#رژیم_لاغری_بهاره💓
بیست و یکم اردیبهشت 1401
✅ناشتا 2 قاشق آبلیمو+ 2 لیوان آب گرم
🧀 #صبحانه : چای+1 قاشق غذا خوری عسل+1 کف دست نان سنگک(150کالری)
🍏 #میان_وعده :یک فنجان قهوه+یک عدد میوه
❤️یک ساعت قبل از ناهار چند حرکت شکم و پهلو
💚قبل از ناهار 2 لیوان آب
🍄 #ناهار: سالاد بدون سس به هرمیزان که میل دارید + 5 قاشق عدس پلو+یک لیوان ماست کم چرب (300کالری)
☕️میان وعده #عصر :یک فنجان قهوه + شش عدد مغز
💙نیم ساعت قبل از شام 1 لیوان آب
🍟 #شام:سالادبدون سس به هرمیزان که میل دارید +4قاشق غذاخوری کشک بادمجان یا میرزاقاسمی+یک کف دست نان سنگک(270 کالری)
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#مربا_توت_فرنگی. 🍓🍓
#شربت_توت_فرنگی 🍷
معمولا بیشتر دستورها میزان شکر و میوه رو یکسان میریزن ولی اونموقع خیلی زیاد میشه و مربا خوب طعم میوه رو نمیده فقط طعم شکر میده
مواد لازم
توت فرنگی (گلخانه ای نباشه چون مزش خوب نمیشه) ۳ کیلو
شکر ۲ کیلو (اگر میخوایین فقط مربا درست کنین و شربتش رو نمخوایین شکر رو ۱.۵ کیلو بزنین)
اب لیمو ۳ الی ۴ ق غ
وانیل در صورت تمایل
طرزتهیه
توت فرنگی ها روبریزن داخل آب و بعد ۱۰ دقیقه ازآب خارج کنین،چندبار توت فرنگی هارو خالی کردم داخل ابکش و دوباره داخل آب ریختم (تا شن ها ی توت فرنگی کاملا تمیز بشه)
کلاهک توت فرنگی هارو بگیرین
بعدش توت فرنگی هارو بریزید داخل قابلمه یه لایه توت فرنگی بریزین بعد یه لایه شکر به همین ترتیب تا توت فرنگی ها تموم بشن بعد ۲۴ ساعت داخل یخچال بزارین تا آب بندازه
بعدش روی شعله ی تقریبا زیاد قراربدین تا به جوش بیاد
🍓بعداز به جوش اومدن زمان گرفتم 25 دقیقه باشعله ملایم جوشیدبعد مربا رو جدا کردم
در این مدت کف روی مربا رو باقاشق تمیزوخشک گرفتم
بعد وانیل و آبلیمو رو اضافه کردم 5دقیقه دیگه گذاشتم بجوشه تا قوام بیاد
زیرشو خاموش کردم.
بعد یک ساعت با یه کف گیر توری میوه های مربا رو برداشتم و داخل یک ظرف ریختم.
نکته. باهرچیزی میتونید میوه های مربا رو ازشهدش جدا کنین و داخل یه ظرفی بریزن بعد اگه دیدین شهد مربا کم هست دوباره روش شهد بریزین
نکته. اگر شربت نمیخوایین یادوس دارین شهدمربازیاد باشه میتونید اصلا شهدروازمیوه جدانکنین
نکته. مقداری از شهد روکه سردشده داخل لیوان بریزید داخلش یخ و اب سرد بریزن اگه ته لیوان موند و حل نشد یعنی غلظت شهدبرای شربت خوب هست اگر دیدین غلیظ نیست میتونید دوباره شهدرو بجوشونید
نکته. چندتا مورد هست که باعث کپک زدن مربا میشه
اگه به اندازه ی کافی نجوشه
شکرش خیلی کم باشه
واینکه شیشه ای که داخلش مربا میرزین خیس باشه یا قاشقی که داخل مربا میزنین تمیز نباشه یا خیس باشه
یا اینکه در مربا کیپ نباشه
نکته. چندتا موردهم باعث شکرک زدن مربا میشه
شکر بیش ازحد درمربا
اضافه نکردن ابلیمو یا جوهرلیمو
جوشیدن بیش ازحد مربا
جوشیدن با شعله بالا
نکته. اگر مربا زیادی بجوشه رنگش تیره میشه
بهترین ظرف برای پخت همه ی مرباها ظروف لعابی یا مسی هستن
مربای توت فرنگی اگه زیاد بجوشه له میشه.
حتما کنارهای قابلمه رو آبلیمو بزنید با فرچه
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
🍗#مرغ _شكم_ پر
ابتدا مرغ رو خوب بشورید بعد خوب نمک مالی کنید همه جاشو بعد ابليموی تازه بزنیدبا دست خوب بمالید بعدش فلفل سیاه و قرمز بزنید و پیاز خرد کنید بریزید داخل شکم مرغ پیاز فلفل دلمه ای هم بریزید بزارید یخچال یک ساعت بعد زعفران دمکرده بریزید باز با دست به همه جاش بمالید بعد روشو سلفون بکشید بزارید شب تا صبح بمونه
بعد داخل مرغ هم پیاز سرخ شده و گردو جعفری یا نعناع و رب انار و زرشک باهم تفتبدید.با قاشق شکم مرغ رو پر کنید با نخ و سوزن بدوزید.
تو قابلمه یه پیاز خرد کنید و یدونه هم سیر ریز کنید خیلی کم تفت بدید حالا مرغ رو باهم یکم تفت بدین بعد باز یکم ادویه بریزید با پودر سیر، حالا یک لیوان پر آبجوش بریزید دوتا هویج برش بزنید بریزید داخل مرغ بعد روی مرغ هم یه دونه گوجه فرنگی برش بزنید بزارید و روش بعد یدونه لیموترش برش بزنید بزارید روی گوجه فرنگی ها فقط روی مرغ بزارید بعدش در قابلمه رو بزارید با شعله کم یک ساعت بپزه
بعد فر رو روشن کنید مرغ رو کره مالی کنید و زعفران بزنید بزارید داخل فر
هر يه ربع روی مرغ رو کره و زعفران بزنید. بعد مرغ که خوب سرخ و طلایی شد آماده سرو هس فوقالعاده خوشمزه میشه حتما امتحان کنید
🍗نکته :
میتونید داخل شکم مرغ رو فقط پیاز و فلفل دلمه و جعفری یا نعناع و ادویهجات پرکنید.
اگه درست کردین خوشتون اومد لطفا یه فاتحه برا پدرم بفرستین ممنون
@shirini71
7.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کیک_شکلاتی_قابلمه_ای
✔مواد لازم:
آرد ۲ لیوان.بکینگ پودر ۲ق.چ. پودر کاکائو ۱/۲لیوان. تخم مرغ ۳عدد.شکر ۱ لیوان.وانیل ۱/۲ق.چ. شیر ۱لیوان.روغن مایع ۲/۳لیوان. ✔مواد لازم برای گاناش خامه صبحانه ۱۵۰ گرم.شکلات تخته ای ۱۰۰ گرم .کره ۱ ق.غ.
✔طرز تهیه:
آرد و بکینگ پودر و پودر کاکائو رو مخلوط کردم و سه بار الک کردم و کنار گذاشتم. ✔شعله پخش کن روی گاز با شعله کم روشن کردم.
تخم مرغ و شکر و وانیل رو ۵ دقیقه زدم تا کرمی و کشدار شه. بعد شیر و روغن رو اضافه و در حد مخلوط شدن زدم.
مخلوط آرد رو در ۳مرحله به مواد اضافه و با لیسک مخلوط کردم. تا گلوله نداشته باشه.
توی قابلمه رو چرب کردم و کفش کاغذ روغنی گذاشتم و روشو باز چرب کردم و مواد رو داخلش ریختم. ۳تا ضربه به کفش زدم و روش دم کنی گذاشتم و روی شعله پخش کن ۱ساعت گذاشتم
بعد از ۴۵ دقیقه با خلال تست کردم .
بعد روی توری برگردوندم کاغذ رو کندم تا سرد بشه.
✔حالا گاناش:
خامه و کره روی حرارت کم گذاشتم و وقتی ی جوش از کنار زد خاموش کردم و شکلات رنده شده رو اضافه و هم زدم تا مخلوط شه.
وقتی سرد شد روی کیک سرد ریختم و تزیین کردم
@shirini71
🥘عدس رشته
برای 6 نفر
هر پرس: 70 گرم
کالری هر پرس:232
مواد لازم:
🔛عدس.....1 لیوان
🔛رشته آش....100 گرم
🔛پیاز.....1 عدد
🔛رب گوجه.....1 قاشق غذاخوری
🔛روغن مایع.....1 قاشق غذاخوری
🔛نمک و فلفل ....به مقدار لازم
طرز تهیه:
📌عدس ها را همراه آب بپزید تا کاملا نرم شوند . در ظرفی پیاز خرد شده را تفت دهید تا سبک شود و بعد رب گوجه را اضافه کرده و به تفت دادن ادامه می دهیم . سپس 4 لیوان آب داغ را افزوده ، عدس و رشته آش را به مواد اضافه کرده و اجازه می دهیم با حرارت ملایم بپزد.
@shirini71