eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
8.7هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
۳/۴عدد سیب زمینی متوسط ۱ونیم عدد سینه مرغ نصف لیوان پنیر پیتزا رنده شده ۱ق غذاخوری سر پر رب گوجه ۱عدد پیاز ۱حبه سیر ۱ق چای خوری اویشن نمک فلفل سیاه میتونید کنار این غذا برنج هم سرو کنید عالی میشه طرز تهیه: سیب زمینی ها را بشورید پوست بکنید و از وسط نصف کنید. به کمک قاشق داخلش را بتراشید و خارج کنید. برای مواد داخلش مرغ ها را ‌مکعبی خرد کنید و پیازرا ریز خرد کنید. داخل تابه روغن بریزید و مرغ ها را اضافه کنید تغییر رنگ که دادن پیاز راهم بریزید و تفت دهید وقتی پیاز ها خوب تفت داديد و ديگه خام نيستند، سیر را هم رنده کنید و بریزید و کمی تفت دهید. در این مرحله رب گوجه را ریخته و تا زمانی که بوی رب پخش بشود تفت بدید.نمک ،فلفل و اویشن را هم بریزید و از روي حرارت برداريد. درتابه اي گود در روغن داغ سیب زمینی هایی که داخلش را تراشیدید سرخ کنید.داخل سیب زمینی های سرخ شده مواد مرغ مون رو میریزید (من چون دوست داشتم مرغ ها داخل سیب زمینی دیده بشوند پنیر پیتزا را کف سیب زمینی ها ریختم شما میتونید روی مرغ ها بریزید.)و روش پنیر پیتزا بریزید. در فر ۱۸۰درجه حدود ۲۰دقیقه بپزید.(من داخل سیب زمینی هایی را که تراشیدم داخل فریزر نگه داری ميكنم و وقتی میخوام پوره سیب زمینی درست کنم ابپز کرده و استفاده میکنم) smell_of_baking @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
دوتا سینه مرغ بدون استخوان رو تو غذاساز ریختم تا خمیری بشه بعد هم پیاز رنده شده و آب گرفته رو به همراه سیر تازه ( میتونید از پودر سیر هم استفاده کنید)و ادویه ها و نمک به مواد اضافه کرده و کامل مخلوط میکنیم و به مدت ۴۰ دقیقه موادمون رو میزاریم تو یخچال بمونه.بعدش هم از مواد به اندازه ۴۰ گرم برداشته و توی دست باز میکنید و داخلش پنیر پیتزا میزارید و گرد میکنید و اول تو آرد سفید بعد هم توی تخم مرغ کامل میزنید و در اخر هم توی پودر سوخاری و در روغن داغ سرخ میکنید.موقع گرد کردن هم دستم رو خیس کردم که مواد به دستم نچسبه و قشنگ گرد بشه و کار راحتتر بشه @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم: برای ۶ نان تخم مرغ ۱ ع دمای محیط کره ۱۵ گ ذوب شده شیر ولرم ۱۲۵ گ شکر ۳۰ گ خمیر مایه ۴ گ وانیل ۱/۴ ق چ نمک ۱/۴ ق چ آرد ۲۴۰ گ رومال: زرده تخم مرغ زعفران غلیظ کمی برای روی نان کرمفیل و یا مثل من مارمالاد طرز تهیه: نصف شیر و یک قاشق از شکر و خمیر مایه رو مخلوط کرده درش رو بذارین حدود ۵ دقیقه تا عمل بیاد و کف کنه باقی شیر و شکر و تخم مرغ و کره و وانیل رو باهم مخلوط کنید خمیر مایه عمل اومده رو اضافه و مخلوط کنید آرد رو همراه نمک به تدریج اضافه کرده مخلوط کنید تا خمیر منسجم بشه بسته به اندازه تخم مرغ و نوع آرد اگه خمیر شل بود میتونید یک