#کیک_آدم_برفی⛄️☃⛄️☃
#کیک_تولد
#کیک_بچه_گانه
اول از همه نیاز به کیک پایه داریم
میتونین از دستور رولت هم استفاده کنین یا هر کیک دیگه ای که خودتون تمایل دارین ولی تو قالب مسطح باید پخته بشه
برای کیک میتونین از دستور کیک پایه استفاده کنید
نکته: میتونین این کیک رو با 1 قالب یا تعداد قالبهای بیشتر بپزین بستگی به خودتون داره که بخواین کیکتون چند طبقه باشه
نکته: خامه ای که استفاده میشه حتما باید خامه قنادی و فرم گرفته شده باشه
کیک رو بعد از پخت بزارین خوب خنک شه
حالا به این شکل کیکتون رو از وسط دو قسمت میکنین و قسمتهارو روی هم میزارین
2 تا بشقاب یک شکل در دو سایز یکی کوچک و یکی بزرگ انتخاب کنین بزارین رو کیک تا تنه رو از رو بشقابا یکدست برش بدیم
وقتی قسمتهای اضافی رو جدا کردین
حالا یکم شیر یا آبمیوه میریزیم روی کیک تا کیکمون تر شه و مواد خوب به خورد کیک بره
خامه میمالیم ، میوه دلخواهتون و شکلات یا هر چیزی که دوست دارین رو روی لایه ها قرار میدین
و لایه هارو به ترتیب تکمیل کنید
لایه ها که کامل شد خامه کشی اصلی رو شروع میکنیم بهتره یه ست خامه کشی سطحی انجام بدین کیک رو داخل یخچال بزارین برای 1 تا 3 ساعت خنک شه و مجدد با خامه لایه کشی کنین تا کاورتون تمیز تر شه و پوشش دهی بهتری بگیره
کل کیکو خوب خامه کشی میکنیم
حالا از پودر نارگیل برای برفی شدنش استفاده میکنیم ،
پودر نارگیل رو حسابی رو همه قسمتا میپاشین تا شکل برفی پیدا کنه
برای لباس و اجزای صورتش میتونین از
شکلات ،چوب شور، پاستیل ، میوه ، اسمارتیز ، خمیر فوندانت ویا هر چیزی که دوست دارین استفاده کنین
برای شال گردن هم میتونین کمی از خامتون رو با رنگ خوراکی مخلوط کنین یا از ژله بریلو استفاده کنین و براش شال گردن بزارین
وقتی تزئیناتش کامل شد
برای چند ساعت بزارین تو یخچال تا خوب خنک شه و فرم بگیره و بد سروش کنین
نکته:حتما از پودر نارگیل مرغوب و تازه استفاده کنین و از لوازم قنادیای معتبر خریداری کنین .
@shirini71
#موس_لبو
مواد لازم :
شکر
75 گرم
زرده تخممرغ
چهار عدد
شیر
یک پیمانه
پودر ژلاتین
یک قاشق سوپخوری
لبو رنده شده
300 گرم
آب لبو و آب
از هر کدام دو قاشق سوپخوری
سفیده تخممرغ
سه عدد
خامه
250 گرم
طرز تهیه :
شیر را بجوشانید، لبو را در آن بریزید و همانگونه نگه دارید. زرده تخممرغ و شکر را بزنید تا سفید شود. شیر داغ را روی زرده تخممرغ بریزید و هم بزنید و روی حرارت ملایم به جوش آورید. پودر ژلاتین را با دو قاشق آب روی حرارت کتری قرار دهید. وقتی کمی خنک شد در شیر و زرده تخممرغ خنک شده بریزید. سفیده تخممرغ را بزنید تا پف کند. بعد آب لبو و شکر را به تدریج به آن بیفزایید و با همزن خوب بزنید سپس با قاشق به مایه شیر اضافه کنید. خامه را بزنید تا فرم بگیرد سپس با قاشق خامه را به آرامی با مایه بالا مخلوط کرده، در قالب بریزید و دو ساعت در یخچال نگه دارید. بعد روی آن را تزئین کنید
@shirini71
🥘آشپزی
🔷#خوراک نان و بادمجان😋
این غذا مخصوص عاشقان طعم بادمجان است. کسانی که علاقه زیادی به پنیر دارند میتوانند از پنیر ورقهای روی نان استفاده کرده و در گریل قرار داده تا روی آن پخش شود. مطمئنا ساندویچ خوشمزهای در انتظار شما خواهد بود.
مواد لازم:
نان سبوسدار: یک عدد بزرگ
فیله مرغ: 100 گرم
قارچ خردشده: 4 عدد متوسط
فلفل دلمهای: 4برش
پنیر رنده شده: 3 قاشق غذاخوری
بادمجان: یک عدد بزرگ
گوجهفرنگی: یک عدد بزرگ
پیازچه خردشده: 2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
فلفل دلمهای، قارچ و پیازچه را به مدت 10دقیقه تفت داده، سپس فیله مرغ را که به شکل دلخواه درآورده به همراه بادمجان حلقهحلقه شده و گوجهفرنگی روی گریل گذاشته و به مدت 8 دقیقه تا زمانی که خوب پخته شوند قرار داده، سپس این مواد را داخل نان قرار داده و پنیر رنده شده را روی آن میریزیم و به مدت 3 دقیقه در مایکروفر قرار داده تا پنیر روی مواد آب شود. حال با یک عصرانه راحت و مقوی طرف خواهیم شد که آماده خوردن است. سرو این غذا هم باید با کارد و چنگال و با برشهای عرضی انجام بشود.
@shirini71💛
5.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#گراتن_ماکارونی
@shirini71💛
#ترشی_میوه_بدون_سرکه😍😋
میوه های دلخواه رو نگینی میکنید بعدبارب انار و نمک و یکم جوزهندی میذاریم روی حرارت تا یکم به جوش بیفته بعد خاموش میکنید و میذارید خنک بشه توی ظرف موردنظربریزدو بذاریدچندمدت بمونه تا خوبه جا بیفته
ازمیوه های تابستونی تا هستن نهایت استفاده روببریم
پ ن:ما چون به سرکه حساسیت داریم ازش استفاده نکردم
ولی شماعزیزان میتونید تمرهندی روباسرکه رقیق کنیدوبه ترشی اضافه کنید
@shirini71
#نان_برنجی_کرمانشاهی
مواد لازم
آرد برنج 500 گرم
شکر 200.گرم
تخم مرغ. 1عدد
روغن کرمانشاهی یا کره 200 گرم
گلاب 1/3 فنجان
زعفران آب شده 1قاشق م
خرفه یا سیاه دانه به میزان لازم
طرز تهیه:
آرد برنج را الک کنید. آرد را با روغن مخلوط کنیدو کنی آن را ورز دهید تا روغن در آن حل شود
شکر را در نصف لیوان آب حل کردهو روی حرارت قرار دهیید تا بصورت شربت دربیاید بعد از سرد شدن آن را به خمیر اضافه کنید
تخم مرغ را به همرا گلاب و زعفران به مخلوط آرد اضافه کنید و ورز دهید
ردی خمیر را بپوشانید و به مدت 5 ساعت در جای خنک نگهداری کنید بهتر هست داخل یخچال نباشد
بعد از 5 ساعت دوباره ورز دهید و از خمیر تکه هایی به صورت گرد درست کنید و در کف دست کمی پهن کنید و روی آن را قالب بزنید و تخم خرفه بپاشید
داخل سینی فر کاغذ روغنی بندازید و شیرینی ها را بچینید
داخل فر 170 درجه از قبل گرم شده به مدت 20 الی 30 دقیقه بگذارید
این شیرینی بسیار ترد است بگذارید کاملا سرد شود و بعد از کاغذ روغنی جدا کنید.
