12.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کاپ_کیک_زعفرانی
موادی که لازم داریم 👇
تخم مرغ : ۳ عدد
شکر : ۱ پیمانه
وانیل : ۱/۲ قچ
شیر یا ماست : ۱ پیمانه
روغن : ۱/۲ پیمانه
آرد قنادی : ۲ پیمانه
بکینگ پودر : ۱ قاشق مرباخوری
در فر از قبل گرم شده بمدت ۵۰ دقیقه با ۱۸۰ درجه
در فربرقی با دمای ۱۳۰درجه بمدت ۳۰ دقیقه
در فنجان هم میتونید بریزیددرفردستی روی گاز درست کنید.(داخل قابلمه چیده دم کنی بزنید بمدت ۵۰ دقیقه)
11.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#خوراک_مرغ_سیب_زمینی😍😋
سینه مرغ…..۲عدد کوچک
سیب زمینی….۲عدد متوسط
پیاز…..۲عدد
نمک،فلفل،اویشن،پودر تخم گشنیز
تخم مرغ…..۲عدد
شیر….نصف لیوان
نمک،فلفل،ادویه کاری،پاپریکا
پنیر پیتزا
ابتدا سینه مرغ را خرد کنید.با ادویه دلخواه مزه دار کنید.
پیاز خلالی کنید.داخل ظرف مناسب فر بریزد.روشو سیب زمینی حلقه شده قرار دهید.نمک و فلفل و روغن زیتون هم روش بریزد.بعد مرغ مزه دار شده را روش بچینید.
برای درست کردن سس؛
تخم مرغ به همراه شیر و نمک و فلفل و ادویه کاری و پاپریکا مخلوط کنید.روی سطح مرغ بریزد.روی ظرف را سلفون بکشید داخل فر با درجه ۱۷۰ بمدت یک ساعت قرار دهید.بعد از پخت روشو پنیر پیتزا بریزد
داخل فر مجدد قرار دهید و گریل را روشن کنید.تا سطح روش طلایی بشه.
7.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هوس بامیه ی ماه رمضونی کردی دست بکار شو 😋🍟
13.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پاستا دمپختی با سس خامه ای ایرانی 🥳🌱
#آشنایی_با_غذاهای_استانها۷۸
(استان کرمان)
موجور کدو
موجور کدو یکی از بهترین و اصیل ترین غذاهای محلی کرمان با دستور پخت آسان است. موجور کادو یکی از غذاهای سالم و خوش طعم کرمان است که علاوه بر آسان بودن تهیه، از نظر اقتصادی نیز مقرون به صرفه است.
9.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خوراک ماش
مواد لازم:
ماش يك پيمانه
سيب زميني🥔 ٢عدد متوسط
آب دوليوان
پياز🧅 يك عدد بزرگ
8.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#خوراک_نخود😋
~❤️مواد لازم :
مرغ پخته ۱۵۰گرم
نخود ۵۰ گرم
سیب زمینی ۲عدد متوسط
پیاز ۱عدد
رب گوجه ۲قاشق غذاخوری
زردچوبه ۱قاشق مرباخوری فلفل قرمز نصف قاشق مرباخوری برای تزئین فلفل شیرین و کنجد روغن نمک و آب
این رول های کره ای خیلی لطیف و خوش طعم هستن ، هم میتونید برای عصرانه میل کنید هم اینکه پودر قند بپاشید روی اونها و با چای سرو کنید .. 😋😊
#نان_رول_کره_ای 🥐🥯
آرد سفید ۳۰۰ گرم
خمیر مایه فوری ۶ گرم
شکر ۴۰ گرم
کره ۵۰ گرم
نمک ۵ گرم
آب ۱۳۰ گرم
کره برای رومال خمیر ۵۰ گرم
ادامه پست بعدی👇
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
این رول های کره ای خیلی لطیف و خوش طعم هستن ، هم میتونید برای عصرانه میل کنید هم اینکه پودر قند بپا
🍴
آرد ، نمک ، شکر ، خمیر مایه رو مخلوط کنید ، اگر از سلامت خمیر مایه تون مطمئن نیستید ، قبلش با یک ق مرباخوری شکر و نصف لیوان آب عمل بیارید .
آرد رو هم یکبار الک کنید .
مواد آرد رو مخلوط کنید و آب رو کم کم اضافه کنید و ورز بدین تا خمیر لطیف بشه ، پنج دقیقه آخر ۵۰ گرم کره رو کم کم به خمیرتون اضافه کنید و دوباره ورز بدین . با دست حدود یک ربع ورز بدین و با دستگاه ۸ الی ۱۰ دقیقه کافیه ، خوب که خمیر یکدست و لطیف شد روی خمیر رو با سلفون بپوشونید و بزارید ۴۵ دقیقه توی دمای محیط استراحت کنه .
بعد پف خمیر رو بگیرین و گرد کنید و به شکل مستطیل با ضخامت نیم سانتی متر با وردنه باز کنید ، و ۵۰ گرم کره که به دمای محیط رسیده رو روی خمیر بمالید .
سپس با چاقوی تیز یا کاتر پیتزا ، خمیر رو به صورت نوار های ۲ سانتی متری برش بدین .
هر یک از نوارها رو رول کنید ، هم میتونید توی سینی فر با فاصله بچینید و هم توی قالب کاپ کیک کاغذ گذاشته و رول ها رو درون کاغذ بزارید . روی رول ها رو با سلفون بپوشانید و مجددا ۴۵ دقیقه استراحت بدین تا حجمش دو برابر شه .
و بعد درون فر با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه بزارید تا طلایی بشن .
وقتی خنک شدن روی رول ها رو پودر قند بپاشید .
حتما یک ظرف آب گرم کوچک کف فر قرار بدین .
نوش جان 🥰😋
6.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️طرز تهیه سرکه سیب خونگی