تا دو قاشق آرد اضافه کنید ورز بدین تا خمیر کاملا یکدست بشه و به دست نچسبه خمیر آماده رو کمی ورز بدین به ۶ قسمت تقسیم کرده چانه کنید با اولین چانه شروع کنید به ضخامت نیم سانت باز کنید با کاردک ۸ برش دور خمیر ایجاد کنید و تکه ها رو به سمت داخل تا کنید داخل قالب پای کپسول گذاشته و خمیر رو داخلش قرار بدین روشونو پوشانده ۲۰ دقیقه استراحت بدین تو این فاصله فر رو روشن کنید فر گازی ۲۰۰ درجه و برقی ۱۸۰ درجه قسمتهای برجسته کناری نون رو رومال بزنید و داخل فر قرار بدین به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه تا طلایی بشن بعد از خارج کردن از فر از قالب جدا کنید روی توری بذارین تا زیرشون عرق نکنه بعد از اینکه کمی از دما افتادن وسط نونها کرمفیل و یا مثل من مارمالاد بریزید و پودر پسته بپاشید @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🥘 😋 🔸مرغ بدون استخون رو با غذاساز در حد دو دقیقه چرخ کردم. بهش یه پیاز رنده شده و آب گرفته اضافه کردم. برنج نیم پز و لپه نیم پز ( با پشت چنگال یه کم لهش میکنم) و یه قاشق سرپر ترخون خشک رو بخش اضافه میکنم. دو قاشق آرد نخودچی یا! آرد نشاسته ذرت بهش اضافه میکنم و همه مواد رو با سرِ خمیرزن همزن، حدود سه چهار دقیقه ورز میدم. نمک فلفل زردچوبه دارچین و زنجفیل رو هم میریزم. اگر با دست کار میکنیم هم لازمه حتما پنج شش دقیقه ورز بدیم. 🔸بعد سس یا آب کوفته رو درست میکنم: پیاز داغ، کمی ترخون خشک، رب، دارچین.و نمک.و فلفل و زردچوبه. توی کوفته پیاز داغ و زرشک و یه دونه بادوم درختی گذاشتم و بعد کوفته ها رو آروم گذاشتم تو سس در حال جوش! نیم ساعت اول با در باز، بعد هم نیمساعت با در بسته! @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم: آرد ۱ پیمانه پودر قند ۱/۴پیمانه کره ۱۰۰گرم پنیر کیبی ۳ عدد وانیل نوک ق چ پکینگ پودر ۱/۴ ق چ خرما ۱ لیوان پودر هل ۱ق چ پودر تخم گشنیز ۱/۴ق چ کنجد مقداری طرز تهیه: کره وپودر قند را باهم مخلوط کرده وخوب بزنید وبعد پنیر کیبی و وانیل را اضافه کنید وباهم زن مخلوط کنید آرد را الک کنید ودر چند مرحله به مواد بالا اضافه کنید تا خمیری نرم ولطیف به دست بیاد . پوست وهسته خرما را بگیرید وبا ته قاشق خوب له کنید وبعد در مقداری کمی کره تفت بدین حرارت باید کم باشه وبعد بهش کنچد وپودر تخم گشنیز و پودر هلرا اضافه کرده وخوب مخلوط کنید وبزارید خنک بشه بعد از این مواد به اندازه یک فندق بزرگ بردارید و گرد کنید وآماده بزارید . حالا از خمیر به اندازه یک گردو بردارید وگرد کنید و وسط خمیر را گود کنید ویک گردی از خرما را در وسط خمیر بزارید وخمیر را ببندید و قالب بزنید ودر سینی فر بچینید . فرا را بادرجه حرارت ۱۲۰ از یک ربع قبل روشن کنید وسینی فر را در فر بزارید وتا وقتی ته معمول طلایی شد از فر خارج کنید.وبا پودر پسته ویا پودر قنر تزیین کنید. @shirini71