#دسر_هزار_شب
موادلازم
شيره انگور 1 ليوان
آب 1 ليوان
آرد 3 ق غ
كره 50 گرم
لايه شيري:
شير 3 ليوان
شكر نصف ليوان
آرد 1 ق غ
نشاسته ذرت 1 ق غ
وانيل 1 ق م
كره 50 گرم
طرزتهیه
ابتدا لايه شيري را اماده ميكنيم داخل ظرفي تمام مواد را ميريزيم بحز وانيل و كره همه رو باهم خوب قاطي ميكنيم تا گوله هاي ارد و نشاسته باز بشه با حرارت خيلي كم مدام هم ميزنيم تا غليظ بشه در اخر كره و وانيل را اضافه كرده از رو حرارت برميداريم
برا لايه بعدي باز همه موادو بجز كره قاطي كرده روي حرارت ملايم مدام هم ميزنيم تا موادمون غليظ بشه در اخر كره را اضافه كرده از روحرارت برميداريم
ظرف مورد نظر را خيس كرده يك ملاقه از مواد شيري بعد يك ملاقه از مواد شيره انگور وسط ظرف ميريزيم به همين ترتيب ادامه ميدهيم الا اخر تا موادمون تموم بشه ظرف را داخل يخچال بمدت 6ساعت قرار ميدهيم بعد كناره هاشو از ظرف جدا كرده داخل ظرف سرو برميگردونيم
@shirini71
#حلوای_کرمدار
هرحلوایی دوست دارید درست کنید....بعدنصف موادروکف ظرف موردنظرپخش کنید وتادیواره هاهم ببرید یعنی دیواره های ظرف هم حلواباشه .بعدتمام سطح حلواروباموزحلقه شده بپوشانید..وبعدکرمی که درست کردید رو روی موزهابریزید .اجازه دهیدکمی کرم بماندوخنک ترشودسپس مابقی حلواروتکه تکه دردست صاف کرده وروی سطح کارقراردهیدتاکامل پرشود...بعدداخل یخچال چندساعت قراردهیدوبعدداخل ظرف سروبرگردانیدوتزیین کنید.
طرز تهیه کرم : نصف لیوان آرد را دریک لیوان شیرسردمخلوط کرده وروی حرارت گذاشته جوش که آمدیک لیوان شکر وکمی کره انداخته وگلاب یاوانیل زده تابه غلظت فرنی برسد
@mivhe71
#سوسیس_بندری_بازاری
#فست_فود
#ساندویچ
دلتون نخواد امشب سوسیس بندری درست کردم؛به هر حال سالی یکی دوبار باید از این خوشمزه جان استفاده کرد تا زیادی پاستوریزه نباشیم😃
من و همسر جون که کلا اهل فست فود نیستیم اما من گاها هوس بندری میکنم اونم به عشق تندو فلفلی بودنش وگرنه چیز خاصی نداره که😐
حالا اگر موافق باشید بریم سراغ طرز پخت این سوسیس بندری عالی به روش بازاری:
💧سوسیس آلمانی یا هات داگ 5 عدد
💧پیاز خلالی 5 عدد
💧رب گوجه فرنگی دو ق غ
💧پودر سیر،نمک،فلفل قرمز،سیاه،زرچوبه
💧روغن سرخ کردنی
💧اب جوش یک استکان
اول سوسیس هارو نازک برش زدم به صورت اریب و کنار گذاشتم؛بعد پیاز های خلالی شده رو داخل کمی روغن با درب بسته سرخ کردم که خوب نرم و سرخ بشن،بعد پیاز ها رو داخل توری ریختم و سوسیس هارو داخل روغن پیاز سرخ کردم نباید زیاد سرخ بشن سوسیس هاتون چون سفت میشن،بعد داخل یه ماهیتابه ی تمیز پیازهارو ریختم و ادویجات رو اضافه کردم بعد رب گوجه فرنگی به اندازه ی دلخواه زدم و خوب تفت دادم کمی اب جوش اضافه کردم و سوسیس هارو به مخلوط ربی اضافه کردم و دوباره کمی ابجوش اضافه کردم و مخلوط کردم،شعله رو خاموش کردم و ریختم داخل دیس که بره واسه ساختن یه لحظه ی خوشمزه😉😜
من داخل بندری خییییلی فلفل قرمز میریزم کع قشننننگ تند باشه و بسوزونه؛شمام به اندازه ی دلخواهتون میتونید فلفل اضافه کنید...
بعضیا داخل مخلوط سوسیس بندری سیب زمینی نگینی شده سرخ شده و یا ابپز و یا قارچ و فلفل دلمه ای هم استفاده میکنن اما من هر وقت بخوام بندری درست کنم فقط با پیاز داغ فراوان درستش میکنم....
@shirini71
#کوفته_چوبی_مرغ
#فینگرفود
#فست_فود
سینه مرغ خام چرخ کرده یا ساطوری خ 700 گرم
پیاز رنده شده و آب گرفته شده 1 عدد
پودر سوخاری 100 گرم
تخم مرغ 1 عدد
گشنیز و جعفری ساطوری 50 گرم
پودر زیره سبز یا سیاه 2 قاشق چایخوری
فلفل قرمز 1/4 قاشق چایخوری
روغن و نمک و فلفل به مقدار لازم
همه مواد را با نیمی از پودر سوخاری مخلوط و ورز داده و به مایه بدست آمده طبق شکل فرم داده و پس از غلطاندن در پودر سوخاری به سیخ کشیده و سرخ کنید
@shirini71
#رژیم_لاغری_عیدانه🌸🍃
#روز_هفتم_دی_ماه💞💞
🍋ناشتا : 1 لیوان آب ولرم 3 دقیقه بعد از بیدار شدن از خواب+ 2 قاشق غذاخوری آبلیمو
🍋صبحانه : 2 عدد سفیده تخم مرغ آب پز+ ۱ لیوان بزرگ شیر کم چرب
🍋یک ساعت پس از صبحانه : ۱ لیوان چای سبز
🍋ساعت ده صبح : ده عدد بادام خام + یک عدد میوه
🍋نیم ساعت قبل از ناهار : 1 لیوان آب + 1 عدد سیب
🍋ناهار : سالاد ( خیار و گوجه و پیاز قرمز ) + نصف تن ماهی روغن گرفته + 5 تا قاشق برنج
🍋عصرانه : 1 عدد میوه + یک قاشق کشمش
🍋شام : سالاد بدون سس + یک کف دست نان + یک قوطی کبریت پنیر + 2 عدد گردو
🍋بعد از شام 2 عدد انجیر خشک
🍋روزی 8 لیوان آب میل شود.
🍋پنج دقیقه طناب یا حرکت پروانه زده شود.
@shirini71
#نوشیدنی_لاغری
این نوشیدنی معجزه آسای لاغری برای آب شدن چربیهای ذخیره شده بدن بسیار مناسب میباشد؛ همچنین این نوشیدنی لاغری سرشار از ویتامین و مواد معدنی است که از پیشرفت سلولهای سرطانی نیز جلوگیری می کند. علاوه بر همه ی این موارد انرژی بدن را هم فراهم میکند.
۲.۵ لیتر آب
یک عدد لیمو تازه زرد
۲ عدد پرتغال
یک عدد لیمو کوچک سبز
۳ قاشق چایی خوری سرکه سیب
۳ قاشق چایی خوری زنجبیل رنده شده.
آب لیموها و پرتغالها را گرفته و به آب اضافه کنید. سپس در مرحله بعد سرکه سیب و زنجبیل را نیز به آن اضافه نمایید.
این نوشیدنی را برای ۵ روز صبحها به اندازه ۵۰۰ میلی لیتر میل نمائید. اگر میخواهید وزن بیشتری کم کنید باید ۳ روز استراحت کنید و دوباره به همان روش قبل شروع کنید. این نوشیدنی معجره آسای لاغری به شما کمک می کند تا سالم وزن کم کنید و به بدن خود آسیب نرسانید.
@shirini71
#نان_پنیری
#بدون_فر
اين هم دستور نان با بافت كاملا عالييي
نان پنیر صبحانه
نصف پیمانه آب ولرم
نصف پیمانه شیر ولرم
یک چهارم پیمانه روغن
خمیر مایه يك و نيم ق غ
شکر دو ق غ
آرد ۳_٤پيمانه
کره نرم شده ۲ق غ
نمک یک ق چ
سفیده تخم مرغ 2عدد (زرده رو نگه داريد براي رومال نون) .
