هدایت شده از مجله علمی و پزشکی
در سوپها ذرت بریزید !
▫️مقوی معده است
▫️موجب لاغری شکم و پهلو میشود
▫️کلسترول و چربیخون را کاهش میدهد
+ افراد کمخون، به ویژه دختران جوانی که دچار کمخونی ناشی از کمبود ویتامین B۱۲ هستند، با خوردن ذرت میتوانند به بهبود این نوع از کمخونی کمک کنند
#خواص
@MajalePezeshki71
28.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
--•-•-•-------❀•🌳•❀ --------•-•-•--
#آشپزی_روستایی
#زندگی_روستایی 🏡
#سیرواویج (سیرابیج)
چند هفته پیش به عشق همچین روزی سیرها رو کاشتم و بی صبرانه منتظر بودم تا با دستای خودم برگاشو بچینم و باهاش یه سیرواویج خوشمزه درست کنم.
نمیتونم با کلمات توضیح بدم که چیدن برگ سیرهای خوش عطر که خودت با دستای خودت کاشتیشون چقدر حس خوبی داره.🫠
این غذای گیلانی تو شمال خیلی پر طرفداره.
سیرواویج با همهی سادگیش طعمی به یاد موندنی داره و در کنار ماهی سفید و ترب سفید یه ترکیب بینظیر میسازه.
🔴 مواد لازم برای دو نفر:
۲۰۰ گرم برگ سیر
۲ عدد تخم مرغ
نمک و زردچوبه به میزان دلخواه
ماهی به میزان دلخواه
7.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
با صدا ببنید🔉
🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥
🍓 آموزش املت لقمه ای🍓
#کلیپ_آموزش_املت_لقمه_ای😋
10.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
با صدا ببنید🔉
🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥
🍓 آموزش دونات سیب زمینی🍓
#کلیپ_آموزش_دونات_سیب_زمینی😋
#کباب_لقمه
🔺مواد لازم :
گوشت چرخکرده ۵۰۰گرم
(مغزران گوساله ۲۵۰گرم و سردست گوساله ۲۵۰گرم استفاده کردم )
قلوه گاه گوسفندی ۱۰۰گرم
سویا ۱و ۱/۲پیمانه
پیاز ۱۵۰گرم
فلفل دلمه ای قرمز ۱عدد
سبزی جعفری وگشنیز ۲ق غ
عصاره گوشت ۱عدد
پودر سوخاری ۴۰گرم
ادویه ها
نمک ۲ق چ
پودر تخم گشنیز ۲ق چ
پودر سیر ۱ق غ
پاپریکا دودی ۱ق غ
پودرپیاز ۱ق چ
فلفل سیاه ۱/۲ق چ
برای رنگ بهتر کباب لقمه از پاپریکا مایع استفاده کردم .
اگر پاپیریکا دودی ندارید ؛پاپریکا ساده بریزید و کمی اسانس دود اضافه کنید.
اول ازهمه سویا رو با آب جوش خیس بندازید .به مدت ۱۰دقیقه .بعد از صافی رد کنید.تا آبش گرفته بشه نیاز به چلوندنش نیست .همینکه آبش با دستتون بگیرید کافیه.
نیاز داریم به چرخگوشت یا غذاساز.اگر قدرت فذاسازتون خوب نیست ؛از چرخگوشت استفاده کنید .سویا رو به همراه عصاره گوشت داخل غذاساز ریختم چندپالس زدم که نرم بشه.گوشت چرخکرده رو به همراه پیاز وادویه ها رو هم اضافه کردم واجازه دادم کامل باهم مخلوط بشن .بعد سبزی خرد شده و پودرسوخاری اضافه کنید .خمیر کباب لقمه باید کامل منسجم باشه.مثل تصویر .داخل یخچال استراحت بدین ؛من ۸ساعت استراحت دادم .
به دوصورت داخل کلیپ اونها رو بسته بندی کردم .داخل فریز بزارید .داخل تابه گریل به صورت یخی پخت کنید .مدت زمان پخت طولانی نکنید چون تمام آب میان بافتی کبابها کشیده میشه و خشک میشه!
سعی کنید چربی قلوه گاه رو حذف نکنید !
سویا واین چربی باعث نرم شدن کبابها میشن.
#مرغ_عربی یا #مرغ_فلسطینی
🔺مواد لازم
رون مرغ ۲ عدد
پیاز بزرگ ۱ عدد
سماق ۲ ق.غ سرخالی
رب انار ۲ق.غ سرخالی
سس کچاپ ۲ق.غ سرخالی
سیر رنده شده ۴ تا ۵ حبه متوسط
نمک ، فلفل سیاه ، پودرپاپریکا ، آویشن به میزان لازم
روغن زیتون ۱ ق.غ
زعفران دمکرده نصف پیمانه
🔺 دمای فر ۲۰۰ درجه به مدت ۱/۵ پخت اولیه و ۲۰ دقیقه هم برای پخت دوم
مزه اش رو هم بچشید اگر به نظرتون یه کم ترشه میتونید طبق ذائقه خودتون کمی شکر اضافه کنید
توضیحات کامل داخل ویدیو هست
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_حلوا
تخم مرغ
ارد قنادی ۱/۲لیوان
روغن ۱/۳ لیوان
ابجوش ۱/۳ لیوان
بکینگ پودر ۱ ق چ
وانیل ۱/۴ ق چ
شکر ۱ لیوان
برای ترحلوا
شیر ۱.۵ لیوان
شکر ۱ و ۱/۲ لیوان
اردقنادی ۱/۲ لیوان
ارد برنج ۱/۲ لیوان
نشاسته ذرت ۲ ق غ
روغن مایع ۱/۲ لیوان
زعفرون ۱/۵ لیوان غلیظ
هل ۱ ق چ
گلاب ۳ ق غ