کم و مدت زمان زیادی پخته بشه و متاسفانه فر با فر دماش فرق میکنه. نکات پخت : ۱. یکی از دلایل بافت نرم این کیک نشاسته هست پس لطفا حذفش نکنید ابدا ... ٢. از دلیل پف این کیک بر میگرده به سفیده تخم مرغ پس مطمئن باشید که خوب سفیده تخم مرغ رو هم زدید ۳. برای این که کیک بعد پخت پوفش رو از دست نده و پوفش نخوابه وقتی کیک پخت از تو فر بلافاصله بیرون نیارید. فر رو خاموش کنید و در فر رو نیمه باز کنید بزارید کیک به مدت ١٠ دقیقه بمونه تو فر و بعد بیرون بیارید, حواستون باشه نباید بیشتر از ١٠ دقیقه بمونه چون اون وقت خیلی مرطوب و خیس میشه. ۴. ميتونيد از قالب کمربندی هم استفاده کنید اما باید زیرشو با فویل خوب پوشش بدید تا آب نره داخل قالب. @shirini71💛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
‍ ‍ ‍ ‍🍁🍁🍁 ✅ناشتا 2 قاشق آبلیمو+ 2 لیوان آب گرم 🧀 : یک کف دست نان سنگگ+30 گرم پنیر+1عدد خرما+خیار+گوجه+یک فنجان قهوه (250کالری) 🍀 :یک لیوان شیر کم چرب+یک عدد بیسکوئیت ساقه طلایی ❤️یک ساعت قبل از ناهار نیم ساعت چند حرکت شکم و پهلو 💚قبل از ناهار 2 لیوان آب 🍄 : سالاد بدون سس به هرمیزان که میل دارید +یک کف دست ماهی بخارپز+5 قاشق غذاخوری سبزی پلو( 300کالری) ☕️میان وعده :یک لیوان قهوه + شش عدد مغز 💙نیم ساعت قبل از شام 1 لیوان آب 🍟 :سالادبدون سس به هرمیزان که میل دارید +3 قاشق غذاخوری الویه رژیمی+دو کف دست نان لواش ( 270کالری) @shirini71❤️
مواد اولیه : شکر 5 ق غ آرد 4و نیم ق غ شیر 2 لیوان خرما یک قوطی وانیل نوک ق چ طرزتهیه : خرما را نیم ساعت در آب خیس دهید ترجیحا از خرماى نیمه سفت استفاده کنید چون خرماى سیاه زود له میشود دیگر قابل استفاده نیست مگر اینکه در آب خیس نداده مستقیم پر کنید مواد حریره را باهم و مخلوط کرده روى حرارت بپزید وقتی مواد به غلظت کافی رسید زیرشو خاموش کنیدوقتى کمى خنک شد داخل قیف خامه زنى بریزید.هسته وسط خرما را بیرون آورده با حریره پر کنید یک عدد گردو روى حریره وسط خرما بگذاریدو با پودر پسته تزئین کنید. نکته. داخل خرما رابا بستنى یا خامه فرم گرفته هم میتوانید پر کنید. 🍮🍮🍮🍮🍮🍮🍮🍮🍮🍮 @shirini71❤️
ارد ١ پيمانه نبات ١ پيمانه اب ٤ پيمانه كره ١٠٠ گرم زعفران دم كرده ٢ ق غ كنجد ٢ ق غ زيره سبز ١ ق م (دلخواهى هست ) مغز بادام و گردو هر كدوم ٢ ق غ هل درسته ٤ عدد گلاب نصف استكان ابتدا نبات را با اب و هل ميزاريم بجوشه تا نبات اب بشه بعد يك مقدار بجوشه در اخر گلاب و زعفران را اضافه ميكنيم بعد از رو اجاق برميداريم . در قابلمه اى كره را ميريزيم تا اب بشه بعد ارد را اضافه ميكنيم و مرتب هم ميزنيم تا وقتى بوى ارد بلند بشه ولى رنگش زياد تغيير نكنه بعد از رو اجاق برميداريم و شيره را كه از صافى رد كرديم كم كم به مواد اضافه ميكنيم و مرتب هم ميزنيم و روى اجاق قرار ميديم تا كمى غليظ شود . در اخر مغزها و كنجد و زيره را هم اضافه ميكنيم و ميگذاريم چند جوش بزند اگر زياد سفت شد ميتونيم كمى اب جوش اضافه كنيم و هم بزنيم تا غلظت ماست يا كمى رقيقتر باشد بعد از رو اجاق برميداريم . @shirini71❤️
رولى دسته گى نصف بسته ژله رو با نصف ليوان اب جوش مخلوط و روى حرارت كترى بنمارى كنين،از رو كترى بردارين،بستنى وانيلى رو از فريزر در بيارين به اندازه نصف ليوان بندازين داخل ژله كه هنوز گرمه،با قاشق به تيكه هاى كوچيك تر اندازه يه حبه قند تقسيم كنين بزارين با گرماى ژله آب بشه،بعد كه آب شد به مقدار خيلى جزعى در حد يك بار با قاشق هم بزنين بيشتر نشه داخل سينى ٢٠*٣٠ مشما فريزر پهن كنين،(بايد قطر ٣-٤ميل بشه)،بزارين داخل يخچال روى سطح كاملا صاف ٤٥-٥٠دقيقه بمونه بعد بيارين بيرون رول كنين @shirini71❤️
واسه خمیر از یک پیمانه شیر ولرم 🌼یک ق غ پودر خمیر مایه🌼شکر و نمک از هرکدوم ی ک ق چ🌼آرد تا حدی که بدست نچسبد🌼روغن زیتون و روغن مارگارین از هرکدوم دو ق غ🌼تخم مرغ یک عدد🌼 شیر ولرم را با شکر و خمیر مایه قاطی کرده وبمدت ده دقیقه میزاریم در دمای آشپزخونه بماند بعد در کاسه بزرگ همه مواد با هم قاطی کرده وکم کم آرد اضافه کرده تا خوب قاطی شود خوب ورز داده تا جای ارد بیفزایید که خمیر بدست نچسبد چون بیشتر باعث سفت و خشک شدن خمیر میشود حالا روی خمیر آماده را سلفون کشیده و به پارچه روش انداخته بمدت یک ساعت استراحت کند...بعد خمیر باز کرده وبرای پیراشکی و پیتزا و اشترودل و پای میتوان ازش استفاده کرده البته من امروز پیراشکی درستیدم که خمیر باز کردم وبا این اندازه مواد حدود هشت عدد پیراشکی بزرگ در اوردم ...برای موادش هم هرچی دوست داشتید استفاده کنید من از مرغ آبپز و پنیر و فلفل دلمه ی و کمی قارچ داخلش ریختم البته مانند مواد ماکارونی درست کردم بعد داخل هر کدوم ریختم وروش رومال تخم مرغ و کمی زعفران زدم و در فر از قبل گرم شده بمدت نیم ساعت گذاشتم بپزد @shirini71❤️