#کاپ_کیک_بدون_فر
مواد لازم:
تخم مرغ 3 عدد
شکر 1 لیوان
روغن 1 استکان
شیر 1 استکان
پودر کاکائو 2 قاشق غذاخوری
آرد 2 1/2 استکان
بکینگ پودر 5 گرم
.
طرز تهیه:
تخم مرغ و شکر را با همزن بزنید تا کف کند. شیر، روغن، آرد، بکینگ پودر، کاکائو را اضافه کنید و دوباره با همزن بزنید. استکانهای نشکن را چرب کرده خمیر کیک را تا نیمه استکان بریزید و یک تکه شکلات روی آن قرار بدید. تا نیمه قابلمه آب داغ ریخته در قابلمه دم کنی یا یک پارچه تمیز بپچید تا بخار درون کیک نریزد، درب قابلمه را ببندید، حرارت را خیلی کم کنید به مدت 20 دقیقه کیکها پخته و آماده اند.
10 دقیقه بگذارید درون استکان ها بماند تا خنک شود سپس آن را جدا کرده و به دلخواه روی آن سس شکلات بریزید و میل کنید. نوشجان ❤️
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#شیره_انگور_خانگی
انگور 10کیلو
خاک سفید 2مشت
1- ابتدا انگورها را تمیز شسته و آب آن را میگیریم اگر با آب میوه گیری خواستید بگیرید آنها را دانه میکنیم ولی به روش سنتی نیازی به این کار نیست به این صورت که انگور را داخل کیسه ریخته جنس کیسه باید پارچه ای نباشد تا آب انگور راحت از آن خارج شود ( کیسه آرد مناسب این کاره می باشد ) بعد با چکمه تمیز یا دست کاملا آب آن را میگیریم
2- در این مرحله آب را از صافی عبور داده در ظرفی ریخته و خاک را الگ کرده و به آن اضافه میکنیم (زدن خاک به شیره باعث میشه آب انگور ترش نشه و اینکه رنگ شیره خوشرنگ و زلال بشه خاک سفید را هم میتوانید از دل کوه و هم از عطاری تهیه کنید ) و روی حرارت به مدت 20 الی 30 دقیقه قرار میدهیم در حین جوشیدن کف های روی آب انگور را میگیریم و بعد به مدت 12ساعت کنار گذاشته تا کاملا ته نشین بشه
3- بعد از آن با ملاقه آرام آرام آب زلال را جدا میکنیم این کار در چند مرحله باید انجام شود تا آبهای زلال از ته ظرف که گل آلوده جدا بشن در این مرحله صبر و حوصله شما باعث میشه شیره شما رنگ شفاف و روشنی داشته باشد. اگر خوب در این مرحله دقت نکنید شیره شما کدر رنگ خواهد شد. پس قسمت مهم کار جدا کردن آب زلال از آب گل آلوده در پایان کار ته آب را داخل کیسه نخی ریخته و در ظرفی جدا آویزان کنید تا باقیمانده آب هم از ته خاک و گل جدا بشه
4- وقتی آب زلالی را جمع آوری کردید آن را روی حرارت گذاشته و صبر کنید تا به غلظت شیره برسه زمانی که آب انگور به حدی رسید که شروع ب کف کردن کرد و کمی احساس کردید مثل شهد شده زیر حرارت را خاموش کنید شیره انگور را کمی شل از روی حرارت بردارید چون پس از سرد شدن کمی سفت تر میشود 💐💐 امتحان کنید و از هنر خودتون لذت ببرید 🌹
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
نان همبرگر دستورمدیر😍
اردفانتزی واردقتادی مساوی۴لیوان دسته دارمن دوقاشق اضافه تراریختم.چون هنوزخمیرنیازداشت بااحتیاط اضافه کنید
شیرولرم1/2,لیوان
اب ولرم 1/2لیوان
خمیرمایع خشک دوقاشق مرباخوری
نمک یک قاشق مرباخوری سرخالی
شکریک قاشق مرباخوری
سفیده تخم مرغ یک عدد
روغن مایع 1/4لیوان
یک قاشق ماست پرچرب
بکین پودریک قاشق مرباخوری سرصاف
رومال یک عددتخم مرغ خوب هم بزنیدنصف ان رابرای داخل غذااستفاده کنیدنصف ان برای این نان کافیه که بایک قاشق شیرمخلوط کنیدبعدنون رورومال بزنید
ابتداشیر.واب روولرم کرده توری که دست نسوزه.ولی گرماش حس بشه یک قاشق شکرروتوش حل کنیدبعدخمیرمایع رواضافه کرده روی ظرف روبپوشونیدبایدتاریک باشه داخل ظرف پس روش دستمال بکشیدبزارید۵الی ده دقیقه بمونه تواین فاصله 4لیوان اردروالک کرده نمک روبهش اضافه کرده ویک قاشق مرباخوری بکین پودرالک کرده کناربگذاریدداخل ظرف دیگه سفیده تخم مرغ روغن ماست رواضافه کرده وخمیرمایع عمل امده اضافه کنیدکمی مخلوط کنیداردوکم کم اضافه کنیداین خمیرخیلی خیلی لطیف وهیچ نوچسبندگی نداره خمیررویک الی یک ساعت بیست دقیقه استراحت بدیدبعدچهارتا چونه کنیدداخل سینی که کاغذروغنی انداختین بزاریددوباره بپوشونید۲۰دقیقه استراحت بدیدفرروازنیم ساعت قبل روشن کنیدحسابی.گرم بشه ی ظرف ابم بزاریدداخل فردرجه فر170مدت پخت ده دقیقه بعدگریل روشن کنیدتا روش طلایی بشه رومال تخم مرغ هم زده ویک قاشق شیربعدازفردراوردن روی نان ی پارچه ضخیم بزاریدخوب بپوشونیدده دقیقه بمونه بعدپارچه روبرداریدتانان سردبشه کشیدن روی نان بعدبیرون آوردن ازفرباعث میشه روی نانهانرم بشه وحالت خشکی نداشته باشه تصویرگویاست
من دستورات زیادی روامتحان کردم ولی این نون که خودم دستورشوزدم واقعا عالی شده نرم سفیدقابل انعطاف بعدسردشدن کامل نون اضافه نون رومیتونین داخل پلاستیک بسته بندی کنین
@shirini71