eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.4هزار دنبال‌کننده
21.2هزار عکس
9.1هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
خمير تارت: آرد :٢٠٠ گرم پودر قند: ٢ قاشق غذاخوري زرده تخم مرغ:يك عدد وانيل:نوك ق چ نمك:نوك ق چ كره:١١٥ گرم آب سرد :سه ق غ فيلينگ: خامه :٢٥٠ گرم شكلات تلخ ويا مخلوط تلخ وشيري :٢٥٠ گرم . . اول اينكه حتماً تمام مواد تارت خنك باشه وهمون لحظه كه ميخوايم استفاده كنيم از يخچال بيرون مياريم... قالب تارت ٢٠ cm،چرب كردن لازم نيست آرد و پودر قند رو الك ميكنيم، كره خنك رو به صورت مكعبي برش ميديم ، آرد،پودر قند،نمك رو مخلوط كنيد و كره رو اضافه كنيد با چنگال كره رو به خورد آرد بدين،(ميتونين داخل غذاساز هم بريزين) بعد با نوك انگشت تركيب آرد وكره رو با ورز دادن به به شكل شن يا پودر سوخاري در بيارين(حتماً نوك انگشت يا چنگال استفاده بشه چون گرماي دست باعث شل شدن كره ميشه و خيلي اين كار رو انجام ندين نبايد كره گرم بشه) بعد زرده تخم مرغ،آب سرد و وانيل رو اضافه كنيد و با نوك انگشت انقدر ورز بدين كه خمير يه گوشه ظرف جمع بشه... داخل كيسه فريزر بذاريد،باوردنه صافش كنيد وبراي نيم تا يك ساعت بزاريد داخل يخچال... بعد يكم ورز بدين(نوك انگشت) تا نرم بشه و باوردنه صاف كنيد(خيلي ورز ندين چون سفت ميشه واون حالت تردي رو نداره) داخل قالب تارت بندازيد اطرافش رو ببريد،با چنگال روي ديواره وكف رو سوراخ كنيد (كه داخل فر پف نكنه)دوباره نيم ساعت داخل يخچال و بعد فر ١٧٠ درجه تا زماني كه روش طلايي روشن بشه... روي حرارت بزاريد وقتي روش حباب ايجاد شد(نجوشه)شكلات خورد شده رو اضافه كنيد بعد از چند ثانيه از روي حرارت بردارين وروي نون تارت كه خنك شده بريزين... انار رو روش بريزين وسه ساعت بزارين داخل يخچال... @shirini71
موادلازم: نان لطیفه ۲۰۰ گرم کره هشتاد گرم پنیر ماسکار پونه یا خامه ای ۲۰۰ گرم خامه صورتی یک بسته پودرژلاتین یک ق س اب نصفه پیمانه نسکافه یک ق م پودر قند یک قاشق سوپخوری یا بیشتر ✍طرزتهیه: پودرژلاتین را با اب مخلوط کرده وبعد از چند دقیقه روی بخار کتری قرار دهید تا حل شود سپس آنرا کنار گذاشته تا سرد شود بعد نان های لطیفه را به همراه کره وچهار ق س قهوه فوری آماده شده داخل دستگاه غذا ساز ریخته مخلوط کنید. انرا کف قالب کمربندی ریخته وپرس نمایید. پنیر خامه ای وخامه را به همراه پودر شکر وژلاتین اماده شده وبقیه قهوه داخل همزن ریخته وبزنید تا صاف شود. مخلوط را روی بیسکوییت پرس شده در قالب بریزید وداخل یخچال قرار دهید. به مدت تقریبی ۵ ساعت من برای روش از مقداری ژلاتین اماده شده به روش بالا به همراه قهوه فوری استفاده کردم که بعد از اینکه مایع پنیری کمی خودش را گرفت مخلوط را روی آن ریختم. @shirini71
برای سس فتوچینی:یک عدد پیاز وخلالی ریز میکنیم در ترکیب کره و روغن زیتون تف میدیم در حدی که پیاز سبک بشه بعد دوپیمانه قارچ ریز شده رو اضافه میکنیم دوحبه سیر هم له میکنیم واضافه می کنیم وچندتکه گوجه فرنگی خشک که قبلا در روغن خیس شده اضافه می کنیم اگه نداشتین گوجه فرنگی تازه بریزین.نمک و فلفل و آویشن وادویه کاری،پاپریکا اضافه می کنیم .در دستور اصلی تو این مرحله یک پیمانه مخلوط آب و سرکه سفید,بعد یک پیمانه لوبیا چیتی پخته اضافه میکنیم وموادو باهم مخلوط میکنیم.البته من از لوبیا گوشتی استفاده کردم که درشت ترهست.ولی هیچ فرقی نداره .لطفا رو عکس زوم کنین .داخل کاسه من سس وگذاشتم. . بعد از پخت فتوچینی سس رو روی اون میریزیم وکمی پنیر چدار یا پارمسان وجعفری ریز شده اضافه می کنیم.اگر کره و پنیر وحذف کنیم صدرصد گیاهی میشه .اگه لوبیای پخته داشته باشین یه غذای آسون و سریع هست. فتوچینی رو من خودم درست کردم ولی میشه از نوع آماده موجود در بازار استفاده کرد.میشه از هرنوع پاستایی استفاده کرد. @shirini71❤️
ران_مرغ بدون استخوان را از وسط برش می زنیم سویا_سس ۱ ق غذاخوری سیر له شده ۱/۲ق چایخوری زنجبیل رنده شده ۱/۲ ق چایخوری مواد بالا را با مرغ مخلوط کرده و یک ساعت زمان میدهیم تا مزه دار شود آرد ۲ ق غذاخوری نشاسته_سیب_زمینی ۲ ق غذاخوری در ظرفی مخلوط کرده و مرغ ها را در آن می غلتانیم و در روغن سرخ میکنیم برای تهیه سس برگر مایونز ۳ ق غذاخوری عسل ۱/۲ ق غذاخوری خردل ۱ ق چایخوری چاشنی میسو ۱/۲ق غذاخوری (این چاشنی شامل مخمر غلات می باشداگه در دسترس نداشتید حذف کنید) موادبالا را باهم مخلوط میکنیم در. کاسه ای کوچک سلفون کشیده و مقداری برنج نرم پخته شده میریزیم سلفون را دور برنج جمع میکنیم برنج رافشرده میکنیم تا خوب بهم بچسبند سپس از سلفون خارج کرده و در روغن سرخ میکنیم در حدی که کمی طلایی شود به ترتیب اول برنج سرخ شده کمی کاهو مرغ سرخ شده سس آماده شده و در نهایت برنج را روی هم می چینیم @shirini71
مواد لازم: لیدی فینگر ۷۰۰ گرم برای چیز کیک انبه: ۵۰۰ گرم پنیر خامه ای یک و نیم پیمانه خامه دو سوم پیمانه شکر ۳عدد انبه برای ژله: یک پیمانه آب انبه ۳۰گرم ژلاتین نصف پیمانه آب جوش برای تزئین: خامه و برگ نعنا و چند تکه میوه روش تهیه: لیدی فینگر ها را در آب انبه فرو کرده دور قالب کمربندیمیچینیم و کف قالب را هم با لیدی فینگر میپوشانیم. در یک ظرف خامه و پنیر خامه ای و شکر را مخلوط کرده انبه های پوست کنده شده و خرد شده را در آن میریزیم و خوب مخلوط میکنیم. مخلوط را روی لیدی فینگرها میریزیم و در یخچال میگزاریم تاببندد. برای تهیه ژله آب انبه را با پودر ژلاتین مخلوط کرده و آب جوش را اضافه میکنیم و آن را با احتیاط روی لایه های داخل قالب میریزیم.(میتوانید از پودر ژله انبه هم استفاده کنید) قالب را در یخچال میگزاریم تا ببندد بعد آن را خارج کرده و باز میکنیم. با خامه و برگ نعنا و تکه های میوه تزیین کنید @shirini71
مواد لازم: سفیده تخم مرغ: 3 عدد شکر: 50 گرم خامه فرم گرفته: 300 گرم شیر: یک چهارم پیمانه پودر ژلاتین: یک و یک دوم پیمانه توت فرنگی: 300 گرم پوره شده لیدی فینگر: 36 عدد آب پرتقال: یک چهارم پیمانه توت فرنگی خرد شده: 100 گرم آب پرتقال: مقداری برای خیس کردن بیسکویت ها *دوستان گلم دقت کنید که دستور اندکی با فیلم فرق داره فیلم رو جهت آشنایی با شیوه کار گذاشتم و دستور امتحان شده خودم هم در ادامه براتون میزارم: طرز تهیه: سفیده تخم مرغ را با همزن برقی بزنید تا سفید شود. سپس شکر رو اضافه کنید و با همزن بزنید. مواد رو با خامه فرم گرفته مخلوط کنید و با لیسک به حالت دورانی مخلوط کنید. یک چهارم پیمانه آب پرتقال رو در ظرف مناسبی ریخته و پودر ژلاتین رو روش بپاشید و روی بخار آب قرار بدید. پس از حل شدن و خنک شدن پوره توت فرنگی رو بهش اضافه کنید.و مواد حاصل رو به مخلوط سفیده تخم مرغ و خامه اضافه کنید. بقیه مراحل هم مثل فیلم هست فقط اینکه لیدی فینگر ها رو بجای شیر در آب پرتقال خیس میکنیم و دیگه اینکه بعد ریختن لایه کرم روی بیسکویت ها یک لایه توت فرنگی خرد شده هم اضافه میکنیم و بعد لایه بعدی بعد از 2 ساعت از یخچال خارج کنید و سرو کنید. امیدوارم از این دسر خوشمزه و زیبا لذت ببرید. @shirini71
اگر دسری دیدید مواد اولیه اش رو نداشتید می تونید با مواد هم طعم عوض کنید. فقط ژلاتینش رو حذف نکنید ,به جای پودر ژلاتین ,دو برابر پودر ژله بریزیید پس سخت نگیریید وامتحانش کنید 😊👌