eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21هزار عکس
8.4هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
طرزتهیه:تخم مرغها را خوب هم بزنید سپس در هر سینی کاپ کیک مواد دلخواه خود را درون قالب ها بریزید مثل پنیر،سینه مرغ،تن ماهی،گوشت چرخ کرده،ذرت،هویج،لبو،بروکلی،گوجه فرنگی های کوچک ونخودفرنگی و.....سپس تخم مرغهارو روی مواد بریزید وسینی رو به مدت 20دقیقه در فر از قبل گرم شده قرار دهید. @shirini71
در پخت قیمه یزدی به جای لپه از نخود استفاده میشه . نخود ها رو چندین ساعت خیس کنین و تو این فاصله چند بار آبشو عوض کنین . بعد با وردنه نخودها رو دولپه کنین . و پوستشو به راحتی جدا کنین . حالا پیاز رو نگینی خرد کنین و تو روغن کمی تفت بدین تا سبک بشن . حالا گوشتهای قیمه ای و زرچوبه و دارچین و فلفل سیاه و نمک رو اضافه کنین و تفت بدین . سپس نخودها رو اضافه کنین . سپس چهار الی پنج لیوان آبجوش و لیمو عمانی رو به مواد اصافه کنین و بزارین تا خورشت کاملا جا بیفته . در اواخر پخت زعفران هم اضافه کنین . @shirini71
〰️مواد لازم〰️ ✔️اسفناج 500 گرم ✔️سيب‌زمينی پخته 1 عدد ✔️تخم‌مرغ 1 عدد ✔️پيازداغ 1 قاشق سوپخوری ✔️نمك، فلفل و زردچوبه به اندازه دلخواه 🔶اسفناج‌ها را بعد از شستن خرد كنيد و برای 10 دقيقه بگذاريد بخارپز شود.سيب‌زمينی پخته را رنده كنيد.حالا در ظرفی جدا اسفناج، پیازداغ و سيب‌زمينی را با هم مخلوط كنيد.تخم‌مرغ را هم اضافه كنيد و خوب هم بزنيد.نمك، فلفل و زردچوبه را هم افزوده، در ظرف را بگذاريد.بعد از نيم ساعت اندازه يگ گردو از موادتان برداريد و در روغن سرخ كنيد. @shirini71
موادلازم : گوشت چرخ کرده : 300 گرم پیاز : دو عدد سیب زمینی : دو عدد رب گوجه گوجه فرنگی رنده شده 3 عدد نمک ، فلفل ، زردچوبه طرز تهیه : یکی از پیازها رو رنده کنید و با گوشت چرخ کرده و نمک و فلفل و زردچوبه خوب ورز بدید و به اندازه ی کله ی گنجشک (انتخاب اسم این غذا) قلقلی کنید و داخل یک بشقاب بچینید. قلقلی ها رو برای ده دقیقه داخل فریزر بزارید تا خودش رو بگیره . بعد در مقداری روغن سرخ کنید و کنار بزارید. یک عدد پیاز رو ریز خرد کنید و سرخ کنید . کمی زردچوبه و نمک و ادویه های دلخواه بزنید و رب رو اضافه کنید. وقتی رب سرخ شد،گوجه های رنده شده رو اضافه کنیدکمی که تفت خورد ، سیب زمینی های خرد شده و قلقلی ها رو اضافه کنید و مقداری آب بریزید تا روی مواد رو بگیره و شعله رو ملایم کنید تا کله گنجشکی جا بیفته و غلیظ بشه ودر ظرف مورد نظر همراه نون سنگک سرو کنید نکته کله گنجشکی رو میشه با برنج هم سرو کرد میشه آب کله گنجشکی رو بیشتر بریزید و نون توش تلیت کنید اگه طعمشو ترش دوست دارید از لیموی تازه یا آبغوره استفاده کنید @shirini71
بریم سراغ یک ایده ی خوشمزه سیب زمینی رو مکعبی خرد و سرخ کنید.وقتی سرخ شد کمی نمک و فلفل و زردچوبه اضافه کنید.اگر مقداری آویشن یا جعفری ساطوری به سیب زمینی سرخ شده اضافه کنید طعمش خیلی خوب میشه. حالا کمی پنیر چدار یا موزارلا یا پنیر پیتزا روی سیب زمینی بریزید (میتونید حذف کنید)، به تعداد تخم مرغها حفره هایی باز کنید و تخم مرغها رو بریزید،روشون نمک و فلفل بپاشید،در تابه رو بذارید تا تخم مرغ بپزه. تخم مرغهایی که در تصویر میبینید،تخم مرغ دو زردست😉 .@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
‍ ‍ @shirini71 🍓 کیک های ژاپنی بسیار اسفنجی و سبک هستند. این کیک رو میتونید با طعم های دیگه ای مثل موزی هم درست کنید. 🍓مواد لازم: زرده تخم مرغ 4عدد شکر برای زرده ها 20 گرم شیر 2 قاشق غذاخوری روغن مایع 3 قاشق غذاخوری وانیل 1/2 قاشق چای خوری چند قطره اسانس توت فرنگی چند قطره رنگ قرمز خوراکی ارد سفید 30 گرم یا 1/4 پیمانه نشاسته ذرت 30 گرم یا 3 قاشق غذاخوری سفیده تخم مرغ 4 عدد نمک یک پنسه کرم تارتار 1/4 قاشق چای خوری شکر برای سفیده ها 60 گرم 🍓طرز تهیه: همه مواد را دقیقه اندازه گیری کنید و به دمای محیط برسونید. فر را روی 180 درجه سانتی گراد روشن کنید و کف یک قالب مربع 20 در 20 سانتی را کاغذ روغنی قرار دهید. زرده های تخم مرغ را همراه 20 گرم شکر با همزن بزنید تا رنگ آن کمی روشن شود. اسانس و رنگ خوراکی را اضافه کنید و کمی دیگر با همزن بزنیید. شیر و روغن و وانیل را هم اضافه کنید و خوب مواد را مخلوط کنید. ارد را همراه نشاسته ذرت داخل زرده تخم مرغ ها الک کنید و با همزن مخلوط کنید. مواد باید کاملا یک دست شوند. اگر رنگ صورتی خیلی کم رنگ بود دو سه قطره دیگه رنگ اضافه کنید. بعدا با اضافه کردن سفیده ها رنگ مواد روشن تر خواهد شد. پره های همزن را بشویید و کاملا خشک کنید. در ظرفی کاملا تمیز و خشک سفیده های تخم مرغ را همراه کرم تارتار و نمک بزنید و قاشق قاشق شکر را اضافه کنید تا سفیده کاملا فرم بگیرد و وقتی با پره های همزن سفیده را برمیدارید شکل آن تغییر نکند. همزن را کنار گذاشته سفیده تخم مرغ را در دو مرحله به مواد کیک اضافه کنید و با لیسک به صورت دورانی مخلوط کنید طوری که پف سفیده تخم مرغ نخوابد. مواد کیک باید کاملا پفکی باشد. مرحله همزدن سفیده ها و مخلوط کردن صحیح آنها باعث پف کیک خواهد شد . مواد کیک را داخل قالب ریخته به مدت 25 تا 30 دقیقه یا تا زمانی که کیک پخته شود در طبقه وسط فر 180 درجه از پیش گرم شده بپزید. 25 دقیقه اول پخت به هیچ وجه در فر را باز نکنید. زمان پخت بستگی به دمای فر شما دارد. وقتی کیک را از فر خارج کردید 5 دقیقه صبر کنید بعد روی پنجره فلزی برگردانید تا خنک شود. این کیک را مثل تصویر میتوانید با خامه تزئین کنید. نکته : من خودم این کیک رو چند بار با طعم های مختلف درست کردم. این کیک لطیف ترین کیک اسفنجی هست که تاحالا درست کردید و طعمش هم عالیه ولی بعد از پخت و سرد شدن چون آرد دستور کم هست جمع میشه و حجمش کم میشه در هر صورت امتحان کردنش خالی از لطف نیست.
🍓🍓 پوره توت فرنگى يك ليوان شير سرد دو ليوان نشاسته ذرت سه قاشق غذا خورى آرد شيريني پزي پنج قاشق غذا خورى شكر شش قاشق غذا خوري ،،، ابتدا شكر و آرد و نشاسته ذرت وشير رو مخلوط كردم، و رو حرارت ملايم هم زدم تا جوش بياد و غليظ بشه ،،پوره توت فرنگي رو از صافي رد كردم و داخلش ريختم ،با حرارت ملايم هم زدم تا غليظ بشه و شيرينيش رو ميتونيد چك كنيد،و بعد از اينكه غلظتش مناسب شد،داخل ظرف ريختم و حدود دو ساعت داخل يخچال گذاشتم و بعد تزيين كردم،🍓🍓 @shirini71
در خدمتتان هستم با یه دسر خوشمزه 💝 شیر ۳ لیوان شکر ۶ ق غ پودر ژلاتین۳ ق غ دنت توت فرنگی ۳ بسته رنگ‌خوراکی در صورت تمایل چند قطره ژله توت فرنگی ۱ بسته طرز تهیه : شکر و پودر ژلاتین مخلوط میکنیم و روی حرارت میگذاریم و شیر را اضافه میکنیم و زود هم میزنیم تا ژلاتین گلوله نشد و قتی شیر داغ شد و ژلاتین حل شد خاموش میکنیم کمی که از حرارت که افتاد دنت ها را اضاف میکنیم و در قالب مورد نظر میریزیم میتونید بعد از چند ساعت که کرم بست ، سرو کنید یا اینکه مثل من هنوز که در قالب هست وسط کار با کمک قاشق کوچک و به آرامی خالی کنید و ژله ای را که با یک لیوان آبجوش حل کرده و سرد شده را داخل آن ریخته @shirini71
مواد لازم سیب زمینی آب پز ۲ عدد گشنیز خردشده ۳ قاشق غذا خوری (من مقداری جعفری ساطوری هم اضافه کردم) پیاز خردشده ۲ قاشق غذا خوری پنیر خامه ای ۳ قاشق غذا خوری نمک و فلفل به مقدار لازم نان تست به مقدار لازم مایه گوشت(همون مایه ای که برای ماکارونی درست میکنید) به مقدار لازم طرز تهیه ۱- ابتدا مایه ماکارونی رو آماده کنید.پیاز رو تفت داده گوشت چرخ کرده اضافه کنید و تفت دهید نمک و فلفل و زردچوبه بزنید و مقداری رب گوجه فرنگی اضافه کنید سپس کمی آب بریزید و اجازه دهید بپزد دقت کنید مایه نباید زیاد چرب و روغنی باشه ۲- سیب زمینی آبپز رو رنده کنید . از رنده ریز استفاده کنید ۳- سیب زمینی رنده شده و نمک و فلفل و پیازچه و گشنیز خرد شده رو باهم مخلوط کنید سپس پنیر خامه رو هم بهش اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا یکدست شود ۴- نان تست رو با کاتر مناسب کاتر بزنید کاتر رو از داخل نان خارج نکنید و روی نان رو با مواد سیب زمینی پرکرده و صاف کنید سپس از زیر کاتر ، نان رو با دست فشار داده و راتا رو از کاتر بیرون بیاورید ۵- راتا رو با مقداری مایه گوشتتون تزیین کنید سایر نکات با این میزان مواد اولیه حدودا ۱۵ تا ۲۰ عدد راتا دارید بسته به سایز کاتری که استفاده میکنید ممکنه تعداد بیشتر یا کمتری داشته باشید @shirini71