eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
8.9هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
دو تا پیاز رو خلالی درشت خورد کنید دو تا سه حبه سیر را له کنید یه لیمو ترش رو نصف کنید آب آنرا به همراه دو قاشق غذاخوری روغن زیتون و ادویه ونمک و زعفران مخلوط کنید بلدرچین هارو داخل مواد بزارید و درظرف را ببندید و چند ساعت بزارید یخچال مرینت بشه بعد هم با کمی کره و یا روغن مایع داخل تابه بزارید حرارت کم و در تابه رو ببندید تا کمی اب بندازن و یه طرف که سرخ شد طرف دیگه رو هم همینطور و بعد هم با یه شوید پلو زعفرانی نوش جان کنید پخت بلدرچین کمه مخصوصا اگر تایم مرینت زیاد باشه میتونید تو فویل با مواد مرینت بپیچین و بزارید فر تا پخته بشه این مواد برای پنج تا شش بلدرچین کافیه @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
‌ شکر ۴ ق غ آب نصف لیوان یخ به مقدار لازم شریت سن ایج ۳ ق غ آبلیمو تازه نصف لیوان چای دم آورده شده سرد یک لیوان لیموی حلقه شده و نعناع با ریحان برای تزیین لیوان رو بصورت برعکس لبه هاشو داخل شربتی که توی پیش دستی ریختیم میزنیم که فقط لبه های لیوان آغشته بشه ، بعد بدون هیچ تکونی سریع داخل کاسه شکر میزنیم(اینجا هم زیاد فشار نمیدیم که قشنگ دربیاد) برای مواد آیس تی ، اول آبلیمو و شکر رو حل میکنیم کامل ، داخل لیوان میریزیم (به اندازه یک سوم لیوان) بعد روش چند ق غ آب و بعد ۸ حبه یخ و بعد روش تا نزدیک لبه لیوان چای (تا ته پر نکنین که تزیین لبه لیوان خراب نشه)،با لیمو و ریحان هم روشو تزیین کنین☺️ @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد کرم: 3 لیوان شیر 2.5 قاشق غذاخوری نشاسته 2 قاشق غذاخوری آرد نصف لیوان شکر 1 ق چ وانیل 1 زرده تخم مرغ خامه 100 میلی لیتر (نصف بسته) ‌ مواد کرپ: 2 عدد تخم مرغ 2 لیوان شیر 6 قاشق چایخوری شکر 1.5 لیوان آرد نصف فنجان روغن 2 قاشق غذاخوری کاکائو کمی وانیل ‌ برای رویه: نصف بسته شکلات پودر شده شیر یک فنجان ‌ طرز تهیه: برای تهیه کرم ، همه مواد را به جز خامه و وانیل درون قابلمه می ریزیم و آنها را مخلوط می کنیم و روی حرارت میذاریم.وقتی غلیظ شد و شروع به جوشیدن کرد ، وانیل را اضافه می کنیم و 2 دقیقه دیگر میذاریم بجوشد.بعد از روی گاز برداشته و میذاریم خنک بشود.وقتی خنک شد،خامه را بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم.‌ تمام مواد لازم برای کرپ ها را در یک کاسه میریزیم و مخلوط می کنیم. 1 ملاقه از آن را درون یک تابه تفلونی با اندازه متوسط ​​(چرب کرده)میریزیم و با حرارت متوسط یک طرف آن را می پزیم. از آنجا که کرپ ها نازک خواهند بود ، دیگر نیازی به پختن آنها از دو طرف نیست. (با این مقدار مواد،10 عدد کرپ دارید) بعد از پختن همه کرپ ها وخنک شدنشان، 2 قاشق غذا خوری کرم را در وسط یک کرپ می ریزیم در صورت تمایل می توانید قبل از پیچیدن، فندق ، بادام زمینی و چیپس شکلات را رویش اضافه کنید.بعد کرپ هارا بپیچید و به مدت 1-2 ساعت در یخچال قرار دهید تا استراحت کند.‌بعد شیر و شکلات پودرشده رو مخلوط کنید و روی حرارت گاز هم بزنید تا یکدست شود.بعد از روی حرارت بردارید.وقتی که خنک شد روی کرپهای پیچیده شده بریزید. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
‍ حلیم بادمجون اصفهانی 😋 ✍مواد لازم: بادمجان ۱ کیلو عدس ا. پیمانه پیاز سرخ کرده ا. پیمانه کشک زعفرانی ۱ پیمانه گوشت گوسفندی ۵۰۰ گرم سیر سرخ کرده ۱ الی ۲ قاشق غذا خوری زعفران ایرانی ۱/۲ پیمانه نعناع داغ یک چهارم پیمانه سیر تازه ۲ حبه نمک، فلفل، دارچین و زرد چوبه به مقدار لازم روغن به میزان لازم گردوی پودر شده برای تزیین 🍜طرز تهیه برای درست کردن حلیم بادمجان بهتر است ابتدا بادمجان‌های پوست کنده وقطعه قطعه شده را از چند ساعت قبل در آب و نمک قرار دهید تا هم هنگام سرخ کردن روغن کمتری مصرف کند و هم اگر بادمجان‌ها تلخ باشد تلخی آن هم گرفته شود. سپس عدس‌ها را با مقداری آب بپزید و آماده کنید. بهتر است کمی هم به آن دارچین اضافه کنید تا سردی عدس گرفته شود؛ و طبع غذا گرم شود. بعد پیاز‌ها را به صورت عسلی سرخ میکنیم. کشک پاستوریزه را هم می‌جوشانیم و کمی به آن زعفران اضافه میکنیم تا کشک زعفرانی شود. نعناع خشک را هم با کمی روغن به مدت ۲ دقیقه تفت میدهیم، دقت کنید که نعناع نسوزد و رنگ سبز خود را حفظ کند. همچنین گوشت را با کمی فلفل سیاه و پیاز سرخ شده و سیر خام و زرد چوبه تفت میدهیم و میگذاریم تا با کمی آب کاملا بپزد. بعد از اینکه همه مواد را آماده کردیم باید بادمجان‌های سرخ شده را ساطوری کنیم و گوشت‌های پخته شده را هم ریش ریش کنید و عدس، گوشت و بادمجان را با گوشت کوب برقی یا دستی میکوبیم تا مخلوط شوند البته نیاز به کوبیدن زیاد نیست. مخلوط آماده شده را در ظرفی میکشیم و با پودر گردو، نعناع داغ، سیر و کشک زعفرانی به دلخواه تزیین میکنیم. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍆 سه عدد بادمجون رو پوست کندم بصورت ورقه خرد کردم یک ساعت داخل آب نمک گذاشتم تا تلخی بادمجون گرفته بشه داخل تابه دو طرفش رو سرخ کردم سه عدد تخم مرغ رو جدا با نمک وزرد چوبه و فلفل سیاه و پودر سیر زدم تا از لختگی در بیاد و ادویه ها با تخم مرغ مخلوط بشه بعد ریختم روی بادمجون وبه صورت کوکو دو طرفش رو سرخ کردم به همین راحتی خوشمزگی اگر بادمجون دوست دارین این غذا پیشنهاد میشه👌🏼😋🍆🍆🍆 برای برنج هم برنج رو بصورت کته گذاشتم وقتی آبش کشیده شد داخل یک قابلمه دیگه روغن و کمی زعفران و سیب زمینی چیدم و برنج رو انتقال دادم و گذاشتم دم کشید 👌🏼😋 پ ن:شما می تونید از گوجه سرخ شده هم در کنار این غذا استفاده و نوش جان کنید👌🏼👌 ╭┄✵🧅🧄🍗🥩🍖✵┄╮ @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
😃 دل مرغ رو با آب گذاشتم پخت (البته اول تمیزش کردما😀) . پیاز رو نگینی خورد کردم و با زردچوبه،نمک، فلفل سیاه ،پودر سیر و پاپریکا و زیره تفت دادم بعد قارچ و فلفل دلمه ای سبز و قرمز رو خورد کردم و به پیاز اضافه کردم و تفت دادم و در آخر دل مرغ رو ریختم و هم زدم درب تابه رو گذاشتم زیره تابه رو هم کم کردم تا مواد بپزه 😄 سیب زمینی هم نگینی کردم و با زردچوبه و نمک سرخ کردم . @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا