#آش_عدس_و_انار🥣
#ویژه_شب_یلدا 🍵
🍴مواد لازم برای آش عدس و انار برای 4 نفر :
سبزی آش 500 گرم
عدس 1 پیمانه
برنج 2 پیمانه
انار خشک 1 پیمانه
پیاز 1 عدد
سیر 4 حبه
نمک، فلفل، زردچوبه، نعناداغ وروغن به میزان لازم
🥘طرز تهیه 🫕🫕
پیاز و سیر را نگینی خرد کنید و آنها را در یک تابه با کمی روغن و زردچوبه تفت دهید.
حالا عدس را همراه با 1 لیتر آب به آن اضافه کنید و صبر کنید تا عدس بپزد.
در این زمان برنج خیس شده را اضافه کنید.
حالا سبزی خرد شده را به بقیه موادتان اضافه کنید و بگذارید خوب بپزد.
وقتی سبزی پخت، انار خشک را هم اضافه کنید. بگذارید آش روی حرارت کم خوب جا بیفتد. نمک، فلفل و نعنا داغ را در آخرین مرحله به آش اضافه کنید.
🍲نکته :
این آش به دلیل داشتن انار به چاشنی دیگری مثل ماست و کشک نیاز ندارد.
@shirini71
#چالش_لاغری_پاییزه🍁🍁🍁
#روز_بیست_و_دوم_آذر_ماه ۱۴۰۰🐜🐜
✅ناشتا 2 قاشق آبلیمو+ 2 لیوان آب گرم
🧀 #صبحانه : یک عدد تخم مرغ آبپز+دو کف دست نان سنگک+یک عدد خرما+چای(250کالری)
🍀 #میان_وعده :دو عدد میوه
❤️یک ساعت قبل از ناهار نیم ساعت چند حرکت شکم و پهلو
💚قبل از ناهار 2 لیوان آب
🍄 #ناهار: سالاد بدون سس به هرمیزان که میل دارید +5 قاشق پلوساده+3قاشق خورشت قیمه(350کالری)
☕️میان وعده #عصر :یک تیکه شکلات تلخ+شش عدد مغز
💙نیم ساعت قبل از شام 1 لیوان آب
🍟 #شام:سالادبدون سس به هرمیزان که میل دارید +یک تکه کباب تکه ای+یک کف دست نان سنگک( 270کالری)
@shirini71
#پیام_سلامتی
تا 2ساعت بعد از خوردن ماهی از خوردن آب، دوغ، شیر، ماست، سالاد و میوه اجتناب کنید زیرا علاوه بر اینکه مانع هضم غذا شده میتواند باعث بروز قولنج، انواع فلجها و حتی سکته مغزی و قلبی شود.
@shirini71
مرغ تندوری
ران مرغ ۳عدد
ادویه تندوری ۱قاشق غذاخوری
ماست ۲ قاشق غذاخوری
آبلیموترش تازه ۱ قاشق غذاخوری
رب گوجهفرنگی (قابلحذف) ۱ قاشق غذاخوری
روغن ۲ قاشق غذاخوری
پیاز نصف عدد
گشنیز تازه خردشده ۱ قاشق غذاخوری
پرک فلفل قرمز ۱/۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه بمیزان لازم
اول همه مواد (بجز مرغ و پیاز) رو داخلش ظرفی بریزید و باهم ترکیب کنید مواد رو هم بزنید تا یکدست بشه و مرغ رو اضافه کنید.
هم بزنید تا مواد به همهجای مرغ برسه و درانتها پیاز رو خلالی خرد کرده و پخش کنید ، بذارید چندساعت بمونه تا طعمها جذب مرغ شده و کاملا مزهدار بشه بعد بذارید یکساعت و نیم تو فر ۱۹۰ درجه بپزه. من فویل نذاشتم و اصلا هم خشک نشد
@shirini71
#ترشی_انار
دانه انار ۱ونیم لیوان
لبو نیم پز ۱عدد سایزمتوسط
آب انار ۲تا۳ لیوان
سرکه ۱/۴لیوان
پودر گلپر نصف ق چ
پودر گشنیز ۱ ق چ
سیاه دانه ۱ ق چ
سبزی معطر(زولَنگ) به میزان لازم
نمک و فلفل به میزان لازم
ابتدا آب انار و سرکه رو به مدت ۵دقیقه در ظرف لعابی میجوشونیم بعد انار و لبو رنده شده(ساطوری شده)بهش اضافه میکنیم حدود ۲دقیقه بجوشه بعد از خنک شدن ادویه جات و سبزی رو اضاف میکنیم من ازچند تا تیکه نبات هم استفاده کردم تا کمی شیرین بشه و سردی ترشی معتدل بشه.درظرف در بسته ودر یخچال نگهداری میکنیم باسرکه هم به روش بالاست فقط به جای آب انار از سرکه استفاده میکنیم
🍔 @shirini71