#خورشت_کدو_حلوایی
گوشت گوسفندی 300گرم
لپه 1پیمانه
پیاز 2عدد متوسط
الو خورشتی به دلخواه
کدوحلوایی 400گرم
برنج
ابتدا پیاز رو نگینی ریز خورد کرده و تفت میدیم تاطلایی بشه بعد گوشت رو بهش اضافه و تفت میدیم و بعد لپه رواضافه میکنیم و تفت میدیم و زردچوبه و رب میزنیم و 2پیمانه اب میریزیم روش و روی حرارت ملایم میزاریم بجوشه و جا بیوفته .
کدوحلوایی رو خورد کرده و یه تفت خیلی کم میدیم درحدی ک رنگش اصلا عوض نشه ،ده دقیقه اخر پخت الو و کدوحلوایی رواضافه میکنیم.
برای ته دیگ برنج من وقتی برنج روابکش کردم مغز تخم افتابگردان ریختم ته قابلمه و یکم برنج رو زعفرونی کردم و روش ریختم و دم انداختم .
نوش جونتون.
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#چیز_کیک_لبو
#دسر
شما میتونید برای پایه ی چیز_کیک از کیک ساده ،اسفنجی،شیفون و یا کراست بیسکوییتی (ترکیب پودر بیسکوییت دایجستیو و کره )استفاده کنید ولی شخصا روی کراست کیک تاکید دارم چون بنظرم چیز کیکه نه چیز بیسکوییت
#کرم_چیز_لبو
لبوی پخته و پوره شده _ یک پیمانه
پنیر ماسکارپونه__ صد گرم
خامه ی صبحانه_صد گرم
پودر ژلاتین _ یک ق غ
شیر _ یکسوم پیمانه
پودر قند یا عسل __ به میزان لازم
پودر هل _ نصف ق چ
پودر ژلاتین را روی شیر سرد پاشیده و پس از شکفته شدن ، به روش بن ماری حل کنید.
کنار بگذارید تا به دمای محیط برسد.
خامه و پنیر را با همزن یا گوشتکوب برقی بزنید تا سبک و حجیم شود سپس پوره ی لبو و پودر هل را اضافه کنید
کمی پودر قند الک شده یا عسل تا جایی که شیرینی کرم با ذائقه تون هماهنگ باشه اضافه کنید ( من یک ق غ سرپُر پودر قند اضافه کردم)
سپس ژلاتین حل شده را نیز اضافه کنید و کاملا مخلوط کنید و داخل یا روی کیک یا روی کراست بیسکوییتی بریزید و سطح آنرا صاف کنید و برای ۳-۴ ساعت داخل یخچال قرار دهید * درصورت تمایل بجای پودر هل میتونید از یکچهارم ق چ وانیل استفاده کنید
#کیک_شکلات_تلخ
تخم مرغ _چهار عدد
شکر _ یک و نیم پیمانه
آرد_دو پیمانه
پودرکاکائو_ سه ق غ سرپر
روغن مایع _ نصف پیمانه
آب ولرم_ نصف پیمانه
بکینگ پودر_ دو ق چ
وانیل _یک هشتم ق چ
شکلات تلخ _ چهل گرم
شکلات تلخ را به روش بن ماری آب کنید.
آرد،بکینگ پودر، پودر کاکائو را با هم مخلوط و الک کنید.
تخم مرغ ، شکر، وانیل را با همزن زده تا کاملا حجیم و روشن شود.
آب ولرم و روغن و شکلات آب شده را اضافه کنید و هم بزنید .
مواد خشک را اضافه کرده و با هم مخلوط کنید.
داخل قالب چرب و آردپاشی شده ریخته و به مدت تقریبی ۴۵ دقیقه در فر ۱۷۵ درجه تا زمانیکه تِستر تمیز بیرون آید بپزید.
cake_asan
@shirini71
#کتلت_بادمجان_ایتالیایی
مواد لازم
بادمجان بی دانه ۴ عدد
تخم مرغ ۳ عدد
نمک و فلفل به مقدار لازم
پودر سیر ۱/۴ قاشق چایخوری (۱ حبه سیر له شده)
پودر سوخاری ۵۰ گرم (حدود ۱/۲ پیمانه)
جعفری خرد شده ۲ تا ۳ قاشق سوپخوری
پنیر پارمیزان یا هر پنیر دلخواه رنده شده ۵۰ گرم (به دلخواه)
بادمجانها را پوست بگیرید و به صورت مکعبی خرد کنید و داخل ظرفی حاوی آب و نمک بریزید و اجازه دهید ۱۰ دقیقه بماند و سپس آبش کنید تا اب اضافی خارج شود.
در تابه مقداری روغن بریزید و بادمجانها را با کمی روغن تفت دهید تا بادمجان نرم شود.اجازه دهید بادمجان خنک شود
بادمجان ، تخم مرغ، پودر سیر ، پودر سوخاری، جعفری و پنیر را در ظرفی با هم مخلوط کنید.
در تابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار تا کاملا گرم شود. مقداری از مایه بادمجان با قاشق داخل تابه بریزید و وقتی از یک طرف طلایی شد آن را برگردانید تا از سمت دیگر نیز طلایی شود.
giallozafferano
آموزش
#کیک_موجدار_هندوانه
آرد ۲ لیوان
شکر ۱ لیوان
بکینگ پودر ۲ ق چ
تخم مرغ ۳ عدد
ماست ۳/۴ لیوان
روغن ۳/۴ لیوان
وانیل ۱/۲ ق چ
رنگ خوراکی ژله ای سبز و قرمز چند قطره
پودر کاکائو برای بین لایه ها به میزان لازم
آرد و بکینگ پودر رو ۳ بار الک کنید
تخم مرغ، شکر و وانیل رو با دور تند هم بزنید تا کرمی بشه حتماً بین کار کاسه رو دورگیری کنید تا همه ی مواد خوب هم بخوره و کیک بوی زهم نگیره ماست و روغن رو اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید مخلوط آرد و بکینگ پودر رو طی ۲ مرحله اضافه کنید و با همزن دستی مواد رو مخلوط کنید تا یکدست بشه مایه کیک رو به ۳ قسمت تقسیم کنید به یک قسمت که مقدارش بیشتره رنگ قرمز و به یک قسمت رنگ سبز اضافا کنیدقسمت سوم رو هم ساده نگه داریدکف قالب کاغذ روغنی بندازیدمن از قالب به سایز ۲۳ در ۱۳ استفاده کردم ول مواد سبز رو داخل قالب قالب بریزید و سطحش رو صاف کنید بعد یک لایه نازک پودر کاکائو روش الک کنید
قسمت بدون رنگ رو آروم روی پودر کاکائو بریزید موقع ریختن دقت کنید که مایه کیک روی سطح پودر کاکائو پخش بشا چون بعداً نمیتونیم خیلی صافش کنیم چون باعث میشه پودر کاکائو تکون بخوره روی این قسمت هم یه لایه نازک پودر کاکائو الک کنید و در نهایت رنگ قرمز رو بریزید قالب رو در فر گرم شده لا دمای ۱۸۰ درجه حدود ۵۰ دقیقه قرار بدید بعد از اینکه کمی از حرارت افتاد از قالب دربیارید
@shirini71