eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.4هزار دنبال‌کننده
21.2هزار عکس
9.1هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🥣 🍵 🍴مواد لازم برای آش عدس و انار برای 4 نفر : سبزی آش 500 گرم عدس 1 پیمانه برنج 2 پیمانه انار خشک 1 پیمانه پیاز 1 عدد سیر 4 حبه نمک، فلفل، زردچوبه، نعناداغ وروغن به میزان لازم 🥘طرز تهیه 🫕🫕 پیاز و سیر را نگینی خرد کنید و آنها را در یک تابه با کمی روغن و زردچوبه تفت دهید. حالا عدس را همراه با 1 لیتر آب به آن اضافه کنید و صبر کنید تا عدس بپزد. در این زمان برنج خیس شده را اضافه کنید. حالا سبزی خرد شده را به بقیه موادتان اضافه کنید و بگذارید خوب بپزد. وقتی سبزی پخت، انار خشک را هم اضافه کنید. بگذارید آش روی حرارت کم خوب جا بیفتد. نمک، فلفل و نعنا داغ را در آخرین مرحله به آش اضافه کنید. 🍲نکته : این آش به دلیل داشتن انار به چاشنی دیگری مثل ماست و کشک نیاز ندارد. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍁🍁🍁 ۱۴۰۰🐜🐜 ✅ناشتا 2 قاشق آبلیمو+ 2 لیوان آب گرم 🧀 : یک عدد تخم مرغ آبپز+دو کف دست نان سنگک+یک عدد خرما+چای(250کالری) 🍀 :دو عدد میوه ❤️یک ساعت قبل از ناهار نیم ساعت چند حرکت شکم و پهلو 💚قبل از ناهار 2 لیوان آب 🍄 : سالاد بدون سس به هرمیزان که میل دارید +5 قاشق پلوساده+3قاشق خورشت قیمه(350کالری) ☕️میان وعده :یک تیکه شکلات تلخ+شش عدد مغز 💙نیم ساعت قبل از شام 1 لیوان آب 🍟 :سالادبدون سس به هرمیزان که میل دارید +یک تکه کباب تکه ای+یک کف دست نان سنگک( 270کالری) @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
تا 2ساعت بعد از خوردن ماهی از خوردن آب، دوغ، شیر، ماست، سالاد و میوه اجتناب کنید زیرا علاوه بر اینکه مانع هضم غذا شده میتواند باعث بروز قولنج، انواع فلج‌ها و حتی سکته مغزی و قلبی شود. ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌@shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مرغ تندوری ران مرغ ۳عدد ادویه تندوری ۱قاشق غذاخوری ماست ۲ قاشق غذاخوری آبلیموترش تازه ۱ قاشق غذاخوری رب گوجه‌فرنگی (قابل‌حذف) ۱ قاشق غذاخوری روغن ۲ قاشق غذاخوری پیاز نصف عدد گشنیز تازه خردشده ۱ قاشق غذاخوری پرک فلفل قرمز ۱/۲ قاشق غذاخوری نمک و فلفل سیاه بمیزان لازم اول همه مواد (بجز مرغ و پیاز) رو داخلش ظرفی بریزید و باهم ترکیب کنید مواد رو هم بزنید تا یکدست بشه و مرغ رو اضافه کنید. هم بزنید تا مواد به همه‌جای مرغ برسه و درانتها پیاز رو خلالی خرد کرده و پخش کنید ، بذارید چندساعت بمونه تا طعمها جذب مرغ شده و کاملا مزه‌دار بشه بعد بذارید یک‌ساعت و نیم تو فر ۱۹۰ درجه بپزه. من فویل نذاشتم و اصلا هم خشک نشد @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
دانه انار ۱ونیم لیوان لبو نیم پز ۱عدد سایزمتوسط آب انار ۲تا۳ لیوان سرکه ۱/۴لیوان پودر گلپر نصف ق چ پودر گشنیز ۱ ق چ سیاه دانه ۱ ق چ سبزی معطر(زولَنگ) به میزان لازم نمک و فلفل به میزان لازم ابتدا آب انار و سرکه رو به مدت ۵دقیقه در ظرف لعابی میجوشونیم بعد انار و لبو رنده شده(ساطوری شده)بهش اضافه میکنیم حدود ۲دقیقه بجوشه بعد از خنک شدن ادویه جات و سبزی رو اضاف میکنیم من ازچند تا تیکه نبات هم استفاده کردم تا کمی شیرین بشه و سردی ترشی معتدل بشه.درظرف در بسته ودر یخچال نگهداری میکنیم باسرکه هم به روش بالاست فقط به جای آب انار از سرکه استفاده میکنیم 🍔 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا