eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21هزار عکس
8.3هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
خب با این سمبوسه های دلبر چطورین؟ مواد داخلش کاملا سلیقه ایه، من یه پیاز و تفت دادم گوشت چرخ کرده رو اضافه کردم رنگش تغییر کرده یه فلفل دلمه نگینی خرد شده رو اضافه کردم نمک، فلفل، زردچوبه و آویشن و ۲ قاشق رب زدم و تفت دادم آخر هم دوتا سیب زمینی نگینی خرد شده ک سرخ کرده بودم بهش اضافه کردم تابه رو وارونه گذاشتم تا کاملا روغن از مواد جدا شه وگرنه پر چرب میشه مواد و مثل تصویر روی یه خط داخل نون لواش میریزیم دو طرف نون لواش و برمیگردونیم و در راستای مواد رول میکنیم و تو روغن سرخ میکنیم بعداز سرخ شدن هم روی دستمال روغن گیر میذاریم تا روغن اضافی شو بگیره نوش جونتون @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
نوشیدنی گرم گل محمدی یا گل سرخ خیلی ساده و راحته شیر به مقدار دلخواه، وشربت گل محمدی بش اضافه کنید بذارید رو گاز گرم بشه. و یه قاشق گلاب بریزید هرچی شربت بیشتر بریزید رنگش پررنگتر میشه و شیرینتر میشه.نوش جان @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
یک عدد هویج بزرگ... یک عدد فلفل دلمه ای قرمز رنگ... (نکات مربوط ب فلفل دلمه ای در پست قبل توضیح دادم) یک عدد پیاز بنفش بزرگ...(از میاز سعید و زرد هم میتونید استفاده کنید ولی پیاز بنفش ته مزه ی شیرینی میده ) سه حبه سیر.... یک ق غ کنجد سفید... چند پر گشنیز.... سبصد گرم گوشت چرخ شده(نصف گوسفند نصف گوساله)... و داخل غذا ساز ریخته و میکس میکنیم در حدی ک خمیری شکل بشه... بعد با دو تا سیب زمینی متوسط پخته شده رنده شده مخلوط میکنیم... نمک و فلفل ها و دارچین و زردچوبه اضافه میکنیم... دو عدد تخم مرغ متوسط هم اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم... و یک ساعت در یخچال قرار میدهیم و بعد سرخ میکنیم... بسیار خوشمزه و ترد... fatemek0ghasemi ╭┄✵🍳🥘🍲🥣🥮✵┄╮ @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
🥣🍓🍓 مواد لازم : نان تست کوچک : 10 عدد روغن جامد یا کره : 2 قاشق سوپخوری پسته ریز خرد شده : 6 تا 8 عدد پودر بادام : 50 گرم پوره توت فرنگی : یک پیمانه شیر : 2 پیمانه شکر : 3 قاشق سوپ خوری روش تهیه : ابتدا دور نان ها رو ببرید و بعد نان ها رو ببرید و مکعبی خرد کنید. سپس روغن رو در تابه بریزید و بعد پسته خرد شده و نان ها رو اضافه کنید. خوب با هم مخلوط کنید و بعد پودر بادام رو اضافه کنید و کمی تفت بدید. سپس پوره توت فرنگی رو اضافه کنید. و کاملا مواد رو با هم مخلوط کنید. سپس شکر و در نهایت شیر رو در چند مرحله اضافه کنید (ممکنه بسته به نوع نان مصرفی و آبخور اون به شیر کمتر یا بیشتری نیاز داشته باشید.)و خوب با هم مخلوط کنید تا حلوا جمع شود. (حدود 10 تا 20 دقیقه بسته به نوع نان ، باید هم بزنید تا حلوا جمع بشه) قالب مورد استفاده من ، مدل سامورایی سلیکومارت هست. با این میزان مواد، 6 عدد حلوا بدست اومد. دقت بفرمایید که قالب من دسری هست و از سایز معمول حلواهای بوتیکی بزرگتر هست. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
