eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
8.9هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
. فنجونی کشمشی تخم مرغ دو عدد ... ارد  ده قاشق غذاخوری ... شیر ده ق غ .... بکینگ پودر یک ق چ ..... روغن مایع شش ق غ ....شکر هفت ق غ .... وانیل نصف ق چ .... کشمش و گردو. .اول فنجونهایی رو انتخاب کنید که نشکن باشن و مطمئن باشید .( من از آرکوپال ها ی معمولی استفاده کردم و بهتره که شیشه ای هم نباشه). . .فنجون ها رو چرب کنید.. به اندازه ی نصف فنجان داخل قابلمه آب بریزین و بزارید تا جوش بیاد . شیر و تخم مرغ  هم بیرون بزارین تا به دمای محیط برسن. آرد وبکینگ پودر را هم سه بار الک کنید کنار بزارین. تا کیک پوک و خوشمزه بشه ( برای همه ی کیک ها این کار رو انجام بدین ) شکر و وانیل را هم به مواد خشک اضافه کنید. تخم مرغ را هم داخل مواد بشکونید و با چنگال خوب هم بزنید تا خوب مخلوط و یکدست بشن. حالا شیر و روغن را اضافه کنید. دوباره خوب مخلوط کنید. کشمش ها رو با کمی ارد غلطانده روی هر کیک چهار پنج تا دونه کشمش و گردو گذاشتم . وقتی آب جوش اومد حرارت را کم کنید و فنجونا رو که تا نیمه پر کردین داخل آب جوش بزارین. حرارت کم باشه و دم کنی ضخیم حتما بزارین تا بخار داخل فنجونا نره . برای پخت بیست دقیقه زمان لازمه با دم کنی. 👈👈 اصلا در قابلمه رو برندارین . بعد از بیست دقیقه زیر شعله را خاموش کنید اما در قابلمه را برندارین . ده دقیقه با همون در بسته  و یه حوله ی نسبتا ضخیم  روی قابلمه گذاشتین بهش  استراحت بدین. حالا کیکها آماده  است. باید بزارین خنک بشه بعد سرو کنید. در نهایت اگر دیدی روی کیک کمی خیس بود پنج دقیقه بدون  در ( در قابلمه باز باشه)  اجازه بدین توی همون آب با حرارت کم بجوشه. . .این مقدار برای تقریبا پنج تا فنجون میشه . .( به جای وانیل میتونی پوست پرتقال رنده شده بریزین البته فقط اون قسمت نارنجی رنگ سفیدش تلخ میکنه ) @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌹دمپختک شیرازی 🌹 برنج 4لیوان عدس 1لیوان هویج نیم کیلو کلم پیچ یک عدد ترخان وشوید وریحان نیم کیلو روغن سه قاشق طرزتهیه؛ هویج را خردکرده باعدس می پزید سبزی وکلم پیچ راخردکرده وروی اجاق کمی تفت میدهند، بعداز پختن عدس وهویج بقیه مواد را روی آن ریخته مقداری آب وکمی زردچوبه ونمک وروغن رابه آن اضافه کرده وهمه موادراباهم اجازه میدهیم بپزند؛ وقتی که آب دمپخت تمام شد ودانه های برنج نیز نرم شد آن راباحرارت ملایم دم کرد؛ درصورت تمایل میتوان مقداری پیازداغ یاسیرداغ ویاسیر تازه به دم پخت اضافه کرد،
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
🥐 ۱- برای خمیر پیراشکی به نصف لیوان آب ولرم ، یک قاشق غذاخوری خمیر مایه و یک قاشق چایخوری شکر رو اضافه کنید درش رو بذارید ۱۵ دقیقه استراحت بدید تا خمیر مایه عمل کنه(کف کنه و حباب بزنه) ۲-داخل ظرفی یک عدد سفیده تخم مرغ رو(زرده تخم مرغ رو برای رومال پیراشکی ها نگه دارید) با یک قاشق چایخوری نمک و ۶ قاشق غذاخوری روغن مایع مخلوط کرده و خمیر مایه عمل آمده رو به همراه ۱ لیوان شیر ولرم بهش اضافه و مخلوط کنید بعد ۴ لیوان آرد الک شده رو کم کم اضافه کنید و خوب ورز بدید تا خمیر لطیفی ایجاد بشه (آرد تا جایی اضافه کنید که خمیر به دستتون نچسبه چون آرد زیاد لطافت خمیر رو کم میکنه) سپس کف ظرف رو چرب کنید و خمیر رو بذارید تو ظرف یه پارچه روش بندازید و در جای گرم ۲ ساعت استراحت بدید ۳-در این فاصله مواد میانی پیراشکی رو آماده کنید - یک لیوان رو که از قبل خیس دادید با آب و نمک بپزید و کنار بذارید. -یک عدد سیب زمینی متوسط رو هم نگینی خرد کرده با روغن سرخ کنید. - دو عدد پیاز متوسط رو ریز خرد کرده با روغن تفت بدید تا طلایی بشه ۱۵۰ گرم گوشت چرخ کرده رو به همراه نمک ، پودر آویشن ، فلفل سیاه و یک قاشق آبلیمو تو پیازها تفت بدید یک قاشق رب گوجه فرنگی اضافه کنید و بعد از کمی تفت دادن ۱ عدد فلفل دلمه ای ریز خرده شده رو اضافه کنید و در آخر عدس های پخته شده و سیب زمینی های سرخ شده رو کنار مواد بریزید و همه مواد رو با هم مخلوط کنید. ۴-پس از دو برابر شدن حجم خمیر روی سطح صافی رو چرب یا آرد پاشی کنید مقداری از خمیر رو با وردنه باز کنید با کاتر دایره ای یا دهانه لیوان ، خمیر رو قالب بزنید و یک قاشق سس کچاب وسط خمیر بمالید بعد یک قاشق از مخلوط گوشت و عدس و بعد در صورت تمایل کمی پنیر پیتزا بریزید سپس خمیر رو روی مواد مثل بقچه بپیچید و پیراشکی ها رو دونه دونه کنار هم در سینی فر بچینید ۵- برای رومال ، زرده تخم مرغ رو با یک قاشق زعفران دم شده و چند قطره روغن خوب بزنید تا از لختگی دربیاد بعد با فرچه روی پیراشکی ها بمالید کنجد و تخم خرفه هم بپاشید و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه قرار بدید در آخر ۳ یا ۴ دقیقه هم گریل بالای فر رو روشن کنید تا روی پیراشکی ها هم طلایی بشه.پیراشکی های خوشمزه ی شما آماده اس درست کنید و لذت ببرید🌿 leylifood.dez 👈🏻 ╭┄✵🍳🥘🍲🥣🥮✵┄╮ @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
8.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فوری ترین و خوشمزه ترین سس کچاب و درست کن وقتی میخوای پیتزا درست کنی یا ساندویچ و ماکارونی داری😋 🔴مواد لازم: ا لیوان آب ۱ ق غ و نیم نشاسته ذرت یک سوم لیوان سرکه قرمز یا سفید نصف لیوان رب ادویه ها : نمک ، فلفل سیاه پودر پابریکا ، پودر سیر پودر گوجه(قابل حذف) من از هرکدوم نصف ق چ ریختم شما میتونید کم و زیادش کنید تا با ذائقه خودتون سازگار بشه غلظت سس هم به خودتون بستگی داره هرچقدر بیشتر بمونه رو گاز سفت تر میسه البته حواستون باشه بعد از سرد شدن یه مقدار سفت تر هم میشه ❌این سس تا چند ماه تو یخچال ماندگاری داره ولی پیشنهاد میکنم هر دفعه نهایتا ۲ برابر این مواد درست کنید تا تازه @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا