eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21هزار عکس
8.3هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
تخم مرغ 3 عدد آرد 2/5 ليوان شکر 1 ليوان شیر 1 ليوان روغن مایع نصف پیمانه بکینگ پودر 1 ق غ وانیل 1 ق م يا هم اسانس وانيل بريلو بميزان لازم تخم مرغارو در دماي محيط قرار داده بعد تخم مرغارو به همراه شکر و وانیل را با هم مخلوط کرده و با همزن خوب میزنیم تا پف کنه و کرم رنگ بشه بعد شیر و روغن مایع رو به ترتیب اضافه میکنیم و آرد و بکینگ پودر را که قبلا3 بار با هم الک کردیم طي دو مرحله ب مواد اضافه كرده و ب شكل دوراني مخلوط كرده ودر قالبی که قبلا چرب کردیم میریزیم ودر فری که قبلا گرم شده با درجه حرارت 180درجه بمدت 45 دقيقه قرار ميدهيم بعد از اينكه از فر بيرون اورديم ميزاريم كاملا خنك بشه بعد از قالب در مياريم بريلو رو روي كيك ريخته و با ميوه تزيين ميكنيم @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
یه غذای سریع و راحت اگر پسندیدید از ۱ تا ۱۰ نمره بدید 😉 مواد لازم: گوشت چرخکرده : ۲۵۰ گرم پیاز یک عدد نمک یک قاشق چایخوری فلفل یک قاشق چایخوری پودر سیر نصف قاشق چایخوری رب گوجه ۳ قاسق غذاخوری میکسی از پنیر های مورد علاقه ۲ فنجان نان ترتیلا یا برش نان لواش ۸ عدد کنجد به میزان لازم دستور : گوشت چرخکرده را داخل ماهیتابه با یک قاشق غذاخوری روغن تفت داده و نمک و فلفل و پودر سیر و پیاز نگینی خرد شده را اضافه نمایید خوب مخلوط کرده و در آخر رب گوجه اضافه نمایید. مخلوط را در یخچال قرار دهید تا کاملا سرد شود سپس پنیر های دلخواه رنده شده را اضافه نموده و مخلوط نمایید. مواد را مانند ویدیو روی نان ها قرار داده و رول کنید. روی آن تخم مرغ همزده بمالید و و سپس به میزان دلخواه روغن کنجد روی آنها بریزید. رول ها را در فر در دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد یا ۴۰۰ درجه فارنهایت به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید. نوش جان😋 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
‍ ‍ ‍ 💓 هفدهم خرداد 1399 ✅ناشتا 2 قاشق آبلیمو+ 2 لیوان آب گرم 🧀 : یک کف دست نان سنگک+یک لیوان قهوه+2 قاشق عذا خوری مربا(200کالری) 🍀 :یک لیوان شیر کم چرب+یک عدد بیسکوییت ساقه طلایی ❤️یک ساعت قبل از ناهار نیم ساعت چند حرکت شکم و پهلو 💚قبل از ناهار 2 لیوان آب 🍄 : سالاد بدون سس به هرمیزان که میل دارید +5قاشق پلو ساده+یک تکه فیله ماهی کبابی(300کالری) ☕️میان وعده :یک فنجان چای سبز+شش عدد مغز 💙نیم ساعت قبل از شام 1 لیوان آب 🍟 :سالادبدون سس به هرمیزان که میل دارید +4 قاشق غذاخوری میرزا قاسمی+دو دست نان لواش( 250کالری) @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🥘آشپزی خودمونی 🔷 ▫️آرد ۲۵۰ گرم یا دو نیم لیوان ▫️آب ولرم تقریبا ۱۰۰ تا ۱۲۰ گرم یا نصف لیوان پر ▫️پودر خمیر مایع فوری یک ق مرباخوری ▫️نمک یک قاشق چایخوری سر صاف ▫️روغن مایع 4 قاشق غذاخوری ▫️شکر یک قاشق غذاخوری 🔸اول پودر خمیر مایع فوری و شکر و مقدار کمی از آب ولرم را داخل لیوان ریخته و حدود ده دقیقه استراحت میدیم، سپس همه ی مواد خشک را داخل کاسه ریخته و مخلوط کنید بعد کم کم مابقی آب را اضافه کنید و حدود ده دقیقه ورز بدین در آخر سر روغن را هم اضافه کنید و خوب ورز بدید که روغن به جسم خمیر بره ، روی خمیر را کشیده و استراحت میدیم بعد از اینکه حجم خمیر دوبرابر شد پف خمیر را گرفته و کمی ورز داده و چونه های ۷۰ گرمی گرفته و دوباره حدود ده دقیقه استراحت میدیم، سپس به کمک وردنه به شکل دایره باز کرده و داخل ماهی تابه نچسب و یا ساچ میپزیم میتونید کنجد و یا زیره هم بریزید نونها رو بعد پخت داخل ی پارچه بپیچید @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
@shirini71 🔷 مواد لازم دستور پخت شکر ۱ کیلو گرم سفیده تخم مرغ ۳ عدد جوهر لیمو ۱/۸ قاشق چایخوری آب به مقدار یک بند انگشت از شکر بالاتر ۱- شکر را در ظرف مورد نظر ريخته و آب را که بايد به مقدار يک بند انگشت بالاتر از شکر باشد اضافه مي‌کنيم و در صورت دلخواه كمي زعفران و بر شعله گاز قرار مي‌دهيم. ۲- بعد از اين که شربت قوام آمد، جوهر ليمو را داخل آن مي‌ريزيم. ۳- بعد از کمي حرارت دادن، مقداري از شربت را بين دو انگشت قرار مي‌دهيم، اگر به صورت کش‌دار شد، شعله را خاموش و صبر مي‌کنيم تا خنک شود در حدي که اگر سفيده را به آن اضافه کنيم پخته نشود. ۴- در اين زمان سفيده‌ها را به ميزاني که پف کند هم مي‌زنيم.و آن را به شربت اضافه و آنقدر هم مي‌زنيم تا مواد کاملاً سفيد و يکدست و کش‌دار شود. ۵- حالا انگشت پيچ ما آماده است، ما مي‌توانيم براي عطر و طعم آن به شربت گلاب هم اضافه کنيم. ۶- و در آخر با دارچين و خلال پسته و بادام در صورت تمايل آن را تزئين کنيم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
@shirini71 🔷 ▫️شیر۳/۵لیوان ▫️شکر ۴قاشق غذاخوری ▫️ایرمیک(آرد_سمولینا )۸قاشق غذاخوری ▫️پودر ژلاتین ۱/۵ ▫️آب سرد نصف لیوان ▫️یک پاکت پودینگ توت فرنگی ▫️خامه ۱۰۰ گرم ▫️یک قاشق غذاخوری کره ▫️یک قاشق چایخوری وانیل 🔸ابتدا پودر ژلاتین را با آب سرد مخلوط کرده و روی بخار کتری میذاریم تا بنماری بشه بعد اینکه شفاف شد از روی حرارت بر میذاریم کنار میذاریم تا سرد بشه شیر رو داخل قابلمه ریخته ایرمیک،پودینگ،شکر رو هم داخل شیر ریخته خوب هم میزنیم تا یکدست بشه بعد روی حرارت ملایم میذاریم مدام هم میزنیم تا ته نگیره و عین فرنی بشه وبعد کره و وانیل را اضافه کرده خوب مخلوط میکنیم واز روی حرارت بر میداریم و داخل ظرف دیگه ای میریزیم وروش سلیفون می کشیم تا وقتی کمی سرد بشه بعد ژلاتین بنماری شده وخامه رو اضافه کرده با همزن برقی زده تا یکدست بشه وداخل قالب مورد نظر ریخته وداخل یخچال ۴_۵ساعت میذاریم تا خودشو بگیره حالا آماده سرو هست
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
‍ ‍ مواد لازم: آرد 1 و ½ پیمانه الک شده بیکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری نمک ½ قاشق چای خوری شکر دانه ریز ½ پیمانه + 2 قاشق غذاخوری شیر ½ پیمانه روغن مایع 1/3 پیمانه وانیل 1 قاشق چای خوری رنده پوست یک عدد لیمو ترش تازه + آب لیموی تازه 1 قاشق غذاخوری سفیده تخم مرغ به دمای محیط رسیده 4 عدد پودر قند 1 قاشق غذاخوری طرز تهیه: فر را روی 180 درجه سانتی گراد روشن کنید. دو عدد قالب گرد 20 سانتی را چرب و آرد پاشی کنید. یا کف قالب کاغذ روغنی انداخته روی کاغذ روغنی را چرب کنید. در ظرفی آرد، بیکینگ پودر