ابتدا آب و شیر و خمیر مایه و شکر رو با هم حل کنید
و به مدت پنج دقیقه استراحت بدید
سپس روغن +سفیده تخم مرغ +نمک و آرد رو هم اضافه کنید
✅آرد رو کم کم اضافه کنید تا خمیر کاملا نرمی به دست بیاد كه به دست نميچسپه
(دوستان آرد زیادی اضافه نکنید که اخر سر یه نون خشک داشته باشید)
در اخر دو ق غ کره نرم شده رو اضافه کنید
و ورز بدید
سپس یک تا دو ساعت خمیر رو استراحت بدید
سعی کنید جای خمیر گرم باشه
تا خوب خمیر دو برابر بشه
سپس از خمیر چونه های کوچک بگیرید
و با دست پهن کنید داخل نون رو پنیر بذارید (اگه بتونید پنیر های مثلثی شکل بذارید عالی میشه ولی با پنیر های صبحانه عادی هم میشه)
(من این قسمت مقداری گردو هم گذاشتم )
کف سینی را یا کاغذ بیندازید یا کمی چرب کنید
چونه های نان را با فاصله کمی از هم قرار بدید .
ده دقيقه به خمير دوباره استراحت دوم بديد. و سپس
سطح خمیر رو به زرده تخم مرغ اغشته کنید
و روی آن کنجد بریزید
و بذارید داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ به مدت ۱۵_۲۰دقیقه
بعد از پخت روی نان رو با حوله بپوشانید به مدت ۱۵دقیقه تا نون خشک نشه
نوش جان
✅بدون فر
خمير بذاريد تو تابه و درش رو با دم كني خوب چفت كنيد ،يه شعله پخش كن هم بذاريد رو حرارت كم و بعد تابه رو بذاريد رو شعله پخش كن حدود نيم ساعت بعد تست كنيد ببينيد پخته
@shirini71
شیرینی قرابیه لینزر ,تقریبا" شبیه شیرینی آلمانی که بهش شیرینی مشهدی یا مربایی هم میگن هست ,که تو رنگ و تنوع شکل بالا میشه درست کرد
یه شیرینی شیک مجلسی که تقریبا" موندگاری خوبی داره
در ظرف در بسته جاش خشک وخنک باشه حدود دو هفته موندگاری داره ,با دو رسپی واست می زارم 👇 که با قالبهای مختلف می تونید و همینطور تزیینات متفاوت تنوع زیادی می تونید بهش بدید
انشالله تو شادیهاتون ازش استفاده کنید ❤️🌸
#قرابیه_لینزر
مواد لازم:
200 گرم کره
1 عدد تخم مرغ
1 لیوان پودر قند (لیوان دسته دار فرانسه یا پیمانه قنادی)
2.5 لیوان آرد
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم یا وانیل ایرانی کمی)
برای روی قرابیه:
1 عدد زرده تخم مرغ
1 قاشق چای خوری پودر کاکائو
1 قاشق مرباخوری شیر
برای داخل قرابیه سس پرتقالی آماده (یا میتونید مارمالاد بذارید)
پودر قند برای روی قرابیه ها (میتوانید روی قرابیه هایی که رومال پودر کاکائو نزدید پودر قند بپاشید)
طرز تهیه:
کره نرم شده در دمای اتاق ، پودر قند و تخم مرغ را داخل ظرفی بریزید و با دست یا با قاشق هم بزنید. وانیل و آرد را کم کم و با کنترل بریزید و تا وقتی که خمیر نرمی شود ورز بدید. آرد را به اندازه ای بریزید که خمیر نرمی شود و به دست نچسبد(ممکن است کمتر یا بیشتر از مقداری که گفته شده آرد استفاده شود). روی خمیر را بپوشانید و 30 دقیقه داخل یخچال بذارید. سپس خمیر را از یخچال بیرون آورید و روی میزی که کمی آرد پاشیده اید بذارید و با وردنه به ضخامت نیم سانت باز کنید. با قالبهای قرابیه خمیر را برش بزنید. زرده تخم مرغ ، پودر کاکائو و شیر را داخل ظرفی بریزید و هم بزنید و با فرچه روی مقداری از خمیر ها بمالید و با چنگال روی خمیر خط بندازید. مقداری از خمیرها را هم با هر قالبی که دوست دارین برش بزنید و داخل سینی که کف آن کاغذ روغنی انداختید بچینید. در فر 160 درجه از قبل گرم شده تا وقتی که کمی رنگش تغییر کند بپزید (زمان پخت قرابیه ها 20_15 دقیقه است) نوش جان
نکته:
دستور سس پرتقالی در دستور ترکی گفته نشده میتوانید برای سس پرتقال یک لیوان آب پرتقال(آب پرتقال آماده بهتر است تلخ نمیشود) ، 2 قاشق غذاخوری شکر ، یک و نیم قاشق غذاخوری نشاسته (نشاسته ذرت یا گندم ، آرد هم میشه) و پوست رنده شده پرتقال را داخل قابلمه ای بریزید و با همزن دستی هم بزنید سپس روی اجاق در حالیکه مدام هم میزنید بپزید تا غلیظ شود سپس کنار بذارید سرد شود.برای قرابیه های با مغز سس پرتقالی مقداری از خمیر را با هر قالبی که دوست دارید برش بزنید با قالب کوچکتر از آن وسط مقداری از خمیرها را تو خالی کنید بعد از پخت روی خمیر کامل سس پرتقال بمالید و خمیر تو خالی را روی سس پرتقال بذارید میتونید روی سس پرتقال فندق و یا هر چیزی دوست دارید بپاشید.
@shirini71
_______________________
همراهی شما باعث افتخار ماست💞
#کیک_وانیلی_ساده با بادام کاراملی
تخم مرغ 3 عدد
روغن مایع 1 پیمانه
شکر 1 پیمانه
آرد 2 پیمانه
شیر 1/2 پیمانه
وانیل 1/4 ق چ
پودر پوست پرتقال 1/2 ق چ
ب پ 2 ق چ
آرد و ب پ رو دوبار الک کردم و کنار گذاشتم
تخم مرغ . شکر . پودر پوست پرتقال . وانیل رو چند دقیقه با همزن زدم تا زمانیکه کمی حجم گرفت.
روغنو اضافه کردم و به همزدن ادامه دادم بعد شیرو مخلوط کردم سپس مخلوط آرد و ب پ الک شده رو در چند مرحله اضافه کردم و خیلی کم در حد مخلوط شدن هم زدم.
مواد رو داخل قالبی که با کاغذ روغنی کفشو پوشوندم ریختم ودر فر از قبل گرم شده با درجه 175 گذاشتم.
#بادام_کاراملی
شکر 50 گرم
خامه 50 گرم
کره 30 گرم
عسل 30 گرم
زعفران به دلخواه
بادام 100 گرم
همه ی موادو با هم مخلوط کردم و به مدت چند دقیقه روی شعله ی ملایم گذاشتم تا زمانی که مواد کمی جوشید و کشدار شد .
بعد از پختن کیک و جدا کردن از قالب کیکو داخل سینی گذاشتم و بادام کاراملی رو که کمی خنک شده روی کیک ریختم و دوباره داخل فر گذاشتم گریل رو روشن کردم تا سطح کیک همراه با بادام کاراملی کاملن طلایی شد.
فوق العاده خوش طعم و خوشمزه .
@shirini71
#آش_گردو
مواد لازم :
برنج نیم دانه : 1 لیوان
شکر : 2 لیوان
آب : 7 لیوان
دارچین : 2 قاشق چایخوری
گردوی خرد شده : یک و نیم لیوان
هل کوبیده : نصف قاشق چایخوری
زعفران سابیده : نصف قاشق چایخوری
گلاب (دلخواه) : 3 قاشق سوپخوری ✍طرز تهیه :
مرحله اول :
ابتدا برنج و آب را در قابلمه ای ریخته ، درب آن را می بندیم و با شعله ملایم حدود 45 تا 50 دقیقه حرارت می دهیم .
