آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#کدو_بره
#کچلیک_بره
#کچلیک #کدو #تخم_مرغ
#غذای_راحت_و_فوری_و_خوشمزه
1 عدد پیاز درشت
1 عدد سیب زمینی
3 عدد کدو کوچک
2 تا (3 عدد) گوجه فرنگی
2 عدد تخم مرغ
نمک فلفل سیاه، زردچوبه
پنیر پارمسان (قابل حذفه)
پیاز را خلالی خرد کردم.
کدو را حلقه ای کردم.
سیب زمینی را نگینی خرد کردم.
گوجه را هم خرد کردم.پیاز را در روغن ریختم و کمی تفت دادم و بعد سیب زمینی را ریختم و بعد از کنی تفت دادن نمک فلفل زردچوبه را ریختم و درب تابه را گذاشتم تا سیب زمینی بپزد (حدود 3 دقیقه)کدو و گوجه را ریختم و هم زدم ودوباره زمان دادم تا کدو و گوجه بپزد و غذا به روغن بیفتد.(حدود 15 دقیقه)
بعد تخم مرغ ها را شکستم روی مواد و پنیر پارمسان ریختم و حرارت را کم کردم تا تخم مرغ ها بسته شوددر آخر هم کمی فلفل سیاه وپول بیبر وآویشن روی غذا ریختم.
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#کوکی_براونی
#شیرینی_خشک
شکلات تلخ ۲۰۰ گرم
کره ۱۲۵ گرم
تخم مرغ ۱ عدد حدودا ۶۰ گرمی
شکر دانه ریز 90 گرم
آرد سفید ۱۷۵ گرم
بیکینگ پودر ۱۱ گرم
نمک یک پنس
وانیل کمی
ابتدا شکلات و کره رو به طریق بن ماری آب کرده و میزاریم کنار تا از داغی بیفته .
تخم مرغ ، وانیل و شکر رو با همزن برقی زده تا رنگش روشن و حباب دار شود .
مخلوط شکلات رو به مواد تخم مرغی اضافه و میزنیم تا خوووب مخلوط و یکدست شوند .
مخلوط آرد ، نمک و ب پ رو در طی دو مرحله روی مواد الک کرده و هم زده تا مواد یکدست شوند .
از مواد گلوله های ۳۰ گرمی جدا کرده در دست گرد میکنیم و در سینی که کاغذ روغنی گذاشتیم با فاصله کنار هم میچینیم .
روی گوله ها رو کمی فشار داده تا کمی تخت شود نه خیلی ، به میزان کم . (به عکس دوم توجه کنید) .
سپس در فر برقی ۱۸۰ با فن روشن به مدت تقریبی ۸ تا ۱۰ دقیقه میگذاریم .
بعد ۷ دقیقه چک کنید اگه پخته بود و تستر از مرکز کوکی تمیز بیرون اومد از فر خارج کنین و اجازه بدین ۵ دقیقه ایی توی سینی بمونه تا خنک بشه .
کوکی ابتدا شل و نرمه بعد خنک شدن خودشو میگیره .
دقت کنید که بیش از اندازه تو فر نمونه که بعد خنک شدن سفت و خشک میشه .
روی کوکی ترد و داخلش نرمه .
مراحل کار با همزن برقی انجام میشه .
شکلات من تلخ ۷۰ % بود ، هر چه شکلات شیرینتر باشه ، کوکی شیرینتر میشه .
cookie_brownies
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
شیرینهای خشک ریزی که برای پذیرایی به صرفه و عالی هستن که تو طعم و رنگهای مختلف می تونید درست کنید
رسپی👇
#کوکی_در_سه_طعم
#شیرینی_خشک
#پذیرایی
#مهمونی
مواد لازم برای خمیر پایه ( که بعدا یه سه قسمت تقسیم میشه یک قسمت زنجبیل و دارچینی یک قسمت وانیلی یک قسمت هم شکلاتی)
۶۰ عدد شیرینی بهتون میده این مقدار
کره ۲۰۰ گرم
روغن مایع ۱/۴ لیوان
آرد ۴ الی ۵ لیوان
تخم مرغ یک عدد
نشاسته ذرت ۱/۲ پیمانه
وانیل ۱ ق چایخوری سرپر
پودر قند ۱ پیمانه
ابتدا کره رو تو دمای محیط میزاریم تا نرم بشه بعد همراه پودر قند + وانیل + روغن مایع ۵ دقیقه با دور تند میزنیم تا حسابی رنگش روشن بشه.
بعد تخم مرغ رو اضافه کرده و ۱ دقیقه با دور تند میزنیم.
بعد نشاسته ذرت رو اضافه کرده و ۱ دقیقه دیگه هم میزنیم.
آرد رو کم کم اضافه کرده تا جایی که خمیر فرم بگیره ولی هنوز چسبنده باشه.
تو این مرحله بصورت دلخواه میتونین خمیر رو سه قسمت کنین.
به قسمت دوم ۱ ق غذاخوری پودر زنجبیل و ۱ ق غذاخوری دارچین
به قسمت سوم ۱ و نیم ق غ پودر کاکائو اضافه کنین و مخلوط کنین حالا آرد اضافه کردن رو کم کم ادامه بدین تا جایی که خمیر به دست نچسبه.
✅این خمیر احتیاجی به ورز دادن نداره فقط در حدی که مخلوط بشه ورز بدین.
✅استراحت هم نیاز نداره و میتونین همون موقع که آماده شد بین دو تا پلاستیک فریزر با وردنه به قطر نیم سانت پهنش کنین و قالب بزنین.
✅اگر خمیر به قالب میچسبه قالب رو داخل آرد فرو ببرید و بعد قالب بزنین.
روی سینی فر که اگر کاغذ روغنی بزارین خیلی بهتره چون زیرش دیرتر میسوزه و خیالتون از بابت نچسبیدنش به سینی راحته بچینید و به مدت ۱۲ الی ۱۵ دقیقه در فر از ده دقیقه قبل گرم شده با درجه حرارت ۱۷۰ درجه بزارید تا بپزه زیرش که کمی طلایی شد و روش هنوز نرم بود از فر دربیارید چون اگر بیشتر بمونه خشک میشه.
✅برای کوکی های رنگی هم فقط کافیه موقع پهن کردن خمیر نقلای رنگی رو خمیر بپاشید و پهنش کنید تا کمی داخل خمیر فرو بره و بعد قالب بزنین
با پودر نارگیل هم همینکارو میتونید روی کوکی های شکلاتی انجام بدین.
✅برای کوکی های زنجبیلی هم از شکلات چیپسی نسوز استفاده شده که موقع پخت آب نشه لوازم قنادیها دارن.
shbnmbakery
@shirini71