و نمک را الک کنید. در ظرف دیگری ¼ پیانه از شکر، شیر، روغن، وانیل، رنده پوست لیمو و آب لیمو را با همزن دستی مخلوط کنید. در ظرف دیگری سفیده های تخم مرغ را با همزن بزنید وقتی پف کرد بقیه شکر را کم کم اضافه کرده با همزن بزنید تا کالا فرم بگیرد. نیمی از مخلوط آرد را به مخلوط مایعات اضافه کنید و با همزن مخلوط کنید سپس بقیه آرد را در سه مرحله اضافه کرده هر بار مقداری آرد و مقداری سفیده اضافه کنید و با لیسک به صورتی دورانی مخلوط کنید طوری که پف مواد نخوابد. مواد را داخل قالب ها ریخته به مدت 20 دقیقه در طبقه وسط فر 180 درجه از پیش گرم شده بپزید. مواد لازم کرم لیم زرده تخم مرغ 4 عدد رنده پوست 1 عدد لیمو ترش متوسط + آب لیمو ترش تازه ½ پیمانه پودر قند 1 و یک سوم پیمانه نشاسته ذرت 1/3 پیمانه نمک یک پنسه وانیل 1 قاشق چای خوری طرز تهیه: زرده ها را داخل ظرفی با همزن دستی مخلوط کنید. در ظرف دیگری رنده پوست لیمو ، پودر قند ، نشاسته ذرت، و نمک را مخلوط کنید ، رنده پوست لیمو و 1 و ½ پیمانه آب اضافه کنید و هم بزنید تا نشاسته ذرت حل شود. مخلوط فوق را روی حرارت ملایم قرار داده هم بزنید حدود دو دقیقه بعد کمی از مواد فوق را روی زرده ها ریخته هم بزنید و دوباره داخل ظرف برگردانید. چند دقیقه دیگر مواد را روی حرارت ملایم هم بزنید تا حالت فرنی پیدا کند. پس از برداشتن از روی حرارت وانیل را اضافه کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
😍 یک خمیر رقیق و خیلی ترده که همه چیز رو میشه باهاش سوخاری کرد‌ مثل میگو،فیله مرغ،سبزیجات. این خمیر خیلی سبک و خیلی خوشمزست، پس حتما امتحانش کنید. بنظر من با اين خمير خوشمزه تر از سوخاري كردن با پودر و آرد سوخاريه. مواد لازم برای خمیر: _آرد سفید سه قاشق غذاخوری _نشاسته ذرت یک قاشق غذاخوری _آب یخ یک چهارم لیوان _بیکینگ پودر نصف قاشق مرباخوری _کمی نمک طرز تهیه: مواد خشک رو باهم تركيب و بعد آب رو بهش اضافه كنيد و سی دقیقه در دمای آشپزخونه استراحت بدید.این خمیر نباید زیاد هم زده بشه ،در حد مخلوط شدن کافیه،چون اگه زیاد هم بزنید تردیشو از دست میده.مواد اوليه رو هم تغيير نديد تا نتيجه مطلوب باشه.نشاسته ذرت سفيد و ترد و پودريه،لوازم قناديها و سوپر ماركتها دارن. طرز تهیه پیاز حلقه ای با تمپورا:پیازهارو با ضخامت نیم تا یکسانت حلقه و از هم جدا کنید.پیازهارو در خمیر تمپورا زده و در روغن خیلی داغ سرخ کنید تا طلایی بشن (اگه روغن کاملا داغ نباشه ترد نمیشه) و بعد روی دستمال بذاريد تا روغن اضافش گرفته بشه. این پیازهای خوشمزه رو حتما گرم و با سس دلخواهتون سرو کنید. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
_کیا مثل من پیاز سوخاری دوست دارن دستاشون بالا  _درست کردن پیاز سوخاری ممکنه ساده به نظر بیاد ولی هر کسی نمیتونه اونو تپلی و صاف و صوف مثل برای رستورانا دربیاره😉  _برای اینکه پیاز سوخاری تپلی بشه و بعد از سرخ شدن لایه روییش مثل پوست بلند نشه یه فوت کوچولو و ساده داره ، ایشالا پست بعدی که دستورو وویدئوش رو گذاشتم بهتون یاد میدم چطوری این فینگر فود یا فست فود خوشمزه و پرطرفدار رو به بهترین شکلش درست کنید @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💥آبگوشت گیاهخواران 👩‍🍳مواد لازم نخود ازشب قبل خيس شده يک پيمانه لوبياسفيد ازشب قبل خيس شده يک پيمانه لوبيا چيتی ازشب قبل خيس شده 2/1پيمانه سویا 2/1 پيمانه روغن 2/1 پيمانه سيب زميني نيم کيلو گوجه فرنگي نيم کيلو ليموعمانی 6 تا 8 عدد زردچوبه 8 قاشق چايخوري نمک 8 قاشق چايخوري پودر فلفل قرمز 2 قاشق چايخوری   نخود لوبيا سفيد و لوبيا چيتي را که حداقل 3ساعت خيس کرده ايم همراه با آب کافي (12پيمانه) در قابلمه مناسبي مي ريزيم و با حرارت زياد به جوش مي آوريم. پس ازجوش آمدن آب  در قابلمه را مي گذاريم وحرارت را ملايم مي کنيم تا حبوبات حدود 2ساعت به آرامي بپزد. سپس سويا را 10 دقيقه خيس مي کنيم و از صافي مي ريزيم تا آب آن گرفته شود. روغن را در ماهيتابه داغ مي کنيم وسويا را 2دقيقه با حرارت متوسط تفت مي دهيم. آنگاه سويا سيب زميني پوست کنده درسته گوجه فرنگي چهارقاچ ليمو عماني زرد چوبه و نمک را به نخود و لوبيا ي پخته شده اضافه مي کنيم و مي گذاريم با همان حرارت ملايم حدود 2 ساعت بپزد و کاملا جا بيفتد. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌶🌶🌶🌶 ۳ کیلو فلفل قرمز رو شستم ودونه هاشو خارج کردم وخرد کردم تو قابلمه ریختم وروش یه لیوان آب ریختم ودربشو گذاشتم تا خوب بپزه وفلفل ها نرم بشن وبعد با گوشت کوب برقی خوب پوره کردم ودوسه قاشق رب گوجه اضافه کردم (برا خوشرنگ وخوش طعم شدنش) دوباره رو حرارت گذاشتم و کمی نمک اضافه کردم و گذاشتم خوب ابشو بکشه وسفت بشه وبعد تا داغه داخل شیشه ریختم ودربشو خوب چفت کردم و شیشه هارو وارونه چیدم ( اینجوری هوای توش خارج میشه وماندگاریش زیاد میشه) وبعد خنک شدن در یخچال نگهداری میکنم من این رب رو تو رسپی غذاهام نوشتم که استفاده میکنم و خیلی از دوستان سوال کردن که رب فلفل چجوری درست میشه تو همه غذاهایی که رب استفاده میشه یه قاشق مربا خوری از این رب میزنم و بقیه رو رب گوجه اضافه میکنم تندی این رب هم بستگی به  فلفلتون  داره . @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
. با سیب . مواد لازم : پودر شکر 3/4 پیمانه آرد 2 پیمانه روغن مایع 3/4 پیمانه تخم مرغ 3 عدد مغز گردوی خرد شده 1/3 پیمانه بیکینگ پودر 1 و نیم قاشق مرباخوری وانیل 1/4 قاشق چایخوری سیب رنده شده 2 پیمانه . . طرز تهیه : ● آرد و بیکینگ پودر رو با هم مخلوط می کنیم و دو تا سه بار الک میکنیم. قالب رو کاغذ روغنی میندازیم و دیواره هاش رو با کمی روغن چرب می کنیم. فر رو روشن میکنیم و روی 180 درجه سانتیگراد تنظیم میکنیم. . ● تخم مرغ ها رو داخل یک ظرف مناسب میریزیم و شکر رو کم کم بهشون اضافه می کنیم و با همزن میزنیم. بعد از اینکه شکر در تخم مرغ ها حل شد، وانیل رو اضافه میکنیم. . ● همزدن شکر رو ادامه میدیم تا حجم مواد بیشتر بشه و کرم رنگ بشه. حالا روغن رو اضافه  میکنیم و در حد مخلوط شدن مواد رو با همزن میزنیم. . ● آرد رو در دو تا سه مرحله اضافه می کنیم و با دور کند همزن در حد اینکه مخلوط یکدست بشه میزنیم. . ● سیب های رنده شده با دنده درشت رو به مخلوط کیکمون اضافه می کنیم و با کمک لیسک یا قاشق مواد رو با هم مخلوط میکنیم. گردو رو هم اضافه میكنیم و آروم هم میزنیم. خمیر رو توی قالب میریزیم و حدود 45 دقیقه توی فر گرم شده میپزیم @shirini71