مرحله دوم :
سپس شکر و زعفران را اضافه می کنیم و درب قابلمه را باز می گذاریم . پس از حدود 20 دقیقه هل ، گلاب ، گردو و دارچین را اضاف می کنیم و چند دقیقه بعد حرارت را خاموش می کنیم . آش را در بشقاب های گود می کشیم و با گردو و دارچین تزیین می کنیم .
@shirini71
#آش_ساک_مازندران
مواد لازم: لوبیا قرمز:یک پیمانه
عدس:یک پیمانه
تخم مرغ کامل:یک عدد
آبغوره:نصف فنجان
آرد برنج:۵ قاشق سوپخوری
پیاز:۲ عدد
سبزی آشی:
۳۰۰ گرم(تره،گشنیز،جعفری،اسفناج)
روغن:به مقدار لازم
آب مرغ یا عصاره مرغ:یک عدد
نمک:یک قاشق سوپخوری
فلفل سیاه:یک قاشق چای خوری
زرد چوبه:یک قاشق چای خوری
طرز تهیه:
از ۱۲ ساعت قبل لوبیا را در آب بخیسانید و عدس را نیز ۲ ساعت قبل از پختن در آب خیس کنید.
لوبیا را از قبل بپزید و کنار بگذارید.
پیاز نگینی را با روغن به صورت عسلی سرخ می کنیم و زردچوبه می ریزیم و حدودا ۶ تا ۷ لیوان آب به همراه عدس خیس شده اضافه می کنیم و ۳۰ دقیقه در قابلمه را گذاشته و می گذاریم تا عدس بپزد و سپس لوبیا را اضافه کرده ،حالا نوبت ریختن سبزیه آشی است و نمک و فلفل و عصاره را هم ریخته و می گذاریم تا جا بیوفتد.
یک عدد تخم مرغ را با چنگال می زنیم و به آرامی به داخل آش اضافه می کنیم و هم می زنیم.
آبغوره و آرد برنج را نیز مخلوط کرده و به آرامی داخل آش اضافه می کنیم.(حتما هم بزنید زیرا ته می گیرد)و منتظر می مانیم تا به غلظت مناسب برسد.
برای درست کردن کوفته های داخل آش،۲۰۰ گرم گوشت را به همراه یک عدد پیاز آب گرفته شده و نمک و فلفل و کمی زرد چوبه ورز داده و آن را گلوله می کنیم و در ماهیتابه سرخ کرده و ۱۰ دقیقه مانده به سرو آش، کوفته ها را درون آش می ریزیم.و با پیاز و نعناع داغ تزیین می کنیم.
@shirini71
#کیک_شیره _انگور 🍇🍇
#کیک_رژیمی
تخم مرغ 4 عدد
🍇شیره انگور یک پیمانه سر خالی
آرد سفید 2 پیمانه پر
روغن مایع نصف پیمانه
شیر داغ چهار یا پنج ق غ
گلاب سه ق غ
بکینگ پودر 1 ق غ
وانیل نصف ق چ
تخم مرغ ها و وانیل را با همزن خوب هم بزنید بعد روغن مایع رو اضافه کنید باز بزنید بعد شیر داغ و شیره و گلاب رو که قبلا با هم مخلوط کرده بودید و سرد شده بود رو به مواد اضافه کنید هم بزنید تا یکدست بشه حالا آرد و پکینپودر الک شده رو تو دو مرحله اضافه کنید با همزن آرام هم بزنید. بعد لیوانهای کاغذی رو چرب کنید مایع کیک رو تا نصف لیوانها بریزید زیاد نریزید چون پف میکنه سر میره
بعد بزارید داخل فر که قبلا روشن کردین درجه حرارت من 170 میزارم تا 45 دقیقه ولی من همیشه چک میکنم چون شاید زمان کمتر یا بیشتری ببره تا پخته بشه.
🍇نکته.
این کیک رو میتونید تو فنجون و بدون فر درست کنید.
اول ته فنجون های مورد نظرتون رو با روغن چرب کنید. مواد کیک رو تا نیمه داخلش بریزید.
فنجون هارو کف قابلمه بچینید. از کنار داخلش آب جوش بریزید طوری که اب جوش تا نیمه فنجان ها برسه.
زیر شعله رو روشن کنین وقتی آب شروع کرد به جوشیدن روش دم کنی ضخیم بذارین و شعله رو خیلی کم کنین.
۲۰ دقیقه اجازه بدید کاپ کیک ها داخل قابلمه بپزن. بعد بیست دقیقه بدون اینکه در قابلمه رو بردارین زیر شعله رو خاموش کنید و اجازه بدین کاپ کیک هاتون ده دقیقه بمونن.
بعد از این که مطمئن شدین کاپ کیکاتون پختن در قابلمه رو بردارین و با کمک کارد کیک رو از فنجون جدا کنید.
کاپ کیک ها تا زمانی که داغ هستند این کارو انجام بدین وگرنه میچسبه به کف فنجون.طی پخت کاپ کیک هاتون به هیچ عنوان در قابلمه رو باز نکنید.
🍇نکته.
اگه شیرین زیاد دوست دارید میتونید یکم شکر بریزید به مایع کیک
یا بعد از پختن کاپ کیک ها چن قاشق شیره بریزید روشون و نوش جان کنید 😋
🍇نکته.
من یکم از مایع کیک رو ریختم تو قالب مستطیلی بعد گذاشتم تو فر.
🍇نکته.
شیر داغ رو با شیره مخلوط کنید تا شیره روان بشه بعد سرد شدن گلاب بریزید بعد به مواد اضافه کنید.
لطفا اگه از رسپی استفاده کردین راضی بودین یک فاتحه برا پدرم بفرستید ممنون 🙏
@shirini71
#سوپ_گوجه_فرنگی_با_برنج
✏مواد لازم
🔸گوجه فرنگی ۱ کیلوگرم
🔸سیب زمینی (بزرگ) ۱ عدد
🔸برنج ۱/۳ پیمانه
🔸آرد برنج ۲ قاشق غذا خوری
🔸پیاز ۱ عدد
🔸کرفس (ساقه ریز شده) ۱/۲ پیمانه
🔸لیمو عمانی ۱ عدد
🔸هویج ۲ عدد
🔸نمک به مقدار لازم
♨طرز تهیه
🔹ابتدا گوجه فرنگی ها را شسته و داخل آبجوش بیندازید و چند ثانیه صبر كنید.سپس آنها را با چاقوی تیز پوست كنده و رنده كنید یا داخل میكسر بریزید.
🔹هویج و سیب زمینی را پوست كنده و نگینی خرد كنید و به همراه برنج خیس خورده و كرفس ریز شده و پیاز ساطوری شده و مقداری آب به روی حرارت قرار دهید.زیر شعله را زیاد كنید تا آب به جوش آید
🔹سپس لیمو عمانی ها را شسته و سوراخ كنید و داخل سوپ بیندازید و كمی صبر كنید تا مواد نرم شوند و بعد گوجه فرنگی ها را بیفزایید.آرد برنج را در آب سرد حل كرده و به سوپ اضافه كنید و صبر كنید تا سوپ جا افتاده و غلیظ شود.
🚩سایر نکات
🔸در صورت تمایل مقداری جعفری ساطوری شده هم به سوپ اضافه كنید
🔸این سوپ را با آبلیمو یا آب نارنج سرو كنید
بهتر است از برنج ایرانی و نیم دانه استفاده كنید تا سوپ خوشمزه تر شود
🔸در صورت تمایل هویج را رنده زده و بعد به سوپ اضافه كنید
#ساندویچ
#لقمه
#پیتزا
#خمیر_ده_دقیقه_ایی
#نان
نان با خمیر ده دقیقه ای 👌
برای درست کردن این نون ها من از خمیر ده دقیقه ای استفاده کردم (میتونید نصف مواد درست کنید چون خمیر زیادی بهتون میده ) برای هر نون یه چونه اندازه یه گردو بزرگتر گرفتم و روشونو با پارچه پوشوندم گذاشتم خمیر دوبرابر بشه سپس گریل برقی رو داغ کردم و یکی یکی خمیر ها رو گذاشتم تا رنگش سرخ بشه به این ترتیب همشو درست کنید بعد از سرد شدن نون ها رو از وسط نصف کنید و با چاقو باز کنید و با هر چی دوست داشتین پر کنید من از مواد شاورما و کاهو و سیب زمینی استفاده کردم
خمیر ده دقیقه ای (این خمیر بافتش عالیه داخلش پوک میشه میتونین برای پیراشکی لانه زنبوری پیتزا فطایر و هر چیز دیگه ای داخل فر درست کنین )
مواد لازم:👇
ارد 2 لیوان
اب ولرم 2 لیوان
شکر 3 ق غ
شیر یا ماست 3 ق غ
نمک کمی
خمیر مایه 1 ق غ
طرز تهیه:👇
همه موارد رو با هم مخلوط میکنیم و روشو میپوشونیم میزاریم جای گرم بیاد بعد از ده دقیقه نصف لیوان روغن مایع و 3 لیوان ارد بهش اضافه میکنیم تا خمیر لطیفی بدست بیاد شاید ارد بیشتری لازم باشه در اخر نباید خمیر به دست بچسبه دوباره روشو میپوشونیم ده دقیقه دیگه میزاریم و بعد به هر اندازه و هر شکلی که دوست داشتین قسمت کنید داخل خمیر رو با هر چی دوست داشتین میتونین پر کنین این خمیر مانند خمیر معرکه یا جادویی همه کاره هس واسه پیتزا هم میتونین استفاده کنین این خمیر بافتش عالیه
@ shirini71
#دسر_ایرمیک_سورپرایز
👈مواد لازم
1لیتر شیر
1لیوان شکر
از 1لیوان 1 انگشت کمتر ایرمیک
2 قاشق غذاخوری پودر نارگیل
1پاکت واتیل 5گرمی یا مقدار کمی وانیل شکری
👈برای وسط دسر
1.5پاکت کیک رولت کاکائویی
👈برای روی دسر
200 گرم خامه صبحانه یا 1پاکت
160 گرم شکلات تلخ یا شیری
👈طرز تهیه
در یک قابلمه شیر و شکر و ایرمیک و پودر نارگیل را بریزید.روی حرارت بگذارید هم بزنید تا جوش بیاید و قوام و غلظت بگیرد.بعد از اینکه قوام گزفت از روی حرارت بردارید و وانیل را در آن اضافه کنید و به بزنید .یک قالب لوف را بردارید و خیس کنید تا دسر از آن راحت خارج شود.در قالب خیس از دسری که داغ است 2 ملاقه در قالب بریزید و آن را در همه جای قالب پخش کنید.کیک رولت را در وسط دسر قرار دهید و باقی مانده دسر را از کنارهای کیک روی کیک بریزید و در آخر دسر را با لیسک صاف کنید.3 تا 4ساعت در یخچال استراحت دهید. بعد از این مدت دسر را از یخچال خارج کنید و کناره های دسر را با چاقو از قالب به آرامی جدا کنید و در بشقاب پذیرایی برگردانید و روی آن را با گاناش تزیین کنید.(برای گاناش خامه را روی حرارت تا نقطه جوش گرم کنید شکلاتها را خرد کرده در خامه گرم بریزید و هم بزنید تا شکلاتها آب شوند و گاناش یکدست شود بعد از 15 تا 20 دقیقه که ولرم شد و از داغی افتاد روی دسر بریزید وپخش کنید
میتوانید روی دسر را با خلال پسته تزیین کنید .نوش جان 💞
@shirini71
#رژیم_لاغری_عیدانه🌸🍃
#روز_هشتم_دی_ماه🍁🍃
🍋ناشتا : یه عدد پرتقال آبدار
🍋صبحانه : یک لیوان شیر + ۱ عدد تخم مرغ آب پز
🍋یک ساعت پس از صبحانه : یک لیوان چای سبز
🍋ساعت ده صبح : 20 عدد اجیل خام بدون نمک
🍋پیش از ناهار : 2 عدد سیب با پوست
🍋ناهار : سالاد ( خیار و گوجه و هویج و پیاز قرمز)+ سوپ جو
🍋عصرانه :+ 20 عدد مغز
🍋شام : یک کاسه سبزیجات بخار پز + یک تکه ماهی پخته
🍋بعد از شام ۱ عدد هویج
🍋روزی 8 لیوان آب میل شود.
🍋پنج دقیقه طناب و نیم ساعت پیاده روی انجام شود.
@shirini71