حلوا 😍سیب میوه خوبیست هم میتونید بخورید هم میتونیدمربا درست کنید وهم میتونید حلوابپزید😃 سه تا سیب شیرین رو پوست گرفته وخردکنید وبا نصف لیوان اب وسه الی پنج قاشق غ خ شکر ویک قاشق زعفران اب کرده وکمی دارچین بزارید بجوشه حدود ۱۰ دقیقه وبعد با گوشت کوب برقی حسابی لهش کنید.وسه قاشق غ خ ارد رو تفت بدید و۶قاشق روغن مایع ویک ق غ خ کره بریزید وکمی تفت بدید ولی رنگش تیره نشه.وسیب اماده شده رو بهش اضافه میکنیم ومجدد تفت میدیم. حلوا که خودشواز ظرف جداکرد دیگه اماده ست.برای ماسوره زدن کمی حلوا رو شل بردارید .نوش جان ╭┄✵🍋🍊🍎🍓🍉✵┄╮ @shirini71
حلوا میوه ای که هم مقویه برای بچه ها, هم برای کسایی که ضعف بنیه دارن, هم یه عصرونه عالی کنار یه لیوان چای که ضررش از قند و شیرینی خیلی کمتره 👌 هم ایده ای عالی و جدید برای خیرات 🔴با تمام میوه ها می تونید حلوا درست کنید 🌸❤️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌙🌸رژیم روز بیست و نهم ماه رمضان🌸🌙 یازدهم اردیبهشت 🌞افطاری: یک لیوان آب انجیر خیس داده شده (5 عدد انجیر) + 2 کف دست نان🍞 سنگک یا بربری + 2 قاشق مرباخوری عسل🍯 + سبزی 🌚شام: (یک ساعت بعد از افطار) یک کاسه سوپ🍜 + 1 کف دست نان🍞 سنگک یا بربری + 5 عدد زیتون🍈 + 1 پیاله ماست🥣 🌓شام تا سحر: یک کاسه سالاد🥗 سبزیجات (به دلخواه) + 3 عدد میوه🍎🍓🍉 + هر یک ساعت 3-2 لیوان آب + آب لیمو🍋 ترش تازه 🌔سحری: یک لیوان خوراک لوبیا + دو کف دست نان 🍞سنگک یا بربری + یک پیاله ماست🥣 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
مواد لازم: قالب سیلیکونی گل رز برای پوشش بیرونی: ۱ بسته شکلات تلخ ۱ بسته شکلات شیری ۱ بسته شکلات کاراملی برای مواد داخلی: ۱ و نیم بسته بیسکویت پتی بور ۱ فنجان شیر ۵۰ گرم کره ۵۰ گرم شکلات شیری ۱ و نیم قاشق غذاخوری پودر کاکائو ۱ قاشق غذا خوری شکر نصف قاشق چایخوری وانیل طرز تهیه: اول از همه ، برای اینکه روی قالب خود را با شکلات بپوشانید، شکلات هایی را که با روش بن ماری ذوب کرده اید، تا نصف قالب سیلیکون بریزید. صبر کنید تا قالب برای مدت ۱۰ دقیقه در یخچال منجمد شود. کره را ذوب کنید تا مواد دیگر درست شود. شیر ، شکر ، کاکائو را اضافه کرده و مخلوط کنید. بقیه شکلات را به مواد اضافه کنید و آن را روی بیسکویت های خرد شده بریزید. هم بزنید تا یکدست شود و اجازه دهید کمی خنک شود. سپس قالب سیلیکون را از یخچال درآورده و مواد را روی لایه قبلی بریزید و دوباره در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد. سپس می توانید آنها را از قالب خارج کرده و میل کنید. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
طرز تهیه: خوب اول دو دونه پياز و سير خورد ميكنيم و توي روغن تفت ميديم بعد ٤،٥دونه گوجه بزرگ رنده ميكنيم و ادويه زردچوبه،نمك،فلفل و كمي ادويه مرغ بهش اضافه ميكنيم و ميزاريم سرخ بشن و ميزاريم كنار، سينه مرغ نگيني خورد ميكنيم و جدا سرخ ميكنيم بعد به گوجه هايي كه كنار گذاشتيم مخلوط ميكنيم و دوباره كمي فلفل سياه و نمكش تست ميكنيم و خوب مخلوط ميكنيم و زير گاز خاموش حالا ٣ق غ خامه صبحانه يا اگه خامه نداشتين از ٤،٥ق غ پنير خامه اي استفاده ميكنيم بهش اصافه و مخلوط ميكنيم ، ماكاروني كه پختيم و آبكش كرديم به مواد اضافه هم ميزنيم حالا تو يه پيركس ميريزيم و روشو پنير پيتزا و كمي پودر آويشن ميريزيم و ميزاريم تو فر زير و بالا روشن تا پخته بشه، دماي فر ١٨٠گذاشتم ديگه چكش كنين تا بالاش كامل طلايي بشه خيلي خوشمزست @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
🥮 یه کیک نوستالژی و پنبه ای کنارش یه چای و قهوه برای یه عصرونه دلپذیر 👈🏻مواد لازم 4 عدد تخم مرغ 1 لیوان ماست 1 لیوان روغن مایع 1 لیوان شکر 1 لیوان کشمش 1 پاکت بیکینگ پودر ده گرمی ترک یا یک ق غ سرصاف 1 پاکت وانیل 5گرمی ترکی یا کمی وانیل ایرانی 2.5 لیوان آرد 1 قاشق غذاخوری آرد برای آردی کردن کشمش ها 👈🏻طرز تهیه تخم مرغ و شکر را با همزن برقی بزنید تا کف کند و کرم رنگ و کشدار و حجیم شود سپس ماست، روغن مایع را اضافه کرده و کمی دیگر هم بزنید و سپس مواد خشک را الک کرده و اضافه کنید و با دور کند هم بزنید و مخلوط کنید تا یکدست شود. کشمش ها را به مدت دو دقیقه در آب داغ خیس کنید. سپس آنها را از صافی رد کنید و روی دستمال خشک بریزید و نم آنها را بگیرید. داخل کشمش ها یک قاشق آرد بریزید و آنها را تکان دهید و آنها را آردی کنید و به مایه کیک اضافه کنید. قالب کیک را با کره چرب کرده و مایه کیک را در قالب جرب شده بریزید و داخل فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت حدود45دقیقه بپزید .بعد از پایان پخت تست خلال را انجام دهید تا از پخت اطمینان پیدا کنید @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
این کیک عالی روز سیزده بدر پخته وخورده شد دلم نیومد کیک به این خوبی رو خدمت دوستان معرفی نکنم دستورشو عینا از سایت بیتوته براتون مینویسم من هیچ تغییری در موادش ندادم وبنظرم عالی‌بود اگه دوست داشتین امروز درست کنین و عصرهمراه بایک فنجون چای دبش از عزیزانتون پذیرایی کنید مواد لازم برای تهیه کیک کشمشی : آرد  دو و نیم پیمانه ،شکر  یک و نیم پیمانه ،تخم مرغ  درشت پنج عدد (حتما به دمای محیط برسانید) شیر ولرم  یک پیمانه ،روغن مایع سه چهارم پیمانه ،بکینگ پودریک قاشق غذاخوری وانیل مقداری ،کشمش پلویی نصف پیمانه طرز تهیه کیک کشمشی : (کشمش را از یک ساعت قبل در مقداری آب خیس کنید بعد داخل صافی می ریزیم و بعد با پارچه نخی تمیز خشک می کنیم و با دو قاشق غذاخوری آرد الک شده خوب مخلوط می کنیم و کنار می گذاریم زرده و سفیده ی تخم مرغ ها را از هم جدا می کنیم زرده ها را کمی با همزن دستی می زنیم تا از لختگی در بیاید سپس نیمی از شکر را اضافه می کنیم و با دور متوسط می زنیم کمی بعد وانیل را اضافه می کنیم حالا آنقدر می زنیم تا غلیظ و کش دار و حجم آن دو برابر شود، در این مرحله شیر ولرم و روغن را اضافه می کنیم و کمی هم می زنیم بکینگ پودر را به آرد اضافه می کنیم و سه بار الک می کنیم و کم کم به مواد اضافه می کنیم و همچنان هم می زنیم سفیده ها را جداگانه می زنیم تا حدی که چند برابر شود و در حین فرم دادن سفیده نیمه باقی مانده ی شکر را هم کم کم به سفیده اضافه می کنیم تا کاملا پف کند طوری که وقتی ظرف را برعکس می کنیم از ظرف نریزد و با استفاده از لیسک یا قاشق چوبی به صورت دورانی با باقی مواد تا حدی که مخلوط شود هم می زنیم حواستان باشد که زیاد هم نزنید تا پف مواد نخوابد و در انتها کشمش را هم اضافه می کنیم. باز هم خیلی خیلی کم فقط در حد مخلوط شدن هم می زنیم مواد را درون قالب که چرب و آرد پاشی کرده ایم می ریزیم و دورن فر که از قبل گرم شده به مدت 40 الی 50 دقیقه با دمای 180 درجه می پزیم  قبل از اتمام وقت با سیخ چوبی تست کنید. نوش جونت دوستان قالبم بیست وهفت سانتی میان تهی با ارتفاع دوازده سانته fariba_ss ╭┄✵🧁🎂🍰🍫✵┄╮ @mivhe71