eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.4هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
9هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از مجله علمی و پزشکی
🔵 مصرف ماست با سبزی ها چه خاصیتی دارد : ▫️ ماست با کاکوتی یک خوراک بسیار آرامبخش و خواب آور ▫️ ماست با شنبلیله برای مبتلایان به دیابت ▫️ ماست با آویشن و هل برای تقویت معده ▫️ ماست با تخم کتان برای کاهش وزن ▫️ ماست با شوید برای از بین بردن چربی بالا ▫️ ماست با زیره برای لاغر شدن ▫️ ماست با شاه تره و ماست با خرفه برای مشکلات کبدی ▫️ ماست با نعنا برای درمان نفخ معده سعی کنید همیشه ماست را ترکیبی بخورید. @Majalepezeshki71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مرغ رو خوب تمیز کرده و شسته ( با پوست) مرغ برش پروانه ای خورده مواد مرینیت شامل پیاز رنده پوست لیمو اب لیمو .پاپریکا. فلفل سیاه.زنجبیل پودر سیر. نمک . زعفران . فلفل دلمه کل پشت رو روی مرغ با مواد مرینیت شده چند ساعت داخل یخچال استراحت کرده داخل ظرف مورد نظر گذاشته مواد سایدیش شامل هویج و سیب زمینی و کدو سبز برش خورده به همراه نمک و فلفل و اویشن و روغن زیتون و پاپریکا مزه دار شده دور مرغ چیده چند برش گوجه فرنگی ظرف حاوی مواد رو فویل کشیده داخل فر داغ با درجه ۱۹۰ پخت کنید به مدت دو ساعت بعد یکساعت از فر خارج کنید ووچک کنید از عصاره مرغ که کف ظرف جمع شده روی سطح مرغ بریزید دوباه فویل کشیده داخل فر در انتها پخت گریل رو روشن کنید تا سطح مرغ برشته و طلایی بشه @shirini71 @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
۲ عدد موز ۱۰۰ گرم شکلات تلخ آب شده نارگیل رنده شده طرز تهیه: موز را در مخلوط کن بریزید و به حالت پوره در بیاورید . کف قالب مورد نظرتان کاغذ روغنی پهن کنید و پوره ی موز را در آن بریزید و صاف کنید. در فریز حداقل به مدت ۲ ساعت بگذارید سپس به ۸ قسمت مساوی تقسیم کنید. در شکلات آب شده با روش بنماری، بغلتانید سپس روی آن رنده ی نارگیل بریزید و سرو کنید این بستنی رو حداقل میتونید به مدت ۲ هفته در یخچال نگه داری کنید @shirini71 @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
(طیبه) با کاور مواد لازم برای کیک : پیمونه من لیوان فرانسوی دسته داره تخم مرغ یک عدد شکر یک پیمانه ماست یک پیمانه * میتونین به همین نسبت ، شیر جایگزین کنین ولی ماست ، بافت سبک و پنبه ای تری به کیک میده . روغن یک سوم پیمانه آرد یک و نیم پیمانه اگه دوست دارین کیکتون شکلاتی باشه ، بسته به ذائقتون ، یک تا دو قاشق غذاخوری از آرد ، کسر و پودر کاکائو جایگزین کنین و برای تیره تر شدن رنگ کیک ، اول پودر کاکائو الک شده رو با روغن داخل رسپی ، ترکیب و بعد از ماست یا شیر ، به مایه کیک اضافه کنین . بکینگ پودر یک قاشق چایخوری سر پُر وانیل یک چهارم قاشق چایخوری طرز تهیه کیک : تخم مرغ ، شکر و وانیل رو حدود هفت دقیقه میزنم تا کاملا کشدار و کرم رنگ بشه . بعد به ترتیب ، ماست و روغن مایع رو اضافه و در حد مخلوط شدن ، زده میشه . حالا آرد و بکینگ پودر حداقل سه بار الک شده رو طی دو مرحله به مواد ، اضافه و به آرومی در حد مخلوط شدن ، فولد میکنم . قالب دلخواهم رو با روغن جداکننده چرب کرده و مایه کیک ریخته میشه . نهایتا در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه حدود پنجاه دقیقه میپزم . چون دمای فرها متفاوته ، بعد از نیم ساعت چک کنین . این کیک رو میشه به روش قابلمه ای ، پلوپزی ، فر دست ساز و تابه دو طرفه هم تهیه کرد . کیک دلخواهم رو که پختم از قالب خارج میکنم و میذارم تا کاملا خنک بشه . تا نصف همون قالب رو ، از مایه پودینگی هم دمای محیط میریزم و بعد کیک خنک شده رو داخلش با احتیاط میذارم و کمی آروم به سطح میکوبم تا کیک ، داخل پودینگ ، جا بیفته . نهایتا برای حداقل یه ساعت داخل یخچال میمونه تا پودینگ بسته بشه . میتونین کیکتون رو داخل قالب ساده گرد یا مربع یا ... تهیه کنین و بعد از خنک شدن ، پودینگ روی اون ریخته بشه . من برای کیکم از اسانس موز و برای پودینگ از ژله موزی استفاده کردم که عاااااالی میشه . اسانس و ژله بستگی به ذائقتون داره . نوش جونتون عزیزانم 😍
(طیبه) مواد لازم : دو پیمونه شیر چهار قاشق غذاخوری پودر نشاسته ذرت دو قاشق غذاخوری خامه صبحانه یک قاشق غذاخوری شکر یک بسته ژله دلخواه * نیازی نیست که ژله با آب یا چیزی حل بشه . همونطور خشک به مواد پودینگ ، اضافه کنین . طرز تهیه : همه مواد رو با هم ترکیب و بعد روی حرارت میذارم تا کاملا صاف و یکدست بشه و به غلظت فرنی برسه . همین که دونه های شکر و ژله ، حل بشن و مایه پودینگ ، غلظت مناسب رو بگیره ، کافیه . زیاد روی حرارت نذارین که سفت بشه . اگه پودر ژله در دسترس نداشتین ، میتونین از پودر ژلاتین و انواع اسانس دلخواه جایگزین کنین . هر قاشق غذاخوری پودر ژله معادل ده گرمه و هر قاشق غذاخوری پودر ژلاتین معادل هفت گرم میشه . انواع اسانس هم که خواستین استفاده کنین ، هر وقت دسر رو از روی حرارت برداشتین ، به مایه دسر اضافشون کنین ، چون حرارت خوردن بیش از حد اسانس ، باعث تلخ شدن دسرتون میشه خصوصا وانیل . نوش جونتون عزیزانم 😍
10.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
از بافت کرمی این کیک هرچی بگم کمه🥺💚 مواد لازم : خرما ۱۵۵ گرم شیر ۱۱۰ گرم پودر ژلاتین ۶ گرم خامه صبحانه ۲۰۰ گرم پودر کاکائو ۱۳ گرم آب سرد ۴۰ گرم