eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
8.7هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
موادلازم شيره انگور 1 ليوان آب 1 ليوان آرد 3 ق غ كره 50 گرم لايه شيري: شير 3 ليوان شكر نصف ليوان آرد 1 ق غ نشاسته ذرت 1 ق غ وانيل 1 ق م كره 50 گرم طرزتهیه ابتدا لايه شيري را اماده ميكنيم داخل ظرفي تمام مواد را ميريزيم بحز وانيل و كره همه رو باهم خوب قاطي ميكنيم تا گوله هاي ارد و نشاسته باز بشه با حرارت خيلي كم مدام هم ميزنيم تا غليظ بشه در اخر كره و وانيل را اضافه كرده از رو حرارت برميداريم برا لايه بعدي باز همه موادو بجز كره قاطي كرده روي حرارت ملايم مدام هم ميزنيم تا موادمون غليظ بشه در اخر كره را اضافه كرده از روحرارت برميداريم ظرف مورد نظر را خيس كرده يك ملاقه از مواد شيري بعد يك ملاقه از مواد شيره انگور وسط ظرف ميريزيم به همين ترتيب ادامه ميدهيم الا اخر تا موادمون تموم بشه ظرف را داخل يخچال بمدت 6ساعت قرار ميدهيم بعد كناره هاشو از ظرف جدا كرده داخل ظرف سرو برميگردونيم @shirini71
هرحلوایی دوست دارید درست کنید....بعدنصف موادروکف ظرف موردنظرپخش کنید وتادیواره هاهم ببرید یعنی دیواره های ظرف هم حلواباشه .بعدتمام سطح حلواروباموزحلقه شده بپوشانید..وبعدکرمی که درست کردید رو روی موزهابریزید .اجازه دهیدکمی کرم بماندوخنک ترشودسپس مابقی حلواروتکه تکه دردست صاف کرده وروی سطح کارقراردهیدتاکامل پرشود...بعدداخل یخچال چندساعت قراردهیدوبعدداخل ظرف سروبرگردانیدوتزیین کنید. طرز تهیه کرم : نصف لیوان آرد را دریک لیوان شیرسردمخلوط کرده وروی حرارت گذاشته جوش که آمدیک لیوان شکر وکمی کره انداخته وگلاب یاوانیل زده تابه غلظت فرنی برسد @mivhe71
دلتون نخواد امشب سوسیس بندری درست کردم؛به هر حال سالی یکی دوبار باید از این خوشمزه جان استفاده کرد تا زیادی پاستوریزه نباشیم😃 من و همسر جون که کلا اهل فست فود نیستیم اما من گاها هوس بندری میکنم اونم به عشق تندو فلفلی بودنش وگرنه چیز خاصی نداره که😐 حالا اگر موافق باشید بریم سراغ طرز پخت این سوسیس بندری عالی به روش بازاری: 💧سوسیس آلمانی یا هات داگ 5 عدد 💧پیاز خلالی 5 عدد 💧رب گوجه فرنگی دو ق غ 💧پودر سیر،نمک،فلفل قرمز،سیاه،زرچوبه 💧روغن سرخ کردنی 💧اب جوش یک استکان اول سوسیس هارو نازک برش زدم به صورت اریب و کنار گذاشتم؛بعد پیاز های خلالی شده رو داخل کمی روغن با درب بسته سرخ کردم که خوب نرم و سرخ بشن،بعد پیاز ها رو داخل توری ریختم و سوسیس هارو داخل روغن پیاز سرخ کردم نباید زیاد سرخ بشن سوسیس هاتون چون سفت میشن،بعد داخل یه ماهیتابه ی تمیز پیازهارو ریختم و ادویجات رو اضافه کردم بعد رب گوجه فرنگی به اندازه ی دلخواه زدم و خوب تفت دادم کمی اب جوش اضافه کردم و سوسیس هارو به مخلوط ربی اضافه کردم و دوباره کمی ابجوش اضافه کردم و مخلوط کردم،شعله رو خاموش کردم و ریختم داخل دیس که بره واسه ساختن یه لحظه ی خوشمزه😉😜 من داخل بندری خییییلی فلفل قرمز میریزم کع قشننننگ تند باشه و بسوزونه؛شمام به اندازه ی دلخواهتون میتونید فلفل اضافه کنید... بعضیا داخل مخلوط سوسیس بندری سیب زمینی نگینی شده سرخ شده و یا ابپز و یا قارچ و فلفل دلمه ای هم استفاده میکنن اما من هر وقت بخوام بندری درست کنم فقط با پیاز داغ فراوان درستش میکنم.... @shirini71
سینه مرغ خام چرخ کرده یا ساطوری خ 700 گرم پیاز رنده شده و آب گرفته شده 1 عدد پودر سوخاری 100 گرم تخم مرغ 1 عدد گشنیز و جعفری ساطوری 50 گرم پودر زیره سبز یا سیاه 2 قاشق چایخوری فلفل قرمز 1/4 قاشق چایخوری روغن و نمک و فلفل  به مقدار لازم همه مواد را با نیمی از پودر سوخاری مخلوط و ورز داده و به مایه بدست آمده طبق شکل فرم داده و پس از غلطاندن در پودر سوخاری به سیخ کشیده و سرخ کنید @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌸🍃 💞💞 🍋ناشتا : 1 لیوان آب ولرم 3 دقیقه بعد از بیدار شدن از خواب+ 2 قاشق غذاخوری آبلیمو 🍋صبحانه : 2 عدد سفیده تخم مرغ آب پز+ ۱ لیوان بزرگ شیر کم چرب 🍋یک ساعت پس از صبحانه : ۱ لیوان چای سبز 🍋ساعت ده صبح : ده عدد بادام خام + یک عدد میوه 🍋نیم ساعت قبل از ناهار : 1 لیوان آب + 1 عدد سیب 🍋ناهار : سالاد ( خیار و گوجه و پیاز قرمز ) + نصف تن ماهی روغن گرفته + 5 تا قاشق برنج 🍋عصرانه : 1 عدد میوه + یک قاشق کشمش 🍋شام : سالاد بدون سس + یک کف دست نان + یک قوطی کبریت پنیر + 2 عدد گردو 🍋بعد از شام 2 عدد انجیر خشک 🍋روزی 8 لیوان آب میل شود. 🍋پنج دقیقه طناب یا حرکت پروانه زده شود. @shirini71
#نوشیدنی_لاغری این نوشیدنی‌ معجزه آسای لاغری برای آب شدن چربی‌‌های ذخیره شده بدن بسیار مناسب می‌باشد؛ همچنین این نوشیدنی‌ لاغری سرشار از ویتامین و مواد معدنی است که از پیشرفت سلول‌های سرطانی نیز جلوگیری می کند. علاوه بر همه ی این موارد انرژی بدن را هم فراهم می‌کند. ۲.۵ لیتر آب یک عدد لیمو تازه زرد ۲ عدد پرتغال یک عدد لیمو کوچک سبز ۳ قاشق چایی خوری سرکه سیب ۳ قاشق چایی خوری زنجبیل رنده شده. آب لیموها و پرتغال‌ها را گرفته و به آب اضافه کنید. سپس در مرحله بعد سرکه سیب و زنجبیل را نیز به آن اضافه نمایید. این نوشیدنی را برای ۵ روز صبح‌ها به اندازه ۵۰۰ میلی‌ لیتر میل نمائید. اگر می‌خواهید وزن بیشتری کم کنید باید ۳ روز استراحت کنید و دوباره به همان روش قبل شروع کنید. این نوشیدنی معجره آسای لاغری به شما کمک می کند تا سالم وزن کم کنید و به بدن خود آسیب نرسانید. @shirini71
اين هم دستور نان با بافت كاملا عالييي نان پنیر صبحانه نصف پیمانه آب ولرم نصف پیمانه شیر ولرم یک چهارم پیمانه روغن خمیر مایه يك و نيم ق غ شکر دو ق غ آرد ۳_٤پيمانه کره نرم شده ۲ق غ نمک یک ق چ سفیده تخم مرغ 2عدد (زرده رو نگه داريد براي رومال نون) . ابتدا آب و شیر و خمیر مایه و شکر رو با هم حل کنید و به مدت پنج دقیقه استراحت بدید سپس روغن +سفیده تخم مرغ +نمک و‌ آرد رو هم اضافه کنید ✅آرد رو کم کم اضافه کنید تا خمیر کاملا نرمی به دست بیاد كه به دست نميچسپه (دوستان آرد زیادی اضافه نکنید که اخر سر یه نون خشک داشته باشید) در اخر دو ق غ کره نرم شده رو اضافه کنید و ورز بدید سپس یک تا دو ساعت خمیر رو استراحت بدید سعی کنید جای خمیر گرم باشه تا خوب خمیر دو برابر بشه سپس از خمیر چونه های کوچک بگیرید و با دست پهن کنید داخل نون رو پنیر بذارید (اگه بتونید پنیر های مثلثی شکل بذارید عالی میشه ولی با پنیر های صبحانه عادی هم میشه) (من این قسمت مقداری گردو هم گذاشتم ) کف سینی را یا کاغذ بیندازید یا کمی چرب کنید چونه های نان را با فاصله کمی از هم قرار بدید . ده دقيقه به خمير دوباره استراحت دوم بديد. و سپس سطح خمیر رو به زرده تخم مرغ اغشته کنید و روی آن کنجد بریزید و بذارید داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ به مدت ۱۵_۲۰دقیقه بعد از پخت روی نان رو با حوله بپوشانید به مدت ۱۵دقیقه تا نون خشک نشه نوش جان ✅بدون فر خمير بذاريد تو تابه و درش رو با دم كني خوب چفت كنيد ،يه شعله پخش كن هم بذاريد رو حرارت كم و بعد تابه رو بذاريد رو شعله پخش كن حدود نيم ساعت بعد تست كنيد ببينيد پخته @shirini71
شیرینی قرابیه لینزر ,تقریبا" شبیه شیرینی آلمانی که بهش شیرینی مشهدی یا مربایی هم میگن هست ,که تو رنگ و تنوع شکل بالا میشه درست کرد یه شیرینی شیک مجلسی که تقریبا" موندگاری خوبی داره در ظرف در بسته جاش خشک وخنک باشه حدود دو هفته موندگاری داره ,با دو رسپی واست می زارم 👇 که با قالبهای مختلف می تونید و همینطور تزیینات متفاوت تنوع زیادی می تونید بهش بدید انشالله تو شادیهاتون ازش استفاده کنید ❤️🌸