eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
8.9هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌙🌸رژیم روز سیزدهم ماه رمضان🌙🌸 1400/2/7 🌞افطاری: چای ☕️دارچین کم رنگ + یک قاشق مرباخوری عسل🍯 + یک کف دست نان 🍞سنگک یا بربری + یک عدد تخم مرغ🥚 پخته + گوجه🍅 و خیار🥒 🌚شام: (یک ساعت بعد از افطار) یک کاسه آش 🍵رشته +1 کف دست نان سنگک یا بربری + سبزی خوردن🍀 🌓شام تا سحر: یک کاسه سالا🥗د سبزیجات (یه دلخواه) + 3 عدد میوه 🍉 + هر یک ساعت 3-2 لیوان آب + آب لیمو🍋 ترش تازه 🌔سحری: 10 قاشق لوبیا پلو + یک پیاله ماست🥣 + سبزی🥗 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
 فر ١پاكت خامه پاستوريزه(٢٠٠ml) ٢پاكت شكلات شيري(١٦٠gr) ١بسته بيسكوئيت پتي بور ١ق غ خ پودر كاكائو ٢ق غ خ كره خامه رو توي قابلمه ريخته و روي شعله به نقطه جوش ميرسانيم قبل از جوش زدن زيرشو خاموش ميكنيم. شكلات هاي خرد شده را اضافه كرده و هم ميزنيم. سپس كاكائو رو اضافه كرده هم ميزنيم. به ترتيب كره را بعد بيسكوئيت خرد شده رو اضافه كرده هم ميزنيم. ١٥دقيقه در يخچال ميگذاريم تا نسبتا خودشو بگيره. اگه خواستين ميتونين توي قالب هاي سيلكوني با طرح هاي مختلف بريزيدو در فريزر به مدت يك ساعت منتظر بمونيد بعد اندازه يك سانت در شكلات آب شده فرو ببريد وبا هر چی دوست داشتین تزئينش بكنيد. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
‍ ‍ 😋مواد لازم 🧀 پودر پنیر پارمیزان 1/3 پیمانه 🧀کره یا مارگارین1 قاشق غذاخوری 🍥ادویه به میزان کافی 🍥پودر آویشن به میزان کافی 🍥نمک به میزان کافی 🍥آب4 قاشق غذاخوری 🍥جوش شیرین1/8 قاشق چای‌خوری 🍥آرد نخودچی1 پیمانه 🍥آرد برنج یا ذرت1 پیمانه 🍥زرد چوبه یا گل رنگبه میزان کافی 👩‍🍳دستور تهیه پفک خانگی در ابتدا آرد و زردچوبه را با هم مخلوط کنید سپس ادویه طعم دهنده به همراه جوش شیرین را الک کرده و به مواد اضافه کنید. حال همه مواد را باهم الک کنید. در ظرفی جداگانه کره را ذوب کنید و به همراه مواد الک شده، پودر پنیر پارمیزان و آب با هم مخلوط کنید و آنها را کمی ورز دهید تا به شکل خمیر درآید. وقتی که خمیر سفت شد آن را از رنده یا کفگیر سوراخ دار عبور داده تا شکل پفک به خود بگیرد، در پایان خمیرها را در روغن داغ سرخ کنید. 📝نکات آشپزی در تهیه پفک خانگی بجای استفاده از 1/8 قاشق چای‌خوری جوش شیرین می‌توانید از 1/4 قاشق چای‌خوری پکینگ پودر استفاده نمایید. میزان ادویه و نمک آن کاملا دلخواه است. حضور آویشن نیز به سلیقه شما وابسته می‌باشد. پفک را بدون مواد افزودنی در منزل تهیه نمایید و از خوردن آن لذت ببرید. 😋😋😋😋😋😋 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
اقا نودل خودشم فکر نمیکرد یه روزی انقدر خوشمزه بشه ولی میتونم به جرات بگم رفت تو لیست غذاهای مورد علاقه امون... فیله یا سینه مرغ ۱/۲پیمانه کلم برگ سفید خلالی ۱/۲ پیمانه هویج خلالی ۱/۲پیمانه فلفل دلمه رنگی خلالی ۱/۲پیمانه سویا سس ۱قاشق غذاخوری نول ۱-۲بسته نمک و فلفل به میزان لازم پودر زنجفیل یک چهارم قاشق مرباخوری سیر رنده شده ۱-۲حبه رب انار ۱ قاشق غذا خوری(بسته به ترشی و شیرینی رب انار میزانشوکم و زیاد کنید) روغن به میزان لازم . نودل را در اب جوش ریخته ،ادویه اشو هم اضافه کنید و بزارید بپزه بعد ابکش کنید و بزارید کنار(فقط مرحله ی پختو طولانی نکنید چون در اخر باید با بقیه ی مواد تفت داده بشه و ممکنه نودل هاتون له بشه)روغن بریزید تو تابه و کلم رو اضافه کنید،بعد از سبک شدن و نرم شدن کلم هویج را اضافه کنید و تفت بدید تا نرم بشه بعد مرغ هارو اضافه کنید و حرارتو زیاد کنید که مرغا اب نندازه،(اگر حرارت ملایم باشه مرغا اب میندازه و در نهایت اب میان بافتی مرغا خارج میشه و سفت میشه) ادویه هارو اضافه کنید(قبل از اضافه کردن نمک حتما غذارو بچشید،چون سویا سس شوره) و کمی تفت دهید سپس فلفل دلمه ها و سویا سس و رب انارو اضافه کنید،و در اخر نودل هارو اضافه کنید و تمام موادو با هم مخلوط کنید و سرو کنید♥️ saedehrajabi1980 @shirini71
خب این یه رولت خرمای بسی خوشمزه س که اینجوری درستش کردم: به ازای 200 گرم خرما(از این خرما بهم چسبیده ها😁)، صدگرم آرد میخوایم. خرما رو چرخ کردمو کنار گذاشتم آرد بدون روغن تفت دادم و بعد الک کردم بعدش با یکم روغن جامد سرخش نمودم زیرشو خاموش کردمو آخرشم هل و دارچین به اندازه دلخواه ریختم که اندازه دلخواه من ینی زیااااااد😉 روی یه کیسه فریزر خرمای چرخ شده و نرمو پهن کردمو با دست چرب کامل پهنش کردم و روش دارچین(بازم دارچین؟ بله بله زیاد😁) ریختم بعد مخلوط آرد حلوایی یه لایه نازک روش ریختم تا کامل به هم بچسبن و بعد به کمک پلاستیک رولش نمودم و گذاشتم یه ساعت تو یخچال بمونه و بعدش برش و تزیین و زیباسازی و بعدش خوردن با یه لیوان چایی😋 golgoli.rangi ╭┄✵🍳🥘🍲🥣🥮✵┄╮ @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم: خرماي بي هسته يك و نيم ليوان مغز بادام خام (با بيسكويت ساده) يك و نيم ليوان مغز گردو نصف ليوان دارچين يك ق غذاخوري سر پر طرز تهيه: بادام و گردو رو داخل غذاساز ريخته و خرد كنيد بعد خرما رو اضافه و اونقدر مخلوط كنيد تا مثل خمير و بصورت توپ منسجم بشه. اگر خميرتون خشك بود و منسجم نشد يك ق گلاب يا آب اضافه كنيد. نصف خمير رو روي نایلون به ضخامت نيم سانت باز كنيد. حالا دارچين رو به بقيه مواد اضافه كنيد و خمير دارچيني رو روي خمير قبلي باز كنيد. با كمك نایلون خمير رو رول كنيد و داخل نایلون محكم بپيچيد و حداقل يك ساعت داخل فريزر بذاريد ،بعد با چاقوي تيز برشهاي يك و نيم سانتي بزنيد و داخل يخچال نگهداريد. ashpazi_khoshmazeh ╭┄✵🍳🥘🍲🥣🥮✵┄╮ @shirini71