🍃🌺🍃
🍃🌸🌺🍃@shirini71
🍃🌼🌸🌺🍃
ماهی کبابی😍😋 شکوفه
ماهی رو چن ساعت داخل پیاز و سیر رنده شده
سماق و نمک
ادویه ماهی
اب نارنج
اب نصف لیمو ترش
گزاشتم خوب ک مزه دار شد مواد روشو تکوندم و کف سینی رو چرب کردم ماهی رو گزاشتم و چن برش رو ماهی زدم روش کمی نمک و سماق روغن ذیتون دوباره اب نارنج ریختم کنارشم از اسبزیجات دلخوا
گذاشتم فر ب مدت نیم ساعت با دما ۲۰۰ درجه نوش جان😋😋😋👌
شکوفه 😍
@shirini71
هدایت شده از گسترده شبانه زهرا ۸شب تا9صب
این کانال فقط به خانمهای شیک پوش و خاص توصیه میشه😉😎
طراحی شده برای شما و به سلیقه ی شما😍
اینجاس👇
http://eitaa.com/joinchat/2614886401C54d97b7193
#غذای_فوری
#خوراک_قارچ_ومرغ_خامه_ایی
🔴هم با برنج میشه خورد هم نون
یه غذای فوری و محشر و دلبر و خوششششمزه داریم
۱ دونه پیاز بزرگ ریز خرد کردم و توی روغن اجازه دادم یه کم سبک و شیشه ای بشه بعد ۳۰۰ گرم سینه مرغ ورقه کردم و بهش اضافه کردم همزمان ادویه جات اضافه کردم تا کاملا به خورد سینه مرغ بره ، ادویه جات شامل ( فلفل سیاه ، پاپریکا ، آویشن ،پودر سیر ، زردچوبه ، نمک و ادویه پخت مرغ البته اگه دوست داشتین ) با حرارت نسبتا بالا سرخش کردم بعد ۲۰۰ گرم قارچ ورقه کردم و همراه با ۱ ق غ آبلیمو به مرغ ها اضافه کردم بازم حرارت بالا باشه تا قارچ آب نندازه همشو تفت بدین خیلی سریع آماده میشه در مجموع ۱ ربع پخت کافیه در آخر ۳ ق غ خامه ( تا ۵۰ گرم هم میتونید اضافه کنید ) و ۱ ق غ گشنیز خرد شده و تمااااام داغ داغ بخورینش که طعمش حرف نداره .
در پناه خدا 🙏🌺.
@shirini71
✅ کیک دبل چاکلت 😋
۳عدد تخم مرغ درشت همدمای محیط رابا یک لیوان شکر(البته من یک لیوان به اندازه یک بندانگشت خالی ریختم ) وکمی وانیل باهمزن خوب بزنید تا کاملا حجیم وکرم رنگ شود،سپس یک لیوان شیر ولرم،از نصف لیوان کمی بیشتر روغن مایع وحدود ۱۵۰گرم شکلات اب شده رااضافه کنید وخییلی کم باهمزن مخلوط کنید،
درنهایت طی دو سه مرحله مخلوط سه بارالک شده ۲لیوان ارد،نصف لیوان پودرکاکائو،یک ق چ اندازه گیری سرپر بیکینگ پودر وکمی نمک رااضافه وبه آرامی با لیسک یکدست کنید اگر گوله اردی وجود داشت با دور کند همزن درحد یکی دو دور مایه رایکدست کنید ،درون قالب سایز ۲۲ کاغذ روغنی انداخته ومایه کیک را بصورت دورانی ریخته ،اگر درون مایه حباب هوا وجود داشت یکی دو بار آرام به سطح کاربکوبید وسپس درفر ازقبل گرم ۱۸۰درجه حدود سی تاچهل وپنج دقیقه پخت بدین،پخت کیک راچک کنید به سیخ چوبی چیزی نچسبید خارج کنید،زیاد ازحد نگذارید بمونه خشک میشه،
سپس تزیین کنید،
میزان شکلات اب شده رامی تونین بیشترم بریزید.
@shirini71