🍣رولت مرغ چرخ کرده رژیمی:
سینه مرغ۱ عدد
قارچ۴ دانه
فلفل دلمه۱ عدد کوچک
رب گوجه۱ ق م
زرشک۱ ق غ
روغن ۱ ق مایع زیتون یا کانولا
نمک فلفل زعفران به مقدار لازم
آرد سوخاری۱ ق غ
🍗سینه مرغ را به همراه هویج و پیاز چرخ کنید و کمی نمک ، فلفل و زعفران بزنید و ورز دهید تا چسبنده شود. رویش را بپوشانید و حدود 1 ساعت در یخچال بگذارید استراحت کنید.
فلفل دلمه را نگینی خرد کنید و به همراه قارچ حلقه شده در تابه روی حرارت بگذارید و در تابه را بگذارید تا با آب خودشان طبخ شوند.
وقت آبش کشیده شد کمی رب ، زعفران دم کرده و زرشک را به مواد اضافه کرده مخلوط نمایید و سپس شعله را خاموش نموده ، کناری بگذارید خنک شود.
روی پلاستیک کمی آرد سوخاری بپاشید و مرغ را به شکل مستطیل رویش صاف کنید. میتونید دستتان را کمی خیس کنید که گوشت به دست نچسبد.
مواد قارچی را وسط مستطیل مرغ به صورت طولی بریزید و به کمک پلاستیک مرغ را رول کنید.
کف سینی فر کاغذ روغنی پهن کنید و رول مرغ را به شکلی که لبه های رول در زیر قرار گرفته باشد داخل سینی قرار دهید و در فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم شده به مدت 1 ساعت بگذارید بپزد.
@shirini71
7.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#اسکندرکباب
#کباب_ترکیه
مواد لازم
۱ کیلو گوشت چرخ شده گوساله وگوسفندی با چربی متوسط
☘۲ عدد پیاز متوسط
☘۲حبه سیر
☘۳ ق غ آرد سمولینا ((ایرمیک ))
۴ ق غ ماست
نمک، فلفل سیاه وقرمز، زیره وکاکوتی به میزان لازم .
مواد بالا را در غذا ساز ریخته خوب هم بزنید
☘ مواد رو در لای سلفون گذاشته ومثل کالباس رول کرده و سفت وصاف بپیچی
☘رول رو به مدت دو روز در فریزر بذارید تا کاملا یخ بزنه
☘مواد برای سس
☘۵۰ گرم کره
☘۲ ق غ رب گوجه
☘۱ق غ سس قرمز
☘نمک ، فلفل سیاه وقرمزبه میزان لازم
☘نصف پیمانه آب
☘رب وسس را در کره سرخ کرده وآب را اضافه میکنیم وکمی که غلیظ شد از روی حرات برمیداریم
☘مواد گوشتی رو از فریزر در آورده و۲۰ دقیقه در دمای اشپزخانه میذاریم.
بعد با چاقوی تیز برشهای نازک زده وپشت رو را سرخ میکنیم
☘بربری را مکعبی خرد کرده و در ظرف سرو اول بربری را ریخته وروش سس داده بعد گوشت سرخ شده دوباره سس میریزیم
☘مقداری کره را با فلفل قرمز سرخ کرده وروش میدیم وبا ماست چکیده وفلفل وگوجه کبابی سرو میکنیم
@shirini71
#تهدیگ_ماکارانی
#تجربه_آشپزی
ماکارونی ها رو با دست از کف قابلمه (چدن) دور تا دور چیدم، برای اینکه لبه ها سر جاشون بمونه ی کم از مایه ماکارونی رو که آماده شده بود رو مرکز ریختم بعد دوباره لبه ها رو ادامه دادم و ته دیگ رو چیدم بعد کل مایه ماکارونی رو ریختم. درشو گذاشتم دم بکشه دو سه دقیقه اول حرارت رو زیاد کردم بخار که کرد حرارت رو خیلی کم کردم. ب همین راحتی ب همین خوشمزگی 😋
food_somaye
@shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چهار روش بسیار ساده برای کیک های خونگی
اول ماسوره های روسی که به سادگی میتونید باهاشون گل درست کنید 🌷
دوم با یک تکه کاغذ روغنی طرح مورد نظرتون رو روی کیک در بیارید 👍
سوم ترایفل های رنگی ظاهری شیک و عالی به کیک میدن 😍
چهارم شکلات های رنگی رو از لوازم قنادی بخرید و ذوب کنید و روی کیک بریزید 🙂
@shirini71
@shiruni71
لقمه های بیسکوئیت و سیب🍏
این شیرینی یک پایه بیسکوئیتی، یک لایه سیب و رویه کرامبلی ترد داره 😋😍
🍎مواد لازم لایه اول:
کره به دمای محیط رسییده 100 گرم
شکر 1/4 پیمانه
وانیل 1 قاشق چای خوری
نمک 1/4 قاشق چای خوری
آرد 1 پیمانه
🍏برای لایه سیب:
3 عدد سیب پوست گرفته و اسلایس شده
آرد 2 قاشق غذاخوری
شکر 2 قاشق غذاخوری
دارچین 1 قاشق چای خوری
🍎برای رویه:
آرد 1/2 پیمانه
شکر قهوه ای 3/4 پیمانه
کره به دمای محیط رسییده 50 گرم
🍏طرز تهیه:
کف و دیواره های یک قالب مربع 20 در 20 سانت را طوری که کاغذ از دیواره ها بالا بزند با کاغذ روغنی بپوشانید. فر را روی 160 درجه سانتی گراد روشن کنید.
برای لایه بیسکوئیتی: کره به دمای محیط رسییده را حدود 5 دقیقه با همزن بزنید تا رنگ آن روشن شود بعد شکر و وانیل و نمک را به کره اضافه کنید. بعد از مخلوط شدن آرد را اضافه کنید. وقتی خمیر آماده شد آن را کف قالب پهن کنید و به مدت 15 دقیقه در طبقه وسط فر از پیش گرم شده بپزید.
در این حین سیب ها را پوست بگیرید و اسلایس کنید. سیب های اسلایس شده را با آرد و شکر و دارچین مخلوط کنید ..
بعد رویه کرامبلی را درست کنید: کره را خرد کنید و با آرد و شکر با دست مخلوط کنید.
نیمی از مواد رویه کرامبلی را روی خمیر پخته شده بریزید. بعد سیب ها را داخل قالب بچینید و بقیه مواد رویه را روی سیب ها بریزید.
دمای فر را به 180 درجه سانتی گراد افزایش دهید و قالب را به مدت حدود 30 دقیقه دیگر در فر بپزید. بعد از خارج کردن از فر و خنک شدن با کمک کاغذ روغنی که از لبه ها بیرون زده کیک را خارج کنید و به صورت چهارگوش برش بزنید.
#املت_پیترایی
#شام_سبک
#صبحانه
سوسیس خرد شده
قارچ تازه.
پیاز ریز خرد شده سرخ شده.
فلفل سبز ریز خرد شده.
تخم مرغ
جعفری تازه.
نمک و فلفل سیاه.
پنیر پیتزا
آویشن
سس کچاب
تابه رو روی حرارت بزارین. کمی روغن بریزین و سوسیس های خرد شده رو اضافه کنید. جایگزین سوسیس گوشت مرغ یا گوشت چرخکرده هم میتونه باشه.
کمی سوسیس رو تفت بدین. حالا قارچ رو هم اضافه کنید و تفت بدین. میتونید در این مرحله از فلفل دلمه ای هم استفاده کنید.
قارچ که سبک شد زیر حرارت رو خاموش کنید تا مواد از حرارت بیفته و کمی سرد بشه.
تخم مرغ ها رو درون کاسه ای بشکنید و به همراه نمک و فلفل و آویشن کمی بزنید تا از لختگی خارج بشه. بعد مواد داخل تابه رو به مواد تخم مرغی اضافه کنید.
حالا داخل تابه تمیزی کمی روغن بریزین. تابه باید حتما نچسب باشه. مواد درون کاسه رو داخل تابه بریزین. زیر حرارت رو کم کنید. حدود سه دقیقه زمان بدین تا زیر تخم مرغ ها خودش رو بگیره و کمی سفت بشه.
حالاپنیر پیتزارو روی غذابریزین و روی اون رو با پنیر پوشش بدین.وروشو سس کچاب بریزید در تابه رو بزارین تا پنیر با گرمای مواد ذوب بشه و تخم مرغ ها کاملا بسته بشن.
در نهایت جعفری رو روی املت پیتزا بریزین و املت رو در ظرف سرو بزارین.
fateme_rhm91
╭┄✵🍔🌭🍟🍕✵┄╮
@shirini71